Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο τι ακριβως σε ενοχλει;tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:24Α καλά. Θα και όταν. Εντάξει.embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:23Ειπα οτι ειναι proof of funds. Η δεσμευση του ποσου αυτου θα ειναι μεσα στο συμφωνητικο. Ειναι το επομενο βημα το οποιο προφανως θα εχει και ρητρες μεσα αν δε δεσμευτει το ποσο στην εταιρια ειδικου σκοπου. Αυτο θα γινει οταν και αν το εργο το αναλαβει ο Μυστακιδης.tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:19
Σου επαναλάμβανω: Τα 250εκ. που έδειξε ο Τέλης ΔΕΝ είναι εγγυημένα σε καμία περίπτωση. Πήγαινε εσύ σε ένα μαγαζί, πάρε 100 ευρώ πράγματα και πες τους δεν θα σας πληρώσω τώρα. Αργότερα. Να ορίστε, έχω 500 ευρώ στην τράπεζα. Καντο και έλα πες μας τι σου είπαν8κ
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το κλιμα ειναι τεταμενο και θα συνεχισει να ειναι.
Για να τελειωσει αμεσα το ζητημα, πρεπει να τελειωνουμε
με το ΔΣ του Συλλογου που και σωστα να λεει
κατι, εχει κριθει ανυποληπτο και αναξιοπιστο.
Ειναι σαν την παροιμια του βοσκου με το λυκο.
Τωρα που ηρθε ο λυκος κανεις δεν πιστευει το βοσκο
γιατι τοσο καιρο τους ελεγε ψεματα.
Στη θεση του και ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥ πλεον ΔΣ
πρεπει να μιλησει η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ αμεσα. Ή παραπεμπει εκει το θεμα το ΔΣ,
ή γινεται ΓΣ με προσκληση απο συκεκριμενο αριθμο μελων.
ΑΡΚΕΤΑ με αυτους τους επτα πλεον μεινανε απο τους δεκαπεντε
που μας οδηγουν στο διχασμο. Αποφασεις τωρα
ΑΜΕΣΑ για να ληξει ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ απο τη μοναδικη
ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Θα τα ξαναγραψω σε πιο ηρεμο κλιμα......
Για να τελειωσει αμεσα το ζητημα, πρεπει να τελειωνουμε
με το ΔΣ του Συλλογου που και σωστα να λεει
κατι, εχει κριθει ανυποληπτο και αναξιοπιστο.
Ειναι σαν την παροιμια του βοσκου με το λυκο.
Τωρα που ηρθε ο λυκος κανεις δεν πιστευει το βοσκο
γιατι τοσο καιρο τους ελεγε ψεματα.
Στη θεση του και ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥ πλεον ΔΣ
πρεπει να μιλησει η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ αμεσα. Ή παραπεμπει εκει το θεμα το ΔΣ,
ή γινεται ΓΣ με προσκληση απο συκεκριμενο αριθμο μελων.
ΑΡΚΕΤΑ με αυτους τους επτα πλεον μεινανε απο τους δεκαπεντε
που μας οδηγουν στο διχασμο. Αποφασεις τωρα
ΑΜΕΣΑ για να ληξει ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ απο τη μοναδικη
ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Θα τα ξαναγραψω σε πιο ηρεμο κλιμα......
Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- Apil44, burbu, Unpsofable78
- Panx Romana
Κατ αρχήν σε δύο βδομάδες θα είμαστε μαζί στο γήπεδο
Άρα δεν υπάρχει το εσείς και εμείς.
Ευεργέτης ο Σαββίδης το ξεκαθαρίσαμε
Λάθος ο Σαββίδης που επί τρία χρόνια δεν ασχολείται ή καλύτερα που δεν μας έχει δώσει την παραμικρή ενημέρωση παρά τις εξαγγελίες για νέο γήπεδο το 26
Τους έβαλε από το παράθυρο και τώρα έχουμε αυτά που έχουμε
Ξεκάθαρα υποτίμησε τον ΑΣ μετά την αλαζονική δήλωση του Κυριάκου
Θολό τοπίο και ύποπτο θα έλεγα από τον Κατσαρή όσον αφορά της "συμφωνίας" με Μυστακιδη
Αλλά αλήθεια μετά από 20 χρόνια και επειδή θίχτηκε ο εγωισμός του Ιβάν ή αν θέλετε χρησιμοποίησε την δήλωση του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ θυμήθηκαμε όλοι τον ρόλο του Κατσαρή;
Δεν πάει έτσι
Αν μας βρωμουσε η διαχείριση να τον κατεβάζαμε τότε και εμείς αλλά κι εσύ Ιβάν Σαββίδη που τον στηρίξει
Στα τωρινά
Λόγου ανωτέρας βίας που ξαφνικά εξαφανίζονται
250 χαρτιά που υπάρχουν αλλά με αγνώστους όρους
Δεν τρώω από κανέναν
Πριν δύο μέρες βγήκε ο κουβεντιδης και μεταξύ τυριού και αχλαδιού ενώ μιλούσε για γήπεδα και μεταγραφές μας πέταξε το λιμάνι με τα 190 εκατομμύρια που θα επενδύσει ο Σαββίδης
Ε και;
Η διασφάλιση που ζητάει ο ΑΣ στον οποίο ανήκει το γήπεδο και διοικείται από αυτούς που διοικείται μλκ παοκτση που τόσα χρόνια πετουσες αετό είναι νομοτυπη
Από την στιγμή που μπαίνουν πόσα της τάξης των 150 + θέματα ηθικής τα ακούω βερεσε
Βάλε Ιβάν Σαββίδη τα λεφτά και γλέντα τους
Κατι αλλά γραφικά κατ εμέ περί νέας Δημοκρατίας κουράσατε
Επί Νέας Δημοκρατίας μπήκες στον ΠΑΟΚ
Επέλεξες πλευρά με την περίφημη δήλωση για τον Μητσοτάκη
Έβγαλες Ζαγοράκη ευρωβουλή
Παπαμιμίκος
Τσίπρας ( δεν θυμάμαι το όνομα)
Καλαφάτης κλπ κλπ
Γήπεδο στον ΠΑΟΚ άμεσα λοιπόν
Κάντο Ιβάν και μείνε για πάντα στην ιστορία
Αν δεν μπορεί την επόμενη τριετία πενταετία δεν υπάρχει θέμα να κοιτάξουμε και την άλλη πλευρά
Άρα δεν υπάρχει το εσείς και εμείς.
Ευεργέτης ο Σαββίδης το ξεκαθαρίσαμε
Λάθος ο Σαββίδης που επί τρία χρόνια δεν ασχολείται ή καλύτερα που δεν μας έχει δώσει την παραμικρή ενημέρωση παρά τις εξαγγελίες για νέο γήπεδο το 26
Τους έβαλε από το παράθυρο και τώρα έχουμε αυτά που έχουμε
Ξεκάθαρα υποτίμησε τον ΑΣ μετά την αλαζονική δήλωση του Κυριάκου
Θολό τοπίο και ύποπτο θα έλεγα από τον Κατσαρή όσον αφορά της "συμφωνίας" με Μυστακιδη
Αλλά αλήθεια μετά από 20 χρόνια και επειδή θίχτηκε ο εγωισμός του Ιβάν ή αν θέλετε χρησιμοποίησε την δήλωση του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ θυμήθηκαμε όλοι τον ρόλο του Κατσαρή;
Δεν πάει έτσι
Αν μας βρωμουσε η διαχείριση να τον κατεβάζαμε τότε και εμείς αλλά κι εσύ Ιβάν Σαββίδη που τον στηρίξει
Στα τωρινά
Λόγου ανωτέρας βίας που ξαφνικά εξαφανίζονται
250 χαρτιά που υπάρχουν αλλά με αγνώστους όρους
Δεν τρώω από κανέναν
Πριν δύο μέρες βγήκε ο κουβεντιδης και μεταξύ τυριού και αχλαδιού ενώ μιλούσε για γήπεδα και μεταγραφές μας πέταξε το λιμάνι με τα 190 εκατομμύρια που θα επενδύσει ο Σαββίδης
Ε και;
Η διασφάλιση που ζητάει ο ΑΣ στον οποίο ανήκει το γήπεδο και διοικείται από αυτούς που διοικείται μλκ παοκτση που τόσα χρόνια πετουσες αετό είναι νομοτυπη
Από την στιγμή που μπαίνουν πόσα της τάξης των 150 + θέματα ηθικής τα ακούω βερεσε
Βάλε Ιβάν Σαββίδη τα λεφτά και γλέντα τους
Κατι αλλά γραφικά κατ εμέ περί νέας Δημοκρατίας κουράσατε
Επί Νέας Δημοκρατίας μπήκες στον ΠΑΟΚ
Επέλεξες πλευρά με την περίφημη δήλωση για τον Μητσοτάκη
Έβγαλες Ζαγοράκη ευρωβουλή
Παπαμιμίκος
Τσίπρας ( δεν θυμάμαι το όνομα)
Καλαφάτης κλπ κλπ
Γήπεδο στον ΠΑΟΚ άμεσα λοιπόν
Κάντο Ιβάν και μείνε για πάντα στην ιστορία
Αν δεν μπορεί την επόμενη τριετία πενταετία δεν υπάρχει θέμα να κοιτάξουμε και την άλλη πλευρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panx Romana την Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:32, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:28Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο τι ακριβως σε ενοχλει;tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:24Α καλά. Θα και όταν. Εντάξει.embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:23
Ειπα οτι ειναι proof of funds. Η δεσμευση του ποσου αυτου θα ειναι μεσα στο συμφωνητικο. Ειναι το επομενο βημα το οποιο προφανως θα εχει και ρητρες μεσα αν δε δεσμευτει το ποσο στην εταιρια ειδικου σκοπου. Αυτο θα γινει οταν και αν το εργο το αναλαβει ο Μυστακιδης.
-
Απόδειξη ότι μπορείς να χρηματοδοτήσεις το έργο εξ ολοκλήρου εφόσον χρειαστεί. Το πώς θα χρηματοδοτηθεί εν τέλει το έργο όταν και εφόσον υπογραφεί σύμβαση δεν μας ενδιαφέρει. Μπορεί να δοθεί εγγυητική και με δάνειο.
Παρουσιάζοντας ίδιο χαρτί ο Ιβάν αυτομάτως ο Μυστακίδης χάνει το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει στην παρούσα φάση και είναι τα λεφτά.
Όλα τα άλλα είναι σενάρια που οδηγούν σε εμφύλιο και φυσικά θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ.
Παρουσιάζοντας ίδιο χαρτί ο Ιβάν αυτομάτως ο Μυστακίδης χάνει το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει στην παρούσα φάση και είναι τα λεφτά.
Όλα τα άλλα είναι σενάρια που οδηγούν σε εμφύλιο και φυσικά θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ.
Ντροπη !!!
- These users thanked the author Eagle1980 for the post (total 2):
- Apil44, Unpsofable78
-
Εγω εχω καταλαβει οτι κουμαντο στον ΑΣ κανει αυτη η γιαννακοπουλου, η οποια μαλιστα έχει αρχισει να κουραζεται με τα μπαρμπαδια εκει μέσα, που τα στριμωχνει και η κατερινα καινουργιου σε συνέντευξη. Λαθος εχω καταλαβει;
Αλλα απ'την αλλη θα μου πεις τώρα θυμηθηκαμε ολοι τον ΑΣ, οι περισσοτεροι τουλαχιστον.
Αλλα απ'την αλλη θα μου πεις τώρα θυμηθηκαμε ολοι τον ΑΣ, οι περισσοτεροι τουλαχιστον.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- astral, Unpsofable78
Φίλε μου να με συμπαθάς, αλλά τί κουταμάρες αναγράφεις;BlackFriday έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:26 Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι θέλουμε να γίνει δηλαδή? Να ξεκινήσει ένα γήπεδο ίσα ίσα για να πει, να μην έχει άλλο λεφτά και να μείνει στη μέση? Ή να περιμένουμε 20 χρόνια πότε θα μπορεί να το κάνει? Το 2019 είπαν ξεκινάμε το γήπεδο.... κάποιοι έτρεχαν να πάρουν και καρεκλακια. Έφτασε 2025 και όχι μόνο δεν έγινε καμία αναφορά, αλλά φάνηκε ότι δεν έτρεχαν και καμία διαδικασία τόσα χρόνια. Είχε μείνει στάσιμη η κατάσταση. Εντάξει παιδιά συγγνώμη αλλά εγώ θέλω επιτέλους ένα ασφαλές γήπεδο
Σαφώς και για να ξεκινήσει ένα έργο, κατατίθενται εγγυητικές με την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας και πριν αυτό ξεκινήσει. Εγγυητική χωρίς συμφωνία και χωρίς οικοδομική άδεια (χωρίς έργο να το πούμε γενικά) δε δύναται να υπάρξει.
Δεν ξέρω αν είναι η άγνοια, η εμπάθεια ή ο προσωπικός θυμός του καθενός που τον οδηγεί να γράφει τις αστειότητες που διαβάζουμε εδώ μέσα. Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός των από πάνω.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
- Λεμεσος4, trelopaoki89, theo-drama, Unpsofable78
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
Ε, εκει ειναι που εχει το πανω χερι ο Μυστακιδης. Οτι εχει ελευθερα κεφαλαια που μπορει να τα διαθεσει ανα πασα στιγμη. Και ο ΑΣ το ξερει. Οποτε λεει στον Ιβαν οτι εγω θα σου δωσω το εργο αφου αποδειξεις οτι εχεις ολα τα απαραιτητα κεφαλαια για να γινει το γηπεδο. Και στην ανακοινωση του δινει και τον πρωτο λογο οποτε αν εμφανισει τα κεφαλαια ως διαθεσιμα απευθειας παιρνει το γηπεδο. Το οτι δεν εχει το πανω χερι στην διαδικασια ο Ιβαν Σαββιδης δε σημαινει οτι θα διαστρευλωσουμε τα δεδομενα κοψε ραψε για να βολεψουν αυτο που θελουμε εμεις.tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:30Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:28Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο τι ακριβως σε ενοχλει;
Εσυ θες να το φτιαξει ο Ιβαν. Αυτον ξερεις αυτον εμπιστευεσαι, καλα κανεις. Ολο το δικιο δικο σου. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα δεδομενα αυτη την στιγμη δεν ειναι υπερ του.
-
..και ο πόλεμος καλά κρατάει. Η ΠΑΕ λέει τόσες μέρες έχετε στα χέρια σας το μνημόνιο και το κωλοβαράτε, ο ΑΣ λέει εγγυηθείτε ότι θα το κάνετε μέχρι 31.12.2025 , και η ΠΑΕ αντικρούει ότι το Μυστακίδη αμέσως τον προσκυνήσατε, χωρίς προθεσμίες και τα τοιαύτα, και καμαρώνατε που φλέξαρε μιαν εγγυητική, ενώ με εμάς το ψειρίζετε και βάζετε τέρμινα.
Κανείς δεν είναι αθώος του αίματος αλλά να είμαστε εξηγημένοι, ο ΠΑΟΚ είναι το ποδόσφαιρο.
Κανείς δεν είναι αθώος του αίματος αλλά να είμαστε εξηγημένοι, ο ΠΑΟΚ είναι το ποδόσφαιρο.
- These users thanked the author Ορτζονικίδης for the post (total 2):
- Ιάσονας, Unpsofable78
20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να σιγουρεψει οτι δε θα κινδυνεψουμε να παθουμε το ιδιο. Γιαυτο ζηταει αποδειξη κεφαλαιων.tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:34 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Απλώς να θυμάσαι ότι το έχω ελεύθερα κεφάλαια που μπορώ να διαθέσω μέχρι το τα έχω διαθέσει απέχουν μια αιωνιότητα.embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:34Ε, εκει ειναι που εχει το πανω χερι ο Μυστακιδης. Οτι εχει ελευθερα κεφαλαια που μπορει να τα διαθεσει ανα πασα στιγμη. Και ο ΑΣ το ξερει. Οποτε λεει στον Ιβαν οτι εγω θα σου δωσω το εργο αφου αποδειξεις οτι εχεις ολα τα απαραιτητα κεφαλαια για να γινει το γηπεδο. Και στην ανακοινωση του δινει και τον πρωτο λογο οποτε αν εμφανισει τα κεφαλαια ως διαθεσιμα απευθειας παιρνει το γηπεδο. Το οτι δεν εχει το πανω χερι στην διαδικασια ο Ιβαν Σαββιδης δε σημαινει οτι θα διαστρευλωσουμε τα δεδομενα κοψε ραψε για να βολεψουν αυτο που θελουμε εμεις.tolis14 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:30Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:28
Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο τι ακριβως σε ενοχλει;
Εσυ θες να το φτιαξει ο Ιβαν. Αυτον ξερεις αυτον εμπιστευεσαι, καλα κανεις. Ολο το δικιο δικο σου. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα δεδομενα αυτη την στιγμη δεν ειναι υπερ του.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Apil44, Unpsofable78