Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Psaras έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48 Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ταυτότητας. Αυτό που κάποτε λέγαμε μπιζιμ ΠΑΟΚ, από την 16η του Ιούνη γίνεται σταδιακά ονλαρίν ΠΑΟΚ. Και το πιο πικρό; Αυτό συμβαίνει στα 100 χρόνια του συλλόγου. Εκεί που θα ‘πρεπε να γιορτάζουμε, σε λίγο θα νιώθουμε ξένοι στο ίδιο μας το σπίτι.

Ο ΑΣ φαίνεται να έχει τη στήριξη συγκεκριμένων συνδέσμων και την ανοχή κάποιων άλλων. Μόνο αυτές οι πλάτες, χωρίς άλλους θεσμούς, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο ή αντίλογο, αρκούν για να του επιτρέψουν να προχωρήσει ανενόχλητος προς ό,τι έχει στο μυαλό του. Και με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτό το ό,τι δεν είναι ούτε ξεκάθαρο ούτε απαραίτητα προς όφελος του συλλόγου και αυτών που πρεσβεύει.

Πίστευα και ειλικρινά το ήθελα ότι η χθεσινή ανακοίνωση των ανθρώπων της ΚΑΕ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως καταλύτης, να δώσει μια ανάσα, ένα σημάδι πως δεν είναι όλα χαμένα. Είδα λόγο ενωτικό, ανθρωπους έτοιμους για υπεύθυνο διάλογο, μια λύση. Στον αντίποδα, είδαμε μια επιθετική, σχεδόν αλαζονική, απάντηση από τον ΑΣ και από τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ, λες και δεν επιδιώκουν σύμπνοια αλλά την κυριαρχία.

Η ρητορική τους και κυρίως η γλώσσα που χρησιμοποιούν δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πέσουν οι τόνοι. Κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να σταματήσει αυτό το τρένο του διχασμού, το οποίο πλέον τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Από την πρώτη στιγμή είχα εκφράσει την άποψη πως μόνη λύση είναι η προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης και η διενέργεια εκλογών. Μια δημοκρατική διαδικασία, ώστε να αποφασίσει ο κόσμος, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, να υπάρξει επιτέλους μια καθαρή, θεσμική απάντηση στο χάος που προκάλεσε ο ΑΣ. Αλλά πια δεν είμαι τόσο σίγουρος. Με τις ανακοινώσεις να στάζουν ειρωνεία, επιθετικότητα και τεχνητή πόλωση, φοβάμαι πως ακόμη κι αν γίνει ΓΣ, θα είναι παρωδία. Μια κακόγουστη παράσταση, σε σκηνοθεσία γνωστή και με σενάριο προδιαγεγραμμένο.

Έμείς, οι απλοί φίλαθλοι, οι κάτοχοι διάρκειας, τα απλά μέλη του ΑΣ, οι μικρομέτοχοι σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, δεν έχουμε μικρόφωνα, δεν έχουμε μηχανισμούς, δεν κουβαλάμε συμφέροντα. Έχουμε μόνο μνήμη και συνείδηση.Δεν ζητήσαμε τίποτα, δεν περιμέναμε ανταλλάγματα. Μονάχα να μην χάσουμε αυτό που αγαπήσαμε. Αυτόν τον ΠΑΟΚ. Τον μπιζίμ.

Στα της συνέντευξης τύπου:

Όπως σέβομαι τον πατέρα μου, έτσι σέβομαι και τον Ιβάν. Μπορεί να είμαι αλαφροΐσκιωτος, χαζός, ρομαντικός, υπερ του δεόντως συναισθηματικός, αλλά όπως η σχέση με τον πατέρα μου δεν κρίνεται από το αν θα μου γράψει ένα ακίνητο ή ένα αυτοκίνητο, έτσι και η σχέση μου με τον Ιβάν δεν εξαρτάται πλέον από ένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστή, ούτε από το αν έχει ρευστότητα ή όχι. Από την ημέρα, που τσαλακώθηκε για πάρτη μου, όταν με έκλεβαν μέσα στην Τούμπα είναι σχέση ψυχής, εμπιστοσύνης και ευγνωμοσύνης. Τον σέβομαι γιατί σήκωσε τον σύλλογο στις πλάτες του όχι μόνο με χρήματα, αλλά με στάση, με συνέπεια, με πίστη και με περηφάνια. Έδωσε υπόσταση στον ΠΑΟΚ, έκανε πράξη τα όνειρα μου.

Γι’ αυτό και θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο ο ΑΣ να πει ή να παρουσιάσει οτιδήποτε σε μια συνέντευξη Τύπου που θα με κάνει να αναθεωρήσω τη σχέση μου με τον Ιβάν.

Αντί επιλόγου:

Το πως σκέφτομαι και την λογική ή την παραφροσύνη μου δεν μπορώ να την επιβάλλω σε κανέναν. Ας συμφωνήσουμε όμως σε κάτι, σε όποια πλευρά της όχθης και αν βρεθούμε ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Πάνω από τον Ιβάν, τον Τέλη, το ΔΣ του ΑΣ, τα λεφτά και τις χορηγίες. Πάνω από πρόσωπα, συμφωνίες, αξιώματα και συγκυρίες. Όμως ο ΠΑΟΚ, νομοτελειακά, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι πάνω από τη συνείδηση, τη μνήμη και την αξιοπρέπεια. Γιατί χωρίς αυτά, ο ΠΑΟΚ παύει να είναι αυτό που αγαπήσαμε.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!
These users thanked the author iremidynami 4+ for the post (total 3):
Savvidis_FC_5, Apil44, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Όντως είναι γεγονός οτι ο ΑΣ και κάποιοι σύνδεσμοι, όπως και πολλοί συνοπαδοί έχουν πεισθεί οτι ο Ιβάν δεν έχει την δυνατότητα να φτιάξει το γήπεδο. Νομίζω αυτό ισχύει (το οτι πολλοί έχουν πεισθεί 100%).

Εγώ είδα εκείνη την Παρασκευή που ο Ντέλιας ήταν στο αεροδρόμιο ένα τσουνάμι συνοπαδών να βρίζουν και να ζητούν από Ιβάν να ... πουλήσει. Μιλάμε για μεγάλο νούμερο συνοπαδών.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
Savvidis_FC_5
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Βλέπεις πάντως πόσο εξοργισμένοι είναι αυτοί που γράφουν για τα εκτρώματα του ΑΣ και των συνδέσμων το τελευταίο διάστημα, και απ την άλλη με πόση ηρεμία και σιγουριά γράφουν όσα παιδιά φαίνεται να έχουν εκ των έσω πληροφόρηση. Αυτό λέει πολλά για το τετελεσμένο του πράγματος όσο και για το αφήγημα που είναι έτοιμο από καιρό.
These users thanked the author jibbie for the post (total 5):
astral, Savvidis_FC_5, navigator11, paok apo epilogi, Unpsofable78
Miles

Δημοσίευση από Miles »

kos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:08
Parolos έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 23:47 Εντωμεταξυ το 2022 είχε υπογραφεί το ΠΔ για το γήπεδο,
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.

Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια.

Οπότε όχι δε βρήκε εκεί την ευκαιρία, με το σκηνικό με Κυριάκο, όπως λέει ο φίλος παραπάνω.
Τον Ιούνιο του 22 βγήκε το ΠΔ. Είχε ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Πώς και γιατί ξεκίνησε να ξοδεύει χρήματα πριν υπογράψει με τον ΑΣ;
Πλήρωσε την αρχιτεκτονική εταιρεία έβγαλε σχέδια κτλ κτλ χωρίς να έχει εξασφαλίσει την άδεια του ΑΣ;
Χωρίς να συμφωνηθούν οι όροι με τον ΑΣ;

για να βγεί η οικοδομική άδεια που λένε ότι θέλει ένα χρόνο πρέπει να υπογραφεί το συμβόλαιο με τον ΑΣ.

Πιστεύει πραγματικά κάποιος ότι αν δεν είχε σκάσει η βόμβα Μυστακίδη, θα είχε ο Σαββίδης την πρόθεση να υπογράψει και να δεσμευτεί σε συγκεκριμένους όρους και χρονοδιαγράμματα;
Πρώτον, εκείνη την περίοδο ο ερασιτέχνης ήταν μαζί του.
Δεύτερον, επειδή ήταν αρχή του πολέμου, και αν υπολογίσεις και κάποιες κινήσεις των Ρώσων, δεν πιστεύανε ότι ο πόλεμος θα κρατήσει τόσο πολύ και θα αρχίσουν να πέφτουν οι κυρώσεις εκατέρωθεν, με όποια συνέπεια στον οικονομικό σχεδιασμό του Ιβάν για το γήπεδο.
These users thanked the author Miles for the post:
Savvidis_FC_5
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:47 Όντως είναι γεγονός οτι ο ΑΣ και κάποιοι σύνδεσμοι, όπως και πολλοί συνοπαδοί έχουν πεισθεί οτι ο Ιβάν δεν έχει την δυνατότητα να φτιάξει το γήπεδο. Νομίζω αυτό ισχύει (το οτι πολλοί έχουν πεισθεί 100%).

Εγώ είδα εκείνη την Παρασκευή που ο Ντέλιας ήταν στο αεροδρόμιο ένα τσουνάμι συνοπαδών να βρίζουν και να ζητούν από Ιβάν να ... πουλήσει. Μιλάμε για μεγάλο νούμερο συνοπαδών.
Ολοι αυτοί βέβαια όμως δε μας λένε που να πουλήσει.
Κάνουν ουρά οι αγοραστές και δε το ξέρω ;
Γιατί όλα αυτά τα χρόνια εκτός από τον Μυστακίδη που φημολογείται ότι τον πλησίασε (εγώ δε βρήκα να έχει γραφτεί ποτέ κάτι σε εφημερίδα κτλ) δεν έχω δει και κανέναν να ενδιαφέρεται
These users thanked the author riegel for the post (total 2):
Savvidis_FC_5, Apil44
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

jibbie έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:57 Βλέπεις πάντως πόσο εξοργισμένοι είναι αυτοί που γράφουν για τα εκτρώματα του ΑΣ και των συνδέσμων το τελευταίο διάστημα, και απ την άλλη με πόση ηρεμία και σιγουριά γράφουν όσα παιδιά φαίνεται να έχουν εκ των έσω πληροφόρηση. Αυτό λέει πολλά για το τετελεσμένο του πράγματος όσο και για το αφήγημα που είναι έτοιμο από καιρό.
Εύχομαι να είσαι λάθος... Πιστεύω όμως ότι δεν είσαι...

Παλιά επί Μπατατουδη και με όλα όσα βρώμικα έγιναν εκεί, ήταν η πρώτη φορά που απομακρυνθηκα από τον ΠΑΟΚ. Η κίνηση με Ζαγορακη με έφερε πίσω. Αν βγεις αληθινός φοβάμαι ότι δεν θα έχει επιστροφή για μένα δεύτερη φορά. Θα κόψω τον ΠΑΟΚ. Δεν θα μπορώ να βλέπω τους ίδιους που υπονομεύουν τον Ιβάν (με όλα όσα αποδεδειγμένα πρόσφερε) να μιλάνε για περηφάνια αντίσταση και όνειρο...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
paok apo epilogi, renegade, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΎΛΑΞΗ ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ,
Νομίζω πως είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ο ΑΣ έχει διαλέξει στρατόπεδο.
Επισης ξεκάθαρο νομίζω πως είναι το ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ σέβεται, αγαπάει, εκτιμαει κ στηρίζει τον ιβαν για όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ μας.
Θα ήμουν μαζί του (ως καθαρός ξεροκεφαλος ποντιος που χτυπάει γροθιά στο μαχαιρι) ακόμα κι αν ο ιβαν αποφασιζε να παρει Την ομάδα κ να χτίσει γηπεδο οπουδήποτε αλλού-παρότι δεν θελω να φύγουμε από την ιστορική τουμπα μας.
Κι αν κάποιος πει ότι το σήμα κ η ονομασία του συλλόγου ανήκει στον ΑΣ, θα του απαντούσα πως αυτο που πλεον πρεσβεύει ο ΑΣ, δεν με αντιπροσωπεύει.
Ας κάτσουν μόνοι τους.

ΥΓ
Και πριν προλάβει κάποιος να μου αντιτεινει ότι δεν υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ αλλά τον ΙΒΑΝ, θα του απαντούσα πως υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ του ΙΒΑΝ με το ήθος κ τις αξίες που είχε πάντα αυτός ο σύλλογος και τις συνέχισε-εξυψωσε ο ιβαν και όχι αυτό το απροσδιοριστου ηθικής πράγμα που διαφαίνεται οτι πλάθει ο ΑΣ.
These users thanked the author iremidynami 4+ for the post (total 5):
Josey Wales, Savvidis_FC_5, Apil44, paok apo epilogi, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχω πάθει πλάκα από τις λογικές ακροβασιες, τις ανακρίβειες , τα ψέματα ,την ίντριγκα και την επαγγελματική προπαγάνδα που διαβάζω για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα που συμβαίνουν από τον ΑΣ και τους παρατρεχαμενους στο παρασκήνιο.
Πάντα στα κρυφά και πάντα ύπουλα.

Μεγαλη ντροπή και δυστυχώς έχει και πιο χαμηλά από ότι φαίνεται.
These users thanked the author astral for the post (total 7):
Guitarman, eorptol1, NIKOS1972, Savvidis_FC_5, navigator11, Apil44, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Μπορείς να αναφέρεις μερικά για να γίνουμε και εμείς σοφότεροι, ευχαριστώ...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επειδή έχω την αίσθηση ότι έχει τελειώσει το έργο και εγώ και πολλά άλλα παιδιά προσπαθούμε να το αλλάξουμε χωρίς νόημα γιατί από όποια πλευρά και να το δω μου φαίνεται πιασμένο ,ελπίζω ο καινούργιος την μοναδική αμφιλεγόμενη κίνηση που θα κάνει όσο είναι μαζί μας να είναι αυτή που ήδη έκανε για το πως θα πάρει την ομάδα .
Όταν ο Ιβαν ήρθε αν εξαιρέσεις το σημαντικότερο ότι μας έσωσε από την καταστροφή οτιδήποτε άλλο έκανε απο δηλώσεις συμμαχίες κλπ τίποτα δεν ήταν της αισθητικής μου .
Ομως όχι απλά το γύρισε αλλά με έκανε ένθερμο υποστηρικτή του , όταν πήγε κόντρα σε όλους με διακύβευμα την δημόσια εικόνα του . Και ο πόλεμος που δέχτηκε με έκανε πιστο οπαδό του .
Τώρα αν τελικά πάει το έργο εκεί που φαίνεται μπορώ να ξαναγυρίσω στην θέση μου ως οπαδός της ομάδας που δεν μπορεί να ταυτιστεί με κανέναν πλούσιο μεγαλοεπιχειρηματία . Με την διαφορά ότι οι 2 τους ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία . Ο πρώτος ξεκίνησε πίνοντας τσαγακι και ο 2ος ξεκινάει διχάζοντας κόσμο και παίζοντας ανήθικα για να πετύχει τον σκοπό του .
Μακάρι να κάνω λάθος και κωλοτουμπα μεγαλύτερη από τον Γιακουμάκη απλά νιώθω σαν κάτι μέσα μου να έσπασε .
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Savvidis_FC_5, iremidynami 4+
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:14 Μπορείς να αναφέρεις μερικά για να γίνουμε και εμείς σοφότεροι, ευχαριστώ...
Όχι. Από ότι φαίνεται είστε ήδη σοφότεροι.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
navigator11, Unpsofable78
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Η ιστορία του ΠΑΟΚ έχει πολλά τρυπήματα και προδοσίες. Τα πιο επώδυνα, από μέσα. Αυτό ζούμε και τώρα. Υπάρχουν συχνά ( δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε πρόσωπα) διαθέσιμοι για να υπηρετήσουν μι προδοσία. Το γιατί ας το απαντήσει ο καθένας.

Τα προηγούμενα χρόνια αν δει τι περάσαμε, Ξανθες κλπ, δούλεψαν κάποιοι από μέσα για το κακό του ΠΑΟΚ και προφανώς γιατί το δικό τους ατομικό καλό ή κάποιο άλλο συμφέρον ( ή η ψυχική τους μαυρίλα).

Αυτή τη φορά, ζούμε ένα πολύ σοβαρής κλίμακας γεγονός. Με απώτερους στόχους, όχι τόσο διαφανείς. Με πρωταγωνιστές και υποκείμενα που συχνά δεν είναι αυτά που φαίνονται, αλλά έχουν υποβολείς και λειτουργούν ως φερέφωνα. Για αυτό και δεν μπορούν , δε θέλουν , δεν τολμούν να εκτεθούν σε επικοινωνία, σε αδιαμεσολαβητη ενημέρωση. Έχουν και τη γνώση ότι ηθικά βρωμάνε και για αυτό κρατάνε αποστάσεις , μη γίνουν αντιληπτοί...

Το βασικό όπλο τους, όπως εύστοχα ειπώθηκε είναι η επιρροή που μπορούν να έχουν σε εμάς. Σε ποιο βαθμό θα μας καταστήσουν εργαλεία που θα εξυπηρετούν τον σκοπό τους, θα πολεμάνε τον ίδιο αντίπαλο, θα τον φθείρουν , χωρίς να χρειαστεί να το κάνουν άμεσα οι ίδιοι. Για αυτό επενδύουν πολλά στην προπαγάνδα και στα στημένα τρολ. Ομάδες αλήθειας προσπαθούν να μας φωτίσουν. Δυστυχώς το ξέρουν καλά αυτό το έργο. Ο πολύς κόσμος , είναι ευκολακι για αυτούς, σιγά σιγά.

Πιστεύω όμως ότι αυτή τη φορά, θα βρουν απέναντι τους πολλούς που δε θα ξεγελαστουν εύκολα μια κυρίως κάποιον που μπορεί να έγινε πιο σοφός από το προηγούμενα στησίματα...
These users thanked the author trouman for the post (total 7):
NIKOS1972, Parolos, Savvidis_FC_5, iremidynami 4+, Apil44, paok apo epilogi, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

astral έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:19
fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:14 Μπορείς να αναφέρεις μερικά για να γίνουμε και εμείς σοφότεροι, ευχαριστώ...
Όχι. Από ότι φαίνεται είστε ήδη σοφότεροι.
"Είμαστε" σαν δεν ντρέπεσαι που με βάζεις και ταμπέλα....Την ειρωνεία σου άλλου...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

jibbie έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:57 Βλέπεις πάντως πόσο εξοργισμένοι είναι αυτοί που γράφουν για τα εκτρώματα του ΑΣ και των συνδέσμων το τελευταίο διάστημα, και απ την άλλη με πόση ηρεμία και σιγουριά γράφουν όσα παιδιά φαίνεται να έχουν εκ των έσω πληροφόρηση. Αυτό λέει πολλά για το τετελεσμένο του πράγματος όσο και για το αφήγημα που είναι έτοιμο από καιρό.
Υπάρχουν κυκλοι, που το λένε τελειωμένο φόρα παρτίδα από 1,5 μήνα πριν.
Είχαν μεγάλο ποσοστό νομίζω 38% -41% στα τρίποντα.. με αυτή την τακτική, και δηλώνουν σίγουροι για την έκβαση.

Στο μπάσκετ στον ζελο και το γαύρο αναφέρομαι. Τελικά δεν την πήραν την Ευρωλίγκα στο Άμπου Ντάμπι.
These users thanked the author Parolos for the post:
Savvidis_FC_5
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Να ρωτήσω κάτι;
Σε κάποιο σημείο, στο παράρτημα - οικονομικά στοιχεία, στην χθεσινή ανακοίνωση του Α.Σ. αναφέρει το παρακάτω που παραθέτω.
Υπάρχουν χρωστούμενα από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ στον Α.Σ.;
Έχει κανείς εικόνα πόσα είναι αυτά τα εκ του νόμου οφειλόμενα χρήματα που οφείλονται στον Α.Σ.;
Να μας ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει.
• Έχουν ήδη εξασφαλιστεί έσοδα από χορηγίες και δωρεές για την περίοδο 2025-2026 περί το 1.500.000 ευρώ , όπως: MORRIS, Ηλίας Βιολίδης, μεγάλο brand από το χώρο του αθλητισμού, ΑΝΑΔΟΜΩ και λοιπές χορηγίες οι οποίες θα ανακοινωθούν λεπτομερώς στην επερχόμενη συνέντευξη Τύπου, πλέον του ποσού που αναλογεί στα εκ του νόμου ποσοστά από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη περίοδο 2025-2026, πλέον των μέχρι σήμερα οφειλομένων από ΠΑΕ και ΚΑΕ και πλέον της χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”