Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από tolis14 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:00
soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
Τι γραφετε ρε πανω στο μισος σας; Πατε καλα;
Τώρα το κατάλαβες; δεν ξέρω όμως τι είναι χειρότερο, αυτοί που ξεβρακωνονται έτσι ή αυτοί που το παίζουν συζητήσιμοι, ανοιχτόμυαλοι, χαλαροί και χιουμορίστες αλλά από τα γραφόμενα τους (επειδή δεν είμαστε χαϊβάνια όπως νομίζουν) καταλαβαίνεις ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα φύγει ο Σαββίδης και όχι φυσικά το καλό του ΠΑΟΚ. Επίσης καταλαβαίνεις μια νεοπλουτίστικη, σιδερωμένη politically correct άποψη για τα πάντα που παραπέμπει σε κυβερνητικές παπαρολογίες και απόψεις, αλλά αυτό το αφήνω στη άκρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
navi_reloaded, Unpsofable78, Apil44, paok apo epilogi, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Αν κάποιος ήταν τόσο μεγάλος ΠΑΟΚτσης όσο διαφημίζουν κάποιοι,δεν θα ήθελε ο κόσμος να έχει γίνει τριμπουρδελο στα 100 χρόνια ιστορίας.Ναι για τον Τέλη λεω.

Ημουν αρνητικός απο την 1η μέρα που έγινε η περιβόητη ανακοίνωση αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνομαι ακόμα περισσότερο.
These users thanked the author Azrael for the post (total 5):
navi_reloaded, thomas Murg, Unpsofable78, Apil44, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:10
joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:26
Sera4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:20 Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.

Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν οδηγήσουν σε κάτι κακό δηλαδή, που δεν διασφαλίζουν τη συνέχεια του έργου με βάση το στάδιο στο οποίο βρίσκεται τώρα;

Για να προσπαθήσουμε να μπούμε στο παρακείμενο και να αφήσουμε στην άκρη τα υπόλοιπα τέλος πάντων.
Αντιστοιχα μπορω να σε ρωτησω διαβαζοντας την απαντηση του ΑΣ τι εμποδιζει τον Ιβαν να εμφανισει τις εγγυησεις σε 5 μηνες αντι σε 16? Μονο μην μου πει κανεις η κοστολογηση του εργου. Αυτο απλα δεν υπαρχει.Και επειδη στη ζωη μου εχω υπογραψει αρκετα μνημονια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι αυτο που εμφανισε η ΠΑΕ ειναι μνημειο προχειροτητας.
Δε ζητησαν αυτο ομως
Τι ζητησαν γιατι οσες φορες και αν το διαβαζω δεν βλεπω κατι αλλο. Ας το ξαναδουμε...

Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του μεγέθους του έργου. Οι οικονομικές αυτές εγγυήσεις, σε καμία περίπτωση, δεν έχουν να κάνουν με έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή τον κ. Ιβάν Σαββίδη, παρά μόνο για την οικονομική ασφάλεια ενός έργου που αποτελεί όνειρο των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παιδια μην σκεφτεστε για Δισεκατομμυριουχους οπως σκεφτεστε για το οπαδικο κινημα και το πως σκεφτομαστε εμεις.

Δεν υπαρχει ηθικος δισεκατομμυριουχος. Για να μαζεψεις τοσο πλουτο καποιον γα^%$%σες. Το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι τα συμφεροντα τους. Το πως θα βγουν κερδισμενοι σε οποιαδηποτε στιγμη.

Ο Μυστακιδης μπορει να υποστηριζει τον ΠΑΟΚ σαν ομαδα για να περναει η ωρα του. Ειναι ενας επιχειρηματιας που τον νοιαζει πανω απ'ολα το συμφερον του και να παρει αυτο που θελει. Ο Σαββιδης το ιδιο. Πανω απ'ολα αυτο που τους νοιαζει ειναι να μην τσαλακωθουν και να γινει αυτο που θελουν για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

Ενα απλο παραδειγμα για Σαββιδη. Ολος αυτος ο τρομακτικος επικοινωνιακος μηχανισμος που ενεργοποιηθηκε οταν εμφανιστηκε ο ΑΣ με τον Μυστακιδη ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΒΕΝΓΚΑ ΣΕ ΕΣΤΗΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑΣΟΦΙΑ; Πουθενα. Γιατι; Γιατι τοτε δεν ηταν τα συμφεροντα του ιδιου στο προσκυνιο αλλα του ΠΑΟΚ. Δεν ηρθε κακην κακως Ελλαδα οχι για το καλο του ΠΑΟΚ αλλα για να μπορεσει να προστατεψει το δικο του συμφερον και να μην χασει τον κοσμο. Γιαυτο και οσα δεν ειδαμε 3+ χρονια τα ειδαμε μεσα σε 1,5 μηνα απο τον Ιβαν. Αν ο Ιβαν ηταν ο ΠΑΟΚτσης που ολοι θα θελατε να ειναι δεν υπηρχε ΠΟΤΕ περιπτωση να ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΛΙΑ τον οποιο ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ στον ΠΑΟΚ.

Κανενας τους δεν ειναι αγιος. Κανενας τους δε βαζει τον ΠΑΟΚ πανω οπως εγω εσυ και ο καθενας μας που ποναει πραγματικα την ομαδα.

Ο Σαββιδης και ο καθε Σαββιδης ειναι ενας επενδυτης που θελει το καλο το δικο του το οποιο συναδει με την ΠΑΕ. Απλα επειδη πριν τον Σαββιδη τα πραγματα ηταν χαλια φυσικα και υπαρχει μια παραπανω αγαπη στο προσωπο του επειδη εσωσε την ομαδα. Αλλα πανω απ'ολα ΟΛΟΥΣ τους ειναι το δικο τους συμφερον.

Μην μπαινετε στην διαδικασια να μαλωνετε και να προσπαθειτε να παρετε το μερος δισεκατομμυριουχων. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

Γιαυτο και εγω δεν παιρνω το μερος κανενος των 2. Καθομαι απεξω αναλυω τα δεδομενα και προσπαθω να δω τι ειναι καλυτερο για τον ΠΑΟΚ.

Φυσικα αυτο ειμαι εγω και ετσι σκεφτομαι εγω. Δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να σκεφτεται οπως εγω. Αυτα. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
theo111, Panx Romana, beyes4
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:05
Συγνωμη παιδια...αλλα για να φτασετε να μην φοβαστε την αλλαγη σελιδας, δουλεψε, μοχθησε, συγκρουσθηκε καποιος με ονοματεπωνυμο. Ιβαν Σαββιδης.
Γιατι για οσους ειναι παλιοτεροι (εικαζω και εσυ εισαι) οχι απλα φοβομασταν, τρεμαμε τις αλλαγες σελιδας που παρουσιαζονταν καθε 3 και λιγο και συνηθως μας βυθιζαν ολο και περισσοτερο στα σκατα.
Ισχύει απόλυτα αυτό. Όποιος το αρνείται (δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί) είναι τουλάχιστον φελλός.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
FreeWatcher, Jim_Chatz, Apil44, Ιάσονας
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:53 @ΑΜΠΑΛΑΕΑ συγνωμη για τον τροπο αλλα τα νουμερα που αναφερεις δεν υπαρχουν πουθενα.
250 εκατομυρια εμφάνισε ο ίδιος ο
Μυστακίδης για το γήπεδο.
161 εκατομυρια είναι το ΜΚ του
ΠΑΟΚ από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
4 εκατομυρια ήταν επίσημα το ΜΚ της αεχ.
90 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ αγόρασε ο Ηλιόπουλος
την αεχ και το γράψανε όλες οι εφημερίδες (χωρίς το γήπεδο).
40 ήταν η πρώτη προσφορά Τέλη και 60
η δεύτερη γράφτηκε επανειλημμένα εδώ μέσα. 250 ζήτησε ο Ιβάν. Πρόσθεσε στα 160 τα 90 του Ηλιοπούλου για το τίποτα και θα καταλάβεις ότι ο Σαββίδης τόσα ζήτησε και ήταν λογικό.

Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν σημασία.
Σημασία έχουν τα γεωπολιτικά σενάρια, η αμφιβολία, οι γενικότητες, τα θα δούμε, τα μπορεί, τα δεν ξέρω που μας πασαρέτε μερικοι, με ύφος παντογνώστη για να αποπροσανατολίζεται τον κόσμο από τα γεγονότα.

Η ΟΥΣΙΑ. Πλούσιος ο Τέλης αλλά πολύ
Σκωτσεζος. Άκου εκεί 60 εκατομυρια ο ΠΑΟΚ. Και θα κάνει και γήπεδο. Πότε;
Στο αγελαδοκουρεμα; Στο Γιαμαλ πόσα θα δίνει το χρόνο; Προσφορά του έκανε 1.5 και ο αλήτης ο αμπαλος είπε όχι.

Αυτά λέγονται ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Συνεχίστε τις παρλαπιπες. Προτιμώ να μιλάω με ανθρώπους που θέλουν τον Τέλη, αλλά
με εμπεριστατωμένη άποψη.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

aivas19

Τα ουστ δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Γράψε την άποψη σου και μόνο αυτή χωρίς προσβολές και λέξεις που είναι δεδομένο πως θα προκαλέσουν ένταση.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος το καταλαβαίνω;

Θέλω να πω πως ότι και να λέμε εμείς, η τράπουλα μοιάζει (κατά τη γνώμη μου είναι) σημαδεμένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 5):
navi_reloaded, WeWillRockYou, Unpsofable78, Apil44, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

dimpaok4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:26
Mutasevic έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:18 Στο φβ ένας υπάλληλος της ΠΑΕ υπονοεί γήπεδο στη Θέρμη από Ιβάν. ΠΑΟΚ 100 χρόνια τρέλλας
σε καποια σελιδα η σε προσωπικο προφιλ?
Σε προσωπικό προφίλ, τελευταίο καιρό αυτά που έλεγε βγαίναν πάντως
icue

Δημοσίευση από icue »

Περι ηθικολογιας. Δεν ειπαμε οτι ενας ειναι αγιος και ο αλλος ο σατανας ο ιδιος. Ο Σαββιδης ηρθε δυο φορες με ανοιχτα χαρτια για να παρει την ομαδα σε μια φαση που τους κυνηγουσαμε με το ψαροντουφεκο μπας και μας σωσει κανεις. Δεν εγινε καμια συμφωνια κατω απο το τραπεζι. Ολα ηταν στο φως.

Αυτη την στιγμη παει να γινει κατι στα μουλωχτα, πισω απο κλειστες πορτες σε μια ομαδα που ουτε παραπαιει, ουτε ψαχνουμε καποιον να βρουμε να μας σωσει. Φανταζομαι ειναι ξεκαθαρη η διαφορα. Δεν μιλαμε για τον χαρακτηρα του καθενα, αλλα για το πως αντιμετωπιζει τον οργανισμο του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author icue for the post (total 6):
astral, theodoros, Apil44, Nassos, Ιάσονας, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:21
joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:53 @ΑΜΠΑΛΑΕΑ συγνωμη για τον τροπο αλλα τα νουμερα που αναφερεις δεν υπαρχουν πουθενα.

161 ειναι το ΜΚ του ΠΑΟΚ για καλυψη ζημιων,οχι λογω πχ αξιας περιουσιακων στοιχειων και επενδυσεων.

4 μυρια ειναι το ΜΚ της αεχ γιατι προκειται για σχετικα νεοσυστατη ΠΑΕ που δεν εχει προλαβει να συσωρευσει ζημιες
Ο ιδιος ο Μελισσανιδης εχει αναφερει οτι πηρε και το γηπεδο και 2 προπονητικα δεν ξερω γιατι καποιοι επιμενουν για το αντιθετο,ευχαριστως να μαθω απο που προκυπτει. Υπαρχει μαλιστα και αρθρο του Μπογιοπουλου που ζηταει να επιστρεψει το ποσο της επιχορηγησης ο Ηλιοπουλος γιατι αυτη παρθηκε οταν το γηπεδο ανηκε στον ΑΣ (χαζομαρα και αυτη bythe way)
η δεύτερη γράφτηκε επανειλημμένα εδώ μέσα. 250 ζήτησε ο Ιβάν. Πρόσθεσε στα 160 τα 90 του Ηλιοπούλου για το τίποτα και θα καταλάβεις ότι ο Σαββίδης τόσα ζήτησε και ήταν λογικό.
Δεν προκυπτει απο καμια πηγη οτι εχουν προσφερθει αυτα τα ποσα. Αν θες την αποψη μου προφανως τα 40 ειναι λιγα,τα 60 μια ικανοποιητικη τιμη αφετηριας,ενα ποσο γυρω στα 80 θα μου εμοιαζε λογικο. Τα 250 ειναι απλα αστειο και να το συζηταμε
Σημασία έχουν τα γεωπολιτικά σενάρια, η αμφιβολία, οι γενικότητες, τα θα δούμε, τα μπορεί, τα δεν ξέρω που μας πασαρέτε μερικοι, με ύφος παντογνώστη για να αποπροσανατολίζεται τον κόσμο από τα γεγονότα.

Στο αγελαδοκουρεμα; Στο Γιαμαλ πόσα θα δίνει το χρόνο; Προσφορά του έκανε 1.5 και ο αλήτης ο αμπαλος είπε όχι.

Αυτά λέγονται ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Συνεχίστε τις παρλαπιπες. Προτιμώ να μιλάω με ανθρώπους που θέλουν τον Τέλη, αλλά
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:27 O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική

Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε

Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
Αριθμησε μας τις εγγυησεις που ζητηθηκαν αν μπορεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOKevolution έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:22 @joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος το καταλαβαίνω;

Θέλω να πω πως ότι και να λέμε εμείς, η τράπουλα μοιάζει (κατά τη γνώμη μου είναι) σημαδεμένη.
Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.
These users thanked the author joshua for the post:
Panx Romana
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:21

Φιλε ΑΜΠΑΛΑΕΑ το ΜΚ ειναι 161 οπως λες. Αυτο ειναι για το 100% των μετοχων της ΠΑΕ. Ο Σαββιδης δεν εχει το 100%. Τα 250 για την τουμπα δεν ειναι γιατι τοσο κοστιζει το γηπεδο αλλα για να παρακαμψει ο Μυστακιδης την κοστολογηση και να ξεκινησει το εργο νωριτερα εχοντας μπολικο λιπακι να καψει εαν χρειαστει. Το εργο χονδρικα νομιζω κοστολογηθηκε καπου στα 150-170.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:47 Το υπογειως δεν το καταλαβαινω. Στον ΑΣ απευθυνθηκε για να μην υιοθετησω το οτι ο ΑΣ πηγε σε αυτον. Θεσμικα η κινηση του ηταν η προβλεπομενη και ο ΑΣ ανταπαντησε στον Ιβαν οτι ειμαστε προθυμοι να δεσμευτουμε με σενα αρκει να μας δοθουν οικονομικες εγγυησεις. Εχουμε κανει την ηθικη λαστιχο...Το επικοινωνιακο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ,ο τροπος προσεγγισης του κοσμου ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
Σκοπιμα δεν αναφερεις οτι με τον εναν υπεγραψαν συμφωνία χωρις να «κανουν επιτροπη για να ζητησουν εγγυησεις» ενω στον αλλον το εκαναν.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
FreeWatcher, astral, Apil44, ASTNORD2
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”