Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
icue

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από icue »

Ναι τι ακριβως δηλαδη πιστευτε οτι θα γινει; Οτι θα πει δεν μπορω να κανω αυτο που υπεγραψα αλλα καντε υπομονη; Δεν καταλαβαινω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τι ακριβώς έχει προσφέρει ο Τέλης μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ εκτός βέβαια από τη δημιουργία διχόνοιας η οποία έχει διαχυθεί παντού;
Ποιος γνωρίζει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του για τον ΠΑΟΚ;
Τι ακριβώς έχει δημοσιοποιήσει για τις σκέψεις του αναφορικά με τον ΠΑΟΚ;
Ποια είναι τα κίνητρά του;
Τι ακριβώς έχει προσφέρει στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ (χορηγίες, οικονομική ενίσχυση);
Γιατί επέλεξε το πιο αντιΠΑΟΚ μέσο στην πόλη ως φερέφωνό του;
Ποιο είναι το πλάνο του για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και τι έχει γνωστοποιήσει σε σχέση μ'αυτό;

Βλέποντας αναρτήσεις εδώ μέσα είμαι σχεδόν πεπεισμένος πια ότι οι απαντήσεις σας σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι βασισμένες σε υποθέσεις και σε τίποτα χειροπιαστό. Αέρας κοπανιστός κοινώς.

Εάν είναι τόσο ΠΑΟΚ ο Τέλαρος ας βγει να μιλήσει. Ο ίδιος, όχι τα φερέφωνά του. Πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένουμε ως τη ΔΕΘ για να τον δούμε τον Τέλη.
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
Apil44, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:08 Μπορουμε να γινουμε μπουρλοτο εδω μεσα με προσωπικες επιθεσεις.
Προτεινω σαν ελαχιστη βαση να συμφωνησουμε με το παρακατω(η μεγαλη πλειοψηφια πιστευω)
για να παρουμε μια ανασα και να προτεινουμε τι πρεπει να γινει απο εδω και περα(στο συγκεκριμενο)

Για να σωσουμε λοιπον οτι σωζεται και αν το θελουμε μπορουμε ακομη
και θα μπορουμε παντα, πρεπει πρωτα να βαλουμε το θεμα στη σωστη του βαση,
αναγνωριζοντας πως ξεκινησε και στη συνεχεια να προτεινουμε ΛΥΣΕΙΣ.
Εγραψα ηδη για ΓΣ, συμμετοχη του λαου, ιδεες για το γηπεδο, συνδεσμοι, κλπ.

Νομιζω οτι μια βαση ειναι οτι το 95% εδω μεσα, ασχετως αποψεων και θεσεων
αναγνωριζει οτι οι κινησεις του ΑΣ ηταν απαραδεκτες. Ας ειναι αυτο
λοιπον η πρωτη βαση οπου σχεδον ολοι συμφωνουμε και ας προτεινουμε τι
μπορει να γινει πανω σε αυτο ΑΜΕΣΑ ομως. Ο χρονος τελειωσε.
Δεν ισχυει αυτο που λες,τουλαχιστον οχι με τον τροπο που το λες,κατα την αποψη μου. Το 95% νομιζω συμφωνει οτι το εχει χειριστει λαθος επικοινωνιακα . Οσον αφορα την ουσια νομιζω οτι υπαρχουν αρκετοι που λενε οτι παρα τα λαθη στους χειρισμους θα θελαμε να μαθουμε πολλα περισσοτερα πριν καταληξουμε σε απολυτα συμπερασματα.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

dragon έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:34 Το πιο φασιστο τρολ κ δήθεν ΠΑΟΚτσηδικο προφίλ στο tweeter Εικόνα
compteur caractères
Τον έχω μπλοκάρει εδώ και μέρες.
These users thanked the author Dimpatra for the post:
FreeWatcher
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:08
Νομιζω οτι μια βαση ειναι οτι το 95% εδω μεσα, ασχετως αποψεων και θεσεων
αναγνωριζει οτι οι κινησεις του ΑΣ ηταν απαραδεκτες. Ας ειναι αυτο
λοιπον η πρωτη βαση οπου σχεδον ολοι συμφωνουμε και ας προτεινουμε τι
μπορει να γινει πανω σε αυτο ΑΜΕΣΑ ομως. Ο χρονος τελειωσε.
Συμφωνώ απόλυτα.
με μία παρτήρηση οι κινήσεις είναι του ΔΣ του ΑΣ. Γιατί για ένα τόσο μεγάλο θέμα κανονικά πρέπει να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση.
Το πόσο το μετανιώνω που δεν είμαι γραμμένος στον ΑΣ δεν λέγεται.
These users thanked the author dikomou01 for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

icue έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:05
Mīngus έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:58 Ο ένας δε θέλει να παραδεχτεί ότι θέλει την ΠΑΕ.
Ο άλλος δε θέλει να παραδεχτεί ότι προτιμά τον Μυστακίδη.
Και ο τρίτος δε θέλει να παραδεχτεί ότι αδυνατεί να χτίσει την Τούμπα.
Πιστευεις οτι ο Σαββιδης παιζει θεατρο με τα μνημονια και με τις μελετες γενικα; Οτι δηλαδη μετα απο ενα χρονο θα πει δεν εχω τα λεφτα; Ξεκαθαρη απαντηση θελω.

Και αν ισχυει δεν θα επρεπε να παρακαλανε οσοι δεν τον θελουν να γινει αυτο; Να ξεμπερδεψουν μια και καλη; Τι σε 3 τι σε 4 χρονια να γινει το γηπεδο.
Πιστεύω ότι προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ώστε να καταφέρει κάπως να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση. Είτε αφορά γεωπολιτικές εξελίξεις είτε μέσω συμφωνιών. Αν με ρωτάς αν μπορεί να ξεκινήσει αύριο πχ εφόσον είχαμε άδειες κλπ όλα έτοιμα, θα σου απαντούσα ξεκάθαρα ότι θεωρώ ότι δεν μπορεί. Και όσες περισσότερες ανακοινώσεις διαβάζω από την ΠΑΕ, τόσο περισσότερο πείθομαι.

Στο δεύτερο ερώτημα απάντησα προχθές. Αυτό ακριβώς που λες θα έκανα κι εγώ αν ήμουν στη θέση τους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

icue έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:10 Ναι τι ακριβως δηλαδη πιστευτε οτι θα γινει; Οτι θα πει δεν μπορω να κανω αυτο που υπεγραψα αλλα καντε υπομονη; Δεν καταλαβαινω.
Θα πουλησει και την ΠΑΕ τοτε η θα παψει να ισχυει αυτο που λενε πολλοι,πως δεν γινεται να ειναι διαφορετικος ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ απο αυτον του γηπεδου?
icue

Δημοσίευση από icue »

Εαν φανει αναξιοπιστος σε κατι που εχει υπογραψει, πιστεψε με οτι το κλιμα θα ειναι μη αναστρεψιμο. Και θα εχει καθε δικαιωμα ο καθε ΑΣ και ο καθε Μυστακιδης να απαιτουν ανοιχτα πλεον αλλαγη σελιδας.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Η επόμενη κίνηση μετά την ίδρυση της εταιρίας για τον Τέλη είναι να στείλει στον ΑΣ ένα μνημόνιο συνεργασίας μαζί με τα σχέδια της Νέας Τούμπας και μια εγγητική επιστολή για να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα. Τον εμποδίζει κανείς?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

loukas karadimos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:43
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24 Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε έτσι τυφλά τον κάθε χ-ψ Μυστακίδη που εμφανίστηκε μια μέρα στις ζωές μας,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να δεχθούμε πως ο ΑΣ κινήθηκε με τέτοιο τρόπο μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ταυτόχρονα......

ΔΕΝ ψηνόμαστε να λιβανίζουμε τον Ιβάν μέρα νύχτα,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως ο κάθε πρόεδρος, ιδιοκτήτης ομάδας, δεν πρέπει να κρίνεται διαρκώς και δίκαια από τον κόσμο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε ΚΑΘΌΛΟΥ πως δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει πως οικονομικά είναι το ίδιο ισχυρός όσο ήταν κάποτε,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δεν μας έδωσε Ο ΙΔΙΟΣ το δικαίωμα να αμφιβάλουμε για πολλά (τρελοί δεν είμαστε εμείς, ΕΣΕΙΣ είστε),
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται λόγω πολέμου, covid, FFP, ΝΔ, να μην επενδύει ΣΤΑΘΕΡΑ όσα χρειάζεται για να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του στην τωρινή ΣΗΜΑΊΑ του συλλόγου που ονομάζεται Κωνσταντέλιας,

Στο δια ταύτα και ανοίξτε τα μάτια σας:

1) Ο ΑΣ συμπεριφέρθηκε εντελώς πούστικ@ στον Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία με τον Μυστακίδη και ο τρόπος που δεν κοινοποιήθηκε τίποτα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προφανώς στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δείχνουν το επίπεδο της πουστι@ς

2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.

Όποιος πάει να σας περάσει πως κάτι από τα δυο δεν ισχύει, ψαχθείτε να δείτε τι ακριβώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Νέτα, σκέτα.

Ο μαλ@κας οπαδός του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ, προφανώς πρώτα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ και μετά να μεγαλώνει διαρκώς σε κάθε επίπεδο (κάτι που έχει χρόνια που σταμάτησε να κάνει ΓΙΑ ΜΕΝΑ).
Ενώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις έχω μόνο δύο σχόλια

Πρώτον, δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει υπογράψει ο ΑΣ με τον Μυστακιδη, και αυτό είναι γεγονός. Και είναι εξοργιστικό και αδιανόητο

Δεύτερον, ας συμφωνησουμε ότι ακώς περιμέναμε 5 χρόνια και όλα αυτά για να θέσουμε την ιδιοκτησία προ των ευθυνών της . Αν όχι , τότε τι έχει αλλάξει στο πως αντιμετωπίζουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που θεωρητικά ή όχι αντιμετωπίζει ο μεγαλομέτοχος? Οτι εμφανίστηκε ο Τελης ? Και ποιος είναι ο Τελης, κάποιος που υπέγραψε κάτι με τον ΑΣ που δεν ξέρουμε τι είναι?

Δηλαδή για να καταλήξω, πρώτος έγραψα ότι για εμένα είναι από πλέον ξεκάθαρο μετά το σκηνικό με τον ντελια ότι ο ιβαν λειτουργεί ΜΟΝΟ υπό πίεση και θα πρέπει να του ασκείται ασταμάτητα, αλλά θεωρώ άτιμο να του ασκείται τέτοια πίεση με αυτόν τον τρόπο για αυτό το θέμα όταν πέντε χρόνια κάναμε
Όλοι μας τα παγωνιά.
Δεν ξέρω ποιοι έκαναν τα παγώνια και αν πήραν θάρρος μετά την εμφάνιση του Μυστακίδη, μπορώ μόνο να μιλήσω για εμένα.
Προσωπικά ασκώ κριτική στον Ιβάν Σαββίδη πολύ πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης.

Βέβαια για να είμαι 100% ειλικρινής, η "περίοδος χάριτος" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω, σόρυ) κατά 50% τέλειωσε πέρσι το καλοκαίρι και περίμενα (ακόμα περιμένω) να δω τι θα γίνει φέτος για να φτάσω στο 100%. Φυσικά αν είχε πουλήσει τον Ντέλια θα είχα βγάλει ήδη τα συμπεράσματα μου, ενώ τώρα που τελικά τον κράτησε περιμένω να φτάσει 31/8 (όπως έχω γράψει πολλές φορές) και τότε θα τοποθετηθώ οριστικά.

Δεν πιέζω κανέναν, δεν θεωρώ πως είναι υποχρεωμένος να μου κάνει τα χατίρια και να διοικεί με άλλο τρόπο, θεωρώ όμως πως έχω το δικαίωμα της άποψης και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει ΚΑΝΈΝΑΣ.

Η άποψη μου λοιπόν είναι ξεκάθαρη: ο Ιβάν Σαββίδης από το νταμπλ και μετά άλλαξε. Οι επενδύσεις του ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ άλλαξαν. Αυτό εμένα δεν με αφήνει ικανοποιημένο και περιμένω μέχρι τέλος αυτού του καλοκαιριού να αλλάξει. Αν όχι, δεν πιστεύω πως θα αλλάξει ποτέ, οπότε δεν είμαι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε αλλαγή ιδιοκτησίας, ΌΧΙ ΌΜΩΣ απαραίτητα με τον Μυστακίδη τον οποίο ούτε ξέρω, ΟΎΤΕ εμπιστεύομαι. Γενικά το λέω.

Αυτό που κάποτε θα μου φαίνονταν αστείο και εγκληματικό, πλέον ΔΕΝ το φοβάμαι. Αυτό λέω μόνο και μιλάω 100% ειλικρινά.
Για ΌΛΑ τα παραπάνω, θεωρώ 100% υπεύθυνο τον Ιβάν και κανέναν άλλο, που για τους χ-ψ-ω λόγους άλλαξε τις επενδύσεις του προς τον ΠΑΟΚ.
Είμαι ξεκάθαρος;
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
smoothcriminal1926, Magdi Tolba 4, embuji, flash4
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μιας και φαίνεται ότι παρεβην τον κανόνα της ισορροπίας που μόνος μου έβαλα, και εθιξα κόσμο

Πρώτον δεν το ήθελα αυτό

Δεύτερον παραμένω έξαλλος, εξ ου και η παράβαση του κανόνα

Τρίτον θεωρω ότι έχω επαρκώς εξηγήσει ποιοι είναι οι λόγοι που με κάνουν έξαλλο και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που εσκεμμένα στέλνουν πάνω μας ΟΧΙ και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Τέταρτον θα απέχω από όσα συζητώνται και θα κοροϊδέψω τον εαυτό μου ότι πείθομαι να το δω ανάλαφρα. Γιατί αν ξαναμπώ σε φάση ανάλυσης του τι γίνεται και γιατί, πάλι θα προσβάλλω κόσμο με λογυδρια που εν τέλει δεν θα αλλάξουν και τιποτα
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:52
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24 Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε έτσι τυφλά τον κάθε χ-ψ Μυστακίδη που εμφανίστηκε μια μέρα στις ζωές μας,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να δεχθούμε πως ο ΑΣ κινήθηκε με τέτοιο τρόπο μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ταυτόχρονα......

ΔΕΝ ψηνόμαστε πως ο κάθε πρόεδρος, ιδιοκτήτης ομάδας, δεν πρέπει να κρίνεται διαρκώς και δίκαια από τον κόσμο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε ΚΑΘΌΛΟΥ πως δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει πως οικονομικά είναι το ίδιο ισχυρός όσο ήταν κάποτε,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δεν μας έδωσε Ο ΙΔΙΟΣ το δικαίωμα να αμφιβάλουμε για πολλά (τρελοί δεν είμαστε εμείς, ΕΣΕΙΣ είστε),
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται λόγω πολέμου, covid, FFP, ΝΔ, να μην επενδύει ΣΤΑΘΕΡΑ όσα χρειάζεται για να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του στην τωρινή ΣΗΜΑΊΑ του συλλόγου που ονομάζεται Κωνσταντέλιας,

1) Ο ΑΣ συμπεριφέρθηκε εντελώς πούστικ@ στον Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία με τον Μυστακίδη και ο τρόπος που δεν κοινοποιήθηκε τίποτα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προφανώς στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δείχνουν το επίπεδο της πουστι@ς

2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.

Όποιος πάει να σας περάσει πως κάτι από τα δυο δεν ισχύει, ψαχθείτε να δείτε τι ακριβώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Νέτα, σκέτα.

Ο μαλ@κας οπαδός του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ, προφανώς πρώτα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ και μετά να μεγαλώνει διαρκώς σε κάθε επίπεδο (κάτι που έχει χρόνια που σταμάτησε να κάνει ΓΙΑ ΜΕΝΑ).
Καποιοι περιμενατε τον Κωνσταντελια για να φωναξετε.
Κάποιοι δεν προσέχετε το forum. Δεν εξηγείται αλλιώς το να γράφεις κάτι τέτοιο προς εμένα. Πίστεψε με.
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Εγώ ξέρω δεδομένα 3 πράγματα:

1. Αν επιλεγεί ο Μυστακίδης, ξεχάστε τις 3ετιες (ή 3+1 αν προτιμάτε)... Πάμε μίνιμουμ για πλανο 5ετιας και... βλεπουμε, μιας και δεν νομίζω να παραχωρήσει ο Ιβάν τις μελέτες για τις οποίες έχει δώσει εκατομμύρια (και καλα θα κανει μεταξύ μας). Μια 5ετια αγώνων ακομα στην Τουμπα, οπως ειναι σήμερα, ειναι προς το συμφέρον του συλλόγου;

2. Ο ΑΣ βλέποντας την φιλολογούμενη οικονομική δυσχέρεια του Ιβάν δεν θα έπρεπε να βαλει κάπως πλάτη; Γιατί σαν Ερασιτέχνης δεν διεκδίκησε ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημόσια κεφαλαια για το γηπεδικό, όταν ΑΕΚ και ΠΑΟ είχαν λάβει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά απο την Πολιτεία για την ανέγερση των γηπέδων τους; Αλλά προφανώς, το να απευθυνθούν σε κάποιον τρίτο, πίσω απο την πλάτη του Ιβάν, και οχι σε συνεννόηση με αυτόν, ηταν πιο εύκολο...

3. Εν μια νυκτί, ο ΑΣ βρήκε επενδυτή για το γήπεδο της Τούμπας. Κατι που δείχνει, πως όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Αλήθεια, θα ήθελα στην συνέντευξη τύπου, να μας πουν, ποιες δράσεις έχουν κανει απο το 2020 για την αναζήτηση επενδυτή για την ΚΑΕ.
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 6):
Unpsofable78, Apil44, Ιάσονας, Maedhros4, paok apo epilogi, ASTNORD2
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:42
dikomou01 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:37
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.[/u][/b]
Θεωρώ ότι το ερμηνευεις λάθος. Η συμπεριφορά δεν προέκυψε από μόνη της, είναι συνέπεια των οικονομικο-πολιτικών καταστασων.
Είναι δικαιωμα σου να έχεις οσες αμφιβολίες θέλεις αλλά μην το ρίχνεις στον Σαββίδη. Σιγουρα κάνει λάθη και πολλά μάλιστα αλλά δεν μπορεί να τα βγαλεί πέρα με τους πολέμους, δες πως την πάτησε ο Αμπράμοβιτς και οι άλλοι Ρώσοι.
Οι επενδύσεις του Ιβάν προς τον ΠΑΟΚ άλλαξαν πολύ πριν ξεκινήσει ο πόλεμος και η ίδια φιλοσοφία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα 31/7/25.
Οι επενδυσεις του Ιβαν δεν αλλαξαν ποτε στον ΠΑΟΚ.
Ο τροπος που τα διαχειριζεται απλα παραμενει ο ιδιος και
ειναι απαραδεκτος. Και αν δεν υπηρχε Ραζβαν δε θα βλεπες ποτε πρωταθλημα......
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Συμφωνούμε σε όλα όμως δεν μπαίνει στη ζυγαριά ο Σαββιδης με τον Μυστακιδη.
Δεν είναι λιβανισμός όταν προασπιζομαστε τα κεκτημένα που έφερε ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ. 1000 καλά έκανε κακό δεν έκανε. Λάθη τεράστια συνεχώς, σε πρόσωπα σε οργανωτικό επίπεδο, στα αγωνιστικά σε πολλά, τραγικά λάθη. Αλλα φίλε δεν είναι στρατόπεδο ο Ιβαν. Είναι ο ιδιοκτήτης της παε. Ο μυστακιδης δεν είναι τίποτα αυτή τη στιγμή.
These users thanked the author theodoros for the post (total 6):
Azrael, loukas karadimos, aivas19, Unpsofable78, Apil44, ASTNORD2
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”