Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.
Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για στήριξη στον άνθρωπο που κατά γενική ομολογία έχει προσφέρει περισσότερα από κάθε άλλον πρόεδρο/ιδιοκτητη, και αν αύριο άφηνε την ΠΑΕ αυτή δε θα ήταν ένα κατεστραμμένο υπερχρεωμένο μαγαζί.
Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για στήριξη στον άνθρωπο που κατά γενική ομολογία έχει προσφέρει περισσότερα από κάθε άλλον πρόεδρο/ιδιοκτητη, και αν αύριο άφηνε την ΠΑΕ αυτή δε θα ήταν ένα κατεστραμμένο υπερχρεωμένο μαγαζί.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 10):
- thomas Murg, trouman, WeWillRockYou, FreeWatcher, theodoros, Unpsofable78, Apil44, Maedhros4, paok apo epilogi, ASTNORD2
- Panx Romana
Επειδή βλέπω από πολλούς εδώ μέσα μια προσπάθεια να γίνει με απόλυτο τρόπο ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το που "ανήκει " ο καθένας μας ή μια τελείως για μένα άκυρη προσπάθεια να πείσουν οι μεν τους δε και το αντίστροφο .Και επειδή απορία όλων μας είναι τι ακριβώς συμφώνησε ο Κατσαρης με τον Μυστακιδη θα περιμένω την συνέντευξη τύπου του ΑΣ την Δευτέρα.
Ότι και να μου πει ο οποιοσδήποτε με τόσους αρδ απεναντι τους και τους περισσότερους να πρόσκεινται στην πλευρά του Ιβάν Σαββίδη θα ερωτηθουν για όλα .
Κουράστηκα με ανακοινώσεις υποθέσεις προθέσεις κλπ
Και βεβαίως περιμένω και τον Ιβάν Σαββίδη σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου.
Αποψη μου που δεν χρειάζεται να ενστερνιστεί κανεις.
Ότι και να μου πει ο οποιοσδήποτε με τόσους αρδ απεναντι τους και τους περισσότερους να πρόσκεινται στην πλευρά του Ιβάν Σαββίδη θα ερωτηθουν για όλα .
Κουράστηκα με ανακοινώσεις υποθέσεις προθέσεις κλπ
Και βεβαίως περιμένω και τον Ιβάν Σαββίδη σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου.
Αποψη μου που δεν χρειάζεται να ενστερνιστεί κανεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panx Romana την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ξερεις ποσο σε παω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει και τοσο. Αν ο Ιβαν αφηνε αυριο την ΠΑΕ χωρις συναινεση και καποιου ειδους συννενοηση το μαγαζι θα ηταν κατεστραμμενο.Το ΜΚ σε αντιθεση με αυτο που λεει ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ δεν ειναι ευχη αλλα καταρα.Η περιβοητη ατακα μπορω να πουλησω τα παντα,τον ΠΑΟΚ οχι,πρεπει να τρομαζει οχι να χαροποιει.jibbie έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:52 Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι η μια πλευρά (αυτή που είναι σταθερά υπέρ του Ιβάν) κατάφερε να πείσει αρκετό κόσμο, πως το να ασκείς σήμερα κριτική κατά του Ιβάν, σημαίνει πως είσαι υπέρ του Μυστακίδη. Λες και γεννηθήκαμε πριν ένα μήνα ξέρω γω και δεν ασκούσαμε κριτική προηγουμένως.loukas karadimos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:45
Είσαι ναι
Ακόμα και αν διαφωνούμε καταλαβαίνω τι εννοείς
Προσωπικά δεν φοβόμουν ποτέ την αλλαγή σελίδας, ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα και όλους
Διαφωνώ με τον τρόπο και τα μέσα που χρησιμοποιούνται για να γίνει
Τα θεωρώ ύβρη και προσβολή σε έναν άνθρωπο που μας έχει δώσει και την ψυχή του.
Ολα τα υπόλοιπα τα συζητάω
Αν το δεις έτσι, ΠΡΟΦΑΝΏΣ και είναι προσβολή απέναντι στον Ιβάν. Για όποιον φελλό περίμενε την εμφάνιση Μυστακίδη για να ξεκινήσει να ασκεί κριτική και να δηλώνει μη ικανοποιημένος από τον Ιβάν, ισχύει στο 100%.
Αυτοί όμως δεν είναι οι πολλοί.
Τι γραφετε ρε πανω στο μισος σας; Πατε καλα;soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- tolis14, FreeWatcher, paok apo epilogi
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:48Αφου λοιπον σε ενδιαφερει μονο αυτο,theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:32 Πως είναι τίποτα ο Μυστακίδης την στιγμή που μέσα σε ούτε δύο μήνες μας έχει κάνει γιαμπαλο; πως είναι δυνατόν ένα τίποτα να έχει βγάλει σε αντιπαράθεση τον ΑΣ και την ΠΑΕ; Πως είναι γίνεται ένα τίποτα να φτιάχνει εταιρία ειδικού σκοπού και αύριο-μεθαύριο να πετάξει ένα αντίστοιχο μνημόνιο προς έγκριση από τον ΑΣ μαζί με την εγγυητική και να βουλώσει σε όλους μας τα στόματα; εκτός αν νομίζεις ότι για πλάκα πέταξε 100 χιλιάρικα για να φτιάξει την Νέα Τούμπα ΑΕ.
Εμένα με νοιάζει να φτιάξει νέο γήπεδο η ομάδα ανεξάρτητα το ποιος είναι αυτός που θα το χτίσει. Συναισθηματισμοι την στιγμή που ειναι δεδομένο ότι όποιος το χτίσει θα κονομήσει τρελά δεν χωρούν. Είναι μάλλον ιστορίες για μικρά παιδιά
μαθε οτι πως ξαναειπαμε οτι γηπεδο
θα φτιαξει μονο αν παρει και την ΠΑΕ.
Αυτο σημαινει 250+250=500 εκατομυρια.
Δινει αυριο 250 στον Ιβαν για την ΠΑΕ,
γκρεμιζει την Τουμπα και δινει μια εγγυητικη
αλλα 250 αυριο (αφου ετσι νομιζετε βγαινουν
οι εγγυητικες) και κανει και το γηπεδο.
Τα εχει; Τα ριχνει. Σήμερα. άκουσες πουθενά τον Μυστακίδη να βάζει προϋπόθεση ότι για να χτίσει το γήπεδο θα πρέπει να πάρει και την ΠΑΕ;
ΥΓ. Συγνωμη που θα σου το χαλασω,
αλλα ο δισεκατομυριουχος σου (2,6 δις στο forbes,
κανεις δεν αμφισβητει οτι ειναι) πρεπει να ειναι
Σκωτσεζος (καθοσον εχει Βρετανικη Υπηκοοτητα)
γιατι εκανε προταση για την ΠΑΕ (οπως γραφεται εδω μεσα),
αρχικα 40 και μετα 60 εκατομυρια!!!!!!
Γελουσαν και τα πατωματα δηλαδη.
Πηγε να αγορασει ΠΑΕ με ΜΚ 160 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!!!,
με 60!!!!!!! Οταν ο Ηλιοπουλος οπως ξαναειπαμε,
αλλα κανεις δε λεει τιποτε αγορασε την αεχ,
με 90!!!!!(ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) με ΜΚ 4!!!!! ίδια απάντηση όπως προηγούμενως
ΥΓ2. Μα τι ειναι αυτα που λες. Δεν εχει λεφτα;
Λεφτα εχει, αλλα οσο αφορα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
οι προσφορες του ειναι το λιγοτερο αστειες.
Και ο Μαρινακης εχει. Πιο πολλα. Αλλα εδωσε τον
Κωστουλα 35 και πηρε εναν με οκτω!!!!
ΥΓ3. Συνεπως λεφτα εχει, αλλα δε φαινεται
απο τις πραξεις του να θελει να επενδυσει πολλα στον ΠΑΟΚ!
ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
Μάλλον δεν ήμουν σαφής στο προηγούμενο ποστ μου... Οποίος χτίσει την Νέα Τούμπα είναι αυτός που θα βγάλει πάρα πολλά χρήματα από την εμπορικότητα του γηπέδου. Σε αυτό προσβλέπει ο Μυστακίδης και σε αυτό προσβλέπει και ο Ιβάν. Συναισθηματισμοι όταν μπλέκεται το κέρδος δεν χωρούν
ΥΓ: Μακάρι να μπορούσε ο Ιβάν να είχε άμεσα διαθέσιμα τα κεφάλαια και να ξεκινούσε τα έργα χθες, ποσώς με ενδιαφέρει ο Μυστακίδης, πάνω από όλους και όλα ο ΠΑΟΚ
Εσεις συνεχιστε τα σεναρια του μυαλου σας.....
Τι γραφεις ρε δεν ντρεπεσαι; Τι προπαγανδα αναπαραγεις; Πας απο το κακο στο χειροτερο και περσι πηρες πρωταθλημα; Ρε ουστOdi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:13Μάλιστα.DamoN έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:57 @Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που είναι 1000 φορές σημαντικότερα από όποια πτυχή και να το δεις στην καλύτερη σφυρίζετε αδιάφορα στην χειρότερη προσπαθείτε να περάσετε κλίμα ότι είναι φυσιολογικό και όλα καλά .
Στο ξαναείπα και χθες το μόνο σχόλιο που μου έμεινε την μέρα της πώλησης Ντελια ήταν το δικό σου γιατί δεν το περίμενα
Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.
Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.
Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι πέτρες ποιος είμαι και τι είμαι. Δεν χρειάζομαι κανέναν τυχαίο να μου πει αν είμαι ΠΑΟΚ.
Εγώ γράψει άρθρα , έχει ακουστεί η φωνή μου σε ραδιόφωνα, podcast , εκπομπές. Εχω εκφράσει δημόσια τι πιστεύω σε δύσκολες στιγμές.
Για να έρθει ο κάθε ένας να μου λέει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ και ότι με νοιάζει ο Μυστακίδης.
Καλή συνέχεια . Μείνετε μόνοι να τα λέτε μεταξύ σας , να συμφωνείτε.
Οποιος μπορέσει ας διαγράψει τον λογαριασμό μου.
Odi out.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η δική μου, μάλλον αφελής, απορία εξακολουθεί να παραμένει η εξής. Πώς ορισμένοι συμφορουμίτες, με τους οποίους μπορεί να διαφωνώ σε πολλά, ενδεχομένως και πάρα πολλά, εντούτοις δεν τους βάζω σε καμιά περίπτωση στο ίδιο τσουβάλι με διάφορους αλεξιπτωτιστές και άνοστες καρικατούρες, που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν ακόμα εδώ μέσα με συγκεκριμένη στόχευση, έχουν ως αφετηρία των όποιων σκέψεών τους για το συγκεκριμένο ζήτημα ότι οι του ΑΣ, αν δεν έχουν ήδη, επιχειρούν να παίξουν χυδαίο π@υστριλίκι απέναντι σε έναν άνθρωπο, που αν μη τι άλλο του οφείλουν σεβασμό κι ούτε καν αυτό που λέμε "τον ελάχιστο" , και μέσα σε 3 αράδες κειμένου παρακάτω είτε (κάνουν πως) το ξεχνούν είτε το υποβαθμίζουν σε τέτοιο σημείο λες και είναι κάτι το αδιάφορο, σύνηθες ή αναμενόμενο στο όριο του σχεδόν αποδεκτού .
Ομολογώ επίσης ότι μου προξενεί εντύπωση και συνάμα έκπληξη να διαβάζω ότι επί πενταετία ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ έχει πάει από το κακό στο χειρότερο, ότι θαρρείς κι η αρχική συμπεριφορά του Σαββίδη προς τον σύλλογο διέφερε σε τίποτα από την τωρινή του Μυστακίδη και διάφορα άλλα.
Ομολογώ επίσης ότι μου προξενεί εντύπωση και συνάμα έκπληξη να διαβάζω ότι επί πενταετία ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ έχει πάει από το κακό στο χειρότερο, ότι θαρρείς κι η αρχική συμπεριφορά του Σαββίδη προς τον σύλλογο διέφερε σε τίποτα από την τωρινή του Μυστακίδη και διάφορα άλλα.
- These users thanked the author navi_reloaded for the post (total 4):
- Unpsofable78, Nassos, paok apo epilogi, ASTNORD2
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια: ψεμα, περσι πηρες πρωταθλημαgika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35 Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά το θέμα. Μπορεί ακόμα ακόμα να προτίμησε να πουλήσει ότι μπορούσε τα τελευταία 1-2 χρόνια για να κάνει την αντίπαλη πλευρά να σταματήσει να ενδιαφέρεται. Αλλιως κυνηγάει καποιος την αγορά εταιρίας που έχει περιουσιακά στοιχεία 100+ εκατομμυρίων (Κουλιερακης, Τζιμας, Κωνσταντελιας κτλ) και αλλιώς μια που δεν τα εχει. Το να πουλάς τα Crown Jewels είναι στρατηγική άμυνας σε περιπτώσεις hostile takeover.
Και ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε χθες. Κάνει τις κινήσεις του χρόνια τώρα. Εχει 1 χρόνο ή 2 που τον είχαμε δει στο Καυτατζόγλειο; Και πριν από αυτό ήταν στην Τούμπα με σουίτα. Και προφανώς ο πόλεμος που βλέπουμε τώρα διαδραματίζεται καιρό για να του την έχει πάρει ο Ιβάν.
Αλλά και του Μυστακίδη τις προθέσεις δεν τις ξέρουμε. Θέλει τον ΠΑΟΚ για το καλό του ΠΑΟΚ; Θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ; Ή θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν επικηρύξει τον Ιβάν και το bounty είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ΠΑΟΚ;
Οσο δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Και προς το παρόν ούτε ο Ιβάν μας ανοίγει τα χαρτιά του, ούτε ο Μυστακίδης.
Καταλαβαίνω πως ο Ιβάν έχει ήδη προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο Μυστακίδης όχι, αλλά ο Ιβάν έχει καρπωθεί και πράγματα από τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μυστακίδης όχι. Επίσης η εικόνα του Ιβάν την τελευταία 5ετια σηκώνει πολλές ερωτήσεις που αν δεν απαντηθούν προσωπικά δεν θα μπορέσω να πάρω λάβαρο με την φάτσα του και να βγω μπροστά.
Εδώ που είμαστε, δεν διαλέγω πλευρά, όχι γιατί θέλω να είμαι ισαποστακιας και να πάω με τον νικητή, αλλά γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις και δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο πλευρές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- Unpsofable78, Apil44, paok apo epilogi
Συγνωμη παιδια...αλλα για να φτασετε να μην φοβαστε την αλλαγη σελιδας, δουλεψε, μοχθησε, συγκρουσθηκε καποιος με ονοματεπωνυμο. Ιβαν Σαββιδης.loukas karadimos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:45Είσαι ναιBlackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:17Δεν ξέρω ποιοι έκαναν τα παγώνια και αν πήραν θάρρος μετά την εμφάνιση του Μυστακίδη, μπορώ μόνο να μιλήσω για εμένα.loukas karadimos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:43
Ενώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις έχω μόνο δύο σχόλια
Πρώτον, δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει υπογράψει ο ΑΣ με τον Μυστακιδη, και αυτό είναι γεγονός. Και είναι εξοργιστικό και αδιανόητο
Δεύτερον, ας συμφωνησουμε ότι ακώς περιμέναμε 5 χρόνια και όλα αυτά για να θέσουμε την ιδιοκτησία προ των ευθυνών της . Αν όχι , τότε τι έχει αλλάξει στο πως αντιμετωπίζουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που θεωρητικά ή όχι αντιμετωπίζει ο μεγαλομέτοχος? Οτι εμφανίστηκε ο Τελης ? Και ποιος είναι ο Τελης, κάποιος που υπέγραψε κάτι με τον ΑΣ που δεν ξέρουμε τι είναι?
Δηλαδή για να καταλήξω, πρώτος έγραψα ότι για εμένα είναι από πλέον ξεκάθαρο μετά το σκηνικό με τον ντελια ότι ο ιβαν λειτουργεί ΜΟΝΟ υπό πίεση και θα πρέπει να του ασκείται ασταμάτητα, αλλά θεωρώ άτιμο να του ασκείται τέτοια πίεση με αυτόν τον τρόπο για αυτό το θέμα όταν πέντε χρόνια κάναμε
Όλοι μας τα παγωνιά.
Προσωπικά ασκώ κριτική στον Ιβάν Σαββίδη πολύ πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης.
Βέβαια για να είμαι 100% ειλικρινής, η "περίοδος χάριτος" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω, σόρυ) κατά 50% τέλειωσε πέρσι το καλοκαίρι και περίμενα (ακόμα περιμένω) να δω τι θα γίνει φέτος για να φτάσω στο 100%. Φυσικά αν είχε πουλήσει τον Ντέλια θα είχα βγάλει ήδη τα συμπεράσματα μου, ενώ τώρα που τελικά τον κράτησε περιμένω να φτάσει 31/8 (όπως έχω γράψει πολλές φορές) και τότε θα τοποθετηθώ οριστικά.
Δεν πιέζω κανέναν, δεν θεωρώ πως είναι υποχρεωμένος να μου κάνει τα χατίρια και να διοικεί με άλλο τρόπο, θεωρώ όμως πως έχω το δικαίωμα της άποψης και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει ΚΑΝΈΝΑΣ.
Η άποψη μου λοιπόν είναι ξεκάθαρη: ο Ιβάν Σαββίδης από το νταμπλ και μετά άλλαξε. Οι επενδύσεις του ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ άλλαξαν. Αυτό εμένα δεν με αφήνει ικανοποιημένο και περιμένω μέχρι τέλος αυτού του καλοκαιριού να αλλάξει. Αν όχι, δεν πιστεύω πως θα αλλάξει ποτέ, οπότε δεν είμαι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε αλλαγή ιδιοκτησίας, ΌΧΙ ΌΜΩΣ απαραίτητα με τον Μυστακίδη τον οποίο ούτε ξέρω, ΟΎΤΕ εμπιστεύομαι. Γενικά το λέω.
Αυτό που κάποτε θα μου φαίνονταν αστείο και εγκληματικό, πλέον ΔΕΝ το φοβάμαι. Αυτό λέω μόνο και μιλάω 100% ειλικρινά.
Για ΌΛΑ τα παραπάνω, θεωρώ 100% υπεύθυνο τον Ιβάν και κανέναν άλλο, που για τους χ-ψ-ω λόγους άλλαξε τις επενδύσεις του προς τον ΠΑΟΚ.
Είμαι ξεκάθαρος;
Ακόμα και αν διαφωνούμε καταλαβαίνω τι εννοείς
Προσωπικά δεν φοβόμουν ποτέ την αλλαγή σελίδας, ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα και όλους
Διαφωνώ με τον τρόπο και τα μέσα που χρησιμοποιούνται για να γίνει
Τα θεωρώ ύβρη και προσβολή σε έναν άνθρωπο που μας έχει δώσει και την ψυχή του.
Ολα τα υπόλοιπα τα συζητάω
Γιατι για οσους ειναι παλιοτεροι (εικαζω και εσυ εισαι) οχι απλα φοβομασταν, τρεμαμε τις αλλαγες σελιδας που παρουσιαζονταν καθε 3 και λιγο και συνηθως μας βυθιζαν ολο και περισσοτερο στα σκατα.
Γιατί ρε συ; Απο ποια άποψη κατεστραμμένο; Εχει χρέη και δανεισμό πχ που απειλουν την ύπαρξη της; Αυτάρκης δεν είναι , έχει ανάγκη από επενδυτή, ωστόσο όσο είναι ο ιβαν την έχει καθαρή. Προφανώς αν την αφήσει σε πρωτοδικείο δε θα βγει άκρη γιατί δεν είναι αυτάρκης αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κατεστραμμένο μαγαζί. Καθαρό μαγαζί είναι που χρειάζεται χρηματοδότη και έχει σίγουρα πολύ ισχυρότερο brand απ ότι είχε πριν.joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:55Το ξερεις ποσο σε παω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει και τοσο. Αν ο Ιβαν αφηνε αυριο την ΠΑΕ χωρις συναινεση και καποιου ειδους συννενοηση το μαγαζι θα ηταν κατεστραμμενο.Το ΜΚ σε αντιθεση με αυτο που λεει ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ δεν ειναι ευχη αλλα καταρα.jibbie έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:52 Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.
Παρεπιπτόντως, την αυτάρκεια έθεσε ως στρατηγικό στόχο ο Ιβαν. Και γι αυτό δέχεται αμέτρητες επιθέσεις και κριτική.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 10):
- Azrael, astral, icue, WeWillRockYou, thomas Murg, aivas19, Apil44, Nassos, paok apo epilogi, ASTNORD2
Η οποια οικονομικη "αδυναμια" οφειλεται στο....;;;;Εκει ειναι το ζουμι.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:45Να πάει να γ@μηθεί ο Μυστακίδης αδερφέ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω. ΜΑΚΡΙΆ από εμένα αυτά τα διλήμματα. ΜΑΚΡΙΆ.theodoros έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:22Συμφωνούμε σε όλα όμως δεν μπαίνει στη ζυγαριά ο Σαββιδης με τον Μυστακιδη.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24 Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε έτσι τυφλά τον κάθε χ-ψ Μυστακίδη που εμφανίστηκε μια μέρα στις ζωές μας,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να δεχθούμε πως ο ΑΣ κινήθηκε με τέτοιο τρόπο μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ταυτόχρονα......
ΔΕΝ ψηνόμαστε να λιβανίζουμε τον Ιβάν μέρα νύχτα,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως ο κάθε πρόεδρος, ιδιοκτήτης ομάδας, δεν πρέπει να κρίνεται διαρκώς και δίκαια από τον κόσμο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε ΚΑΘΌΛΟΥ πως δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει πως οικονομικά είναι το ίδιο ισχυρός όσο ήταν κάποτε,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δεν μας έδωσε Ο ΙΔΙΟΣ το δικαίωμα να αμφιβάλουμε για πολλά (τρελοί δεν είμαστε εμείς, ΕΣΕΙΣ είστε),
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται λόγω πολέμου, covid, FFP, ΝΔ, να μην επενδύει ΣΤΑΘΕΡΑ όσα χρειάζεται για να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του στην τωρινή ΣΗΜΑΊΑ του συλλόγου που ονομάζεται Κωνσταντέλιας,
Στο δια ταύτα και ανοίξτε τα μάτια σας:
1) Ο ΑΣ συμπεριφέρθηκε εντελώς πούστικ@ στον Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία με τον Μυστακίδη και ο τρόπος που δεν κοινοποιήθηκε τίποτα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προφανώς στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δείχνουν το επίπεδο της πουστι@ς
2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.
Όποιος πάει να σας περάσει πως κάτι από τα δυο δεν ισχύει, ψαχθείτε να δείτε τι ακριβώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Νέτα, σκέτα.
Ο μαλ@κας οπαδός του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ, προφανώς πρώτα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ και μετά να μεγαλώνει διαρκώς σε κάθε επίπεδο (κάτι που έχει χρόνια που σταμάτησε να κάνει ΓΙΑ ΜΕΝΑ).
Δεν είναι λιβανισμός όταν προασπιζομαστε τα κεκτημένα που έφερε ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ. 1000 καλά έκανε κακό δεν έκανε. Λάθη τεράστια συνεχώς, σε πρόσωπα σε οργανωτικό επίπεδο, στα αγωνιστικά σε πολλά, τραγικά λάθη. Αλλα φίλε δεν είναι στρατόπεδο ο Ιβαν. Είναι ο ιδιοκτήτης της παε. Ο μυστακιδης δεν είναι τίποτα αυτή τη στιγμή.
Ούτε ζυγαριές, ούτε στρατόπεδα, ούτε διχασμοί.
Για το κομμάτι του γηπέδου είμαι 100% με τον Ιβάν Σαββίδη, η συμπεριφορά του ΑΣ ήταν και είναι 100% π@υστικη. Τελειώσαμε.
Έχω το δικαίωμα να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με την (πλέον) οικονομική δυναμική του Ιβάν ναι ή όχι;
Αν η απαντηση σου ειναι "δεν με νοιαζει που οφειλεται εγω βλεπω μονο το αποτελεσμα" ε εκει ειναι η ριζα της διαφωνιας μας
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, ASTNORD2
Τώρα σε γνωστό σταθμο της πόλης της Θεσαλονίκης λέει οτι εφτιαξέ ο Τέλης εταιρία ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ και κατι αλλά περίεργα...
Μηπως υπογράφτηκε κάτι με Α.Σ. και όλη η επικοινωνία με ΙΒΑΝ είναι προσχηματική... Τί είναι αυτα τα πράγματα?
Μηπως υπογράφτηκε κάτι με Α.Σ. και όλη η επικοινωνία με ΙΒΑΝ είναι προσχηματική... Τί είναι αυτα τα πράγματα?
- These users thanked the author Eagle1980 for the post (total 2):
- FreeWatcher, dragon
Δε ζητησαν αυτο ομωςjoshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:26Αντιστοιχα μπορω να σε ρωτησω διαβαζοντας την απαντηση του ΑΣ τι εμποδιζει τον Ιβαν να εμφανισει τις εγγυησεις σε 5 μηνες αντι σε 16? Μονο μην μου πει κανεις η κοστολογηση του εργου. Αυτο απλα δεν υπαρχει.Και επειδη στη ζωη μου εχω υπογραψει αρκετα μνημονια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι αυτο που εμφανισε η ΠΑΕ ειναι μνημειο προχειροτητας.Sera4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:20 Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.
Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν οδηγήσουν σε κάτι κακό δηλαδή, που δεν διασφαλίζουν τη συνέχεια του έργου με βάση το στάδιο στο οποίο βρίσκεται τώρα;
Για να προσπαθήσουμε να μπούμε στο παρακείμενο και να αφήσουμε στην άκρη τα υπόλοιπα τέλος πάντων.