Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Sera4 »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:15
psykoman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:13
tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:34 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις;
Κανένας να μην ακουμπήσει το γήπεδο του παππού μου και του παππού σου και των παππουδων όλων μας ,αν δεν έχει εξασφαλιστεί και το τελευταίο ευρώ και η τελευταία παράμετρος.
Κανένα γήπεδο δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς εγγυητική επιστολή, μην τα αναπαράγετε αυτά.

Το μόνο που είχε να κάνει ο ΑΣ και εφόσον είχε πάρει όσα ζητούσε, είναι να προχωρήσει η συνεργασία να βγει η οικοδομική άδεια εντός του προβλεπόμενου χρόνου (που κανονικά για τέτοια έργα είναι γύρω στους 8-10 μήνες), να παρουσιαστεί η εγγυητική και να ξεκινήσει το χτίσιμο.

Εγγυητική στην εγγυητική που έτσι και αλλιώς θα υπάρξει πριν την κατασκευή, είναι απλά ιστορίες για ιθαγενείς. Σαν τέτοια εγγυητική, εύκολα λαμβάνονταν και τα περίπου 180-190 εκατομμύρια που έχουν επενδυθεί στην ΠΑΕ άμεσα και έμμεσα (χορηγίες εταιρειών Σαββίδη). Είναι προσβλητικό για τον άνθρωπο που σε ταΐζει 12 χρόνια να δημιουργείς τέτοια ζητήματα και την ίδια στιγμή να έχεις δώσει εν λευκώ υπογραφή σε έναν ΑΓΝΩΣΤΟ.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
DamoN, FreeWatcher, Vet_eranos, potamda, theo-drama, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ θα προσπαθήσω να αφήσω στην άκρη τους συναισθηματισμούς και τις θεωρίες συνομωσίας και θα προσπαθήσω να προσεγγίσω την κατάσταση από μία διάσταση που βάζει της δικής μου τουλάχιστον λογικής βγάζει νόημα.

Ξεκινάω λέγοντας πως θεωρώ πολύ δύσκολο να "ξύπνησαν" κάποιοι ξαφνικά μια μέρα στον ΑΣ και να είπαν:

- Τι θα κάνουμε σήμερα;
- Θα φάμε τον Σαββίδη.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι χαμηλής αντίληψης ή ακόμα και "βαλτοί" όμως το να βγεις εν έτη 2025 απέναντι στον μεγαλύτερο πρόεδρο της ιστορίας του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά απέναντι στο 99% του οπαδικού σου κοινού (γιατί αυτή είναι η στήριξη στον Ιβάν και δικαίως) είναι ο ορισμός της αποστολής αυτοκτονίας.`

Για μένα η εξήγηση είναι πιο απλή και ξεκινάει με ευγενή κίνητρα τα οποία χειρίστηκαν άνθρωποι οι οποίοι προφανώς δεν έχουν το ειδικό βάρος να τα σηκώσουν. Και εδώ είναι το πρώτο και μεγαλύτερο κατ' εμέ λάθος του Κατσαρή. Τόσα χρόνια στο σύλλογο περίμενα πολύ καλύτερο "διάβασμα" της όλης υπόθεσης.

Τι εννοώ όταν λέω ευγενή κίνητρα; Για τον ΑΣ το χτίσιμο του νέου γηπέδου είναι το Α και το Ω. Εμείς το βλέπουμε καθαρά από την ποδοσφαιρική σκοπιά και λογικό καθώς μας ενδιαφέρει κυρίως το ποδόσφαιρο.

Όμως για τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη και με δεδομένο ότι το γήπεδο ανήκει σε αυτόν, ένα νέο γήπεδο μπορεί να αποφέρει τεράστια αύξηση κερδών, άρα και περισσότερα χρήματα στα ταμεία των υπολοίπων τμημάτων του Συλλόγου άρα και καλύτερες ομάδες, περισσότερες επιτυχίες και πάει λέγοντας.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι ο ΑΣ προσπάθησε να πιέσει τον Ιβάν να επιταχύνει την διαδικασία βλέποντας ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχει παγώσει εντελώς οποιαδήποτε συζήτηση για το νέο γήπεδο. Εκεί που μιλούσαμε για σχέδια τα οποία θα παρουσιαζόταν τον Σεπτέμβρη (πριν από 3 χρόνια) για να επιλέξει ο κόσμος και ενώ είχαν λυθεί τα θέματα με την πολιτεία ξαφνικά μαύρο σκοτάδι.

Στην προσπάθεια τους, λοιπόν, αυτή (να πιέσουν τον Σαββίδη) "χρησιμοποίησαν" τον Μυστακίδη (ο οποίος πολύ πιθανό να έχει σκοπό αγοράς της ΠΑΕ;) με σκοπό να παρουσιάσουν ένα αντίπαλο δέος και να επιταχύνουν τις εξελίξεις.

Το έκαναν, όμως, με τελείως άκομψο και άδικο προς τον Ιβάν τρόπο, δεύτερο τεράστιο λάθος του Κατσαρή και του ΑΣ εδώ. Σε καμία περίπτωση δεν φέρεσαι έτσι στον άνθρωπο που αναγέννησε τον Σύλλογο και σε ένα πρόεδρο που έχει ήδη προσφέρει τόσα πολλά όχι μόνο στην ΠΑΕ αλλά και στον ΑΣ.

Από κει και πέρα επήλθε ανοιχτή ρήξη (λογικό) και ο ΑΣ είπε -επιτέλους- χθες αυτό που πραγματικά ήθελε να πει εδώ και καιρό: Show me the money.

Σήμερα που μιλάμε, στις 29 του Ιούλη του 2025, αν ο Ιβάν θέλει να είναι αυτός που θα κάνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ κανένας δεν μπορεί και ούτε πρόκειται να τον σταματήσει. Αυτός έχει το καρπούζι, αυτός έχει και το μαχαίρι.

Με τον τρόπο, όμως, που χειρίστηκε την υπόθεση ο ΑΣ δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν στο τέλος τους πει ένα "Ρε άντε πάτε και γ...".

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω αν κάνει το δεύτερο.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 7):
Patron, FreeWatcher, alexgarcia6, navigator11, burbu, george188, Unpsofable78
embuji

Δημοσίευση από embuji »

shogoon έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:12 Mου αρέσει που υπάρχουν μέλη που έχουν ήδη καταλάβει τι παίζει και περνουν θέση σε αυτό το μπάχαλο. Ζήτημα αυτοί που γράφουν τις ανακοινώσεις και κάνα δυο τρία άτομα να ξέρουν τι συμβαίνει. Οι υπόλοιποι αναγράφουν τις επιθυμίες τους. Στα εκατό μπαχαλοποιηση μόνο σε εμάς με ευθύνη όλων. Καλά θα πάει αυτό.
100000%. Υποθεσεις ειναι ολα. Να συνδεσουμε και να βαλουμε σε σειρα οτι μαθανουμε ειναι ο καθενας με το σκεπτικο του. Αν δε βγει να μας πει ο ΑΣ ακριβως τι συμβαινει...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αυτο που εστειλε ο Μυστακιδης και αυτο που ζητησε
ο ΑΣ απο την ΠΑΕ ειναι αερας.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Unpsofable78
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Αυτό που έπρεπε να γίνει μετά την επιτροπή Αυγενάκη γίνεται τώρα. Για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα είτε έτσι είτε αλλιώς.
These users thanked the author Thax for the post:
FreeWatcher
Patron

Δημοσίευση από Patron »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:19
embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:11
Patron έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:06 Τσακάλι ο Τέλης ...
Πως ματσαρεις μια προταση για την οποια δε μπορεις να μαθεις τιποτα γιαυτην; Στρατηγικα ηταν πανεξυπνο.

Ο ΑΣ ειναι φαουλ που το δεχθηκε και ανταυτου δε μπορει να το επικοινωνισει στον κοσμο και εχει δημιουργηθει αυτη η τρελα. Δεν επρεπε να δεχθει τετοιον ορο.
Όταν ο βανιας....ερχότανε...ο μυστα αμφιβάλλω αν είχε βρει τον δρόμο για να ξεκινήσει....

Θυμήσου μόνο με ποιον τρόπο ο Ιβάν σε κλειστή δημοπρασία έβαλε τον...ντροχο..να πλερουα σχεδόν 2 φορές επάνω ένα τηλεοπτικό κανάλι
Τότε έκανε την περίφημη δήλωση? πριν έρθω στην Ελλάδα μου είπαν πως χρειάζομαι μία ποδοσφαιρική ομάδα κ ένα κανάλι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ψιλοάσχετο, μόνο εγώ αναρωτήθηκα για ποιόν ακριβώς λόγο οι του ΑΣ ζήτησαν χθες από την ΠΑΕ, όπως μεταφέρεται από πλευράς της τελευταίας, να μη φαίνεται πόσα τετραγωνικά μέτρα από το όλο πρότζεκτ θα τους αναλογούν;
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
burbu, eorptol1, Unpsofable78, paok apo epilogi
icue

Δημοσίευση από icue »

icue έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:58 Εμενα μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο αυτα που ειπε ειναι οτι οι οικονομικες εγγυησεις δεν ζητηθηκαν παρουσια της αντιπροσωπειας της ΠΑΕ. Οτι η συζητηση εληξε με το αστειο επιχειρημα οτι δεν το εχουν διαβασει ή δεν το εχουν λαβει ακομα το μνημονιο.

Αρα ή μας λεει ψεματα η ΠΑΕ και πρεπει να βγει σημερα ο ΑΣ να διαψευσει και να πει πως οτι αναγράφεται στην ανακοινωση συζητήθηκε κανονικα με τα μελη της ΠΑΕ ή την ανακοινωση την ειχαν ετοιμη απο πριν και απλα επειδη ειναι κατσαπλιαδες δεν προλαβαν να φτασουν καν σε εκεινο το σημειο πριν σηκωθουν και φυγουν τα ατομα της ΠΑΕ.

Εγω ξερω τι πιστευω, αλλα περιμενω να δω μηπως αντιδρασει ο ΑΣ σχετικα με αυτο.
Νωρίτερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, που τοποθετείται από την πλευρά της για τα γεγονότα της χθεσινής (28/7) συνεδρίασης στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Αμέσως μετά την γνωστοποίησης της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι στον ΑΣ δεν έχουν διάθεση να βγούνε σε δημόσια αντιπαράθεση.

Ουσιαστικά, θεωρούν πως δεν είναι σωστό να μπούνε σε αυτή την διαδικασία και πως με την χθεσινή τους ανακοίνωση το μόνο που επιχειρούν να κάνουν είναι να διασφαλίσουν την ομαλή κατασκευή της Νέας Τούμπας.

:roll:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Το sdna ανεβασε για πιθανη συνεντευξη τυπου Ιβαν.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Unpsofable78
embuji

Δημοσίευση από embuji »

thomas Murg έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:23 Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.

Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.
Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν Σαββιδη τοσα χρονια τα εκαναν σκατα. Του ενος που παγωσε το εργο και του αλλου που επεσε με τα μουτρα χωρις καμια τακτικη σε εναν πιθανο επενδυτη.
These users thanked the author embuji for the post:
Nikodiai
Patron

Δημοσίευση από Patron »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30 Το sdna ανεβασε για πιθανη συνεντευξη τυπου Ιβαν.
Φρεσκάρετε τα ρωσικά σας
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Nikodiai έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:53 Ο Ιβαν εχει το μαχαιρι και το καρπουζι, τα υπολοιπα τα θεωρω δικαιολογιες.
Αυτα που ζητάνε απο Σαββίδη τα ζήτησαν απο τέλη που υπέγραψαν το μνημόνιο κ τα μέλη δεν είχαν ιδέα?
These users thanked the author dragon for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, Unpsofable78
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ενας όρος και μόνο ηταν αρκετός για να μην χαθεί χρόνος(αυτός που στην ουσία δίνεται στην πλευρά Μυστακίδη για να πλησιάσει στο στάδιο ετοιμότητας της ΠΑΕ)
---------------
Η πορεία των μελετών παρακολουθείται σε κάθε στάδιο της, από επιτροπή μηχανικων του ΑΣ και ελέγχεται τόσο για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος αλλά και για την συμφωνη γνωμη στο αποτέλεσμα, το οποιο τελικως θα ειναι αποδεκτό και από τα δυο μέρη.
Εκδίδεται η οικοδομική άδεια και προσκομίζονται οι απαιτούμενες εγγυήσεις.
Στην περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης των εγγυησεων η οικοδομική αδεια και όλες οι μελετες , αυτοδικαίως μεταβιβάζονται στον ΑΣ και αυτός μπορεί να κάνει χρήση τους και να προχωρήσει με άλλον επενδυτή της επιλογής του με την προσκόμιση των απαιτουμένων εγγυήσεων
----------------
Αυτό ετσι προχειρα και στα γρήγορα
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 12):
Sera4, burbu, dikomou01, abc_o_ karpouzas, ToMousiTouCrespo, giapas, Dimpatra, eorptol1, WeWillRockYou, theo-drama and 2 more users
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:04 Ο στεργιαδης στο ραδιο ειπε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας. Μαλλον γιαυτο ο ΑΣ δεν εχει πει ανοιχτα τι εχει συμφωνηθει με τον Μυστακιδη.

Πανεξυπνο απο πλευρας Μυστακιδη, ηλιθιο απο πλευρας ΑΣ.
Αν ισχύει το παραπάνω, ωραία ξεκινάει ο υποψήφιος επενδυτής να δείξει στον κόσμο ποιός είναι και τι θέλει.
Και αυτή η συμφωνία εμπιστευτικότητας (πάντα εαν ισχύει ,που δεν το πιστεύω) τι εφαρμογή μπορεί να έχει σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο που διαθέτει όργανα όπως το ΔΣ και η γενική συνέλευση των μελών του,η οποία μεταξύ όλων των άλλων είναι αυτή που επικυρώνει τις αποφάσεις του Δ.Σ.? Δεν νοείται να μην παρουσιαστεί το συμφωνητικό έστω στα μέλη του Σωματείου. Δεν μιλάμε για εταιρία,δεν μιλάμε καν για ΠΑΕ, μιλάμε για ερασιτεχνικό σωματείο.
These users thanked the author alp920 for the post (total 5):
navigator11, Azrael, Unpsofable78, paok apo epilogi, Parolos
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30
thomas Murg έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:23 Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.

Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.
Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν Σαββιδη τοσα χρονια τα εκαναν σκατα. Του ενος που παγωσε το εργο και του αλλου που επεσε με τα μουτρα χωρις καμια τακτικη σε εναν πιθανο επενδυτη.
Τώρα αλήθεια δεν θέλω να σε προσβάλλω, υποθέτω οι προθέσεις σου είναι αγνές. Πως λες φίλε μου καλέ ότι δεν φταίει κανένας Μυστακίδης, έλεος δηλαδή. Εμφανίστηκε ο εν λόγω κύριος και είπε ορίστε τα λεφτακια μου, θέλω να χτίσω τι γήπεδο μιας ομάδας που ανήκει σε άλλον; δεν σου φαίνεται καθόλου αντιδεοντολογικό αυτό; και μετά υπέγραψε μια συμφωνία που δεν έμαθε κανένας; και δεν φταίει κανένας Μυστακιδης;
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
Azrael, eorptol1, Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”