Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
ποιος θα ειναι αυτος ο πραγματικα ευφυης που θα σκεφτει οτι για ενα τετοιο τεραστιο και δυσκολο εργο η μαγικη λεξη ειναι η συμπραξη
να κατσουν να τα βρουν ειναι απλα θεμα ποσοστων εκμεταλευσης.\
ο ιβαν δεν μπορει λογω στενοτητας μονος του
ο τελης εχει το ρευστο και πιθανως τα κονε δεν μπορει χωρις ση συμφωνια με την παε
ο ασ εχει το γηπεδο αλλα τπτ αλλο
βαλτε και κατασκευαστη τον μυτιληναιο και προχωρηστε
στο επιχειριν εχουν συμπραξει κολοσσοι που ηταν πραγματικα εχθροι
ο τελης εχει το ρευστο και πιθανως τα κονε δεν μπορει χωρις ση συμφωνια με την παε
Ο Τελης ειναι γνωστο οτι θελει να παρει την ΠΑΕ. Η δυναμη του αυτη την στιγμη ειναι οτι εχει πολυ μεγαλυτερη οικονομικη ικανοτητα απο τον Ιβαν. Γιατι να το κανει αυτο;dev έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:05 ποιος θα ειναι αυτος ο πραγματικα ευφυης που θα σκεφτει οτι για ενα τετοιο τεραστιο και δυσκολο εργο η μαγικη λεξη ειναι η συμπραξη
Ο μονος τροπος που εγω βλεπω οτι θα το δεχοταν αυτο ειναι, μπαινουμε μαζι για το γηπεδο και μου πουλας την ομαδα αφου τελειωσει σε προκαθορισμενη τιμη. Κατι το οποιο προφανως δε θα δεχτει με τιποτα ο Ιβαν.
- Kabamaru11
Εγω ο κακομοιρης,ακομα περιμενω να μαθω απο τον ΑΣ τι ηταν αυτο που συμφωνησαν με τον Τελη.
Πολυ μουγκα στην στρουγκα κ αυτο μονο καλο δεν ειναι γι αυτους.
Πολυ μουγκα στην στρουγκα κ αυτο μονο καλο δεν ειναι γι αυτους.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 6):
- burbu, astral, ASTNORD2, Unpsofable78, paok apo epilogi, PAOKevolution
Φιλε το ποσο ειναι, ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Το γηπεδο μονο του θα κοστισει περιπου οσο η συνολικη επενδυση σε βαθος 13+ ετων. Ειναι φυσιολογικο να ζηταει αυτο το πραγμα ο ΑΣ ειδικα αφου ειχε παγωσει το θεμα για 3 χρονια. Το καλυτερο που μπορει να κανει ο Ιβαν ειναι να αποστειλει το proof of funds και να το κανει και χαρτοπετσετες δωρο να το βλεπουν μεχρι να σβησει ο ηλιος. Ο ΑΣ παταει στο οτι μαλλον ο Ιβαν ΔΕΝ εχει τα κεφαλαια. Και γιαυτο δισταζει να του δωσει το εργο.burbu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:03Ακόμα κι έτσι να είναι(το μνημόνιο της ΠΑΕ έγραφε για εγγυητική), ζητάνε αποδείξεις από κάποιον που τους πληρώνει παραπάνω από ότι πρέπει, στηρίζει όλα τα τμήματα, δεν χρωστάει σε κανέναν έχει βάλει ως τώρα 160εκ , τι ακριβώς να αποδείξει, και με τι μούτρα το ζητάνε?embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:55Τι ζητησε τοτε; Εγγυητικη επιστολη; Δε νομιζω να θελει σε πρωτη φαση αυτο. Για αρχη ζηταει οτι δειξε οτι εχεις τα κεφαλαια και μπορεις να τα δεσμευσεις για το γηπεδο. Στην συνεχεια παιρνεις το εργο και θα δεσμευτουν με την εταιρια ειδικου σκοπου. Εγω αυτο καταλαβαινω απο αυτα που βγαινουν.aivas19 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:48![]()
Κανεις λαθος, δεν ζητησε proof of funds σε παρακαλω μην αναπαραγεις ανακριβειες
-
θα συμφωνουσα αν είχαμε με εναν ουδετερο επιχειρηματια που ειχε σκοπο το κερδος, αλλα εδω μιλαμε για κερκοπορτα στη ΠΑΕ
Επομένως θα έλεγα να τα αφησουν αυτα, ουτε PoF ουτε εγγυητική για όλο το ποσο ειναι λογικο για εναν ανθρωπο που ξερεις τοσα χρονια.
Κι ας μην έχει ολα τα λεφτα τωρα χεστηκα, που φυσικα και τα έχει, ας εχει οσα απαιτούνται για να αρχισει το εργο και βαζει και τα υπολοιπα μετά. Εγγυήσεις ζητας απο έναν που δε ξέρεις.
Πίεση στο κράτος για επιχορηγηση θέλει ενα εργο που θα έχει αντίκτυπο στη πόλη, και ψαχτηρι για χορηγιες θελει, αλλα αυτοι εχουνε αλλα στο μυαλο τους.
Επομένως θα έλεγα να τα αφησουν αυτα, ουτε PoF ουτε εγγυητική για όλο το ποσο ειναι λογικο για εναν ανθρωπο που ξερεις τοσα χρονια.
Κι ας μην έχει ολα τα λεφτα τωρα χεστηκα, που φυσικα και τα έχει, ας εχει οσα απαιτούνται για να αρχισει το εργο και βαζει και τα υπολοιπα μετά. Εγγυήσεις ζητας απο έναν που δε ξέρεις.
Πίεση στο κράτος για επιχορηγηση θέλει ενα εργο που θα έχει αντίκτυπο στη πόλη, και ψαχτηρι για χορηγιες θελει, αλλα αυτοι εχουνε αλλα στο μυαλο τους.
- These users thanked the author perestroik4 for the post (total 4):
- theodoros, ASTNORD2, Unpsofable78, paok apo epilogi
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:58+1926theodoros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:36 Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη. Πήρε όσους τίτλους είχες σε όλη σου την ιστορία σε σε 7 χρόνια. Δεν ντρέπεστε ρε μερικοί, τι λέτε διαβάζετε τι γράφετε; Απαντήστε μου,αν αύριο υπογράψει ο ΑΣ το μνημόνιο με τη παε, αύριο, σε ποιο γηπεδο θα παίξουμε; πείτε μου, πείτε μου ποιο κρατικό γηπεδο θα δώσει ο Μητσοτάκης; κανένα! Σας απαντώ εγώ! Κι αν υπήρχε ένα ιδιόκτητο, του Μακεδονικού παπαλα, βαλίτσα πήρε και ο μετροκολις. Ακούσατε σήμερα αυτό το σταθμο; βγαίνουν δικηγορισκοι λόγιοι καμουφλαρισμενοι οπαδοι ντεμεκ, στημένοι και λένε εμπεριστατομενες αρλούμπες. Είναι που δεν ήμαστε πρόβατα. Σιχάθηκα πραγματικά. Χεστε με διαγράψτε με. Θέλω να πω κι άλλα δεν γίνεται. Ποιος λαός του ΠΑΟΚ ρε.
! Μας τελείωσε, πέθανε μαζί με το μανάβη. 1000 ευρώ μισθό περνετε κι αν σας σας δώσει ο απέναντι ανταγωνιστής του αφεντικού σας 10 ευρώ παραπάνω θα τρέξετε. Και θα μιλήσετε για τον Σαββίδη. Δεν είστε ΠΑΟΚ, είστε ego fc.
Αδερφέ ακριβώς έτσι νιώθω κι εγώ. Ποτέ δεν πίστευα ότι ο λαός που κάποτε θαύμαζα και έγινα ΠΑΟΚ εξαιτίας του, θα με κάνει στην ηλικία των 47 ετών να σιχαθω. Ή για είμαι ακριβής και δίκαιος μία μικρή μερίδα αυτού του λαού. Είναι τέτοια η οργή μου που όλο ξεκινάω να γράφω και όλο σβήνω γιατί θα φάω μπάν χιλιετίας.
Η μεγαλύτερη περηφάνια από μικρός ήταν ότι ανήκω στο οπαδικό κίνημα του μεγάλου λαού του ΠΑΟΚ.
Στα 50 μου πλέον το ίδιο νιώθω και εγώ..
- These users thanked the author Fawkes for the post (total 5):
- theodoros, Josey Wales, Unpsofable78, paok apo epilogi, Λεμεσος4
-
Ένα τελευταίο και κλείνω. Στην επόμενη συνεδρίαση ΑΣ πόσοι πρέπει να είναι απ'έξω. Γιατί όχι μόνο επισκέψεις στην Νέα Μεσημβρία; Γιατί όπως λένε οι καλοπροαίρετοι τελευταία, αναγκάστηκε ο Σαββίδης και κάνει ότι κάνει. Μήπως λέω αναγκαστού(όπως και ο μεγαλομέτοχος όπως λένε οι ίδιοι)να κάνουν αυτά που ζητάμε;
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 2):
- Unpsofable78, paok apo epilogi
Το ποσό δεν το ξέρει κανένας πόσο είναι , 75εκ ήταν το συνολικό ποσό για το γήπεδο της χάρτινης , Ε δεν μπορεί να είναι 250 τού ΠΑΟΚembuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:12Φιλε το ποσο ειναι, ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Το γηπεδο μονο του θα κοστισει περιπου οσο η συνολικη επενδυση σε βαθος 13+ ετων. Ειναι φυσιολογικο να ζηταει αυτο το πραγμα ο ΑΣ ειδικα αφου ειχε παγωσει το θεμα για 3 χρονια. Το καλυτερο που μπορει να κανει ο Ιβαν ειναι να αποστειλει το proof of funds και να το κανει και χαρτοπετσετες δωρο να το βλεπουν μεχρι να σβησει ο ηλιος. Ο ΑΣ παταει στο οτι μαλλον ο Ιβαν ΔΕΝ εχει τα κεφαλαια. Και γιαυτο δισταζει να του δωσει το εργο.burbu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:03Ακόμα κι έτσι να είναι(το μνημόνιο της ΠΑΕ έγραφε για εγγυητική), ζητάνε αποδείξεις από κάποιον που τους πληρώνει παραπάνω από ότι πρέπει, στηρίζει όλα τα τμήματα, δεν χρωστάει σε κανέναν έχει βάλει ως τώρα 160εκ , τι ακριβώς να αποδείξει, και με τι μούτρα το ζητάνε?embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:55
Τι ζητησε τοτε; Εγγυητικη επιστολη; Δε νομιζω να θελει σε πρωτη φαση αυτο. Για αρχη ζηταει οτι δειξε οτι εχεις τα κεφαλαια και μπορεις να τα δεσμευσεις για το γηπεδο. Στην συνεχεια παιρνεις το εργο και θα δεσμευτουν με την εταιρια ειδικου σκοπου. Εγω αυτο καταλαβαινω απο αυτα που βγαινουν.
- These users thanked the author burbu for the post (total 2):
- Unpsofable78, Λεμεσος4
Τι ωραία ιδέα.dev έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:05 ποιος θα ειναι αυτος ο πραγματικα ευφυης που θα σκεφτει οτι για ενα τετοιο τεραστιο και δυσκολο εργο η μαγικη λεξη ειναι η συμπραξη
Και πόση αθωότητα στις μέρες μας.
Καλά πώς και οι σύμβουλοι του Τέλη και του Ιβάν δεν το σκέφτηκαν αυτό?
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- Unpsofable78
Φιλε τα σχεδια εχουν βγει. 1) θα υπαρξει μεγαλη αλλαγη στην περιοχη δεν ειναι σε αλσος το γηπεδο. 2) Τα σχεδια της Νεας τουμπας κανουν την τζαμπασοφια να μοιαζει με χεστρα.burbu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:16Το ποσό δεν το ξέρει κανένας πόσο είναι , 75εκ ήταν το συνολικό ποσό για το γήπεδο της χάρτινης , Ε δεν μπορεί να είναι 250 τού ΠΑΟΚembuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:12Φιλε το ποσο ειναι, ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Το γηπεδο μονο του θα κοστισει περιπου οσο η συνολικη επενδυση σε βαθος 13+ ετων. Ειναι φυσιολογικο να ζηταει αυτο το πραγμα ο ΑΣ ειδικα αφου ειχε παγωσει το θεμα για 3 χρονια. Το καλυτερο που μπορει να κανει ο Ιβαν ειναι να αποστειλει το proof of funds και να το κανει και χαρτοπετσετες δωρο να το βλεπουν μεχρι να σβησει ο ηλιος. Ο ΑΣ παταει στο οτι μαλλον ο Ιβαν ΔΕΝ εχει τα κεφαλαια. Και γιαυτο δισταζει να του δωσει το εργο.burbu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:03
Ακόμα κι έτσι να είναι(το μνημόνιο της ΠΑΕ έγραφε για εγγυητική), ζητάνε αποδείξεις από κάποιον που τους πληρώνει παραπάνω από ότι πρέπει, στηρίζει όλα τα τμήματα, δεν χρωστάει σε κανέναν έχει βάλει ως τώρα 160εκ , τι ακριβώς να αποδείξει, και με τι μούτρα το ζητάνε?
το γηπεδο νομιζω ειχε κοστος καπου στα 100-120 και τα υπολοιπα 30-40 ειναι για τα εργα γυρω απο το γηπεδο. Υπογειοποιηση δρομου κλπ κλπ. Χονδρικα καπως ετσι βγαινει το 150-170
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας αποφεύγουμε ακραίους χαρακτηρισμούς όπως «κοπρόσκυλα» για ανθρώπους που καλώς ή κακώς έχουν ακόμη θεσμικό ρόλο στον οργανισμό ΠΑΟΚ. Κρίνετέ τους όσο θέλετε αλλά όχι βρισιές σας παρακαλώ.
- These users thanked the author Rexaris for the post:
- George Best4
Καλά δεν θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ όλη την περιοχή. Αυτό έλειπε
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Unpsofable78
θελουν τις καρεκλες τους και να ταιζουν τα εγω των αφεντικων τους μαλλον? αν κρινω απο τις κινησεις ιβαν με Ντελια την τελευταια ανακοινωση παε , το τραγικο επικοινωνιακο επιπεδο του τελη με κρυφτουλη σε λαοφιλη ομαδα
ε τοτε συγνωμη αλλα οι συμβουλοι και των 2 ειναι για τον π...ο
ε τοτε συγνωμη αλλα οι συμβουλοι και των 2 ειναι για τον π...ο
Το άλλο το μεγκατρολ που παραδόξως έχει επιβιώσει κανά μηνα μέσα εδώ , είπε υπάλληλο τον Αναστασιάδη.
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.
Τι ζούμε ρε πούστη μου
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.
Τι ζούμε ρε πούστη μου
- These users thanked the author giapas for the post (total 12):
- burbu, theo-drama, eorptol1, psyza, Kabamaru11, PAOK_Antarctica, ASTNORD2, Unpsofable78, Dimitris_L4, paok apo epilogi and 2 more users
οτιδηποτε χρηζει απαλλοτριωσης βαραινει τον ΠΑΟΚ. Βεβαια εκει αμα ψαχτεις με ΕΣΠΑ αναβαθμισεις περιοχης παρκα σουξουμου θα βρεις συνολο ενα 20αρικο δωρο. Αλλα οι ριζικες αλλαγες της περιοχης γινονται λογω του γηπεδου αρα βαραινουν αυτον που το κανει.