Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Από τότε που ξεκίνησε εκ νέου το θέμα με την ανακοίνωση του Κατσαρή, ποιός λειτουργεί με μεγαλύτερη διαφάνεια? ο ΑΣ ή η ΠΑΕ?
Τι καλοκαίρι είναι αυτό πάλι ρε πστ μου. 100 χρόνια θα το θυμόμαστε.
Τι καλοκαίρι είναι αυτό πάλι ρε πστ μου. 100 χρόνια θα το θυμόμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alp920 την Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author alp920 for the post (total 3):
- Apil44, Dimitrisou, Unpsofable78
- abc_o_ karpouzas
Ένα ακόμη αστείο είναι ότι....οι ψαγμένοι...μετα τα τόσα χρόνια παρουσίας του βανια στα...περιξ..δεν έχουν πειστεί ακόμη αν έχει λεφτά και ζητούν...απόδειξη...
Και είναι ακόμη ποιο σίγουροι ότι αν ανοίξει η πόρτα θα περιμένουν στην σειρά...3-4
14 σχεδόν χρόνια εμφανίστηκε κάποιος που με κάποια κίνηση να μας έκανε να καταλάβουμε ότι τον ενδιαφέρει η παε;
Ένας....
αν δεν το έχετε καταλάβει κανένας δεν εμφανίστηκε...
Ποιος μυστακιδης ρε....
Αυτός που ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό με κάποιον τρόπο το δείχνει μέσα από την προσωπική του ζωή...
Και είναι ακόμη ποιο σίγουροι ότι αν ανοίξει η πόρτα θα περιμένουν στην σειρά...3-4
14 σχεδόν χρόνια εμφανίστηκε κάποιος που με κάποια κίνηση να μας έκανε να καταλάβουμε ότι τον ενδιαφέρει η παε;
Ένας....
αν δεν το έχετε καταλάβει κανένας δεν εμφανίστηκε...
Ποιος μυστακιδης ρε....
Αυτός που ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό με κάποιον τρόπο το δείχνει μέσα από την προσωπική του ζωή...
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 5):
- FreeWatcher, Apil44, eorptol1, theo-drama, Unpsofable78
Α.Σ ΠΑΟΚ :
1η προσέγγιση : Αγνή αγάπη για την ομάδα
2η προσέγγιση: Αφελής
3η προσέγγιση: Κάτι έπαιξε με Ιβαν.
4η προσέγγιση : Τρύπημα
υγ. Άμα ο Ιβαν κλείσει τη κάνουλα προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ ....αυτοί του ΑΣ τι θα πουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ?
ή ονειρεύονται ότι ο <ενδιαφερόμενος με την ανιδιοτελή αγάπη για τον ΠΑΟΚ θα αναπληρώσει το κενό του Ιβαν.
ΙΒΑΝ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!
Μετά απο 13 χρόνια πράξεων να ζητάς από κάποιον να σου αποδείξει αν έχει λεφτά ....είναι τουλάχιστον γελοίο!!!
1η προσέγγιση : Αγνή αγάπη για την ομάδα
2η προσέγγιση: Αφελής
3η προσέγγιση: Κάτι έπαιξε με Ιβαν.
4η προσέγγιση : Τρύπημα
υγ. Άμα ο Ιβαν κλείσει τη κάνουλα προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ ....αυτοί του ΑΣ τι θα πουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ?
ή ονειρεύονται ότι ο <ενδιαφερόμενος με την ανιδιοτελή αγάπη για τον ΠΑΟΚ θα αναπληρώσει το κενό του Ιβαν.
ΙΒΑΝ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!
Μετά απο 13 χρόνια πράξεων να ζητάς από κάποιον να σου αποδείξει αν έχει λεφτά ....είναι τουλάχιστον γελοίο!!!
- These users thanked the author van rooy for the post (total 7):
- FreeWatcher, vasgias, psyza, Ιάσονας, theo-drama, Unpsofable78, paok apo epilogi
Εμενα μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο αυτα που ειπε ειναι οτι οι οικονομικες εγγυησεις δεν ζητηθηκαν παρουσια της αντιπροσωπειας της ΠΑΕ. Οτι η συζητηση εληξε με το αστειο επιχειρημα οτι δεν το εχουν διαβασει ή δεν το εχουν λαβει ακομα το μνημονιο.
Αρα ή μας λεει ψεματα η ΠΑΕ και πρεπει να βγει σημερα ο ΑΣ να διαψευσει και να πει πως οτι αναγράφεται στην ανακοινωση συζητήθηκε κανονικα με τα μελη της ΠΑΕ ή την ανακοινωση την ειχαν ετοιμη απο πριν και απλα επειδη ειναι κατσαπλιαδες δεν προλαβαν να φτασουν καν σε εκεινο το σημειο πριν σηκωθουν και φυγουν τα ατομα της ΠΑΕ.
Εγω ξερω τι πιστευω, αλλα περιμενω να δω μηπως αντιδρασει ο ΑΣ σχετικα με αυτο.
Αρα ή μας λεει ψεματα η ΠΑΕ και πρεπει να βγει σημερα ο ΑΣ να διαψευσει και να πει πως οτι αναγράφεται στην ανακοινωση συζητήθηκε κανονικα με τα μελη της ΠΑΕ ή την ανακοινωση την ειχαν ετοιμη απο πριν και απλα επειδη ειναι κατσαπλιαδες δεν προλαβαν να φτασουν καν σε εκεινο το σημειο πριν σηκωθουν και φυγουν τα ατομα της ΠΑΕ.
Εγω ξερω τι πιστευω, αλλα περιμενω να δω μηπως αντιδρασει ο ΑΣ σχετικα με αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- feria, WeWillRockYou, Unpsofable78
-
Οκ. Συγγνώμη που χάλασα την όμορφη συζήτηση του φόρουμ, με το να γράψω μια σκέψη μου. Δεν υπολόγισα ότι ενοχλώ τόσο με τις "κουταμαρες" και τις "αστειοτητες" μου. Από όλα αυτά έκανα αποχή τόσα χρόνια που δεν συμμετέχω στο φόρουμ. Τα σχολιακια τέτοιου τύπου. Τόσα χρόνια εδώ κανείς δεν με έχει χαρακτηρίσει ούτε ως αγνωμων, ούτε εμπαθή. Τέλος πάντων...Sera4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:32Φίλε μου να με συμπαθάς, αλλά τί κουταμάρες αναγράφεις;BlackFriday έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:26 Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι θέλουμε να γίνει δηλαδή? Να ξεκινήσει ένα γήπεδο ίσα ίσα για να πει, να μην έχει άλλο λεφτά και να μείνει στη μέση? Ή να περιμένουμε 20 χρόνια πότε θα μπορεί να το κάνει? Το 2019 είπαν ξεκινάμε το γήπεδο.... κάποιοι έτρεχαν να πάρουν και καρεκλακια. Έφτασε 2025 και όχι μόνο δεν έγινε καμία αναφορά, αλλά φάνηκε ότι δεν έτρεχαν και καμία διαδικασία τόσα χρόνια. Είχε μείνει στάσιμη η κατάσταση. Εντάξει παιδιά συγγνώμη αλλά εγώ θέλω επιτέλους ένα ασφαλές γήπεδο
Σαφώς και για να ξεκινήσει ένα έργο, κατατίθενται εγγυητικές με την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας και πριν αυτό ξεκινήσει. Εγγυητική χωρίς συμφωνία και χωρίς οικοδομική άδεια (χωρίς έργο να το πούμε γενικά) δε δύναται να υπάρξει.
Δεν ξέρω αν είναι η άγνοια, η εμπάθεια ή ο προσωπικός θυμός του καθενός που τον οδηγεί να γράφει τις αστειότητες που διαβάζουμε εδώ μέσα. Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός των από πάνω.
Όσο για το "φίλε" που έγραψες στην αρχή της κριτικής σου, άκυρο.... τυχαίνει να είμαι κοπέλα.
Αυτοί που εγκρίνουν τις κινήσεις του ΑΣ μπορούν να μας πουν τι υπέγραψαν με μυστακιδη? Δεν είναι αθλιότητα ένα μήνα μετά να μην το ανακοινώνουν?
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- alp920, Unpsofable78
Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ πάντως η λέξη κλειδί είναι «πλειστηριασμός». Το λιγότερο που πρέπει να κάνει ο ΑΣ είναι να παρουσιάσει τις 2 προτάσεις. Οτιδήποτε άλλο σηκώνει punk σκηνές σαν την πρώτη μου πορεία 5 χρονων στις πλάτες του μπαμπά στα γραφεία της Intersat.
- These users thanked the author gika for the post (total 2):
- FreeWatcher, Ιάσονας
Ίσως να μην έχει υπογραφεί τίποτα και να έδωσαν τα χέρια σαν άντρες που κρατάνε τον λόγο τους.
Άλλωστε και τις δυο πλευρές τις ενώνει η ανιδιοτελής αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε και τις δυο πλευρές τις ενώνει η ανιδιοτελής αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

- These users thanked the author van rooy for the post (total 3):
- tolis14, navigator11, Unpsofable78
Ο στεργιαδης στο ραδιο ειπε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας. Μαλλον γιαυτο ο ΑΣ δεν εχει πει ανοιχτα τι εχει συμφωνηθει με τον Μυστακιδη.
Πανεξυπνο απο πλευρας Μυστακιδη, ηλιθιο απο πλευρας ΑΣ.
Σε περίπτωση που αναρωτιούνται ακόμα ποιος δουλεύει ποιον 

- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- navigator11, Unpsofable78
Ε Ρ Α Σ Ι Τ Ε Χ Ν Η Σ ΠΑΟΚ.embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:04 Ο στεργιαδης στο ραδιο ειπε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας. Μαλλον γιαυτο ο ΑΣ δεν εχει πει ανοιχτα τι εχει συμφωνηθει με τον Μυστακιδη.
- These users thanked the author vasgias for the post:
- Unpsofable78
Πάμε πάλι από την αρχή. Κοπέλα μου, κανένας δε σε χαρακτήρισε αγνώμων. Ο αγνώμων σημαίνει αχάριστος, εγώ ανέφερα ότι για να γράψει κάποιος αυτό που έγραψες ή έχει άγνοια επί των συγκεκριμένων θεμάτων ή απλά παρασύρεται από προσωπικά συναισθήματα ή είναι συνδυασμός των παραπάνω.BlackFriday έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:58Οκ. Συγγνώμη που χάλασα την όμορφη συζήτηση του φόρουμ, με το να γράψω μια σκέψη μου. Δεν υπολόγισα ότι ενοχλώ τόσο με τις "κουταμαρες" και τις "αστειοτητες" μου. Από όλα αυτά έκανα αποχή τόσα χρόνια που δεν συμμετέχω στο φόρουμ. Τα σχολιακια τέτοιου τύπου. Τόσα χρόνια εδώ κανείς δεν με έχει χαρακτηρίσει ούτε ως αγνωμων, ούτε εμπαθή. Τέλος πάντων...Sera4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:32Φίλε μου να με συμπαθάς, αλλά τί κουταμάρες αναγράφεις;BlackFriday έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:26 Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι θέλουμε να γίνει δηλαδή? Να ξεκινήσει ένα γήπεδο ίσα ίσα για να πει, να μην έχει άλλο λεφτά και να μείνει στη μέση? Ή να περιμένουμε 20 χρόνια πότε θα μπορεί να το κάνει? Το 2019 είπαν ξεκινάμε το γήπεδο.... κάποιοι έτρεχαν να πάρουν και καρεκλακια. Έφτασε 2025 και όχι μόνο δεν έγινε καμία αναφορά, αλλά φάνηκε ότι δεν έτρεχαν και καμία διαδικασία τόσα χρόνια. Είχε μείνει στάσιμη η κατάσταση. Εντάξει παιδιά συγγνώμη αλλά εγώ θέλω επιτέλους ένα ασφαλές γήπεδο
Σαφώς και για να ξεκινήσει ένα έργο, κατατίθενται εγγυητικές με την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας και πριν αυτό ξεκινήσει. Εγγυητική χωρίς συμφωνία και χωρίς οικοδομική άδεια (χωρίς έργο να το πούμε γενικά) δε δύναται να υπάρξει.
Δεν ξέρω αν είναι η άγνοια, η εμπάθεια ή ο προσωπικός θυμός του καθενός που τον οδηγεί να γράφει τις αστειότητες που διαβάζουμε εδώ μέσα. Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός των από πάνω.
Όσο για το "φίλε" που έγραψες στην αρχή της κριτικής σου, άκυρο.... τυχαίνει να είμαι κοπέλα.
Όπως αναγράφεις, μπορεί να μείνει το γήπεδο στη μέση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ο κόσμος να χαλάσει, αυτό σου εξηγώ.
Επίσης, αναφέρεις ότι το ειπώθηκε ότι ξεκινάει το γήπεδο το 2019. Πότε έγινε αυτό; Το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα εκδόθηκε στις 8 Ιουνίου του 2022 και έκτοτε έτρεξαν και κάποιες διαδικασίες όπως η δημιουργία του master plan, διαδικασίες οι οποίες θέλουν περίπου 8-12 μήνες για να τρέξουν κανονικά. Μπορείς να μου διασαφήσεις λίγο τί ακριβώς εννοείς με το 2019;
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- Unpsofable78
Και οι κινησεις του δειχνουν οτι αγαπαει τον ΠΑΟΚ παρα πολυ.
- These users thanked the author Λεμεσος4 for the post:
- paok apo epilogi