Δεν παίζουμε με τις λέξεις η διατύπωση είναι σαφής...Το τι δήλωσε ο Αναστασιαδης δεν μου λέει κάτι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν εκπροσωπεί τον ΑΣ αλλά την ΠΑΕalp920 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26Δεκτόν Παίζουμε με τις λέξεις βέβαια σε βάρος της ουσίας, αλλά η επίσημη ανακοίνωση είναι αυτή που παρέθεσες.fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:16Εξουσιοδότησή να υπογράψει αναφέρει οχι οτι έχει υπογράψει....Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Ας πούμε λοιπόν ότι ο navi εικάζει. Όταν ο ΑΣ δεν έχει διαψεύσει σε καμία από τις ανακοινώσεις του το γεγονός ότι υπεγράφη συμφωνητικό, ενώ υπάρχουν θεσμικές δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη ότι ζητήθηκε το εν λόγω συμφωνητικό η απάντηση ήταν ότι θα δοθεί (όχι ότι δεν υπ
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Fidel δεν πρόλαβα να γράψω όλη μου την άποψη αρχικά αδελφέ, κατά λάθος ανέβηκε ημιτελής, επεξεργάστηκα το κείμενοfidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:33Δεν παίζουμε με τις λέξεις η διατύπωση είναι σαφής...Το τι δήλωσε ο Αναστασιαδης δεν μου λέει κάτι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν εκπροσωπεί τον ΑΣ αλλά την ΠΑΕalp920 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26Δεκτόν Παίζουμε με τις λέξεις βέβαια σε βάρος της ουσίας, αλλά η επίσημη ανακοίνωση είναι αυτή που παρέθεσες.
Ας πούμε λοιπόν ότι ο navi εικάζει. Όταν ο ΑΣ δεν έχει διαψεύσει σε καμία από τις ανακοινώσεις του το γεγονός ότι υπεγράφη συμφωνητικό, ενώ υπάρχουν θεσμικές δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη ότι ζητήθηκε το εν λόγω συμφωνητικό η απάντηση ήταν ότι θα δοθεί (όχι ότι δεν υπ
Εν το μεταξύ από 2-6-25 μέχρι τις 16(;;) αν θυμάμαι καλά που βγήκε η ανακοίνωση μέσα σε 14 μέρες δηλαδή, ο ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση, περίμενε διάψευση της ΠΑΕ, δέχθηκε πίεσεις, ξαμολήθηκε να ψάξει επενδυτές, τον βρήκε, ζήτησε εγγυήσεις -θέλω να πιστεύω- , τα είπανε τα συμφωνήσανε , εξέτασε το ΔΣ την συμφωνία με το Μυστακίδη και εξουσιοδότησε τον Κατσαρη να το υπογράψει…όλα αυτά μέσα σε 14 μέρες.. Και τώρα περιμένουμε ακόμα τη σύσταση της τεχνοκρατικής επιτροπής που θα αποφασίσει τι εγγυήσεις θα ζητήσει από τον Σαββιδηnavigator11 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα για το νέο γήπεδο.
2) Περιμέναμε τυχόν διάψευση ή την νέα τοποθέτηση ότι το γήπεδο θα γίνει από την ΠΑΕ η οποία όμως δεν ήρθε.
3) Δεχθήκαμε ατελείωτες – αφόρητες πιέσεις και προτροπές ‘’κάντε κάτι για το νέο γήπεδο, βρείτε επενδυτές’’. Όλα αυτά μας ώθησαν (καθώς και ο δικός μας καημός είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου μας) ώστε να ενεργοποιηθεί όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και να βρεθεί επενδυτής.
Πράγματι χάρη στη συμμετοχή φίλων του ΠΑΟΚ, ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Αριστοτέλη Μυστακίδη ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικεύς.
Συζητήσαμε τα του ΠΑΟΚ και κυρίως το μεγάλο πρόβλημα της κατασκευής του νέου μας γηπέδου .
Έτσι μετά από πολλές συζητήσεις δέχθηκε και ανέλαβε τη δέσμευση ότι θα εισφέρει τα αναγκαία κεφάλαια με ιδία χρηματοδότηση για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ, προδιαγραφών UEFA, σε αντικατάσταση του υπάρχοντος.
Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη“.
Θα μάθουμε, θεωρώ, την Παρασκευή τι ακριβώς έχει συμβεί. Μια απορία, πιστεύω εύλογη. Γιατί δεν έχει υπάρξει από πλευράς του θεματοφύλακος ξεκάθαρη τοποθέτηση πως η δέσμευση, που οι ίδιοι μας ενημέρωσαν ότι ανέλαβε ο Μυστακίδης για να σπρώξει ίδια κεφάλαια για το νέο γήπεδο, κάτι που επιβεβαίωσε σχεδόν ταυτόχρονα κι ο γνωστός Θεσσαλονικεύς, ήταν ξέρω γω μόνο στο μιλητό; Διέψευσε επίσημα ο κυρ Θανάσης μέσω της συγκινητικής ομολογουμένως, δημόσιας επιστολής παραίτησής του (λέμε τώρα);

- These users thanked the author riegel for the post (total 8):
- paok apo epilogi, iremidynami 4+, PAOKpanta, navigator11, Savvidis_FC_5, Josey Wales, Iznogoud4, Apil44
Μα και πάλι εικασίες απο δημοσιεύματα και διαρροές που δεν ξέρουμε απο που προέρχονται ποιο σκοπό και συμφέροντά εξυπηρετούν... Παρασκευή κοντή Γιορτή...alp920 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:36Fidel δεν πρόλαβα να γράψω όλη μου την άποψη αρχικά αδελφέ, κατά λάθος ανέβηκε ημιτελής, επεξεργάστηκα το κείμενοfidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:33Δεν παίζουμε με τις λέξεις η διατύπωση είναι σαφής...Το τι δήλωσε ο Αναστασιαδης δεν μου λέει κάτι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν εκπροσωπεί τον ΑΣ αλλά την ΠΑΕalp920 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26
Δεκτόν Παίζουμε με τις λέξεις βέβαια σε βάρος της ουσίας, αλλά η επίσημη ανακοίνωση είναι αυτή που παρέθεσες.
- navigator11
Και κάτι τελευταίο. Με επιφύλαξη, επειδή δεν ακούω το βοθρόπολις εδώ και αιώνες και ούτε πρόκειται αλλά, αν δε θυμάμαι τόσο λάθος σε κάποια φάση αναφέρθηκε αυτό από κάποιο μέλος εδώ μέσα, τα περί ύπαρξης ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών ως εξήγηση του σιωπητηρίου από πλευράς ΑΣ μεταφέρθηκαν από τον συγκεκριμένο μιντιακό όμιλο. Που στο συγκεκριμένο θέμα, θέλουμε δε θέλουμε, φαίνεται να έχει τόσο καλή πληροφόρηση, που ... προβλέπει με ακρίβεια ενέργειες από πλευράς ΑΣ 2-3 βδομάδες προτού αυτές όντως συντελεστούν.
Όπως γράφεις -θέλω να πιστεύω- άρα εικάζεις , αν έχεις αποδείξεις παρακαλώ να τις παραθέσεις, ευχαριστώ...riegel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:39Εν το μεταξύ από 2-6-25 μέχρι τις 16(;;) αν θυμάμαι καλά που βγήκε η ανακοίνωση μέσα σε 14 μέρες δηλαδή, ο ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση, περίμενε διάψευση της ΠΑΕ, δέχθηκε πίεσεις, ξαμολήθηκε να ψάξει επενδυτές, τον βρήκε, ζήτησε εγγυήσεις -θέλω να πιστεύω- , τα είπανε τα συμφωνήσανε , εξέτασε το ΔΣ την συμφωνία με το Μυστακίδη και εξουσιοδότησε τον Κατσαρη να το υπογράψει…όλα αυτά μέσα σε 14 μέρες.. Και τώρα περιμένουμε ακόμα τη σύσταση της τεχνοκρατικής επιτροπής που θα αποφασίσει τι εγγυήσεις θα ζητήσει από τον Σαββιδηnavigator11 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα για το νέο γήπεδο.
2) Περιμέναμε τυχόν διάψευση ή την νέα τοποθέτηση ότι το γήπεδο θα γίνει από την ΠΑΕ η οποία όμως δεν ήρθε.
3) Δεχθήκαμε ατελείωτες – αφόρητες πιέσεις και προτροπές ‘’κάντε κάτι για το νέο γήπεδο, βρείτε επενδυτές’’. Όλα αυτά μας ώθησαν (καθώς και ο δικός μας καημός είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου μας) ώστε να ενεργοποιηθεί όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και να βρεθεί επενδυτής.
Πράγματι χάρη στη συμμετοχή φίλων του ΠΑΟΚ, ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Αριστοτέλη Μυστακίδη ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικεύς.
Συζητήσαμε τα του ΠΑΟΚ και κυρίως το μεγάλο πρόβλημα της κατασκευής του νέου μας γηπέδου .
Έτσι μετά από πολλές συζητήσεις δέχθηκε και ανέλαβε τη δέσμευση ότι θα εισφέρει τα αναγκαία κεφάλαια με ιδία χρηματοδότηση για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ, προδιαγραφών UEFA, σε αντικατάσταση του υπάρχοντος.
Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη“.
Θα μάθουμε, θεωρώ, την Παρασκευή τι ακριβώς έχει συμβεί. Μια απορία, πιστεύω εύλογη. Γιατί δεν έχει υπάρξει από πλευράς του θεματοφύλακος ξεκάθαρη τοποθέτηση πως η δέσμευση, που οι ίδιοι μας ενημέρωσαν ότι ανέλαβε ο Μυστακίδης για να σπρώξει ίδια κεφάλαια για το νέο γήπεδο, κάτι που επιβεβαίωσε σχεδόν ταυτόχρονα κι ο γνωστός Θεσσαλονικεύς, ήταν ξέρω γω μόνο στο μιλητό; Διέψευσε επίσημα ο κυρ Θανάσης μέσω της συγκινητικής ομολογουμένως, δημόσιας επιστολής παραίτησής του (λέμε τώρα);
![]()
Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ταυτότητας. Αυτό που κάποτε λέγαμε μπιζιμ ΠΑΟΚ, από την 16η του Ιούνη γίνεται σταδιακά ονλαρίν ΠΑΟΚ. Και το πιο πικρό; Αυτό συμβαίνει στα 100 χρόνια του συλλόγου. Εκεί που θα ‘πρεπε να γιορτάζουμε, σε λίγο θα νιώθουμε ξένοι στο ίδιο μας το σπίτι.
Ο ΑΣ φαίνεται να έχει τη στήριξη συγκεκριμένων συνδέσμων και την ανοχή κάποιων άλλων. Μόνο αυτές οι πλάτες, χωρίς άλλους θεσμούς, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο ή αντίλογο, αρκούν για να του επιτρέψουν να προχωρήσει ανενόχλητος προς ό,τι έχει στο μυαλό του. Και με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτό το ό,τι δεν είναι ούτε ξεκάθαρο ούτε απαραίτητα προς όφελος του συλλόγου και αυτών που πρεσβεύει.
Πίστευα και ειλικρινά το ήθελα ότι η χθεσινή ανακοίνωση των ανθρώπων της ΚΑΕ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως καταλύτης, να δώσει μια ανάσα, ένα σημάδι πως δεν είναι όλα χαμένα. Είδα λόγο ενωτικό, ανθρωπους έτοιμους για υπεύθυνο διάλογο, μια λύση. Στον αντίποδα, είδαμε μια επιθετική, σχεδόν αλαζονική, απάντηση από τον ΑΣ και από τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ, λες και δεν επιδιώκουν σύμπνοια αλλά την κυριαρχία.
Η ρητορική τους και κυρίως η γλώσσα που χρησιμοποιούν δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πέσουν οι τόνοι. Κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να σταματήσει αυτό το τρένο του διχασμού, το οποίο πλέον τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Από την πρώτη στιγμή είχα εκφράσει την άποψη πως μόνη λύση είναι η προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης και η διενέργεια εκλογών. Μια δημοκρατική διαδικασία, ώστε να αποφασίσει ο κόσμος, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, να υπάρξει επιτέλους μια καθαρή, θεσμική απάντηση στο χάος που προκάλεσε ο ΑΣ. Αλλά πια δεν είμαι τόσο σίγουρος. Με τις ανακοινώσεις να στάζουν ειρωνεία, επιθετικότητα και τεχνητή πόλωση, φοβάμαι πως ακόμη κι αν γίνει ΓΣ, θα είναι παρωδία. Μια κακόγουστη παράσταση, σε σκηνοθεσία γνωστή και με σενάριο προδιαγεγραμμένο.
Έμείς, οι απλοί φίλαθλοι, οι κάτοχοι διάρκειας, τα απλά μέλη του ΑΣ, οι μικρομέτοχοι σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, δεν έχουμε μικρόφωνα, δεν έχουμε μηχανισμούς, δεν κουβαλάμε συμφέροντα. Έχουμε μόνο μνήμη και συνείδηση.Δεν ζητήσαμε τίποτα, δεν περιμέναμε ανταλλάγματα. Μονάχα να μην χάσουμε αυτό που αγαπήσαμε. Αυτόν τον ΠΑΟΚ. Τον μπιζίμ.
Στα της συνέντευξης τύπου:
Όπως σέβομαι τον πατέρα μου, έτσι σέβομαι και τον Ιβάν. Μπορεί να είμαι αλαφροΐσκιωτος, χαζός, ρομαντικός, υπερ του δεόντως συναισθηματικός, αλλά όπως η σχέση με τον πατέρα μου δεν κρίνεται από το αν θα μου γράψει ένα ακίνητο ή ένα αυτοκίνητο, έτσι και η σχέση μου με τον Ιβάν δεν εξαρτάται πλέον από ένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστή, ούτε από το αν έχει ρευστότητα ή όχι. Από την ημέρα, που τσαλακώθηκε για πάρτη μου, όταν με έκλεβαν μέσα στην Τούμπα είναι σχέση ψυχής, εμπιστοσύνης και ευγνωμοσύνης. Τον σέβομαι γιατί σήκωσε τον σύλλογο στις πλάτες του όχι μόνο με χρήματα, αλλά με στάση, με συνέπεια, με πίστη και με περηφάνια. Έδωσε υπόσταση στον ΠΑΟΚ, έκανε πράξη τα όνειρα μου.
Γι’ αυτό και θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο ο ΑΣ να πει ή να παρουσιάσει οτιδήποτε σε μια συνέντευξη Τύπου που θα με κάνει να αναθεωρήσω τη σχέση μου με τον Ιβάν.
Αντί επιλόγου:
Το πως σκέφτομαι και την λογική ή την παραφροσύνη μου δεν μπορώ να την επιβάλλω σε κανέναν. Ας συμφωνήσουμε όμως σε κάτι, σε όποια πλευρά της όχθης και αν βρεθούμε ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Πάνω από τον Ιβάν, τον Τέλη, το ΔΣ του ΑΣ, τα λεφτά και τις χορηγίες. Πάνω από πρόσωπα, συμφωνίες, αξιώματα και συγκυρίες. Όμως ο ΠΑΟΚ, νομοτελειακά, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι πάνω από τη συνείδηση, τη μνήμη και την αξιοπρέπεια. Γιατί χωρίς αυτά, ο ΠΑΟΚ παύει να είναι αυτό που αγαπήσαμε.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ταυτότητας. Αυτό που κάποτε λέγαμε μπιζιμ ΠΑΟΚ, από την 16η του Ιούνη γίνεται σταδιακά ονλαρίν ΠΑΟΚ. Και το πιο πικρό; Αυτό συμβαίνει στα 100 χρόνια του συλλόγου. Εκεί που θα ‘πρεπε να γιορτάζουμε, σε λίγο θα νιώθουμε ξένοι στο ίδιο μας το σπίτι.
Ο ΑΣ φαίνεται να έχει τη στήριξη συγκεκριμένων συνδέσμων και την ανοχή κάποιων άλλων. Μόνο αυτές οι πλάτες, χωρίς άλλους θεσμούς, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο ή αντίλογο, αρκούν για να του επιτρέψουν να προχωρήσει ανενόχλητος προς ό,τι έχει στο μυαλό του. Και με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτό το ό,τι δεν είναι ούτε ξεκάθαρο ούτε απαραίτητα προς όφελος του συλλόγου και αυτών που πρεσβεύει.
Πίστευα και ειλικρινά το ήθελα ότι η χθεσινή ανακοίνωση των ανθρώπων της ΚΑΕ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως καταλύτης, να δώσει μια ανάσα, ένα σημάδι πως δεν είναι όλα χαμένα. Είδα λόγο ενωτικό, ανθρωπους έτοιμους για υπεύθυνο διάλογο, μια λύση. Στον αντίποδα, είδαμε μια επιθετική, σχεδόν αλαζονική, απάντηση από τον ΑΣ και από τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ, λες και δεν επιδιώκουν σύμπνοια αλλά την κυριαρχία.
Η ρητορική τους και κυρίως η γλώσσα που χρησιμοποιούν δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πέσουν οι τόνοι. Κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να σταματήσει αυτό το τρένο του διχασμού, το οποίο πλέον τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Από την πρώτη στιγμή είχα εκφράσει την άποψη πως μόνη λύση είναι η προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης και η διενέργεια εκλογών. Μια δημοκρατική διαδικασία, ώστε να αποφασίσει ο κόσμος, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, να υπάρξει επιτέλους μια καθαρή, θεσμική απάντηση στο χάος που προκάλεσε ο ΑΣ. Αλλά πια δεν είμαι τόσο σίγουρος. Με τις ανακοινώσεις να στάζουν ειρωνεία, επιθετικότητα και τεχνητή πόλωση, φοβάμαι πως ακόμη κι αν γίνει ΓΣ, θα είναι παρωδία. Μια κακόγουστη παράσταση, σε σκηνοθεσία γνωστή και με σενάριο προδιαγεγραμμένο.
Έμείς, οι απλοί φίλαθλοι, οι κάτοχοι διάρκειας, τα απλά μέλη του ΑΣ, οι μικρομέτοχοι σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, δεν έχουμε μικρόφωνα, δεν έχουμε μηχανισμούς, δεν κουβαλάμε συμφέροντα. Έχουμε μόνο μνήμη και συνείδηση.Δεν ζητήσαμε τίποτα, δεν περιμέναμε ανταλλάγματα. Μονάχα να μην χάσουμε αυτό που αγαπήσαμε. Αυτόν τον ΠΑΟΚ. Τον μπιζίμ.
Στα της συνέντευξης τύπου:
Όπως σέβομαι τον πατέρα μου, έτσι σέβομαι και τον Ιβάν. Μπορεί να είμαι αλαφροΐσκιωτος, χαζός, ρομαντικός, υπερ του δεόντως συναισθηματικός, αλλά όπως η σχέση με τον πατέρα μου δεν κρίνεται από το αν θα μου γράψει ένα ακίνητο ή ένα αυτοκίνητο, έτσι και η σχέση μου με τον Ιβάν δεν εξαρτάται πλέον από ένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστή, ούτε από το αν έχει ρευστότητα ή όχι. Από την ημέρα, που τσαλακώθηκε για πάρτη μου, όταν με έκλεβαν μέσα στην Τούμπα είναι σχέση ψυχής, εμπιστοσύνης και ευγνωμοσύνης. Τον σέβομαι γιατί σήκωσε τον σύλλογο στις πλάτες του όχι μόνο με χρήματα, αλλά με στάση, με συνέπεια, με πίστη και με περηφάνια. Έδωσε υπόσταση στον ΠΑΟΚ, έκανε πράξη τα όνειρα μου.
Γι’ αυτό και θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο ο ΑΣ να πει ή να παρουσιάσει οτιδήποτε σε μια συνέντευξη Τύπου που θα με κάνει να αναθεωρήσω τη σχέση μου με τον Ιβάν.
Αντί επιλόγου:
Το πως σκέφτομαι και την λογική ή την παραφροσύνη μου δεν μπορώ να την επιβάλλω σε κανέναν. Ας συμφωνήσουμε όμως σε κάτι, σε όποια πλευρά της όχθης και αν βρεθούμε ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Πάνω από τον Ιβάν, τον Τέλη, το ΔΣ του ΑΣ, τα λεφτά και τις χορηγίες. Πάνω από πρόσωπα, συμφωνίες, αξιώματα και συγκυρίες. Όμως ο ΠΑΟΚ, νομοτελειακά, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι πάνω από τη συνείδηση, τη μνήμη και την αξιοπρέπεια. Γιατί χωρίς αυτά, ο ΠΑΟΚ παύει να είναι αυτό που αγαπήσαμε.
- These users thanked the author Psaras for the post (total 27):
- Vet_eranos, navigator11, paok apo epilogi, Kaizen, anpanman, Guitarman, Kabamaru11, trouman, NIKOS1972, speedy.g and 17 more users
Αποδεικνύει τπτ αυτό , έχουμε όλες τις λεπτομέρειές και τις πληροφορίες ? Όχι, αρα σπέκουλα και ο νοών νοειτωnavigator11 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:42 Και κάτι τελευταίο. Με επιφύλαξη, επειδή δεν ακούω το βοθρόπολις εδώ και αιώνες και ούτε πρόκειται αλλά, αν δε θυμάμαι τόσο λάθος σε κάποια φάση αναφέρθηκε αυτό από κάποιο μέλος εδώ μέσα, τα περί ύπαρξης ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών ως εξήγηση του σιωπητηρίου από πλευράς ΑΣ μεταφέρθηκαν από τον συγκεκριμένο μιντιακό όμιλο. Που στο συγκεκριμένο θέμα, θέλουμε δε θέλουμε, φαίνεται να έχει τόσο καλή πληροφόρηση, που ... προβλέπει με ακρίβεια ενέργειες από πλευράς ΑΣ 2-3 βδομάδες προτού αυτές όντως συντελεστούν.
Φίλε για κάποια πράγματα δε χρειάζονται αποδείξεις αρκεί η απλή λογική.fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:44Όπως γράφεις -θέλω να πιστεύω- άρα εικάζεις , αν έχεις αποδείξεις παρακαλώ να τις παραθέσεις, ευχαριστώ...riegel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:39Εν το μεταξύ από 2-6-25 μέχρι τις 16(;;) αν θυμάμαι καλά που βγήκε η ανακοίνωση μέσα σε 14 μέρες δηλαδή, ο ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση, περίμενε διάψευση της ΠΑΕ, δέχθηκε πίεσεις, ξαμολήθηκε να ψάξει επενδυτές, τον βρήκε, ζήτησε εγγυήσεις -θέλω να πιστεύω- , τα είπανε τα συμφωνήσανε , εξέτασε το ΔΣ την συμφωνία με το Μυστακίδη και εξουσιοδότησε τον Κατσαρη να το υπογράψει…όλα αυτά μέσα σε 14 μέρες.. Και τώρα περιμένουμε ακόμα τη σύσταση της τεχνοκρατικής επιτροπής που θα αποφασίσει τι εγγυήσεις θα ζητήσει από τον Σαββιδηnavigator11 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
![]()
Αν είχαν ασχοληθεί ώστε να ζητήσουν κάποιες εγγυήσεις από τον Μυστακίδη θα είχε γίνει ήδη η προεργασία και θα ξέρανε τι θέλουνε. Οπότε προχθές δε θα βγάζανε ανακοίνωση για σύσταση τεχνοκρατικής επιτροπής που θα αποφασίσει τι εγγυήσεις θα ζητήσει από τον Σαββιδη.
Θα του έλεγε ξέρεις κάτι ; Από τον Μυστακίδη ζητήσαμε αυτά . Φέρε τα ίδια . Ή ξέρεις κάτι από τον Μυστακίδη ζητήσαμε αυτά αλλά εσύ επειδή περνάς ζόρια με τη Ρωσία θέλουμε να μας φέρεις επιπλέον και αυτά. Θα υπήρχε μια βάση συζήτησης … τώρα βγάλανε απλά μια ανακοίνωση ότι θα συστήσουν μια επιτροπή.
Τι αποδείξεις λοιπόν χρειάζεσαι ; Η λογική λέει ότι από τον Μυστακίδη δε ζήτησαν τίποτα
Διαφωνώ , απλή λογική για πράγματα που χρειάζονται αποδείξεις ?riegel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:50Φίλε για κάποια πράγματα δε χρειάζονται αποδείξεις αρκεί η απλή λογική.fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:44Όπως γράφεις -θέλω να πιστεύω- άρα εικάζεις , αν έχεις αποδείξεις παρακαλώ να τις παραθέσεις, ευχαριστώ...riegel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:39
Εν το μεταξύ από 2-6-25 μέχρι τις 16(;;) αν θυμάμαι καλά που βγήκε η ανακοίνωση μέσα σε 14 μέρες δηλαδή, ο ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση, περίμενε διάψευση της ΠΑΕ, δέχθηκε πίεσεις, ξαμολήθηκε να ψάξει επενδυτές, τον βρήκε, ζήτησε εγγυήσεις -θέλω να πιστεύω- , τα είπανε τα συμφωνήσανε , εξέτασε το ΔΣ την συμφωνία με το Μυστακίδη και εξουσιοδότησε τον Κατσαρη να το υπογράψει…όλα αυτά μέσα σε 14 μέρες.. Και τώρα περιμένουμε ακόμα τη σύσταση της τεχνοκρατικής επιτροπής που θα αποφασίσει τι εγγυήσεις θα ζητήσει από τον Σαββιδη![]()
Αν είχαν ασχοληθεί ώστε να ζητήσουν κάποιες εγγυήσεις από τον Μυστακίδη θα είχε γίνει ήδη η προεργασία και θα ξέρανε τι θέλουνε. Οπότε προχθές δε θα βγάζανε ανακοίνωση για σύσταση τεχνοκρατικής επιτροπής που θα αποφασίσει τι εγγυήσεις θα ζητήσει από τον Σαββιδη.
Θα του έλεγε ξέρεις κάτι ; Από τον Μυστακίδη ζητήσαμε αυτά . Φέρε τα ίδια . Ή ξέρεις κάτι από τον Μυστακίδη ζητήσαμε αυτά αλλά εσύ επειδή περνάς ζόρια με τη Ρωσία θέλουμε να μας φέρεις επιπλέον και αυτά. Θα υπήρχε μια βάση συζήτησης … τώρα βγάλανε απλά μια ανακοίνωση ότι θα συστήσουν μια επιτροπή.
Τι αποδείξεις λοιπόν χρειάζεσαι ; Η λογική λέει ότι από τον Μυστακίδη δε ζήτησαν τίποτα
- navigator11
Να μην ξεχάσουμε την απολύτως κομβικής σημασίας επισήμανση Κατσαρή στην επιστολή παραίτησής του ότι, μετά την αγενή υπόδειξη Κυρ² προς τον ΑΣ να "βρούνε επενδυτή" για τη Νέα Τούμπα (έτσι ερμηνεύουν διάφοροι, είτε ανοιχτά κείμενοι θετικά στον Μυστακίδη είτε ... ουδέτεροι, τη συγκεκριμένη δήλωση, δε θυμάμαι αν ανέφερε ουσιαστικά και ο Κατσαρής κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη δήλωσή του) στο πλαίσιο της ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 2 Ιουνίου, οι του ΑΣ απείχαν για 10 ολόκληρες μέρες από οποιαδήποτε ενέργεια επαφής/επικοινωνίας με τον οποιονδήποτε τυχόν ενδιαφερόμενο, περιμένοντας καρτερικά τη διάψευση από μέρους της ΠΑΕ. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί ότι όλος ο οργασμός επαφών και συνομιλιών με Μυστακίδη ξεκίνησε στις 13 Ιουνίου. Και βράδυ της 16ης Ιουνίου εξεδόθη η γνωστή ανακοίνωση.riegel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:39Εν το μεταξύ από 2-6-25 μέχρι τις 16(;;) αν θυμάμαι καλά που βγήκε η ανακοίνωση μέσα σε 14 μέρες δηλαδή, ο ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση, περίμενε διάψευση της ΠΑΕ, δέχθηκε πίεσεις, ξαμολήθηκε να ψάξει επενδυτές, τον βρήκε, ζήτησε εγγυήσεις -θέλω να πιστεύω- , τα είπανε τα συμφωνήσανε , εξέτασε το ΔΣ την συμφωνία με το Μυστακίδη και εξουσιοδότησε τον Κατσαρη να το υπογράψει…όλα αυτά μέσα σε 14 μέρες.. Και τώρα περιμένουμε ακόμα τη σύσταση της τεχνοκρατικής επιτροπής που θα αποφασίσει τι εγγυήσεις θα ζητήσει από τον Σαββιδηnavigator11 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
![]()
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Savvidis_FC_5
Τον Ιούνιο του 22 βγήκε το ΠΔ. Είχε ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.Parolos έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 23:47 Εντωμεταξυ το 2022 είχε υπογραφεί το ΠΔ για το γήπεδο,
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.
Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια.
Οπότε όχι δε βρήκε εκεί την ευκαιρία, με το σκηνικό με Κυριάκο, όπως λέει ο φίλος παραπάνω.
Πώς και γιατί ξεκίνησε να ξοδεύει χρήματα πριν υπογράψει με τον ΑΣ;
Πλήρωσε την αρχιτεκτονική εταιρεία έβγαλε σχέδια κτλ κτλ χωρίς να έχει εξασφαλίσει την άδεια του ΑΣ;
Χωρίς να συμφωνηθούν οι όροι με τον ΑΣ;
για να βγεί η οικοδομική άδεια που λένε ότι θέλει ένα χρόνο πρέπει να υπογραφεί το συμβόλαιο με τον ΑΣ.
Πιστεύει πραγματικά κάποιος ότι αν δεν είχε σκάσει η βόμβα Μυστακίδη, θα είχε ο Σαββίδης την πρόθεση να υπογράψει και να δεσμευτεί σε συγκεκριμένους όρους και χρονοδιαγράμματα;
Γιατι πιστευει κανεις οτι η δουλεια με μυστακιδη εγινε σε 10 μερες? Ή οτι ο ΑΣ δεν εχει υπογραψει και δεν προτιμα Μυστακιδη? μεταξυ μας θα δουλευομαστε?
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- astral, Savvidis_FC_5, navigator11, Apil44
Edit:
Προσωπικά σταματάω να απαντάω εφόσον κάποιοι αφήνουν υπόνοιες ότι γνωρίζουν το περιεχόμενο της συνέντευξης σε προηγούμενα ποστ.
Προσωπικά σταματάω να απαντάω εφόσον κάποιοι αφήνουν υπόνοιες ότι γνωρίζουν το περιεχόμενο της συνέντευξης σε προηγούμενα ποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο παναθηναϊκός ενώ έχει τις άκρες σε όλο το σύστημα (και παιρνει χρημα απο την πολιτεία) δεν έχει κάνει ακόμη ουσιαστικά βήματα για τον βοτανικό εδώ και πολλά χρόνια.
Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.
Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν αντέχει να περιμένει και δεν υπήρχαν ουσιαστικές εξελίξεις εδώ και 3-4 χρόνια? Καλά ρε σεις ξεχνάτε πόσο παιδευτηκαμε για να βγει το Π.Δ.? Ξεχνάτε τι πόσα μας ζήτησαν για το Καυτατζογλειο ενώ οι κάτω χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ τζαμπα? Ξεχνάτε τι πόλεμο γενικότερα δεχεται ο Σαββίδης όλα αυτά τα χρόνια? Η υπόθεση ΒΡΩΜΑΕΙ και ο ρόλος του ΑΣ και όσων θεσμικα των στηρίζουν (και αναφέρομαι στους συνδέσμους) είναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΣ.
Κανένας δισεκατομμυριουχος δεν είναι άγιος. Συμφωνώ. Αλλά μόνο ένας δισεκατομμυριουχος έδειξε να κάνει πάντοτε προσεκτικά βήματα για να διασφαλίσει την ομάδα. Έχτισε όπως έπρεπε το σπίτι του: Πρωτα Καθάρισε τα χρέη, μετα καθάρισε την επο, και πλεον σε έκανε ισοτιμο μέλος των μεγάλων. Λογω πολλων συνθηκων κάνει αργά και προσεκτικά βήματα για το γηπεδο. Ας πάρει και άλλα 5 χρόνια μέχρι να γίνει. Αν τόσα χρειάζεται, έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε γιατί έχει αποδείξει ότι έχει όραμα και σχέδιο. Και ναι μάγκες μου, η ζωή δεν είναι γραμμική. Και όταν αναλαμβάνεις μεγάλα πρότζεκτ υπάρχουν και σκαμπανεβασματα που κρατάνε χρόνια.
Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.
Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν αντέχει να περιμένει και δεν υπήρχαν ουσιαστικές εξελίξεις εδώ και 3-4 χρόνια? Καλά ρε σεις ξεχνάτε πόσο παιδευτηκαμε για να βγει το Π.Δ.? Ξεχνάτε τι πόσα μας ζήτησαν για το Καυτατζογλειο ενώ οι κάτω χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ τζαμπα? Ξεχνάτε τι πόλεμο γενικότερα δεχεται ο Σαββίδης όλα αυτά τα χρόνια? Η υπόθεση ΒΡΩΜΑΕΙ και ο ρόλος του ΑΣ και όσων θεσμικα των στηρίζουν (και αναφέρομαι στους συνδέσμους) είναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΣ.
Κανένας δισεκατομμυριουχος δεν είναι άγιος. Συμφωνώ. Αλλά μόνο ένας δισεκατομμυριουχος έδειξε να κάνει πάντοτε προσεκτικά βήματα για να διασφαλίσει την ομάδα. Έχτισε όπως έπρεπε το σπίτι του: Πρωτα Καθάρισε τα χρέη, μετα καθάρισε την επο, και πλεον σε έκανε ισοτιμο μέλος των μεγάλων. Λογω πολλων συνθηκων κάνει αργά και προσεκτικά βήματα για το γηπεδο. Ας πάρει και άλλα 5 χρόνια μέχρι να γίνει. Αν τόσα χρειάζεται, έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε γιατί έχει αποδείξει ότι έχει όραμα και σχέδιο. Και ναι μάγκες μου, η ζωή δεν είναι γραμμική. Και όταν αναλαμβάνεις μεγάλα πρότζεκτ υπάρχουν και σκαμπανεβασματα που κρατάνε χρόνια.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 11):
- Kabamaru11, anpanman, jibbie, astral, speedy.g, navigator11, jyc, Ιάσονας, Apil44, paok apo epilogi and one more user