Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Sera4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:35 Ενας όρος και μόνο ηταν αρκετός για να μην χαθεί χρόνος(αυτός που στην ουσία δίνεται στην πλευρά Μυστακίδη για να πλησιάσει στο στάδιο ετοιμότητας της ΠΑΕ)
---------------
Η πορεία των μελετών παρακολουθείται σε κάθε στάδιο της, από επιτροπή μηχανικων του ΑΣ και ελέγχεται τόσο για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος αλλά και για την συμφωνη γνωμη στο αποτέλεσμα, το οποιο τελικως θα ειναι αποδεκτό και από τα δυο μέρη.
Εκδίδεται η οικοδομική άδεια και προσκομίζονται οι απαιτούμενες εγγυήσεις.
Στην περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης των εγγυησεων η οικοδομική αδεια και όλες οι μελετες , αυτοδικαίως μεταβιβάζονται στον ΑΣ και αυτός μπορεί να κάνει χρήση τους και να προχωρήσει με άλλον επενδυτή της επιλογής του με την προσκόμιση των απαιτουμένων εγγυήσεων
----------------
Αυτό ετσι προχειρα και στα γρήγορα

Τα είπαμε Κώστα, γι αυτό μιλάω για ξεβράκωμα του ΑΣ.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Grimson4, giapas, eorptol1, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30 Το sdna ανεβασε για πιθανη συνεντευξη τυπου Ιβαν.
Ευκαιρία επιτέλους για αντίδραση!
Μια αντίδραση στα τρυπήματα όχι μόνο του Ιβάν, αλλά κ του ΠΑΟΚ.
Στους υποβιβασμούς, στο κυνήγι Λούτσε κ παιχτών, στις επιχειρήσεις του, σε όλα.
Στον αθέμιτο ανταγωνισμό με δωρεά γηπέδων στους Αθηνέζους.
Ελπίζω εάν γίνει να μη τα βάλει με το σαμάρι. Μικρή σημασία έχουν τα ποντίκια. Αναλώσιμα είναι.
Ο εχθρός είναι ένας. Κ του ΠΑΟΚ κ του Ιβάν. Από τις μεθόδους κ μόνο καταλαβαίνει κ ο πλέον κουτός ποιοι είναι από πίσω.
Εάν αποφασίσει ρήξη το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, εάν όχι δεν υπάρχει ελπίδα. Θα πάμε σε δύσκολες μέρες.
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 2):
Azrael, eorptol1
embuji

Δημοσίευση από embuji »

tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:38
embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30
thomas Murg έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:23 Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.

Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.
Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν Σαββιδη τοσα χρονια τα εκαναν σκατα. Του ενος που παγωσε το εργο και του αλλου που επεσε με τα μουτρα χωρις καμια τακτικη σε εναν πιθανο επενδυτη.
Τώρα αλήθεια δεν θέλω να σε προσβάλλω, υποθέτω οι προθέσεις σου είναι αγνές. Πως λες φίλε μου καλέ ότι δεν φταίει κανένας Μυστακίδης, έλεος δηλαδή. Εμφανίστηκε ο εν λόγω κύριος και είπε ορίστε τα λεφτακια μου, θέλω να χτίσω τι γήπεδο μιας ομάδας που ανήκει σε άλλον; δεν σου φαίνεται καθόλου αντιδεοντολογικό αυτό; και μετά υπέγραψε μια συμφωνία που δεν έμαθε κανένας; και δεν φταίει κανένας Μυστακιδης;
Ναι. Αυτος αυτο ειπε. Αυτοσκοπο προφανως εχει να παρει την ΠΑΕ. Μαγκια του και δικαιωμα του. Ο ΑΣ γιατι δεν του ειπε οχι φιλε δε δουλευει ετσι; Ο χειρισμος ειναι θεμα ΑΣ οχι Μυστακιδη. Αυτος ειναι επιχειρηματιας που θα βρει τροπους για να μπορεσει να παρει αυτο που θελει. Η δουλεια του ΑΣ ειναι να οριοθετησει.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Φτάνει πια με αυτή την ατελείωτη μπουρδολογία περί "οικονομικών εγγυήσεων". Δηλαδή συζητάμε σοβαρά αν δύο δισεκατομμυριούχοι έχουν λεφτά στην τράπεζα για να χτίσουν ένα γήπεδο; Προφανώς και τα έχουν. Το ζήτημα είναι αν έχουν σοβαρή πρόθεση να τα διαθέσουν. Αυτό είναι το μόνο που έχει νόημα να μας απασχολεί. Εγγυητική δεν μπορεί να δοθεί από κανέναν, γιατί δεν υπάρχει καν αποτίμηση του συνολικού κόστους. Μέχρι στιγμής, σοβαρή μελέτη και σχέδιο έχει παρουσιάσει μόνο η μία πλευρά. Η άλλη απλώς πέταξε ένα "μου φτάνουν τα λεφτά", χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα πλάνο.

Όσο για το γήπεδο, προσωπικά δεν με νοιάζει αν είναι έτοιμο το 2028 ή το 2031. Με νοιάζει να γίνει σωστά και όταν ολοκληρωθεί, ο σύλλογος να είναι σε θέση να εκτοξευτεί – όχι να μπει σε κρίση. Κάποιοι το έχετε δεδομένο ότι το καινούργιο γήπεδο φέρνει και απογείωση. Αντιπαραδείγματα υπάρχουν πολλά. Για θυμηθείτε την "εκτόξευση" του μπασκετικού ΠΑΟΚ με το Παλατάκι, της ΑΕΛ με την Arena, ή την Τούμπα το ’59 – που πέρασαν δέκα δύσκολα χρόνια μέχρι να σταθεί ξανά η ομάδα στα πόδια της. Εκτόξευση έρχεται μόνο όταν μπουν σωστές βάσεις. Και η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό δεν εμπνέει καμία σιγουριά προς αυτή την κατεύθυνση.

Γράφω εδώ μέσα 7 χρόνια. Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να με πει "Ιβανικό", "Σαββιδόσκυλο" ή κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα, πολλές φορές έχω χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα, ειδικά όταν κάτι γίνεται που για τα δικά μου στάνταρντς προσβάλλει τον σύλλογο. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ εντελώς βαλτό όποιον δεν αναγνωρίζει ότι η διοίκηση Ιβάν ανέβασε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Είναι αυτή η διοίκηση που εξασφαλίζει τη διατήρηση του συλλόγου ως δεύτερου πόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί προϋποθέσεις για την περαιτέρω γιγάντωση του.

Και το έχει αποδείξει σε κάθε συνθήκη: με την κυβέρνηση "φιλική", με την κυβέρνηση "εχθρική", με ευνοϊκές και με εχθρικές γεωπολιτικές συγκυρίες. Το κοινό σημείο; Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής. Αυτή τη σταθερότητα δεν μπορεί να μου την εγγυηθεί κανένας άλλος αυτή τη στιγμή. Έχουμε δει δεκάδες παράγοντες να το παίζουν προεδράρες με την πλάτη της κυβέρνησης και να ρημάζουν την ομάδα μόλις αλλάξει το κλίμα. Κλασικό παράδειγμα: ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου.

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει στάτους γιατί τον άλλαξε ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρον δεν θα έρθει πλέον από Γουμενοπαγώνηδες. Αλλά το να έχει κάποιος λεφτά και ευνοϊκότερη αντιμετώπιση από την σημερινή κυβέρνηση (κάτι που αλλάζει ανά διετία - βλέπε σχέσεις Μαρινάκη με ΝΔ τα τελευταία χρόνια), δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν μπορεί να κάνει την ομάδα μπουρδέλο και ότι αποτελεί de facto καλύτερη επιλογή από την υπάρχουσα διοίκηση.

Άντε, γιατί μας έχουν κάνει μπουρδέλο στα 100 χρόνια κάτι ανθρωπάκια που έχουν μπουκώσει "Μπλε Τυρί".
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 19):
FreeWatcher, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, burbu, navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019, Thax, ToMousiTouCrespo, trelopaoki89, Dimpatra, eorptol1 and 9 more users
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

FreeWatcher έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:40
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30 Το sdna ανεβασε για πιθανη συνεντευξη τυπου Ιβαν.
Ελπίζω εάν γίνει να μη τα βάλει με το σαμάρι. Μικρή σημασία έχουν τα ποντίκια. Αναλώσιμα είναι.
Ο εχθρός είναι ένας. Κ του ΠΑΟΚ κ του Ιβάν. Από τις μεθόδους κ μόνο καταλαβαίνει κ ο πλέον κουτός ποιοι είναι από πίσω.
Εάν αποφασίσει ρήξη το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, εάν όχι δεν υπάρχει ελπίδα. Θα πάμε σε δύσκολες μέρες.
Τωρα θα θυμηθει το καλο του ΠΑΟΚ και το κυνηγι του Λουτσε και των παικτων; Να θυμισουμε ποσο υποστηριξη ειχε ο Ραζβαν στο περιστατικο με το πουλμαν απο μεσα επιρροης του;
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:41
embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30

Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν Σαββιδη τοσα χρονια τα εκαναν σκατα. Του ενος που παγωσε το εργο και του αλλου που επεσε με τα μουτρα χωρις καμια τακτικη σε εναν πιθανο επενδυτη.
Τώρα αλήθεια δεν θέλω να σε προσβάλλω, υποθέτω οι προθέσεις σου είναι αγνές. Πως λες φίλε μου καλέ ότι δεν φταίει κανένας Μυστακίδης, έλεος δηλαδή. Εμφανίστηκε ο εν λόγω κύριος και είπε ορίστε τα λεφτακια μου, θέλω να χτίσω τι γήπεδο μιας ομάδας που ανήκει σε άλλον; δεν σου φαίνεται καθόλου αντιδεοντολογικό αυτό; και μετά υπέγραψε μια συμφωνία που δεν έμαθε κανένας; και δεν φταίει κανένας Μυστακιδης;
Ναι. Αυτος αυτο ειπε. Αυτοσκοπο προφανως εχει να παρει την ΠΑΕ. Μαγκια του και δικαιωμα του. Ο ΑΣ γιατι δεν του ειπε οχι φιλε δε δουλευει ετσι; Ο χειρισμος ειναι θεμα ΑΣ οχι Μυστακιδη. Αυτος ειναι επιχειρηματιας που θα βρει τροπους για να μπορεσει να παρει αυτο που θελει. Η δουλεια του ΑΣ ειναι να οριοθετησει.
Δεν γίνονται έτσι οι δουλειές, όσο και να το προσαρμόζεις. Πρώτα παίρνει την ΠΑΕ ένας υποψήφιος και μετά λέει ορίστε τα λεφτακια μου για το γήπεδο. Όχι το ανάποδο. Και σου ξαναδινω το παράδειγμα. Έχεις μια ατομική επιχείρηση σε ένα μαγαζί που νοικιάζεις. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας και κάνει μυστική συμφωνία με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου και λέει ορίστε τα λεφτακια μου, θα κάνουμε ανακαίνηση στο μαγαζί, χωρίς εσύ να εμπλέκεσαι. Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή σκέφτομαι να πάρω την επιχείρηση. 0ως θα σου φαινόταν εσένα αυτό; όλα κομπλέ; ειλικρινη απάντηση θέλω
These users thanked the author tolis14 for the post:
Unpsofable78
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Patron έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:31
Φρεσκάρετε τα ρωσικά σας
Ωραιος..
gianantho

Δημοσίευση από gianantho »

Απορίες γεννά το γεγονός πως μέχρι τώρα η άλλη πλευρά (Μυστακίδη) δεν έχει εμφανιστεί καν. Δηλαδή θα βάλει τόσα μύρια και δεν μπορεί να κάνει μία δήλωση ή συνέντευξη για τις προθέσεις του;
Όλα τα μαθαίνουμε μέσω διαρροών και με τον ΑΣ να κάνει το γραφείο τύπου του Μυστακίδη.
Ο άνθρωπος μπορέι να έχει τις καλύτερες προθέσεις γενικά αλλά πιο πολύ φαίνεται ότι από άλλα κέντρα θέλουν να του φοτώσουν την ΠΑΕ παρά ότι αυτός έχει κανα νταλκά να την πάρει.
These users thanked the author gianantho for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως το μνημόνιο που διέρρευσε η ΠΑΕ μόλις, σίγουρα δεν υπογράφεται ελαφρά τη καρδία.
Για παράδειγμα οι ρήτρες είναι παντελώς ασαφείς.
Πολλές οι δημιουργικές ασάφειες.
Ξέρω τώρα η απάντηση θα είναι ''να δούμε και του Τέλη''.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Nikodiai έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:44
FreeWatcher έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:40
Τωρα θα θυμηθει το καλο του ΠΑΟΚ και το κυνηγι του Λουτσε και των παικτων; Να θυμισουμε ποσο υποστηριξη ειχε ο Ραζβαν στο περιστατικο με το πουλμαν απο μεσα επιρροης του;
Τώρα θα θυμηθεί το καλό του ΠΑΟΚ; Το λες αυτό και δεν ντρέπεσαι; που σε είχε ξεκωλιασει το ΠΟΚ πριν έρθει και έγινες ξαφνικά ισοτιμος παίκτης; και έχει καταφέρει όλα αυτά που έχει καταφέρει; Και τωρα Θα θυμηθεί το καλό του; λίγο ντροπή ρε παιδιά. Καλά είπε ένας φίλος. Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά
These users thanked the author tolis14 for the post (total 9):
DamoN, icue, Thax, burbu, Dimpatra, eorptol1, theo-drama, Unpsofable78, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.

Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.

Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν; Αρχικά η ΝΔ, μετά ο πόλεμος (νομίζω) και μετά ο άγνωστος χ. Καμία μάσκα.

Τελικά στο σήμερα, θα φάει όλο το ανάθεμα ο ΑΣ, ο Ιβάν δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει το γήπεδο και όλα μέλι γάλα. Σωστά;

Ποιος βγαίνει κερδισμένος από αυτό;

1) Ο ΠΑΟΚ που δεν θα κάνει γήπεδο;

2) Ο ΑΣ που θα φάει όλο το ανάθεμα;

3) Ο Ιβάν που δεν θα κάνει γήπεδο και δεν θα ευθύνεται κιόλας;
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
embuji, Mīngus, Nikodiai, smoothcriminal1926, bane1980
embuji

Δημοσίευση από embuji »

tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:47
embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:41

Δεν γίνονται έτσι οι δουλειές, όσο και να το προσαρμόζεις. Πρώτα παίρνει την ΠΑΕ ένας υποψήφιος και μετά λέει ορίστε τα λεφτακια μου για το γήπεδο. Όχι το ανάποδο. Και σου ξαναδινω το παράδειγμα. Έχεις μια ατομική επιχείρηση σε ένα μαγαζί που νοικιάζεις. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας και κάνει μυστική συμφωνία με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου και λέει ορίστε τα λεφτακια μου, θα κάνουμε ανακαίνηση στο μαγαζί, χωρίς εσύ να εμπλέκεσαι. Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή σκέφτομαι να πάρω την επιχείρηση. 0ως θα σου φαινόταν εσένα αυτό; όλα κομπλέ; ειλικρινη απάντηση θέλω
Οχι, θα μου κακοφαινοτανε. Μονο που αμα βαλω τα παπουτσια μου στην θεση του ιδιοκτητη δε θα μου καλοφαινοτανε οτι ο ενοικιαστης με εχει στο περιμενε 3 χρονια για την ανακαινιση και ενω το μαγαζι ειναι στα ορια του επικινδυνου ερχεται ενας και μου λεει αραξε θα στο κανω εγω. Δε θα τον δω σαν ξερολουκουμο; Και πες μου εσυ αν ησουν ο ιδιοκτητης, θα ειχες ενοχληθει εαν ο ενοικιαστης εκανε σαν τρελος ενω σε ειχε στο περιμενε 3 χρονια και παει και να στην πει απο πανω γιατι βρηκες αλλον να κανει την ανακαινιση;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:49 Πάντως το μνημόνιο που διέρρευσε η ΠΑΕ μόλις, σίγουρα δεν υπογράφεται ελαφρά τη καρδία.
    Όχι, η απάντηση είναι "βελτιώστε την πρόταση σας ώστε να μας καλύπτει σε αυτό αυτό και αυτό το σημείο". "Προτείνουμε να οριστούν συγκεκριμένα ποσά ως ρήτρες" ή ότι άλλο είναι η συνήθης πρακτική σε αυτές τις περιπτώσεις
    These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
    astral, eorptol1, WeWillRockYou, Unpsofable78
    Άβαταρ μέλους
    burbu

Δημοσίευση από burbu »

Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:49 Πάντως το μνημόνιο που διέρρευσε η ΠΑΕ μόλις, σίγουρα δεν υπογράφεται ελαφρά τη καρδία.
    Μάλλον μας δουλεύεις, η ΠΑΕ ζήτησε να ενημερώσουν αν έχουν κάποιες αποριες-ερωτησεις-ενστασεις, και ούτε καν το διάβασαν,
    Γι αυτό τον λόγο υπάρχουν δικηγόροι, αλλά έλειπε σε διακοπές :lol:
    These users thanked the author burbu for the post (total 6):
    FreeWatcher, Azrael, astral, eorptol1, theo-drama, Unpsofable78
    Άβαταρ μέλους
    navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:51 Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.

Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.

Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν; Αρχικά η ΝΔ, μετά ο πόλεμος (νομίζω) και μετά ο άγνωστος χ. Καμία μάσκα.

Τελικά στο σήμερα, θα φάει όλο το ανάθεμα ο ΑΣ, ο Ιβάν δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει το γήπεδο και όλα μέλι γάλα. Σωστά;

Ποιος βγαίνει κερδισμένος από αυτό;

1) Ο ΠΑΟΚ που δεν θα κάνει γήπεδο;

2) Ο ΑΣ που θα φάει όλο το ανάθεμα;

3) Ο Ιβάν που δεν θα κάνει γήπεδο και δεν θα ευθύνεται κιόλας;
    Δε νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Αφού έχει εξασφαλιστεί ότι τα 250 του έτερου ενδιαφερόμενου θα διατεθούν για τη νέα Τούμπα.
    These users thanked the author navigator11 for the post:
    Dimitrisou
    Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”