Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Jairo »

Θα έτρωγα μόνιμο μπαν εάν πατούσα το υποβολή.
Ευτυχώς τα έσβησα.
Ξεφτίλες
These users thanked the author Jairo for the post (total 2):
Kabamaru11, to_20euro_tou_Ivan_4
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Notorious4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:17 @ Parolos

Ο ΑΣ βρέθηκε σε δύσκολη θέση και τα έκανε σκατα για εμένα αλλά το έκανε αρχικά για να προστατεύσει την ομάδα και έπειτα από σεβασμό στον Σαββιδη και για ότι έχει κανει μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα χάθηκε η μπάλα και να δούμε τώρα αν μπορεί να διορθωθεί αυτό το χάλι. Το στενάχωρο είναι ότι αυτή η χρονιά θα έπρεπε σε κάθε αγώνα να είναι γιορτή και Άντα αυτού τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Εμένα ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι με την συμπεριφορά του κοσμού αλλά και των 2 πλευρών στο τέλος μην αποχωρήσει ο Σαββίδης και αποσυρθεί και ο Μυστακίδης και πάμε στο μηδέν.

Γι'αυτό θέλει ψυχραιμία και να μην λοιδορούμε καμία από τις 2 πλευρές. Τώρα αν καποιος με βλέπει ως προπαγανδιστή τι να πω λυπάμαι που προσπαθώ να γράψω κάποια πράγματα προς ενημέρωση όλων.
Ακριβως αυτό είσαι.... ΕΓΏ ΘΑ ΣΕ ΚΆΝΩ ΜΟΝΌ ΜΙΑ ΕΡΏΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΣΥΝΕΧΕΊΑ.... ΓΙΑΤΊ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ?..... ΙΑΤΊ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ?ΙΓΑΤΊ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ?ΓΙΑΤΊ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ?ΓΙΑΤΊ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ?ΓΙΑΤΊ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ?
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 7):
loukas karadimos, Fawkes, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, to_20euro_tou_Ivan_4, Iznogoud4, Apil44
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Мир έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:07 Σοκαριστηκό επίσης αυτό που άκουσα για τον νεοδημοκράτη τον Παπαδόπουλο ότι αρνείται να παραιτηθεί από εκπρόσωπος σε σουπερλιγνκ και ΕΠΟ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ μένει χωρίς εκπρόσωπο. Λέει δεν παραιτηται γιατί εκλέχθηκε με το σπαθί (sic) του ...
Σοβαρά τώρα? Ρε τι άθλιοι είναι αυτοί
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, to_20euro_tou_Ivan_4, Savvidis_FC_5
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

@theodoros 24 ώρες μπαν από Rexaris, είπαμε μηνύματα που κατηγορούν για δωροδοκία χωρίς αποδείξεις δεν θα γίνονται αποδεκτά. Μπορείς να γράψεις με περισσότερη προσοχή τη γνώμη σου ωστέ το κείμενο να μην σε εκθέτει νομικά ούτε εσένα ούτε το φόρουμ.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΑΣ (την τελευταία) καθώς και τις ανακοινώσεις των συνδέσμων που έχουν τον ΠΑΟΚ απλά ως μέσο επίτευξης των προσωπικών τους φιλοδοξιών, ένα σκέπτομαι:

σε μια χρονιά, που ο ΠΑΟΚ εορτάζει τα 100χρόνια ζωής, οι εχθροί μας αποφάσισαν να μας χτυπήσουν.
Όχι αγωνιστικά. Ούτε με ευθεία αντιπαράθεση.
Επέλεξαν το ''διαίρει και βασίλευε'' του Μακιαβέλι.
Οργάνωσαν και διευθύνουν ένα εκ των έσω της ομάδος χτύπημα, επιλέγοντας πολύ συντονισμένα τους ανθρώπους εκείνους που θα αναλάβουν τον ρόλο του Εφιάλτη (ή του Ιούδα αν σας βοηθά καλύτερα).

Πως πρέπει να αντιδράσουμε όλοι εμείς, που βλέπουμε πίσω από το τρύπημα του ΑΣ στον ΠΑΟΚ την κυβερνητική απόφαση να ''τελειώνουν με τον Σαββίδη'', ώστε να πάρουν για δικά τους οφέλη το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τις υπόλοιπες επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα (πρωτίστως βεβαίως, το Λιμάνι):
Αδιαφορία.
Παντελή αδιαφορία.
Αν ο κόσμος (το 99% που δεν χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για επίτευξη προσωπικών φιλοδοξιών) αδιαφορήσει παντελώς σε όσα γράφονται, λέγονται και ανακοινώνονται, οι Εφιάλτες (Ιούδες αν σας βοηθά καλύτερα) δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Μην ξεχνάμε, πως όσα βλέπουμε να λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, δεν στοχεύουν στον Σαββίδη (δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα), αλλά σε εμάς, τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Εμάς έχουν ως στόχο τους.
Να μας προβοκαρουν, να μας παραμυθιάσουν, ώστε να ταχθούμε απέναντι στον Σαββίδη και να τον αναγκάσουμε να μας παρατήσει.

Αν λοιπόν εμείς, σταματήσουμε να πατάμε στην μπανανόφλουδα που μας ρίχνουν, πάψουμε να δαγκώνουμε το τυράκι στην φάκα, τι άλλο μπορούν αυτοί να κάνουν;

Προτείνω να το δοκιμάσουμε εδώ μέσα, ώστε να διαπιστώσει και ο πλέον αφελής, πως όσοι γράφουν υπέρ του ΑΣ και της κυβέρνησης, είναι βαλτοί και επιδιώκουν το κακό του ΠΑΟΚ:
σταματήστε να απαντάτε σε βαλτούς και λαγούς του ΑΣ και της κυβέρνησης. Αφήστε τους να γράφουν το κοντό τους και το μακρύ τους, χωρίς να ψαρώνετε στο να απαντήσετε ή να επιχειρηματολογήσετε.
Αφήστε τους να μιλάνε μόνοι τους.
Εφόσον οι mods δεν παίρνουν θέση, ώστε να επιβάλλουν μια τάξη εδώ μέσα, ας το δοκιμάσουμε.
Είμαι σίγουρος, πως αν οι υγιώς σκεπτόμενοι σταματήσουν να διαλέγονται με τους βαλτούς της κυβέρνησης, το θέμα θα ξεφτίσει.
Διότι επαναλαμβανω, στόχος τους είναι ο λαός του ΠΑΟΚ, όχι ο Σαββίδης.
Εμάς θέλουν να εξοργίσουν, εμάς θέλουν να μας βάλουν απέναντι στον Σαββίδη.

Και κάτι τελευταίο:
δεν πιστεύω στην διχόνοια. Διχόνοια υπάρχει μέσα σε κλίμα συναδελφοσύνης και ομαδικότητας.
Εγώ, με αυτούς που υποστηρίζουν την κυβέρνηση στο να διώξουν τον Σαββίδη, δεν έχω κανένα συναίσθημα συναδελφικότητας. Δεν τους θεωρώ συνοπαδούς μου, δεν τους θεωρώ συνοδοιπόρους μου. Άρα δεν νιώθω πως υπάρχει ''διχόνοια''. Πόλεμος υπάρχει, όπως υπάρχει με τους γαύρους, τα χανούμια και τα ερπετά.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 4):
to_20euro_tou_Ivan_4, Savvidis_FC_5, Iznogoud4, Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Notorious4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:29 Εξοφθαλμα νταβατζιδικη;

Πόσα χρόνια ακούγεται το ενδιαφέρον του Μυστακίδη για τον ΠΑΟΚ;

Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μη πραγματοποιήσεις του γηπέδου;

Ξέρεις πόσος χρόνος απαιτείται για να ξανά τρέξει όλο αυτό το ζήτημα σχετικά με τις άδειες και ποσα επιπεδσ θα μας ρίξει σε σχεση με τον εγχώριο ανταγωνισμο μας η μη υλοποίηση του γηπέδου ;

Ο καθένας είναι υπεύθυνος των επίλογων του. Ας αναλάβει και ο καθένας από εμάς τις ευθύνες του με τον τρόπο που επικοινωνεί και συμπεριφέρεται για τα ζητήματα του ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η ιστορία.
Πιο εξόφθαλμα δε γίνεται. Σε βαθμό να μου δημιουργεί σιχαμάρα.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
paok apo epilogi, astral, to_20euro_tou_Ivan_4, Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Για να καταλάβετε για την κρυψίνοια της όλης φάσης, θα γράψω μόνο αυτό. Έχω πολύ φίλο, πολύ λέμε, αδιαπραγμάτευτα σοβαρό και έμπιστο άνθρωπο, που τυγχάνει να έχει εξ αγχιστείας συγγένεια και τακτική επαφή με γνωστό ΑΡΔ (παλιά καραβάνα) του άτυπου γραφείου επικοινωνίας του Θεσσαλονικέως Αριστοτέλους. Χρόνιο κολλητάρι του κυρ Θανάση ο εν λόγω. Ούτε καν αυτός, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε στο πλαίσιο κουβέντας για τις εξελίξεις με τον φίλο μου, δεν κατάφερε να μάθει το παραμικρό σχετικά με το τι στον πέοντα υπέγραψαν οι δυό επιφανείς άνδρες.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Υπέγραψαν ? Έχεις να παραθέσεις κατι που το αποδεικνύει η απλά εικάζεις ?
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Τι να σου παραθέσει? Το ανακοίνωσε ο ΑΣ πριν 45 μέρες
These users thanked the author alp920 for the post (total 2):
to_20euro_tou_Ivan_4, Apil44
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Να παει στο Καυτατζόγλειο η ΠΑΕ του χρόνου και να φτιάξει γηπεδο πχ στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.

Οι κατσαρίδες ας φτιάξουν και Μαρακανά.
These users thanked the author Elkjaer for the post (total 2):
to_20euro_tou_Ivan_4, Savvidis_FC_5
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Εξουσιοδότησή να υπογράψει αναφέρει οχι οτι έχει υπογράψει....
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:16
Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Εξουσιοδότησή να υπογράψει αναφέρει οχι οτι έχει υπογράψει....
Δεκτόν Παίζουμε με τις λέξεις βέβαια σε βάρος της ουσίας, αλλά η επίσημη ανακοίνωση είναι αυτή που παρέθεσες.
Ας πούμε λοιπόν ότι ο navi εικάζει. Όταν ο ΑΣ δεν έχει διαψεύσει σε καμία από τις ανακοινώσεις του το γεγονός ότι υπεγράφη συμφωνητικό, ενώ υπάρχουν θεσμικές δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη ότι ζητήθηκε το εν λόγω συμφωνητικό η απάντηση ήταν ότι θα δοθεί (όχι ότι δεν υπάρχει),τι καταλαβαίνουμε?
Όταν από κανένα ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι δεν υπογράφηκε συμφωνητικό,τι καταλαβαίνουμε?
Όταν ο Μυστακίδης κάνει γραπτή δήλωση, στέλνει proof of funds,και δημιουργεί εταιρεία με την επωνυμία Νέα Τούμπα,τι καταλαβαίνουμε?
Όταν ο ΑΣ σε όλον τον κόσμο που τον κράζει για την συμφωνία που υπέγραψε με τον Μυστακίδη δεν γυρνάει να απαντήσει ότι δεν έχει υπογραφεί τίποτα,τι καταλαβαίνουμε?
Σε κάθε περίπτωση ο navi εικάζει.
Σόρρυ για τις επεξεργασίες μου,τα δάκτυλα των χεριών είναι λες και είμαι μπετατζης :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alp920 την Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author alp920 for the post:
anpanman
Άβαταρ μέλους
navigator11

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα για το νέο γήπεδο.
2) Περιμέναμε τυχόν διάψευση ή την νέα τοποθέτηση ότι το γήπεδο θα γίνει από την ΠΑΕ η οποία όμως δεν ήρθε.
3) Δεχθήκαμε ατελείωτες – αφόρητες πιέσεις και προτροπές ‘’κάντε κάτι για το νέο γήπεδο, βρείτε επενδυτές’’. Όλα αυτά μας ώθησαν (καθώς και ο δικός μας καημός είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου μας) ώστε να ενεργοποιηθεί όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και να βρεθεί επενδυτής.
Πράγματι χάρη στη συμμετοχή φίλων του ΠΑΟΚ, ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Αριστοτέλη Μυστακίδη ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικεύς.
Συζητήσαμε τα του ΠΑΟΚ και κυρίως το μεγάλο πρόβλημα της κατασκευής του νέου μας γηπέδου .
Έτσι μετά από πολλές συζητήσεις δέχθηκε και ανέλαβε τη δέσμευση ότι θα εισφέρει τα αναγκαία κεφάλαια με ιδία χρηματοδότηση για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ, προδιαγραφών UEFA, σε αντικατάσταση του υπάρχοντος.
Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη“.

Θα μάθουμε :lol:, θεωρώ, την Παρασκευή τι ακριβώς έχει συμβεί. Μια απορία, πιστεύω εύλογη. Γιατί δεν έχει υπάρξει από πλευράς του θεματοφύλακος ξεκάθαρη τοποθέτηση πως η δέσμευση, που οι ίδιοι μας ενημέρωσαν ότι ανέλαβε ο Μυστακίδης για να σπρώξει ίδια κεφάλαια για το νέο γήπεδο, κάτι που επιβεβαίωσε σχεδόν ταυτόχρονα κι ο γνωστός Θεσσαλονικεύς, ήταν ξέρω γω μόνο στο μιλητό; Διέψευσε επίσημα ο κυρ Θανάσης μέσω της συγκινητικής ομολογουμένως, δημόσιας επιστολής παραίτησής του (λέμε τώρα);
Τα περί ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών εγώ τα διακίνησα εσχάτως ή το άτυπο γραφείο τύπου και επικοινωνίας του Telis; Που στο συγκεκριμένο θέμα του γηπέδου, θέλουμε δε θέλουμε, φαίνεται να έχει τόσο καλή πληροφόρηση, που ... προβλέπει με ακρίβεια 2-3 βδομάδες ενέργειες από πλευράς ΑΣ προτού αυτές όντως συντελεστούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
riegel, Apil44
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Παρασκευή κοντή Γιορτή...Λίγη υπομονή μερικές μέρες
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παιδια οτι ηταν να ακουσουμε το ακουσαμε, οτι ηταν να μαθουμε το μαθαμε. Πλεον το μονο που μενει ειναι υπομονη. Μεχρι την παρασκευη οπου ειναι ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΣ να απαντησει για τα παντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ.

Αλλοι εχουν βγαλει ηδη τα συμπερασματα τους εκατεροθεν. Δε θα κρινω κανεναν εδω μεσα προσωπικα. Ολοι εδω θελω να πιστευω οτι ενα θελουμε. Το καλο του ΠΑΟΚ.

Εγω τελικο συμπερασμα δεν εχω βγαλει, αν και η δουλεια παει προς τα καπου ειδικα με τους χειρισμους του ΑΣ. Περιμενω ομως την Παρασκευη. Μονο τοτε θα εχουμε ολοι πραγματικα ολοκληρωτικη εικονα.

Υπομονη λοιπον. Οση μας εχει μεινει.
These users thanked the author embuji for the post:
fidel
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”