Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο Μυστακίδης χωρίς να εκτεθεί προσωπικά σχεδόν καθόλου (μόνο μια ανακοίνωση έβγαλε) έχει καταφέρει να φέρει σε δύσκολη θέση τον Σαββίδη, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να εμφανιστεί και τώρα να διαβάζουμε ότι μπορεί να δώσει και συνέντευξη τύπου.
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ΠΑΕ στις μεταγραφές, την καθυστέρηση στην κατασκευή της Νέας Τούμπας,για τον χειρισμό του στο θέμα του Ντέλια κ.α.
Αλλά να τον βλέπω σε δύσκολη θέση εξαιτίας της προδοτικής συμπεριφοράς κάποιων, αυτός που δεν λύγισε απέναντι στον παντοδύναμο τότε οσφπ κράτησε τον ΠΑΟΚ ψηλά , αλλάζοντας τους όρους του παιχνιδιού και μας έφερε όσες χαρές δεν είχαμε δει τα προηγούμενα 90 χρόνια και να παραμένω θεατής , Ε αυτό είναι ανεπίτρεπτο.
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ΠΑΕ στις μεταγραφές, την καθυστέρηση στην κατασκευή της Νέας Τούμπας,για τον χειρισμό του στο θέμα του Ντέλια κ.α.
Αλλά να τον βλέπω σε δύσκολη θέση εξαιτίας της προδοτικής συμπεριφοράς κάποιων, αυτός που δεν λύγισε απέναντι στον παντοδύναμο τότε οσφπ κράτησε τον ΠΑΟΚ ψηλά , αλλάζοντας τους όρους του παιχνιδιού και μας έφερε όσες χαρές δεν είχαμε δει τα προηγούμενα 90 χρόνια και να παραμένω θεατής , Ε αυτό είναι ανεπίτρεπτο.
-
Εμ οου γιου και μπι μπι κιου.
Εδώ σου λένε ότι μία εβδομάδα δεν διάβασαν καν την πρότασή σου για να φτιάξεις γήπεδο.
Η δικηγόρος ήταν διακοπές και δεν βρήκε 10 λεπτά να διαβάσει την πρόταση στο mail της.
Πώς να σου το πουν πιο καθαρά;
Εδώ σου λένε ότι μία εβδομάδα δεν διάβασαν καν την πρότασή σου για να φτιάξεις γήπεδο.
Η δικηγόρος ήταν διακοπές και δεν βρήκε 10 λεπτά να διαβάσει την πρόταση στο mail της.
Πώς να σου το πουν πιο καθαρά;
- These users thanked the author anatolikos2 for the post (total 5):
- eorptol1, Unpsofable78, ASTNORD2, paok apo epilogi, Parolos
Ευχαριστω φιλε για τις χρησιμες πληροφοριες. Εδωσα ενα απλο παραδειγμα για το τι ισχυει για τα κυπριακα δεδομενα νομοθεσιες και τραπεζικο συστημα. Φυσικα για ενα γηπεδο τα πραγματα θα ειναι πιο πολυπλοκα και απο χωρα σε χωρα θα υπαρχουν διαφορες.riegel έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:13Δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς συνήθως δε γίνεται με δέσμευση κεφαλαίου από την τράπεζα -τουλάχιστον όταν μιλάμε για επιχειρηματίες με τζίρους εκατομμυρίων και βάλε-, καθώς κάτι τέτοιο δε θα δημιουργούσε προβλήματα ρευστότητας στους επιχειρηματίες.Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:59Οταν γινεται μια συμβαση εργου πχ ενα σπιτι αξιας 100000. Ο εργολαβος μεσο της τραπεζα καταθετει μια εγγυηση οτι θα πραγματοποιησει το εργο. Ειναι συνηθως ενα ποσοστο κοντα στο 10%. Δηλαδη θα δεσμευσω 10000 ευρω απο την περιουσια μου σαν εγγυηση δεσμευει μια τραπεζα μεχρι να τελειωσει το εργο. Το ΑΣ θελει εγγυησεις χωρις να υπαρχουν αδειες οικοδομης χωρις κοστολογηση και βαζει ενα χρονοδιαγραμμα 5 μηνων. Εχθρικο, προσβλητικο, απαραδεχτο και ασεβες για τον Ιβαν.xrisitsapa έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:43 Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Η τράπεζα κατόπιν αιτήματος του πελάτη της, εφόσον αυτός είναι φερέγγυος, ουσιαστικά δεσμεύεται ότι αν αυτός (ο πελάτης της) παραβεί τους όρους που θέτει ο δικαιούχος (αυτός υπερ του οποίου εκδίδεται και κατατίθεται η εγγυητική) αναλαμβάνει την ευθύνη να πληρώσει σε αυτόν (τον δικαιούχο) το ποσό της εγγυητικής. Καθόλη τη διάρκεια που "τρέχει" η εγγυητική ο πελάτης πληρώνει στη τράπεζα προμήθειες.
Στην Ελλάδα τα ποσοστά των εγγυητικών όσον αφορά δημόσιες συμβάσεις έργων είναι 2% για εγγυητική επιστολή συμμετοχής (για να συμμετάσχει δλδ κάποιος σε έναν δημόσιο διαγωνισμό) και 5% για την καλή εκτέλεση της σύμβασης. Και τα 2 επί του προϋπολογισμού του έργου.
Όταν οι περισσότεροι δεν έχουν ζήσει καταστάσεις να διακόπτεται ευρωπαϊκός αγώνας και να τιμωρείται η ομάδα με αποκλεισμό από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συλλαλητήρια κτλ πώς περιμένουμε να αναγνωρίσουν,να εκτιμήσουν και να σεβαστούν τι πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος στον ΠΑΟΚ?abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:47
Πίστη σε αυτόν που....με όλα τα στραβά του..σε έκανε να φουσκώνεις σαν παγώνι ..
Τα είδες όλα με τα μάτια σου....δεν σε πούλησε ποτέ...
Το ΔΣ με....αυτον...τον πρόεδρο είναι υπεύθυνο για την κατάντια....ολου...του οργανισμού πριν τα λεφτά του βανια....
Μέχρι και στην δεύτερη διαπραγμάτευση τον πίεσαν χωρίς καμία υποχρέωση...αυτων...απεναντι του το 10% να γίνει σχεδόν 1 μύριο σε σταθερή βάση....
Και αυτός τι έκανε;... Οχι μονο το δέχθηκε αλλά και πάντα...σαν τους παππούδες στα εγγόνια τούς...οπότε τα έβλεπε έβαζε το χέρι στην τσέπη...για να έχουν χαρτζιλίκι....
Και ερχοντε τώρα οι...επαγγελματιες...παραγοντες που τις τσέπες στα παντελόνια τους τις έχουν ραμμένες και ζητούν....εγγυήσεις....
Ρε δεν τραβάνε τα @@ τους λέω εγώ....
- These users thanked the author burbu for the post (total 4):
- Vet_eranos, abc_o_ karpouzas, theo-drama, Unpsofable78
- Dimitris_L4
Τρομερη συνεντευξη Αγγελου...οποιος εχει χρονο να την ακουσει...εκτος αν και ο Αγγελος δν ειναι ΠΑΟΚ..
2 μυρια τν χρονο εδινε ο Ιβαν ο στν ερασιτεχνη...2!!!!!Μιλαμε για αδιανοητα πραγματα...
2 μυρια τν χρονο εδινε ο Ιβαν ο στν ερασιτεχνη...2!!!!!Μιλαμε για αδιανοητα πραγματα...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- burbu, epitropos, eorptol1, Unpsofable78
20εκ έχει δώσει ως τώρα, γνωστό είναι, το είπε νομίζω και ο κουβεντιδης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author burbu for the post:
- Unpsofable78
Τα 2 είναι έξτρα από το νόμιμο ποσοστό που δικαιούται ο ΑΣ;Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:01 Τρομερη συνεντευξη Αγγελου...οποιος εχει χρονο να την ακουσει...εκτος αν και ο Αγγελος δν ειναι ΠΑΟΚ..
- Dimitris_L4
26...500.000 μαυρα επαιρνε ο Κατσαρης επειδη ειπε οτι δεν του φτανουν τα 1.5 για τα τμηματα...τα ειπε ο Αγγελος.. και για το προπονητικο επισης ειπε
Για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, ο Σαββίδης έδωσε 6 εκατομμύρια για να αγοράσει τα χωράφια, εκεί έχουμε 170 στρέμματα και θα πάρουμε ακόμη 9 και έδωσε 1 εκατομμύριο στους ανθρώπους που έφτιαξαν το αθλητικό κέντρο της Τότεναμ και άλλο ένα εκατομμύριο για τα χωματουργικά, εκεί θα χρειαστούν πολλά λεφτά, είναι το όραμα κάθε ΠΑΟΚτσή, εγώ είμαι κάθε μέρα εκεί και το έργο είναι προχωρημένο...
Κ υπαρχουν ανθρωποι που γελανε κ λενε οτι εβγαλαν φωτο με μπουλντοζες...
Για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, ο Σαββίδης έδωσε 6 εκατομμύρια για να αγοράσει τα χωράφια, εκεί έχουμε 170 στρέμματα και θα πάρουμε ακόμη 9 και έδωσε 1 εκατομμύριο στους ανθρώπους που έφτιαξαν το αθλητικό κέντρο της Τότεναμ και άλλο ένα εκατομμύριο για τα χωματουργικά, εκεί θα χρειαστούν πολλά λεφτά, είναι το όραμα κάθε ΠΑΟΚτσή, εγώ είμαι κάθε μέρα εκεί και το έργο είναι προχωρημένο...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
- burbu, vasgias, Unpsofable78, paok apo epilogi, Dimpatra, Parolos
- Dimitris_L4
https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anasta ... -poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο τους πιο τιμιους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο τους πιο τιμιους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Unpsofable78
-
Μπορεί κάποια από όσα ζητάει ο ΑΣ να είναι λογικά και σωστά αλλά επι της αρχής :
Να εξισώνεται ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
εγώ δεν το δέχομαι
Ο ένας έχει να δείξει λεφτά, τίτλους, χαρές, δάκρυα, λάθη από το τσάι των 11εκ και μετά
Ο άλλος αποφεύγει ακόμα να δείξει το πρόσωπο του
Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Κι ας έχει κάνει ο Ιβαν πολλά λαθη
Να εξισώνεται ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
εγώ δεν το δέχομαι
Ο ένας έχει να δείξει λεφτά, τίτλους, χαρές, δάκρυα, λάθη από το τσάι των 11εκ και μετά
Ο άλλος αποφεύγει ακόμα να δείξει το πρόσωπο του
Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Κι ας έχει κάνει ο Ιβαν πολλά λαθη
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 3):
- Kabamaru11, Unpsofable78, paok apo epilogi
ΤρΟμΕρΑ εΠιΧεΙρΗμΑτΑ να δείξεις την εμπάθεια σού στον Σαββίδη
- These users thanked the author burbu for the post (total 2):
- theo111, Unpsofable78
Υποθέτεις κατά πάσα πιθανότητα λάθος.Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:53Ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Το ότι υπάρχουν τα χρήματα διαθέσιμα, δεν σημαίνει κάτι. Σίγουρα πάντως για να το έχει κάνει η πλευρά Μυστακίδη, υποθέτω πως της ζητήθηκε. Άρα ξανά υποθέτω πως κάτι αντίστοιχο θα ζητήθηκε και από την πλευρά Σαββίδη.Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:51Ωραιος τωρα ναι καταλαβα ακριβως τι εννοεις..τωρα να σου πω την αληθεια αυτο το proof of funds δεν το καταλαβαινω οπως δεν το καταλαβα και απο τον Μυστακιδη..δηλαδη εστω το στελνει ο ιβαν τι τον εμποδιζει οταν ερθει η ωρα της εγγυητικης(αρα και της δεσμευσης των κεφαλαιων)να κανει πισω?για μενα ας βαλει μια ρητρα ο ΑΣ οτι αν μετα τους δεκαεξι μηνες δεν υπαρξει εγγυητικη απο πλευρας Σαββιδη τοτε σχεδια μελετες κτλ περνανε στο ΑΣ και προχωραει αυτος οπως και με οποιον θελει..ετσι και αλλιως αν επιλεγει και τωρα ο Μυστακιδης παμε κανα χρονο πισω..Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:39
Η ευθύνη του Ιβάν είναι που δεν προχώρησε εδώ και τόσα χρόνια το γήπεδο και πως επενδύει πολύ λιγότερα στο αγωνιστικό (σε σχέση με παλιά), οπότε έδωσε το δικαίωμα να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει.
Η ευθύνη του ΑΣ ξεκινάει από τότε που εμφάνισε τον Τέλη και με τη μετέπειτα διαχείριση της κατάστασης.
Ακόμα και τώρα όμως, εξακολουθώ να πιστεύω πως ΑΝ ο Ιβάν θέλει να φτιάξει το γήπεδο, τίποτα δεν τον εμποδίζει.
Θέλετε εγγυήσεις; Ορίστε ο λογαριασμός με τα λεφτά. Φαντάζομαι δεν εννοούν εγγυητική τραπέζης, γιατί τέτοια δεν έδωσε ούτε ο Τέλης.
Δεν μπορείς να βγάλεις εγγυητική πριν βγει το κόστος. Μπορείς όμως να δείξεις πως έχεις διαθέσιμα χρήματα (πως δεν είναι δεσμευμένα, κλπ).
Ο Μυστακίδης φλεξαρει τα 250 χωρίς να τα δεσμεύει για να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος του Σαββίδη. Κάνε λίγο τον συσχετισμό δυνάμεων. Ο ερασιτέχνης πιστεύεις πως ζητάει από τον Μυστακίδη ή ο Μυστακίδης ανακοινώνει στον ερασιτέχνη τι να ζητήσει.
Μέχρι στιγμής ο Μυστακίδης δεν έχει δώσει τίποτα από λεφτά στην ομάδα και γενικά δεν έχει δείξει τίποτα παραπάνω από ότι έχει δείξει κάποιος που αγόρασε μία φορά διάρκειας εκτός από το ότι είναι πιο πλούσιος. Πάντως αυτή την στιγμή ο Μυστακίδης δεν ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- Unpsofable78
κακιστη και διχαστικη η ανακοινωση της παε αλλα το χειροτερο ειναι οτι για εμενα δειχνει οτι τωρα και εντος προθεσμιας δεν εχει τα λεφτα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:06 26...500.000 μαυρα επαιρνε ο Κατσαρης επειδη ειπε οτι δεν του φτανουν τα 1.5 για τα τμηματα...τα ειπε ο Αγγελος.. και για το προπονητικο επισης ειπε
Ααα ρε Αγγελαρα ΠΑΟΚΤΣΗ Μεγάλε.
Ούτε εσένα πιστεύουμε, ψέμματα θα λες κι εσύ φαίνεται.....
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 4):
- burbu, theo111, Dimitris_L4, Unpsofable78