Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το εγραψα και πριν λιγο πιο χαλαρα με τη διαρκεια των μπαν.Καντε τα μεχρι τις 4 Αυγουστου να ειμαστε ολοι παροντες μηπως και εχουμε περισσοτερες πληροφοριες για να πλακωθουμε... 

- These users thanked the author joshua for the post (total 3):
- pwlountai_kai_ta_pomola_4, soigol, Apil44
Ταυτίζομαι απόλυτα.renegade έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58 Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ανθρώπους όπου ο ένας είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ και ό άλλος ένας άγνωστος και ξένος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Καλή μας συνέχεια και να μην ξεχνάμε τα σημαντικά ζητήματα....φορ και χαφ στον ΠΑΟΚ
Ρε συ ας μην τα μηδενίζουμε όλα. Τι θα περίμενες να δεις διοικητικά; Προφανώς έχουν γίνει πολλά λάθη αλλά παρατημένη δεν την λες σε καμία περίπτωση διοικητικά την ΠΑΕ. Έβαλε CEO την CFO του πχ. Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος σ αυτόν τον πλανήτη που να την συμπαθεί αλλά είναι απόλυτα εναρμονισμένη επιλογή με τον στόχο της αυτάρκειας όσο κι αν δεν αρέσει σ εμάς τους οπαδούς. Άλλαξε όλο του το επικοινωνιακό τιμ, άλλαξε το εμπορικό, έφερε άνθρωπο για να ασχοληθεί καθαρά με το προπονητικό αρκετά πριν έρθει ο Μυστακίδης στο προσκήνιο, ο οποίος παρεπιπτόντως είχε στις αρμοδιότητες του και το γήπεδο, φέρνει ανθρώπους στο σκαουτινγκ, σήμερα διαβάζω για ακόμη έναν στις ακαδημίες για την ατομική βελτίωση των αθλητών. Έχουμε τοπ ακαδημίες με τρελό ROI και συνεχή στελέχωση και επένδυση στις υποδομές.joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:58 navi διοικητικα για πες μου τι εχουμε δει αυτα τα 5 χρονια που λες.
Δλδ προφανως έχουν γίνει κραυγαλέα λάθη και αστοχιες, παρατημένη ομως δεν την λες διοικητικά σε καμία περίπτωση. Προσπαθεί με τον ιδιαίτερο τρόπο του συνεχώς. αναγκαζόμαστε να λέμε τα αυτονόητα για τον ιβαν ακριβώς επειδή είμαστε σε φάση βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε έξι με την άνευ προηγουμένου δολοφονία χαρακτήρα.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 3):
- Apil44, Rexaris, WeWillRockYou
Δεν ειναι θεμα αθωοτητας φιλε μου. Μια χαρα καταλαβαινω τι παιζει. Αυτο που προσπαθω μετα μανιας ειναι να μη μπω σε μια αντιπαραθεση για το ποιος δισεκατομμυριουχος θελει το καλο του ΠΑΟΚ γιατι πολυ απλα ΚΑΝΕΝΑΣ τους δε θελει το καλο του ΠΑΟΚ. Θελουν το καλο το δικο τους αμφοτεροι. Εγω βαζω τα δεδομενα κατω και θελω να δω ποιο ειναι το συμφερον του ΠΑΟΚ γενικοτερα. Και αυτο για εμενα ειναι το συγχρονο γηπεδο. Εαν το μπορει να το κανει ο Ιβαν ας δειξει τα κεφαλαια ωστε ο ΑΣ να του δωσει το εργο. Εαν δεν τα εχουν ας παρει το εργο ο Μυστακιδης.Ιάσονας έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:22Αυτοί που λένε για 40 και 60 αυτοί λένε και για 21 και 23.embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:57Τα λεφτα θα δεσμευτουν λογικα οταν και αν παρει το εργο. Πιο πριν δεν εχει λογο. Τα 40 και τα 60 δε ξερουμε ποτε τα εδινε για την ΠΑΕ. 40 τωρα ειναι προσβλητικη προσφορα για εξαγορα της ΠΑΕ. Δεν ξερουμε οταν την εκανε αν ηταν. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο ΑΣ μπας και βγει λιγο φως για καλυτερα συμπερασματα.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:49
Ο ίδιος σύμφωνα με εδώ μέσα έκανε προσφορα για την ΠΑΕ, 40 και μετά 60 εκατομυρια. Λεφτά έχει, αλλά δεν τον βλέπω πολύ large στην πράξη.....
Και 250 έδειξε, το θέμα είναι αν και πότε θα τα βάλει στο γήπεδο, εφόσον πάρει την ΠΑΕ. Με τα 60;
Κάτι δεν πάει καλά.....
Στα χαρτιά large στο δια ταύτα ματζιρης.
Πολύ αθωότητα αδερφέ, καλοπροαίρετα στο λέω.
Σορρυ κιόλας αυτά είναι εξυπνάδες χωρίς λόγο. Πως θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ο κόσμος στο πιο σοβαρό΄ζήτημα που έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ στην μετά Γουμενου εποχή. Να πίνει μια μαργαρίτα και να απολαύσει την κόντρα εντός του συλλόγου και να καταπιεί ατάραχος το πιθανό τρύπημα από την κυβέρνηση του συλλογου?Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36 Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
Δεν είστε αναγκασμένοι. Ενημερωτικά το λέω.
Τώρα συνεχίστε να μαλώνετε.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 3):
- Unpsofable78, Χωρικός, paok apo epilogi
Να πω κι εγώ τη μ@λ@κι@ μου επί του θέματος. Γενικά ο ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε ο Σαββίδης έχει μπει σε μια τάξη και μιλάμε για όλα τα τμήματα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα οι απαιτήσεις για το αγωνιστικό είναι πολλές κι αυτό επειδή ο ίδιος τις δημιούργησε. Εμφανώς υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία εδώ και μερικά χρόνια όλοι γκρινιάζουμε.
Από εκεί και πέρα πάντως με τον τρόπο που προέκυψε το όλο ζήτημα με Μυστακίδη και ΑΣ εγώ θυμήθηκα την μετα-γουμενο εποχή και πριν τη διοίκηση πρωτοδικείου του ζαγορ. Εκείνη την ανατριχιαστική περίοδο όπου κάθε μέρα έβγαινε ένας τυχαίος και το έπαιζε σωτήρας, έβγαιναν στα ραδιόφωνα κάτι απίθανοι τύποι και μιλούσαν για επενδυτές από Βραζιλία, Αμερική, Αραβία και πουλούσαν φουμαρα στον κόσμο. Εμένα λοιπόν, μου είχε κάνει εντύπωση το πως συμπεριφέρονταν άτομα του ΑΣ ειδικά εκεί με τις εκλογές του ΑΣ έβγαιναν, κάτι απίθανοι τύποι, αρκετοί εκ των οποίων βετεράνοι, που τους έβλεπες ότι κάνανε όλοι λεζάντα στην πλάτη του ΠΑΟΚ ενώ ήταν πασιφανές ότι από πίσω υπήρχαν αντικρουόμενα πολιτικά συμφέροντα της πόλης και όχι μόνο. Λοιπόν, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ΑΣ την τελευταία 15ετια, αλλά στο φτωχό μου τότε 17-18χρονο μυαλό η φάση όλη μου θύμιζε τσίρκο και λόγω του PTSD μου προκαλεί αλλεργία αυτή τη στιγμή η όλη φάση με Μυστακίδη και ΑΣ ειδικά με τον τρόπο που το χειρίστηκαν.
Από εκεί και πέρα πάντως με τον τρόπο που προέκυψε το όλο ζήτημα με Μυστακίδη και ΑΣ εγώ θυμήθηκα την μετα-γουμενο εποχή και πριν τη διοίκηση πρωτοδικείου του ζαγορ. Εκείνη την ανατριχιαστική περίοδο όπου κάθε μέρα έβγαινε ένας τυχαίος και το έπαιζε σωτήρας, έβγαιναν στα ραδιόφωνα κάτι απίθανοι τύποι και μιλούσαν για επενδυτές από Βραζιλία, Αμερική, Αραβία και πουλούσαν φουμαρα στον κόσμο. Εμένα λοιπόν, μου είχε κάνει εντύπωση το πως συμπεριφέρονταν άτομα του ΑΣ ειδικά εκεί με τις εκλογές του ΑΣ έβγαιναν, κάτι απίθανοι τύποι, αρκετοί εκ των οποίων βετεράνοι, που τους έβλεπες ότι κάνανε όλοι λεζάντα στην πλάτη του ΠΑΟΚ ενώ ήταν πασιφανές ότι από πίσω υπήρχαν αντικρουόμενα πολιτικά συμφέροντα της πόλης και όχι μόνο. Λοιπόν, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ΑΣ την τελευταία 15ετια, αλλά στο φτωχό μου τότε 17-18χρονο μυαλό η φάση όλη μου θύμιζε τσίρκο και λόγω του PTSD μου προκαλεί αλλεργία αυτή τη στιγμή η όλη φάση με Μυστακίδη και ΑΣ ειδικά με τον τρόπο που το χειρίστηκαν.
Blackgr4
Είμαι από αυτούς που συμφωνώ ξεκάθαρα
ότι ο Σαββίδης αναλογικά με αυτά που έκανε στην τριετία 2016-2019
επένδυσε λιγότερα μετά.
Όχι γιατί δε μπορούσε, όπως ήταν το ΑΛΛΟΘΙ του
και στο οποίο περιέργως συμφωνούν και οι μεν και οι δε,
κάνοντας επιτυχημένα τα παπαγαλακια
αλλά γιατί επαναπαυτηκε και έχοντας δημιουργήσει
μια αυλή και πολλά παπαγαλάκια, άραξε.
Αυτό είναι απαράδεκτο και συνέβη.
Επειδή κάποιοι ζητάνε ΔΕΔΟΜΕΝΑ(champions league, market value,
μεγαλύτερη αγορά Ινγκασον το 2019 - 4 εκατομυρια, top 20,
πρόοδος ομάδας, τίτλοι στις δύο περιόδους,ρόστερ,κλπ).
Νομίζω ότι σε αυτά συμφωνούμε και θα μπορούσα να γράψω
πολλά ακόμη (τα έχω ξαναγράψει όμως).
Αυτό που γίνεται συμβαίνει επανειλημμένα
από τους προέδρους όλων των ομάδων τουλάχιστον στην Ελλάδα
είναι κάτι κακό και απαράδεκτο, αλλά σύνηθες
και έχουμε και εμείς ευθύνη που επαναπαυτηκαμε.
Ξαναεγραψα ότι και ο άγιος φοβερα θέλει και
ότι το μωρό αν δεν κλάψει δεν τρώει.
Εδώ πέρα όμως μιλάμε και συζητάμε σε ένα τοπίκ
που αφορά τις εξελίξεις σε σχέση με ΑΣ ΠΑΕ και γήπεδο.
Θα το ξαναγράφω λοιπόν γιατί είναι υποχρέωση
μου και ας το καταλάβει μόνο ένας η και κανένας.
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(εκτός εποχής διωγμού
Παντελάκη που δεν έζησα και δε γνωρίζω). Αυτό δεν
ξέρω αν το καταλαβαίνετε, αν το νιώθετε, αν μπορώ
να σας κάνω να το κατανοήσετε, αλλά είναι κάτι
που εκτός από τον ΠΑΟΚ θα μαυρίζει τον καθένα από
εμάς, οποία στάση και αν κράτησε σε αυτήν την ιστορία.
Όταν οι αλλοθρησκοι θα σου λένε για την αξιοπρέπεια
σου που για ένα τυράκι που σου ταξε κάποιος και
δεν θα ξέρεις αν θα το πήρες ποτέ και πότε, έβαλες
τον εαυτό σου και τον ΠΑΟΚ στη φάκα όπου δεν κομματιάστηκες
εσύ, αλλά η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η ΗΘΙΚΗ μιας ΙΔΕΑΣ
που την ξεπουλήσες χωρίς να γνωρίζεις ούτε το αποτέλεσμα.
Και αν το αποτέλεσμα τελικά ήταν καλό, κάτι το
οποίο αυτή τη στιγμή από τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ που έχεις,
είναι πολύ δυσκολο, έως απίθανο, αυτά που έκανες για να τα
πετύχεις είναι παντελώς ανήθικα. Και όχι ανήθικα προς
άλλες ομάδες, η κυβερνήσεις, η λαού, άλλα αντίθετα
προς το δικό σου λαό, τη δική σου ιστορία, τα δικά σου
πιστεύω, τη δική σου ηθική, τη δικη σου αξιοπρέπεια.
Και αφού ξεπουλήσες ότι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ και την ψυχή σου
δηλαδή, χαίρεσαι που κράτησες τον Ντελια
και τώρα παιζεις στο νέο σου γήπεδο.
Αν έστω και ένας αντιλαμβάνεται τι λέω, είναι κάτι.
Υπάρχει ακόμη ελπίδα να σώσουμε μέρος από
τη χαμένη μας τιμή. Σίγουρα και εγώ έχασα μέρος
της αξιοπρέπειας μου καθόσον αυτή η ντροπή θα
με κυνηγάει για πάντα. Δεν είναι δυνατόν να φερομαστε
στον Σαββίδη χειρότερα από τον Γουμενο. Δεν είναι δυνατόν
να γινόμαστε χειρότεροι από τους αλλόθρησκους.
Είμαι από αυτούς που συμφωνώ ξεκάθαρα
ότι ο Σαββίδης αναλογικά με αυτά που έκανε στην τριετία 2016-2019
επένδυσε λιγότερα μετά.
Όχι γιατί δε μπορούσε, όπως ήταν το ΑΛΛΟΘΙ του
και στο οποίο περιέργως συμφωνούν και οι μεν και οι δε,
κάνοντας επιτυχημένα τα παπαγαλακια
αλλά γιατί επαναπαυτηκε και έχοντας δημιουργήσει
μια αυλή και πολλά παπαγαλάκια, άραξε.
Αυτό είναι απαράδεκτο και συνέβη.
Επειδή κάποιοι ζητάνε ΔΕΔΟΜΕΝΑ(champions league, market value,
μεγαλύτερη αγορά Ινγκασον το 2019 - 4 εκατομυρια, top 20,
πρόοδος ομάδας, τίτλοι στις δύο περιόδους,ρόστερ,κλπ).
Νομίζω ότι σε αυτά συμφωνούμε και θα μπορούσα να γράψω
πολλά ακόμη (τα έχω ξαναγράψει όμως).
Αυτό που γίνεται συμβαίνει επανειλημμένα
από τους προέδρους όλων των ομάδων τουλάχιστον στην Ελλάδα
είναι κάτι κακό και απαράδεκτο, αλλά σύνηθες
και έχουμε και εμείς ευθύνη που επαναπαυτηκαμε.
Ξαναεγραψα ότι και ο άγιος φοβερα θέλει και
ότι το μωρό αν δεν κλάψει δεν τρώει.
Εδώ πέρα όμως μιλάμε και συζητάμε σε ένα τοπίκ
που αφορά τις εξελίξεις σε σχέση με ΑΣ ΠΑΕ και γήπεδο.
Θα το ξαναγράφω λοιπόν γιατί είναι υποχρέωση
μου και ας το καταλάβει μόνο ένας η και κανένας.
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(εκτός εποχής διωγμού
Παντελάκη που δεν έζησα και δε γνωρίζω). Αυτό δεν
ξέρω αν το καταλαβαίνετε, αν το νιώθετε, αν μπορώ
να σας κάνω να το κατανοήσετε, αλλά είναι κάτι
που εκτός από τον ΠΑΟΚ θα μαυρίζει τον καθένα από
εμάς, οποία στάση και αν κράτησε σε αυτήν την ιστορία.
Όταν οι αλλοθρησκοι θα σου λένε για την αξιοπρέπεια
σου που για ένα τυράκι που σου ταξε κάποιος και
δεν θα ξέρεις αν θα το πήρες ποτέ και πότε, έβαλες
τον εαυτό σου και τον ΠΑΟΚ στη φάκα όπου δεν κομματιάστηκες
εσύ, αλλά η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η ΗΘΙΚΗ μιας ΙΔΕΑΣ
που την ξεπουλήσες χωρίς να γνωρίζεις ούτε το αποτέλεσμα.
Και αν το αποτέλεσμα τελικά ήταν καλό, κάτι το
οποίο αυτή τη στιγμή από τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ που έχεις,
είναι πολύ δυσκολο, έως απίθανο, αυτά που έκανες για να τα
πετύχεις είναι παντελώς ανήθικα. Και όχι ανήθικα προς
άλλες ομάδες, η κυβερνήσεις, η λαού, άλλα αντίθετα
προς το δικό σου λαό, τη δική σου ιστορία, τα δικά σου
πιστεύω, τη δική σου ηθική, τη δικη σου αξιοπρέπεια.
Και αφού ξεπουλήσες ότι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ και την ψυχή σου
δηλαδή, χαίρεσαι που κράτησες τον Ντελια
και τώρα παιζεις στο νέο σου γήπεδο.
Αν έστω και ένας αντιλαμβάνεται τι λέω, είναι κάτι.
Υπάρχει ακόμη ελπίδα να σώσουμε μέρος από
τη χαμένη μας τιμή. Σίγουρα και εγώ έχασα μέρος
της αξιοπρέπειας μου καθόσον αυτή η ντροπή θα
με κυνηγάει για πάντα. Δεν είναι δυνατόν να φερομαστε
στον Σαββίδη χειρότερα από τον Γουμενο. Δεν είναι δυνατόν
να γινόμαστε χειρότεροι από τους αλλόθρησκους.
Άλλο πράγμα είναι η αποεπένδυση Odi.Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:20Η έκφραση μου «από το κακό στο χειρότερο» δεν ήταν σωστή.navigator11 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35Προσωπικά θα είμαι ο τελευταίος που θα σε κακολογήσει ή θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει τη διάθεσή σου με αφορμή και το συγκεκριμένο ζήτημα απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της οποίας ηγείται ο Σαββίδης, με καχυποψία και κακοπιστία. Ακριβώς επειδή, δίχως να γνωρίζω καν το 100% των προσπαθειών σου τόσα χρόνια για αυτόν εδώ τον χώρο και φυσικά για τον ΠΑΟΚ, νιώθω ότι δε σου αξίζει κάτι τέτοιο.Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.
Ουστ είπε για εμένα άνθρωπος που έτρεχα να κάνω μετάδοση βόλει τζάμπα για να στήσουμε το ράδιο, έκανα καμιά 15-20 podcast τζάμπα δημόσια για να έχει οπαδός φωνή, έγραψα άρθρα τζάμπα για τον ΠΑΟΚ επί πέντε χρόνια, έχω γράψει 11.000 φορές τη γνώμη μου από τότε που υπήρχε το πανό στην Τούμπα "Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα".
Στο μεσοδιάστημα βέβαια δεν έχει υπάρξει κανένας που να χρησιμοποίησε άσχημα λόγια για τον Ιβάν.
Κανένας που δεν τον θεωρεί ευεργέτη και αναμορφωτή της ομάδας.
Κανένας που να αμφισβήτησε το πόσο έχει προσφέρει.
Οι ίδιοι που γράφουν για λιγούρηδες κλπ είναι οι ίδιοι που κάνουν πογκρόμ και δολοφονία χαρακτήρα σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη. Έτσι απλά.
Επίτρεψέ μου μόνο να σου πω ένα πράγμα. Δεν αξίζει ούτε στον Σαββίδη να γράφεται από άτομα όπως εσύ πως ο ΠΑΟΚ εδώ και μια πενταετία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Θεωρώ κάτι τέτοιο κανονική τερατολογία, που, ειδικά όταν τη διαβάζω από εσένα κι όχι κάποιον ... σεσημασμένο μυστήριο εδώ μέσα, μου προξενεί τεράστια εντύπωση.
Ίσως ήταν πιο σωστό να γράψω ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και πέντε καλοκαίρια είναι σε φάση αποεπενδυσης. Ότι δεν υπάρχει project , ότι η διοίκηση είναι σε φάση παθητική.
Πάντως , για να λέμε την αλήθεια, ακόμη και την χρονιά του μάγκικου , δεν υπήρξε η στήριξη που έπρεπε διοικητικά στην ομάδα.
Αυτά.
Μάλλον εννοείς αποστασιοποιήση της ιδιοκτησίας από την καθημερινότητα της ομάδας και μείωσης της επένδυσης.
Μην ξεχνάμε πως και σε αυτά τα 5 χρόνια ΑΜΚ είχαμε κάθε χρόνο.
Ναι αλλά καμμιά φορά κάτι μας ξεφεύγει, οπότε υπάρχει και η επιλογή τής αναφοράς.soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:15Θεωρούσα ότι λειτουργεί ο mod αυταπάγγελτα.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:03Έκανες αναφορά;soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:50 Ο aivas μπαναρίστηκε με συγκεκριμένη αιτιολογία.
Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Χθές κατά τις 11 το βράδυ.
Όλα τα mpan είναι κατόπιν αναφοράς;
Ιάσονα
είχαμε ΑΜΚ πράγματι, αλλά και οι απαιτήσεις
σε χρήμα άυξηθηκαν(έχεις την ίδια market value πού είχες το 2019)
και λιγότερους τίτλους πήρες και χειρότερο ρόστερ είχες.
Άρα πρέπει να ρίξεις περισσότερα η το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
να κάνεις καλυτερες επιλογές και να αφησεις τους ανθρώπους να δουλέψουν.
Εσύ έφερες απλά περισσότερους αυλοκόλακες για να σε υπακουουν
και κράτησες τους ανίκανους. Εκτός από τα λεφτά υπάρχει και η ποιότητα.
Πες μου έναν άνθρωπο στη Διοίκηση ικανό να πάρει
πάνω του το θέμα που δημιουργήθηκε. Ο Άγγελος
στα γεραματα και ο Λουτσεσκου που εδιωξες μια φορά
γιατί ήθελες υπηκόους και όχι συνεργάτες, και πηγές
ΦΕΤΟΣ να ξαναδιωξεις που έχει γίνει ο ιδανικός
σου αυτοφορακιας για πάσα νόσο και πάσαν μαλακια.
Ούτε λεφτά, ούτε στελέχη. Βάλε τώρα τους ανίκανους
που εσύ ήθελες και εσύ έφερες να σου βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Κυρκυρ ρε φίλε. Και Γκονταρεβα να μας πει ποιος θα είναι φορ
για 100.000.......
για 100.000.......
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:10 Ιάσονα
για 100.000.......
Διαφωνώ αγωνιστικά με πολλές επιλογές της διοίκησης, όπως και κάποιες φορές και διοικητικά.
Δεν θεωρώ όμως άχρηστους όσους συμμετέχουν σε αυτήν, διαφωνώ πως ο Κυρ κυρ ήταν άχρηστος, διαφωνούσα όταν λέγαμε τον Γκαγκάτση άχρηστο, μια χαρά χειρίστηκε ο Άγγελος το θέμα της αγοράς εκτάσεων για το προπονητικό παρά το γεγονός ότι δεν του το χα, συμφωνώ με την προσθήκη Βιερίνια και μακάρι και Βρυζα. Και διαφωνώ στην ισοπέδωση των πάντων. Και δεν με βγάζω απ έξω και εγώ το έκανα με τον Αμπελ, κοιτάω το προφίλ μου και λέω πόσο πολύ εμμονή είχα που ήταν αυτός οι περισσότερες αναρτήσεις μου σαν θέμα, όλες αρνητικές.
Τώρα όμως η σοβαρότητα της κατάστασης είναι άλλης βαρύτητας. Ακόμα και αν τα λεφτά που ρίχνει ο Ιβαν είναι λιγότερα, αυτό που του συμβαίνει μέσα από τον ΠΑΟΚ είναι ντροπή και η συμπεριφορά απέναντί του από τον ΑΣ πραγματικά δεν του αξίζει. Και η στάση μας απέναντι στον χειρισμό του ερασιτέχνη δεν έχει να κάνει ούτε με το αν ο Κυρ Κυρ ή η Γκοντζάρεβα είναι επαρκείς για τη θέση τους. Είναι άλλη συζητηση.
Για μένα το ξαναέγραψα και πριν, πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε γιατί θέλουμε την Νεα Τούμπα και πως η ομάδα θα μεγαλώσει μέσα από αυτό το έργο.
-
φιλε @ΑΜΠΑΛΑΕΑ να ξέρεις εμένα τουλαχιστον μιλας στη ψυχη μου, και στη νοοτροπια οτι τα θέλω ολα και τα θέλω τώρα γιατι απλά γίνεται απεναντι στον Ιβαν, και στο φυγε απο δω τωρα σε εναν ακυρο που παει να μπει απ το παραθυρο σα το κλεφτη και τα τσιρακια του 

- These users thanked the author perestroik4 for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44