των coldplay, και στην kiss Cam θα παίζει σε λούπα ο Κατσαρής στην αγκαλια του Μυστακίδη.nunies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58Συναυλιεςtsaousila1234 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:37 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΒΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ? ....
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- These users thanked the author VfB v2 for the post (total 2):
- dionisisbasi, Ιάσονας
Θα έχει δουλίτσα, η πόλη μπλε είναιdragon έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:00nunies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58Συναυλιεςtsaousila1234 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:37 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΒΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ? ....
Προεκλογικο κέντρο νέας δημοκρατίας
- Σουριναμέζος
Το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που εμφανίστηκε η λύση του Μυστακίδη άρχισε επιτέλους να κινείται ουσιαστικά ο Σαββίδης οπότε είναι σίγουρο ότι θα χτιστεί η Νέα Τούμπα το συντομότερο δυνατό, με άλλα λόγια "και ο άγιος φοβέρα θέλει" όπως λέει και ο λαός. Συνεπώς όλα για το καλό του ΠΑΟΚ γίνονται
καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 6):
- Thax, burbu, Azrael, makedonas1926, Λεμεσος4, Unpsofable78
Τα θα γίνουν ρεζίλι, το είναι; Ασφαλιστική δικλείδα και μας το λες;Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31 Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Δεν έχουν γίνει ήδη ρεζίλι; Και όχι μία μόνο φορά. Τους βλέπεις να συγκινούνται; Ή κάνεις ότι δε βλέπεις;
Το γιατί έγιναν ρεζίλι θέλει εξήγηση; Τι κάνουν ενάμιση μήνα και δε μας λένε τι παίζει; Γιατί συμπεριφέρονται αλλιώς στη μια και3 στην άλλη περίπτωση;
Και το άλλο άκουσουσεεεεςςςςς;
Δε διάβασαν λέει, δεν πρόλαβαν να , δεν τους το έδωσε να το δουν ενώ είχαν κανονισμένο ΔΣ για αυτό το θέμα. Ακούς; Ακούτε; Πώς σας φαίνεται; Δε σας πειράζει που μας δουλεύουν;;;; Η δικηγόρος ήταν διακοπές επίσης. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς πρέπει να πιστεύουμε τις παπαριές που λένε ναι έρχεστε κι όλοι εσείς και κάνετε τη στρουθοκάμηλο;
Θα γίνουν λέει ρεζίλι, οπότε είμαστε καλυμμένοι, όλα καλά.
Ποιος δουλεύει ποιον.
- These users thanked the author trouman for the post (total 4):
- burbu, Disharmonic, Unpsofable78, paok apo epilogi
Καλά αν εσύ νομίζεις ότι ο Μυστακίδης άκουσε τι του είπε ο Μητσοτάκης δικαίωμα σου, εγώ διαφωνώ, πιστεύω ότι όντως είναι ΠΑΟΚτσης και όντως θέλει να φτιάξει την Νέα Τούμπα και αργότερα να πάρει την ΠΑΕ
Εχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή απλά από το μυαλό σου ότι βγάζεις;eorptol1 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:08 καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....
Αόρατος ροζ μονοκεροςtheo111 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:10 Καλά αν εσύ νομίζεις ότι ο Μυστακίδης άκουσε τι του είπε ο Μητσοτάκης δικαίωμα σου, εγώ διαφωνώ, πιστεύω ότι όντως είναι ΠΑΟΚτσης και όντως θέλει να φτιάξει την Νέα Τούμπα και αργότερα να πάρει την ΠΑΕ
- These users thanked the author dragon for the post:
- Unpsofable78
Απόψεις, απόψε...dragon έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:12Αόρατος ροζ μονοκεροςtheo111 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:10 Καλά αν εσύ νομίζεις ότι ο Μυστακίδης άκουσε τι του είπε ο Μητσοτάκης δικαίωμα σου, εγώ διαφωνώ, πιστεύω ότι όντως είναι ΠΑΟΚτσης και όντως θέλει να φτιάξει την Νέα Τούμπα και αργότερα να πάρει την ΠΑΕ
Φοβαμαι οπως ξαφνικα ηρθε με τον ιδιο τροπο θα μας πει ευχαριστω και θα φυγει. Δεν τον λυγισε ο πολεμος της Αθηνας αλλα την προδοσια εντος των τειχων δεν ξερω αν θα την αντεξει. Δυστυχως ουτε εμεις δεν προστατεψαμε την ομαδα μας απο τους επιτηδειους.
- These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 2):
- burbu, Unpsofable78
-
Στα υπογραμισμενα με βρισκεις απολυτα συμφωνο και εξυπακουεται οτι ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του.Απλα στο αρχικο ποστ μου φανηκε πως πεφτει μια παραπανω ευθυνη στον Σαββιδη και λιγοτερο στον ΑΣ και ο σκοπος της απαντησης μου ηταν πως για μενα ολες οι πλευρες εχουν ευθυνη απλα για μενα ο ΑΣ το χειριστηκε ερασιτεχνικα(δεν θα θελα να το χαρακτηρισω αλλιως).Πνιγηκαν με το που ειδαν τα βαθια για να το πω απλα και τα κανα τα πραγματα πιο μπερδεμενα και χειροτερα..Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58Δεν ξέρω αν έχει λεφτά ο Ιβάν αδερφέ.Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:51
Αρα ο Ιβαν ειναι αφραγκος συμφωνα με εσενα.Αποψη σου ειναι και την δεχομαι χωρις να συμφωνω.Οσων αφορα τον Μυστακιδη συμφωνω απολυτα,για αυτο και ολοι ειναι επιφιλακτικοι απενταντι του.Δεν σημαινει απαραιτητα αυτο οτι ειμαστε της αποψης Ιβαν η τεφρα αλλα ο Μυστακιδης ειναι εξαφανισμενος δεν γνωριζουμε τιποτα απολυτως.
Ακόμα περισσότερο δεν ξέρω αν έχει λεφτά που να θέλει να τα βάλει στον ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος μου έδωσε το δικαίωμα να αμφιβάλω για όλα αυτά.
Δεν θα νιώσω τώρα και ένοχος που έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Ιβάν από το 2020 και μετά. Ήμαρτον.
Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως εμπιστεύομαι τον οποιονδήποτε Μυστακίδη.
Ιδέα δεν έχω ποιος είναι και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαι, ούτε δέχομαι πως έχει δικαίωμα να έχει λόγο σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τον ΠΑΟΚ. Μακριά από εμένα οι διχασμοί και τα στρατόπεδα.
Εγώ ΠΑΟΚ ήμουν και ΠΑΟΚ θα είμαι. Κρίνω με βάση τα δικά μου κριτήρια και είτε κάνω λάθος είτε όχι, δεν χάλασε ο κόσμος.
Δεν θα επηρεάσω εγώ κανέναν που θέλει να επενδύσει και να χτίσει γήπεδο. Έχω μία άποψη όπως όλοι μας.
Μην γραφεις ανακριβειες φιλε, δε ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησειςalexgarcia6 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:35 Ανευ προηγουμενου επιθεση επειδη ζητηθηκαν οικονονικες εγγυησεις
Ξενο σωμα επειδη ζηταει ο ΑΣ εγγυησεις για να παραχωρησει τη μεγαλυτερη περιουσία του συλλογου
Εντωμεταξυ ανεφερε ρητα οτι επικυρωνει την συμφωνία με την προθεσμια
Κακογραμμένη αθλια ανακοινωση
Κριμα
Δεν ισχυει αυτο που λεςMīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:48 Δηλαδή όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, γιατί ζητήθηκαν οικονομικές εγγυήσεις.
Μα ο ΑΣ σύμφωνα με το μνημόνιο είναι διασφαλισμένος σε όλες τις περιπτώσεις.Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31 Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
-Και εγγυητική θα υπάρξει για το ξεκίνημα του έργου
-Και σε περίπτωση αδυναμίας με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών, θα έχει μελέτες και οικοδομική άδεια για να έρθει κυριολεκτικά ο Χ Ψ Μυστακίδης και να βάλει κυριολεκτικά αυτή τη φορά την επόμενη μέρα μπουλντόζες σε περίπτωση που το θελήσει
Στη χειρότερη ο ΑΣ θα έχει στα χέρια του τα πάντα για να ξεκινήσει το γήπεδο σε 1 χρόνο. Που έτσι και αλλιώς είναι το εύλογο διάστημα για την οικοδομική άδεια.
Άρα μπορείς να μου αναφέρεις ποιες είναι οι επιφυλάξεις;
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
- burbu, WeWillRockYou, Unpsofable78