Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από thomas Murg »

Equalizer έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:18 Μιας και φαίνεται ότι παρεβην τον κανόνα της ισορροπίας που μόνος μου έβαλα, και εθιξα κόσμο

Πρώτον δεν το ήθελα αυτό

Δεύτερον παραμένω έξαλλος, εξ ου και η παράβαση του κανόνα

Τρίτον θεωρω ότι έχω επαρκώς εξηγήσει ποιοι είναι οι λόγοι που με κάνουν έξαλλο και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που εσκεμμένα στέλνουν πάνω μας ΟΧΙ και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Τέταρτον θα απέχω από όσα συζητώνται και θα κοροϊδέψω τον εαυτό μου ότι πείθομαι να το δω ανάλαφρα. Γιατί αν ξαναμπώ σε φάση ανάλυσης του τι γίνεται και γιατί, πάλι θα προσβάλλω κόσμο με λογυδρια που εν τέλει δεν θα αλλάξουν και τιποτα
Να μείνεις και να καταθέτεις τις απόψεις σου κι ας θίγεις κόσμο (στο σημείο που είμαστε, δύσκολο να το αποφύγει κανείς). Αυτό θα είναι και ενδεικτικό για τον "εμφύλιο" στον οποίο μας έχουν ρίξει. Είμαστε στα δύσκολα και χρειάζονται όλες οι φωνές. Ειδικά η ψύχραιμη (έστω και με μικρά διαλείμματα) δική σου.

Όποιος δεν έχει δει την ταινία "Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται" ίσως είναι καιρός να την αναζητήσει. Μάθημα ζωής πόσο εύκολα μπορείς να προκαλέσεις έναν εμφύλιο και πόσο εύκολα ένα χαστούκι να σε οδηγήσει στη μία ή την άλλη πλευρά. Κάπως έτσι π.χ. οι καλοθελητές διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία και μετά βρέθηκαν να τη βομβαρδίζουν για να διατηρήσουν την ειρήνη. Το "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας" πρέπει να το έχουμε στη δύσκολη αυτή στιγμή οδηγό κι ερμηνευτή μας.
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 4):
Λεμεσος4, Unpsofable78, Apil44, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24 Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε έτσι τυφλά τον κάθε χ-ψ Μυστακίδη που εμφανίστηκε μια μέρα στις ζωές μας,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να δεχθούμε πως ο ΑΣ κινήθηκε με τέτοιο τρόπο μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ταυτόχρονα......

ΔΕΝ ψηνόμαστε να λιβανίζουμε τον Ιβάν μέρα νύχτα,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως ο κάθε πρόεδρος, ιδιοκτήτης ομάδας, δεν πρέπει να κρίνεται διαρκώς και δίκαια από τον κόσμο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε ΚΑΘΌΛΟΥ πως δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει πως οικονομικά είναι το ίδιο ισχυρός όσο ήταν κάποτε,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δεν μας έδωσε Ο ΙΔΙΟΣ το δικαίωμα να αμφιβάλουμε για πολλά (τρελοί δεν είμαστε εμείς, ΕΣΕΙΣ είστε),
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται λόγω πολέμου, covid, FFP, ΝΔ, να μην επενδύει ΣΤΑΘΕΡΑ όσα χρειάζεται για να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του στην τωρινή ΣΗΜΑΊΑ του συλλόγου που ονομάζεται Κωνσταντέλιας,

Στο δια ταύτα και ανοίξτε τα μάτια σας:

1) Ο ΑΣ συμπεριφέρθηκε εντελώς πούστικ@ στον Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία με τον Μυστακίδη και ο τρόπος που δεν κοινοποιήθηκε τίποτα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προφανώς στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δείχνουν το επίπεδο της πουστι@ς

2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.

Όποιος πάει να σας περάσει πως κάτι από τα δυο δεν ισχύει, ψαχθείτε να δείτε τι ακριβώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Νέτα, σκέτα.

Ο μαλ@κας οπαδός του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ, προφανώς πρώτα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ και μετά να μεγαλώνει διαρκώς σε κάθε επίπεδο (κάτι που έχει χρόνια που σταμάτησε να κάνει ΓΙΑ ΜΕΝΑ).

Δεν έχω να πω κάτι, απλά το παραθέτω σε περίπτωση που δεν το διάβασε κάποιος.

Αυτό είναι για κεντρική.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

icue έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:16 Εαν φανει αναξιοπιστος σε κατι που εχει υπογραψει, πιστεψε με οτι το κλιμα θα ειναι μη αναστρεψιμο. Και θα εχει καθε δικαιωμα ο καθε ΑΣ και ο καθε Μυστακιδης να απαιτουν ανοιχτα πλεον αλλαγη σελιδας.
Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι περιορίζουν το θέμα στο γηπεδικό.
Παιδιά το θέμα είναι η εξορία του Σαββίδη.
Άσχετα από συμπάθειες κ αντιπάθειες του καθένα.
Με το γήπεδο τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ.
Υπογράφεις το μνημόνιο με τον Σαββίδη.
Έχει ένα χρόνο να ολοκληρώσει τις διαδικασίες κ να ξεκινήσει τα έργα καταθέτοντας εγγυητική για το γήπεδο (δεσμευμένα χρήματα δηλαδή).
Μπορεί? Όλα μέλι γάλα.
Δεν μπορεί? Πας στον επόμενο.
Άσχετα από το ηθικό. Έχει να παρουσιάσει κάτι πιο σύντομο ο ΑΣ? Γιατί εκεί το πήγε εξ αρχής!
Ας πληρώσει να τρέξει παράλληλα δικές του μελέτες ο Μυστα που θέλουν κ χρόνο κ αν αποδειχθεί αφερέγγυος ο Σαββίδης κ το γήπεδο θα χάσει κ πολύ πιθανώς κ την ΠΑΕ μετά από όλο αυτό.

ΕΚΤΟΣ κ αν έχει ήδη υπογραφεί κάτι δεσμευτικό με τον Μυστακίδη.
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Για καμία κεντρική δεν είναι το κείμενο. Όπως λέει και το τραγούδι: Είναι καιρός ν'αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
Unpsofable78, Parolos
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεσμευτικο με τον Μυστακιδη και να βγαινει αυτη η ανακοινωση απο τον ΑΣ δυσκολο.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

blackgr4, το φορουμ το προσεχω, για αυτο μιλησα με σεβασμο για το
αρθρο που ανεβασες τοτε. Αν ηταν για αλλον δε θα το κανα.
Απλα ολο αυτο με τις ισες αποστασεις και την αναμονη, υπομονη,κλπ
εκληφθηκε απο καποιους και οχι μονο εδω μεσα αλλα και απο
την πλευρα Μυστακιδη-ΑΣ ως αδυναμια ή συμβιβασμος ή ενοτητα
και ειπαν καθιστε να σας πατησουμε τωρα. Ειπαμε λαθος,
ειπαμε να δουμε, ειπαμε να περιμενουμε και αυτοι οσο παει το κανουν
χειροτερα. Και δυστυχως το αυτοι παει σε συγκεκριμενους
γιατι ο Σαββιδης και ο ΠΑΟΚ μπορει να ευθυνονται για χιλια πραγματα,
αλλα οχι για αυτο. Και αυτο δεν ειναι απλα ενα λαθος. Ειναι ενα οργανωμενο σχεδιο.
Μονο που ο κοσμος αγριεψε πλεον και αγριεψε και ο Σαββιδης....

Κριτικη στον Ιβαν κανω την πιο σκληρη εδω μεσα, παντα.
Αλλο αυτο, αλλο αυτο που γινεται. Δυστυχως δεν ξερω πως
να εξηγησω αλλιως θεματα τεραστιας ηθικης σημασιας.
Δεν το καναμε αυτο ουτε στον Γουμενο, θα το κανουμε στον Σαββιδη;
Δεν εχω κατι αλλο να πω.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Apil44
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Πως είναι τίποτα ο Μυστακίδης την στιγμή που μέσα σε ούτε δύο μήνες μας έχει κάνει γιαμπαλο; πως είναι δυνατόν ένα τίποτα να έχει βγάλει σε αντιπαράθεση τον ΑΣ και την ΠΑΕ; Πως γίνεται ένα τίποτα να φτιάχνει εταιρία ειδικού σκοπού και αύριο-μεθαύριο να πετάξει ένα αντίστοιχο μνημόνιο προς έγκριση από τον ΑΣ μαζί με την εγγυητική και να βουλώσει σε όλους μας τα στόματα; εκτός αν νομίζεις ότι για πλάκα πέταξε 100 χιλιάρικα για να φτιάξει την Νέα Τούμπα ΑΕ.

Εμένα με νοιάζει να φτιάξει νέο γήπεδο η ομάδα ανεξάρτητα το ποιος είναι αυτός που θα το χτίσει. Συναισθηματισμοι την στιγμή που ειναι δεδομένο ότι όποιος το χτίσει θα κονομήσει τρελά δεν χωρούν. Είναι μάλλον ιστορίες για μικρά παιδιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo111 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

dikomou01 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:09 @Blackgr4 συγνώμη αλλά διαφωνώ. Μπορεί να μην τρέχει το γήπεδο, να έχει κακή διαχείρηση στην ΠΑΕ, να θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα, αλλά ξεκίνησε το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο. Δεν έχει αφήσει κανένα απλήρωτο. Βλέπει ότι όλοι είναι εναντίον του και ακόμα συζητάει για την Νέα Τούμπα όταν στους άλλους παραχωρούνται γήπεδα, κόνονται δάση, γίνονται υπογειοποιήσεις όλα με κρατικά χρήματα και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Σιγουρα περιμένουμε πιο πολλά στο αγωνιστικό αλλα εμείς την πέφτουμε στους δικούς μας πρώτοι, είτε είναι προπονητές είτε ποδοσφαιριστές είτε ο Πρόεδρος.Να γίνεται η κριτική αλλά χωρίς υπερβολές.
Υποθέτω πως αναφέρεσαι σε δικές μου υπερβολές, οπότε σε παρακαλώ να μου γράψεις μία.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Blackgr4, τωρα το ειδα σωστα.
Το Κωνσταντελιας δεν αναφερεται σε σενα.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:30 blackgr4, το φορουμ το προσεχω, για αυτο μιλησα με σεβασμο για το
αρθρο που ανεβασες τοτε. Αν ηταν για αλλον δε θα το κανα.
Απλα ολο αυτο με τις ισες αποστασεις και την αναμονη, υπομονη,κλπ
εκληφθηκε απο καποιους και οχι μονο εδω μεσα αλλα και απο
την πλευρα Μυστακιδη-ΑΣ ως αδυναμια ή συμβιβασμος ή ενοτητα
και ειπαν καθιστε να σας πατησουμε τωρα. Ειπαμε λαθος,
ειπαμε να δουμε, ειπαμε να περιμενουμε και αυτοι οσο παει το κανουν
χειροτερα. Και δυστυχως το αυτοι παει σε συγκεκριμενους
γιατι ο Σαββιδης και ο ΠΑΟΚ μπορει να ευθυνονται για χιλια πραγματα,
αλλα οχι για αυτο. Και αυτο δεν ειναι απλα ενα λαθος. Ειναι ενα οργανωμενο σχεδιο.
Μονο που ο κοσμος αγριεψε πλεον και αγριεψε και ο Σαββιδης....

Κριτικη στον Ιβαν κανω την πιο σκληρη εδω μεσα, παντα.
Αλλο αυτο, αλλο αυτο που γινεται. Δυστυχως δεν ξερω πως
να εξηγησω αλλιως θεματα τεραστιας ηθικης σημασιας.
Δεν το καναμε αυτο ουτε στον Γουμενο, θα το κανουμε στον Σαββιδη;
Δεν εχω κατι αλλο να πω.
Όπως πολλοί συνοπαδοί διαφορετικών απόψεων έγραψαν εδώ μέσα ΟΛΑ στο φως.
Τέρμα οι επιθέσεις ή τα ναι μεν αλλά κ οι ίσες αποστάσεις.
Κάθε μέρα που περνά κάνει κακό στον ΠΑΟΚ μας!
Επιμένω, από ανακοινώσεις χορτάσαμε.
Να κατέβουν οι σύνδεσμοι με ΑΣ κ Ιβαν κ να τα βάλουν όλα κάτω.
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:47
riegel έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:44 @joshua γιατι ρε Josh, έχουμε περιέλθει σε κάποια τραγική κατάσταση σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ψάχνουμε άμεσα "απόδραση" ;
Σε τραγικη κατασταση δεν ημασταν σχεδον ποτε ρε φιλε αγωνιστικα. Σε φαση επενδυσης παντως εχουμε πολλα χρονια να βρεθουμε.
Και πως τα ξεχωρίζεις αυτά τα 2 ρε τζοσ...

Τηρουμένων των καταστάσεων...εντός και εκτός συνόρων...βασταμε καλά....

Βλέπεις κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:17
loukas karadimos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:43
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24 Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε έτσι τυφλά τον κάθε χ-ψ Μυστακίδη που εμφανίστηκε μια μέρα στις ζωές μας,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να δεχθούμε πως ο ΑΣ κινήθηκε με τέτοιο τρόπο μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ταυτόχρονα......

ΔΕΝ ψηνόμαστε πως ο κάθε πρόεδρος, ιδιοκτήτης ομάδας, δεν πρέπει να κρίνεται διαρκώς και δίκαια από τον κόσμο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε ΚΑΘΌΛΟΥ πως δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει πως οικονομικά είναι το ίδιο ισχυρός όσο ήταν κάποτε,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δεν μας έδωσε Ο ΙΔΙΟΣ το δικαίωμα να αμφιβάλουμε για πολλά (τρελοί δεν είμαστε εμείς, ΕΣΕΙΣ είστε),
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται λόγω πολέμου, covid, FFP, ΝΔ, να μην επενδύει ΣΤΑΘΕΡΑ όσα χρειάζεται για να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του στην τωρινή ΣΗΜΑΊΑ του συλλόγου που ονομάζεται Κωνσταντέλιας,

1) Ο ΑΣ συμπεριφέρθηκε εντελώς πούστικ@ στον Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία με τον Μυστακίδη και ο τρόπος που δεν κοινοποιήθηκε τίποτα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προφανώς στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δείχνουν το επίπεδο της πουστι@ς

2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.

Όποιος πάει να σας περάσει πως κάτι από τα δυο δεν ισχύει, ψαχθείτε να δείτε τι ακριβώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Νέτα, σκέτα.

Ο μαλ@κας οπαδός του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ, προφανώς πρώτα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ και μετά να μεγαλώνει διαρκώς σε κάθε επίπεδο (κάτι που έχει χρόνια που σταμάτησε να κάνει ΓΙΑ ΜΕΝΑ).
Ενώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις έχω μόνο δύο σχόλια

Πρώτον, δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει υπογράψει ο ΑΣ με τον Μυστακιδη, και αυτό είναι γεγονός. Και είναι εξοργιστικό και αδιανόητο

Δεύτερον, ας συμφωνησουμε ότι ακώς περιμέναμε 5 χρόνια και όλα αυτά για να θέσουμε την ιδιοκτησία προ των ευθυνών της . Αν όχι , τότε τι έχει αλλάξει στο πως αντιμετωπίζουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που θεωρητικά ή όχι αντιμετωπίζει ο μεγαλομέτοχος? Οτι εμφανίστηκε ο Τελης ? Και ποιος είναι ο Τελης, κάποιος που υπέγραψε κάτι με τον ΑΣ που δεν ξέρουμε τι είναι?

Δηλαδή για να καταλήξω, πρώτος έγραψα ότι για εμένα είναι από πλέον ξεκάθαρο μετά το σκηνικό με τον ντελια ότι ο ιβαν λειτουργεί ΜΟΝΟ υπό πίεση και θα πρέπει να του ασκείται ασταμάτητα, αλλά θεωρώ άτιμο να του ασκείται τέτοια πίεση με αυτόν τον τρόπο για αυτό το θέμα όταν πέντε χρόνια κάναμε
Όλοι μας τα παγωνιά.
Δεν ξέρω ποιοι έκαναν τα παγώνια και αν πήραν θάρρος μετά την εμφάνιση του Μυστακίδη, μπορώ μόνο να μιλήσω για εμένα.
Προσωπικά ασκώ κριτική στον Ιβάν Σαββίδη πολύ πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης.

Βέβαια για να είμαι 100% ειλικρινής, η "περίοδος χάριτος" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω, σόρυ) κατά 50% τέλειωσε πέρσι το καλοκαίρι και περίμενα (ακόμα περιμένω) να δω τι θα γίνει φέτος για να φτάσω στο 100%. Φυσικά αν είχε πουλήσει τον Ντέλια θα είχα βγάλει ήδη τα συμπεράσματα μου, ενώ τώρα που τελικά τον κράτησε περιμένω να φτάσει 31/8 (όπως έχω γράψει πολλές φορές) και τότε θα τοποθετηθώ οριστικά.

Δεν πιέζω κανέναν, δεν θεωρώ πως είναι υποχρεωμένος να μου κάνει τα χατίρια και να διοικεί με άλλο τρόπο, θεωρώ όμως πως έχω το δικαίωμα της άποψης και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει ΚΑΝΈΝΑΣ.

Η άποψη μου λοιπόν είναι ξεκάθαρη: ο Ιβάν Σαββίδης από το νταμπλ και μετά άλλαξε. Οι επενδύσεις του ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ άλλαξαν. Αυτό εμένα δεν με αφήνει ικανοποιημένο και περιμένω μέχρι τέλος αυτού του καλοκαιριού να αλλάξει. Αν όχι, δεν πιστεύω πως θα αλλάξει ποτέ, οπότε δεν είμαι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε αλλαγή ιδιοκτησίας, ΌΧΙ ΌΜΩΣ απαραίτητα με τον Μυστακίδη τον οποίο ούτε ξέρω, ΟΎΤΕ εμπιστεύομαι. Γενικά το λέω.

Αυτό που κάποτε θα μου φαίνονταν αστείο και εγκληματικό, πλέον ΔΕΝ το φοβάμαι. Αυτό λέω μόνο και μιλάω 100% ειλικρινά.
Για ΌΛΑ τα παραπάνω, θεωρώ 100% υπεύθυνο τον Ιβάν και κανέναν άλλο, που για τους χ-ψ-ω λόγους άλλαξε τις επενδύσεις του προς τον ΠΑΟΚ.
Είμαι ξεκάθαρος;
Είσαι ναι

Ακόμα και αν διαφωνούμε καταλαβαίνω τι εννοείς

Προσωπικά δεν φοβόμουν ποτέ την αλλαγή σελίδας, ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα και όλους

Διαφωνώ με τον τρόπο και τα μέσα που χρησιμοποιούνται για να γίνει

Τα θεωρώ ύβρη και προσβολή σε έναν άνθρωπο που μας έχει δώσει και την ψυχή του.

Ολα τα υπόλοιπα τα συζητάω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

theodoros έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:22

Συμφωνούμε σε όλα όμως δεν μπαίνει στη ζυγαριά ο Σαββιδης με τον Μυστακιδη.
Δεν είναι λιβανισμός όταν προασπιζομαστε τα κεκτημένα που έφερε ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ. 1000 καλά έκανε κακό δεν έκανε. Λάθη τεράστια συνεχώς, σε πρόσωπα σε οργανωτικό επίπεδο, στα αγωνιστικά σε πολλά, τραγικά λάθη. Αλλα φίλε δεν είναι στρατόπεδο ο Ιβαν. Είναι ο ιδιοκτήτης της παε. Ο μυστακιδης δεν είναι τίποτα αυτή τη στιγμή.
Να πάει να γ@μηθεί ο Μυστακίδης αδερφέ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω. ΜΑΚΡΙΆ από εμένα αυτά τα διλήμματα. ΜΑΚΡΙΆ.
Ούτε ζυγαριές, ούτε στρατόπεδα, ούτε διχασμοί.
Για το κομμάτι του γηπέδου είμαι 100% με τον Ιβάν Σαββίδη, η συμπεριφορά του ΑΣ ήταν και είναι 100% π@υστικη. Τελειώσαμε.
Έχω το δικαίωμα να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με την (πλέον) οικονομική δυναμική του Ιβάν ναι ή όχι;
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Apil44
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:32 Πως είναι τίποτα ο Μυστακίδης την στιγμή που μέσα σε ούτε δύο μήνες μας έχει κάνει γιαμπαλο; πως είναι δυνατόν ένα τίποτα να έχει βγάλει σε αντιπαράθεση τον ΑΣ και την ΠΑΕ; Πως είναι γίνεται ένα τίποτα να φτιάχνει εταιρία ειδικού σκοπού και αύριο-μεθαύριο να πετάξει ένα αντίστοιχο μνημόνιο προς έγκριση από τον ΑΣ μαζί με την εγγυητική και να βουλώσει σε όλους μας τα στόματα; εκτός αν νομίζεις ότι για πλάκα πέταξε 100 χιλιάρικα για να φτιάξει την Νέα Τούμπα ΑΕ.

Εμένα με νοιάζει να φτιάξει νέο γήπεδο η ομάδα ανεξάρτητα το ποιος είναι αυτός που θα το χτίσει. Συναισθηματισμοι την στιγμή που ειναι δεδομένο ότι όποιος το χτίσει θα κονομήσει τρελά δεν χωρούν. Είναι μάλλον ιστορίες για μικρά παιδιά
Αφου λοιπον σε ενδιαφερει μονο αυτο,
μαθε οτι πως ξαναειπαμε οτι γηπεδο
θα φτιαξει μονο αν παρει και την ΠΑΕ.
Αυτο σημαινει 250+250=500 εκατομυρια.
Δινει αυριο 250 στον Ιβαν για την ΠΑΕ,
γκρεμιζει την Τουμπα και δινει μια εγγυητικη
αλλα 250 αυριο (αφου ετσι νομιζετε βγαινουν
οι εγγυητικες) και κανει και το γηπεδο.
Τα εχει; Τα ριχνει. ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΓ. Συγνωμη που θα σου το χαλασω,
αλλα ο δισεκατομυριουχος σου (2,6 δις στο forbes,
κανεις δεν αμφισβητει οτι ειναι) πρεπει να ειναι
Σκωτσεζος (καθοσον εχει Βρετανικη Υπηκοοτητα)
γιατι εκανε προταση για την ΠΑΕ (οπως γραφεται εδω μεσα),
αρχικα 40 και μετα 60 εκατομυρια!!!!!!
Γελουσαν και τα πατωματα δηλαδη.
Πηγε να αγορασει ΠΑΕ με ΜΚ 160 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!!!,
με 60!!!!!!! Οταν ο Ηλιοπουλος οπως ξαναειπαμε,
αλλα κανεις δε λεει τιποτε αγορασε την αεχ,
με 90!!!!!(ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) με ΜΚ 4!!!!!

ΥΓ2. Μα τι ειναι αυτα που λες. Δεν εχει λεφτα;
Λεφτα εχει, αλλα οσο αφορα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
οι προσφορες του ειναι το λιγοτερο αστειες.
Και ο Μαρινακης εχει. Πιο πολλα. Αλλα εδωσε τον
Κωστουλα 35 και πηρε εναν με οκτω!!!!

ΥΓ3. Συνεπως λεφτα εχει, αλλα δε φαινεται
απο τις πραξεις του να θελει να επενδυσει πολλα στον ΠΑΟΚ!

ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.

Εσεις συνεχιστε τα σεναρια του μυαλου σας.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
Fawkes, SCIFO, Apil44, paok apo epilogi
icue

Δημοσίευση από icue »

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να εξαφανιστουν αυτες οι επιφυλαξεις απο το να προχωρησει ο ΑΣ με το μνημονιο; Εκει θελουμε δεν θελουμε θα δουμε σε ενα χρονο αν μπορει ή οχι.

Ειναι λες και αν δεν κανουμε γηπεδο μεσα σε 3 χρονια, θα σηκωθει να φυγει η Τουμπα απο μονη της και θα μεινουμε χωρις γηπεδο.
These users thanked the author icue for the post (total 4):
astral, FreeWatcher, Apil44, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”