Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:56 Είμαι υπέρ Σαββίδη σε όλο αυτό.
ΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΎ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΆΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΝ ΜΆΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.
ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΟΚ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ Α.Σ
Γηπεδο στην Τούμπα η σε άλλο πλανήτη δεν είναι απλά θεωρητικό θα γίνει πράξη αν κάποιος τολμήσει να μιλησει για άλλο μέρος.
Εγώ έγραψα για γήπεδο σε άλλο μέρος
όπου θα είναι γήπεδο του ΑΣ και θα το φτιάξει η πολιτεία ΔΩΡΕΑΝ. Για αυτο έγραψα ο ΑΣ στο σπίτι του. Ακριβώς ότι
υπάρχει και τώρα σε άλλο μέρος. Αυτό το έχω στο μυαλό μου πριν ακόμη έρθει ο Σαββίδης.
Ο Σύλλογος και η ΠΑΕ θα είναι στο νέο σπίτι, με πολλούς περισσότερους χώρους να εκμεταλλευτούν, 41926 θέσεις πράσινο,
καφέ και οτιδήποτε άλλο. Παίρνουν
την Τούμπα που είναι φιλέτο και μας φτιάχνουν ένα στολίδι που και γύρω από αυτό θα είναι στολίδι και όχι ξεχασμένες πολυκατοικίες 50 ετών.

Αυτό είναι το δικό μου όνειρο.
Φαντάσου την μακέτα του γηπέδου
της ΠΑΕ, στο χώρο της Τούμπας.
Σαν να φτιάχνεις ουρανοξύστη που θέλει ο δήμαρχος στο Αλατίνη οπως είναι τώρα το Αλάτινη. Τους λόγους πρακτικούς και λοιπούς τους εξήγησα.
ΔΩΡΕΑΝ ΓΗΠΕΔΟ Υπό τις ίδιες συνθήκες ιδιοκτησίας άλλου
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
mousi_da_lefta_niet_4
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

renegade έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58 Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ανθρώπους όπου ο ένας είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ και ό άλλος ένας άγνωστος και ξένος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Καλή μας συνέχεια και να μην ξεχνάμε τα σημαντικά ζητήματα....φορ και χαφ στον ΠΑΟΚ
Ο άλλος έγραψε στις μεταγραφές μήπως να φάμε κανένα χαστουκάκι από τους Αυστριακούς μπας και ξυπνήσουν εκει στην ΠΑΕ και μας φέρουν παίκτες; δηλαδή το να περιμένεις από τέτοια μυαλά, πες μου
These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
Dimitris_L4, mousi_da_lefta_niet_4, Apil44, paok apo epilogi, Parolos
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:41
Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36
...........................
Το εξοργιστικο είναι ότι κάποιοι έχουν το θράσος να λένε ότι φταίει ο Σαββίδης που το επέτρεψε, γιατί τα τελευταία χρόνια είχε παγώσει το θέμα του γηπέδου.

Λες και είναι άγνωστοι οι λόγοι που έγινε αυτό.
.........................
Το εξοργιστικό είναι να μιλάς με τέτοιο ύφος λες και ξέρεις κάτι παραπάνω από όλους τους άλλους.
Αν σου ζητήσουν αποδείξεις, προφανώς δεν έχεις να δείξεις τίποτα.
Αν σε ρωτήσουν γιατί διαφοροποιήθηκε το ύψος των επενδύσεων του πριν καν ξεκινήσει ο πόλεμος, δεν θα ξέρεις τι να απαντήσεις.
Ότι και να απαντήσεις θα είναι ΧΩΡΊΣ αποδείξεις.
Κατά τα άλλα λες πως "κάποιοι έχουν το θράσος".

Προσωπικά βλέπω περίσσιο θράσος και από τις δυο πλευρές. Κόφτε το πριν να είναι αργά και σταματήστε συγκεκριμένα άτομα να επαναλαμβάνετε εκατόν είκοσι φορές τα ίδια πράγματα κάθε μέρα.
Ναι λοιπόν είναι εξοργιστικο κάποιοι να μην παραδέχονται τα αυτονόητα. Να κάνουν λες και δεν υπάρχουν οι δηλώσεις του Αγγελου Αναστασιαδη που εξηγεί επακριβώς το τι έχει γίνει στις συναντήσεις μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ.

Το να μην παραδέχονται πόσο πουστικα έχουν φερθεί ΑΣ και Μυστακιδης στον λαό του ΠΑΟΚ.
Χεστε τον Ιβάν. Αλλά εμάς; Να έχουμε χάσει τον ύπνο μας.Να φοβόμαστε μην πάθουμε και τίποτα στην υγεία μας γιατί βιάζεται η λογική μας;

Εσύ δηλαδή μιλάς με αποδείξεις πάντα; Να ανατρέξουμε στα σχόλια σου όπως και άλλων μελών, ειδικά σήμερα, να δούμε πόσες υποθέσεις έχετε κάνει;

Στην ουσία των πραγμάτων. Κανένας δεν είπε να μην εκφράζει δυσαρέσκεια και παράπονα προς τον Ιβάν.
Αλλά το ότι αυτός προκάλεσε τις πουστικες ενέργειες ΑΣ και Μυστακιδη, ναι φίλε είναι προκλητικό και εκνευρίζει.

Από το πρωί οι "ουδέτεροι" έχουν κάνει πάρτι στο στις επαναλήψεις και τις υποθέσεις εδώ μέσα, αλλά δεν ενοχληθηκες ιδιαίτερα.Και δεν απευθύνομαι σε σένα ούτε τους πραγματικά ουδέτερους. Ολοι ξέρουμε πλέον. Γι αυτό λέω ότι δεν γίνεται να μας περνάνε για χαζούς κάποιοι εδώ μέσα.

Το κόψτε το πριν να είναι αργά τι είναι απειλή;
Ε μείνετε μόνοι σας να λέτε ότι φταίει ο Ιβάν που έγιναν έτσι τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
mousi_da_lefta_niet_4
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ίσως και εδώ να είμαι off topic ωστόσο είναι κάτι πολύ σημαντικό, το έγραψα καθ στις μεταγραφές του μπάσκετ αλλα η αλήθεια είναι ότι εδώ θα το δούνε περισσότεροι.
Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν είχα ακούσει ως φήμη ότι κάτι παίζει με την ΚΑΕ κι ότι υπάρχει ενδιαφέρον.
Σήμερα λοιπόν μια σελίδα στο Instagram to PAOKloyalNEWS που γενικά δεν λέει παπατζες και φαίνεται εδώ και καιρό ότι γνωρίζει πράγματα, έγραψε ότι σύντομα ίσως έχουμε εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΚΑΕ κι οτι το ενδιαφέρον είναι από Έλληνα επιχειρηματία ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ.
Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
Unpsofable78, Metagrafakias, mousi_da_lefta_niet_4
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:25 Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
Λαθος. Δεν αποκαλεσα ανρθωπους συνολικα ως λιγουρια. Την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ χαρακτηρησα ως "λιγουρα".

Οση κριτικη θελει μπορει να κανει καποιος για τον τροπο λειτουργια της ΠΑΕ ο οποιος ειναι γενικα γελειος οσο αφορα το αγωνιστικο και φυσικα ειναι επιλογη και ευθηνη του Ιβαν. Επισης μπορει να πει καποιος οτι το παρον μπατζετ της ομαδας ειναι πιο κατω απο οτι πρεπει για τους παικτες που θελει και γιαυτο εχει στην ουσια και προβλημα στις μεταγραφες κατι στο οποιο επισης θα συμφωνησω.

Αλλα οταν ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ 1) δεν εχει χρεη και 2) σου περνει ακομα και ετσι και τιτλο , τοτε δε μπορουν να γραφουν φιλοι "παρατημενη ομαδα" και οτι "δεν τους ικανοποιει το επιπεδο της επενδυσης".

Δηλαδη αν το οτι δεν εισαι χρεωμενος οπως παλια ΚΑΙ περνεις και τιτλους και αυτο δε σε ικανοποιει...τοτε τι ακριβως απαιτει οποιος τα γραφει αυτα? Το μονο που μπορω να συμπεραινω ειναι οτι θελουν γουστα με βομβες (κανεις δε λεει οτι ολοι μας δε τα γουσταρουμε αυτα) κτλ αφου δε φτανουν οι τιτλοι. Εξου και ο χαρακτηρισμος λιγουρα και αν θες και νεοπλουτισμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author CCCP for the post (total 3):
Unpsofable78, mousi_da_lefta_niet_4, Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:25 Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα άνθρωπος που έτρεχα να κάνω μετάδοση βόλει τζάμπα για να στήσουμε το ράδιο, έκανα καμιά 15-20 podcast τζάμπα δημόσια για να έχει οπαδός φωνή, έγραψα άρθρα τζάμπα για τον ΠΑΟΚ επί πέντε χρόνια, έχω γράψει 11.000 φορές τη γνώμη μου από τότε που υπήρχε το πανό στην Τούμπα "Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα".

Στο μεσοδιάστημα βέβαια δεν έχει υπάρξει κανένας που να χρησιμοποίησε άσχημα λόγια για τον Ιβάν.
Κανένας που δεν τον θεωρεί ευεργέτη και αναμορφωτή της ομάδας.
Κανένας που να αμφισβήτησε το πόσο έχει προσφέρει.

Οι ίδιοι που γράφουν για λιγούρηδες κλπ είναι οι ίδιοι που κάνουν πογκρόμ και δολοφονία χαρακτήρα σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη. Έτσι απλά.
Προσωπικά θα είμαι ο τελευταίος που θα σε κακολογήσει ή θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει τη διάθεσή σου με αφορμή και το συγκεκριμένο ζήτημα απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της οποίας ηγείται ο Σαββίδης, με καχυποψία και κακοπιστία. Ακριβώς επειδή, δίχως να γνωρίζω καν το 100% των προσπαθειών σου τόσα χρόνια για αυτόν εδώ τον χώρο και φυσικά για τον ΠΑΟΚ, νιώθω ότι δε σου αξίζει κάτι τέτοιο.
Επίτρεψέ μου μόνο να σου πω ένα πράγμα. Δεν αξίζει ούτε στον Σαββίδη να γράφεται από άτομα όπως εσύ πως ο ΠΑΟΚ εδώ και μια πενταετία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Θεωρώ κάτι τέτοιο κανονική τερατολογία, που, ειδικά όταν τη διαβάζω από εσένα κι όχι κάποιον ... σεσημασμένο μυστήριο εδώ μέσα, μου προξενεί τεράστια εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

navi διοικητικα για πες μου τι εχουμε δει αυτα τα 5 χρονια που λες.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
pwlountai_kai_ta_pomola_4, soigol
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:03 Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι κάθε φορά θέλει να βάζει τον εαυτό του σε ένα "στρατόπεδο" και γουστάρει τον διχασμό.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.

Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον του ΠΑΟΚ και όχι το προσωπικό συμφέρον του καθενός. Θεωρώ λοιπόν ότι σε πρώτη φάση επειδή όλοι (θέλω να πιστεύω) στο τέλος της μέρας, μας νοιάζει να δούμε τον ΠΑΟΚ με νέο γήπεδο και συσπειρωμένο.

Έχουμε λοιπόν κάποια γεγονότα:
1) Τον Σαββίδη που τόσα πρόσφερε τόσα χρόνια και εκτόξευσε την ομάδα πολλά επίπεδα πάνω από όσα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος οπαδός, να βαζει εδώ και μια 5ετια φρένο. Προσωπικά προβλήματα; Πόλεμος; Εξωγενείς παράγοντες; Κάτι πάντως άλλαξε και καλό είναι να μην εθελοτυφλουμε

2) Τον Μυστακίδη που μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει την ΠΑΕ, βρήκε σημείο επικοινωνίας με τον ΑΣ προκειμένου να εισχωρήσει από πλάγια οδό. Με κυβερνητικές πλάτες; Με σοβαρές οικονομικές εγγυήσεις; Με κάποιο άλλο τρόπο; Μόνο ο Κατσαρης γνωρίζει

3) Τον ΑΣ που στα μάτια μου απέδειξε πόσο μικρός είναι. Φέρθηκε με τρόπο αχαρακτηριστο στον άνθρωπο που τους τροφοδοτούσε τόσα χρόνια και τους έφερε στην θέση που είναι σήμερα, και φυσικά τηρούν σιγή ασυρμάτου σε θέματα που όφειλαν από την πρώτη μέρα να ενημερωθεί ο κόσμος. Ρήτρες εμπιστευτικότητας κλπ είναι παιδικές δικαιολογίες και επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την θέση τους, σε μια υπόθεση που θυμίζει στημένη ανάθεση έργου του Δημοσίου.

Για να κλείσω λοιπόν το σεντόνι (απλά τα κρατούσα από καιρό και ήθελα να το γράψω) βλέπω πως όλη η κατάσταση έγινε μπουρδέλο και δύσκολα σώζεται. Μέση λύση πλέον δύσκολα θα υπάρξει και κάποιος θα αναγκαστεί να κάνει πίσω. Εδώ που φτάσαμε ελπίζω με το μικρότερο κακό για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
Συμφωνώ με τα γεγονότα όπως τα παρουσιάζεις.
Στην ατελείωτη αυτή συζήτηση δεν έχει αναφερθεί ένα ερώτημα που μας αφορά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και με βάση αυτό θα έπρεπε να ξεκινάει η συζητηση μας γύρω από ότι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα.

Γιατί θέλουμε να γίνει η νέα Τούμπα?

Προσωπικά μιλώντας ο μόνος λόγος που θέλω να γίνει είναι για να αποκτήσει μία νέα δυναμική ο σύλλογος (και όταν λέω σύλλογος εννοώ την ΠΑΕ μιας και αυτή θα την χρησιμοποιεί), να αποκτήσει παραπάνω έσοδα για να έχει την δυνατότητα να ανεβάσει το μπάτζετ και το επίπεδο του αγωνιστικού της τμήματος. Στα @@ μου αν το καρεκλάκι που κάθομαι είναι πιο άνετο ή αν οι τουαλέτες είναι πιο καθαρές, αυτά είναι πεμπτοέκτα στο μυαλό μου, το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα να κερδίσει από αυτό. Με βάση αυτό το σκεπτικό δεν μπορώ να καταλάβω με το φτωχό μου μυαλό πως θα κερδίσει η ΠΑΕ αν το γήπεδο δεν το κατασκευάσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αλλά ένας τρίτος. Δεν καταλαβαίνω πως η αελ κερδίζει όταν ο Πηλαδάκης είναι ιδιοκτήτης του γηπέδου και κάθε καλοκαίρι όποιος και να είναι πρόεδρός της βγαίνει στα ραδιόφωνα κράζοντας και λέγοντας πως του πληρώνουν εξωφρενικά ενοίκια και το μόνο που τους παρέχει είναι 200 τετραγωνικά γκαζόν.

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτω σε όλους. Αν χτίσει ο Μυστακίδης το γήπεδο αυτομάτως δεν δημιουργεί μία εκβιαστική σχέση με την ΠΑΕ και δεν της αφαιρεί κομμάτι εσόδων από την μελλοντική της πρόοδο? Για μένα αν ο Μυστακίδης θέλει να χτίσει το γήπεδο, για να μην καταστήσει τον ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε μορφή του εκβιαζόμενο, πρέπει πρώτα να αγοράσει την ΠΑΕ είναι μονόδρομος.

Αυτό που θα ήθελα να απαντήσουν λοιπόν όσο περισσότεροι γίνεται είναι το παραπάνω ερώτημα.
Γιατί θέλουμε να γίνει η Νέα Τούμπα και πως θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ από αυτό?

Υ.Γ.

Εχει αναφέρει κάπου ο Joshua (μπλε γράμματα) το εξής σε διάλογο με τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ
joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:27
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:21
161 εκατομυρια είναι το ΜΚ του
ΠΑΟΚ από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

161 ειναι το ΜΚ του ΠΑΟΚ για καλυψη ζημιων,οχι λογω πχ αξιας περιουσιακων στοιχειων και επενδυσεων.
4 εκατομυρια ήταν επίσημα το ΜΚ της αεχ.

4 μυρια ειναι το ΜΚ της αεχ γιατι προκειται για σχετικα νεοσυστατη ΠΑΕ που δεν εχει προλαβει να συσωρευσει ζημιες
Αυτό καταρρίπτεται από την λογική. Οι ΑΜΚ χρηματοδότησαν τον όλο ΠΑΟΚ και τα καλά και τα λάθη. Πχ. Ο Σαββίδης λέγεται πως κάθε χρόνο διαθέτει για τις ακαδημίες 2,5 εκατομμύρια. Αυτά σε δεκατρία χρόνια κάνουν σύνολο 32,5 εκατομμύρια. Αποδεδειγμένα αυτό το κομμάτι επένδυσης του Σαββίδη καταγράφηκε ως ζημιές και έχουμε φτάσει στο σημείο που ως επένδυση που ωριμάζει πλέον παράγει κέρδη. ¨Όταν ο Ηλιόπουλος αγοράζει την αεκ αγοράζει για 90 εκατομμύρια μία ομάδα που δεν έχει παράξει έναν δικό της ποδοσφαιριστή εδώ και τριάντα χρόνια, και δεν έχει την δυνατότητα να παράξει για τα επόμενα δέκα τουλάχιστον. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια έκανε τις εξής πωλήσεις από παίκτες που η ομάδα δημιούργησε.
1. Τζόλης 11 εκατ.
2. Κούτσιας 2.2 εκατ.
3. Κουλιεράκης 11.75 εκατ. (από τον οποίο περιμένει και άλλα)
4. Τζίμας 18 εκατ (από τον οποίο επίσης περιμένει και άλλα σε περίπτωση μεταπώλησης).

και έχει στο ρόστερ της Κωνσταντέλια συν την νέα γενιά πιτσιρικάδων που φαίνεται πως θα έχει μεγάλη μεταπωλητική αξία στο μέλλον. Αν κάποιος αγόραζε σήμερα τον ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη γνωρίζει πως αγοράζει και τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδος τουλάχιστον την τελευταία πενταετία κάτι που αποτυπώνεται καθαρά από τα νούμερα. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία παράγουν κέρδος περίπου 6 εκατομμυρια τον χρόνο (8,5 εκατ μεσος όρος πωλήσεων, 2,5 κόστος λειτουργίας ακαδημίας) χωρίς να έχει πουληθεί ο Κωνσταντέλιας και χωρίς να υπολογίζονται στις πωλήσεις κάποιοι μικροί που έφυγαν (πχ Μπότος για Ιντερ έναντι 600 χιλιάδες, Αγγελίδης για Βερντερ 600 χιλ. κλπ).
Οταν κάποιος προτέινει στον Σαββιδη να αγοράσει τον ΠΑΟΚ με 40 την πρώτη φορά και 60 την δεύτερη, μία ΠΑΕ που δεν χρωστάει πουθενά, μία ΠΑΕ που όλοι πιστεύουμε πως ο Κωνσταντέλιας μόνο αξίζει τριάντα εκατομμύρια να πουληθεί και σωστά βγήκαμε στα κάγκελα όταν ακούσαμε για δεκαοκτώ και είκοσι, τότε προφανώς ή υποτιμάει αυτό που πάει να αγοράσει η κάνει πρόταση για να πει οτι την έκανε. Αν εγώ ήμουν ο Σαββίδης και ήθελα να πουλησω τον ΠΑΟΚ και δεν υπήρχαν τα γεωπολιτικά στη μέση, με άνθρωπο που θα μου πρότεινε να αγοράσει την ομάδα με 40 εκατομμύρια δεν θα διαπραγματευόμουν ποτέ. Δεν θα απαντούσα ποτέ σε μειλ και τηλεφώνημα ξανά. Είναι γελοίο και το ποσό και η πρόταση και το πως βλέπει ο ενδιαφερόμενος αυτό που πάει να αγοράσει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αφήστε τα οφ τοπικ παρακαλώ

Εκτός αν όντως έχουμε προεκλογική περίοδο και δεν το ξέρω

Ο Οντι μια χαρά άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι είναι και έδωσε πολλά χρόνια εδώ μέσα

Θίχτηκε, καλά έκανε, κι εγώ θα θιγόμουν.

Σε ο,τι με αφορά δεν θεωρώ οτι προσέβαλα κανέναν ατομικά. Επιμένω οτι οι ΤΟΣΟ μεγάλες αντιδράσεις για Σαββίδη από πολύ κόσμο, αν γινόντουσαν απλά καλύτερες μεταγραφές, δεν θα υπήρχαν. Και ναι, αυτό το βρίσκω κακομαθημένο και εφηβικού τύπου αντίδραση.

Έχουμε ανάξια πόλη, ανάξιο ΑΣ, τρέμω την πραγματικότητα που βλέπω μπροστά μου να αναδειχθεί πιο ανάξιος από όλους ο ίδιος ο κόσμος στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, οχι ένας ατομικά δεν εννοώ κάποιον.

Και οχι, η ΠΑΕ δεν μπαίνει στο δίπολο "ανάξιος ο ένας αλλά ανάξια και η άλλη". Διότι αν μη τι άλλο, δεν ήμουν εγώ που έψαχνε εναγωνίως χρηματοδότη. Της λαϊκής βάσης ήμουν πάντα, πριν καν ακούσουμε την έννοια. Αλλά εντάξει αφελής είμαι, ο κόσμος θέλει χωσάδα. Ε ο χωσάδας είναι ιδιώτης. Όπως κι αν λέγεται. Δεν είναι θεσμός.

Δε θα εξισώσουμε τη Βουλή με τα κόμματα για να βολέψουμε την αντίδρασή μας.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Rexaris, theodoros
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:58 navi διοικητικα για πες μου τι εχουμε δει αυτα τα 5 χρονια που λες.
Σόρρυ ρε Τζος, δε διαβασα να γίνεται καμία διευκρίνιση στη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Μια γενικολογία πήρε το μάτι μου, που δεν αντιλήφθηκα να ήταν στοχευμένη. Ίσως να κατάλαβα λάθος. Διοικητικά δηλαδή ήμασταν "δε ζωντανεύουν οι νεκροί, όσο κι αν κλαις δεν ωφελεί", πράγμα που ως δια μαγείας ωστόσο δεν αποτυπώθηκε στον βαθμό που υπαινίσσεστε ή λέτε ευθέως κάποιοι αγωνιστικά.

Επίσης, επειδή εσύ το έγραψες, επί τη ευκαιρία να πω ότι δε γίνεται να μπαίνουμε σε συμψηφιστικές "λογικές", υποστηρίζοντας ότι Ιβάν και Τέλης λίγο πολύ με παρόμοιο, αν όχι ίδιο, τρόπο διεκδίκησαν μια θέση στον πλανήτη ΠΑΟΚ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο ούτε καν όταν εκδήλωσε, ας πούμε άκομψα, το ενδιαφέρον του ο Σαββίδης για πρώτη φορά να εμπλακεί στα του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
mousi_da_lefta_niet_4, pwlountai_kai_ta_pomola_4
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

@CCCP μια βδομάδα εκτός για χαρακτηρισμό άλλων μελών
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
pwlountai_kai_ta_pomola_4
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:13
DamoN έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:57 @Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που είναι 1000 φορές σημαντικότερα από όποια πτυχή και να το δεις στην καλύτερη σφυρίζετε αδιάφορα στην χειρότερη προσπαθείτε να περάσετε κλίμα ότι είναι φυσιολογικό και όλα καλά .
Στο ξαναείπα και χθες το μόνο σχόλιο που μου έμεινε την μέρα της πώλησης Ντελια ήταν το δικό σου γιατί δεν το περίμενα
Μάλιστα.

Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.

Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.

Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι πέτρες ποιος είμαι και τι είμαι. Δεν χρειάζομαι κανέναν τυχαίο να μου πει αν είμαι ΠΑΟΚ.

Εγώ γράψει άρθρα , έχει ακουστεί η φωνή μου σε ραδιόφωνα, podcast , εκπομπές. Εχω εκφράσει δημόσια τι πιστεύω σε δύσκολες στιγμές.

Για να έρθει ο κάθε ένας να μου λέει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ και ότι με νοιάζει ο Μυστακίδης.

Καλή συνέχεια . Μείνετε μόνοι να τα λέτε μεταξύ σας , να συμφωνείτε.

Οποιος μπορέσει ας διαγράψει τον λογαριασμό μου.

Odi out.
Όχι φίλε, εδώ να μείνεις, πρέπει να ακούγεται και αυτή η πλευρά, πρέπει να υπάρχει αντίλογος και διάλογος.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όσο και εαν κάποιοι πολύ αυγκεκριμένοι λογαριασμοί απόλυτα (για να μην πω κάτι αλλο) χωρίζουν και κατηγοριοποιούν και χαρακτήριζαν δίνοντας τελεσίγραφα και οδηγίες πλεύσης, το φόρουμ παραμένει ανοιχτό για κάθε άποψη που εκφράζεται κόσμια.
Κάποιοι πρέπει να τα λένε.
Στην ένταση πάνω και στο γραπτό λόγο υπάρχουν παρεξηγήσεις.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 6):
mousi_da_lefta_niet_4, pwlountai_kai_ta_pomola_4, soigol, Panx Romana, WeWillRockYou, flash4
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

navigator11 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35
Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα άνθρωπος που έτρεχα να κάνω μετάδοση βόλει τζάμπα για να στήσουμε το ράδιο, έκανα καμιά 15-20 podcast τζάμπα δημόσια για να έχει οπαδός φωνή, έγραψα άρθρα τζάμπα για τον ΠΑΟΚ επί πέντε χρόνια, έχω γράψει 11.000 φορές τη γνώμη μου από τότε που υπήρχε το πανό στην Τούμπα "Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα".

Στο μεσοδιάστημα βέβαια δεν έχει υπάρξει κανένας που να χρησιμοποίησε άσχημα λόγια για τον Ιβάν.
Κανένας που δεν τον θεωρεί ευεργέτη και αναμορφωτή της ομάδας.
Κανένας που να αμφισβήτησε το πόσο έχει προσφέρει.

Οι ίδιοι που γράφουν για λιγούρηδες κλπ είναι οι ίδιοι που κάνουν πογκρόμ και δολοφονία χαρακτήρα σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη. Έτσι απλά.
Προσωπικά θα είμαι ο τελευταίος που θα σε κακολογήσει ή θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει τη διάθεσή σου με αφορμή και το συγκεκριμένο ζήτημα απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της οποίας ηγείται ο Σαββίδης, με καχυποψία και κακοπιστία. Ακριβώς επειδή, δίχως να γνωρίζω καν το 100% των προσπαθειών σου τόσα χρόνια για αυτόν εδώ τον χώρο και φυσικά για τον ΠΑΟΚ, νιώθω ότι δε σου αξίζει κάτι τέτοιο.
Επίτρεψέ μου μόνο να σου πω ένα πράγμα. Δεν αξίζει ούτε στον Σαββίδη να γράφεται από άτομα όπως εσύ πως ο ΠΑΟΚ εδώ και μια πενταετία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Θεωρώ κάτι τέτοιο κανονική τερατολογία, που, ειδικά όταν τη διαβάζω από εσένα κι όχι κάποιον ... σεσημασμένο μυστήριο εδώ μέσα, μου προξενεί τεράστια εντύπωση.
Η έκφραση μου «από το κακό στο χειρότερο» δεν ήταν σωστή.

Ίσως ήταν πιο σωστό να γράψω ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και πέντε καλοκαίρια είναι σε φάση αποεπενδυσης. Ότι δεν υπάρχει project , ότι η διοίκηση είναι σε φάση παθητική.

Πάντως , για να λέμε την αλήθεια, ακόμη και την χρονιά του μάγκικου , δεν υπήρξε η στήριξη που έπρεπε διοικητικά στην ομάδα.

Αυτά.
These users thanked the author Odi for the post (total 4):
mousi_da_lefta_niet_4, navigator11, pwlountai_kai_ta_pomola_4, soigol
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:57
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:49
embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:12

Μα γιαυτο και ο ΑΣ εχει ζητησει να εμφανισει κεφαλαια τα οποια ειναι ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ. Ξερουν οτι εχει λεφτα, ολοι το ξερουμε. Το ερωτημα του ΑΣ ειναι εαν εχει προσβαση σε αυτα για να γινει το εργο. Εκει παταει ο Μυστακιδης. Στο οτι τα εχει και τα δειχνει κιολας σαν το παγωνι που παει να ριξει γκομενα. Ξερει οτι ειναι σε θεση ισχυος ξερει οτι μπορει αυριο κιολας να χρηματοδοτησει το εργο. Η ΠΑΕ ανεβαζει τους τονους γιατι δεν ειναι σε θεση ισχυος. Ξερουν οτι δε μπορουν να κανουν το ιδιο και να κλειδωσουν το εργο προς το μερος τους.

Αυτο δε ξεπλενει την αστεια και προσβλητικη διαχειριση του ΑΣ αλλα ειναι μια πραγματικοτητα οτι ο Σαββιδης ΔΕΝ ΕΧΕΙ το πανω χερι στην προκειμενη κατασταση οχι γιατι ολοι ξαφνικα τον πολεμανε αλλα γιατι βρεθηκε καρχαριας με μεγαλυτερα δοντια των δικων του.
Ο ίδιος σύμφωνα με εδώ μέσα έκανε προσφορα για την ΠΑΕ, 40 και μετά 60 εκατομυρια. Λεφτά έχει, αλλά δεν τον βλέπω πολύ large στην πράξη.....
Και 250 έδειξε, το θέμα είναι αν και πότε θα τα βάλει στο γήπεδο, εφόσον πάρει την ΠΑΕ. Με τα 60;
Κάτι δεν πάει καλά.....
Στα χαρτιά large στο δια ταύτα ματζιρης.
Τα λεφτα θα δεσμευτουν λογικα οταν και αν παρει το εργο. Πιο πριν δεν εχει λογο. Τα 40 και τα 60 δε ξερουμε ποτε τα εδινε για την ΠΑΕ. 40 τωρα ειναι προσβλητικη προσφορα για εξαγορα της ΠΑΕ. Δεν ξερουμε οταν την εκανε αν ηταν. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο ΑΣ μπας και βγει λιγο φως για καλυτερα συμπερασματα.
Αυτοί που λένε για 40 και 60 αυτοί λένε και για 21 και 23.
Πολύ αθωότητα αδερφέ, καλοπροαίρετα στο λέω.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
mousi_da_lefta_niet_4, pwlountai_kai_ta_pomola_4
Miles

Δημοσίευση από Miles »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:15 @CCCP μια βδομάδα εκτός για χαρακτηρισμό άλλων μελών
Μια βδομάδα ο ένας, έναν μήνα ο άλλος. Παιδιά, να συντονιστείτε...
These users thanked the author Miles for the post (total 4):
mousi_da_lefta_niet_4, pwlountai_kai_ta_pomola_4, Unpsofable78, Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”