Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από arrwstos »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:18 Με βαση τα δυο ποσταρισματα του Wewillrockyou,
που παραθεσα λιγο πριν και με τα οποια συμφωνω,
θα καταλαβετε ολοι(ορισμενοι γελουσατε) για το ρολο
πλεον που πρεπει να εχει η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΑΣ
και τη σημασια της συζητησης και της ψηφοφοριας.

Αυτη τη στιγμη και περιμενοντας την επισημη αντιδραση της ΠΑΕ,
ο μονος που μπορει να σωσει την παρτιδα ειναι μια αποφαση της ΓΣ.
Αν διαβασατε η αποφαση παρθηκε με ψηφους 7-5 και 3 παρων.
Ουτε καν οκτω στους 15. Πολλοι απο εμας δε θα διαφωνουσαν με
την αποφαση του ΔΣ του ΑΣ, αν δεν ειχαν προηγηθει ολα τα υπολοιπα.

Ωστοσο μετα απο ολα οσα εχουν συμβει απο το ΔΣ του ΑΣ και την πραγματικα
αχαρακτηριστη τακτικη τους, αλλα και τις μεγαλες καθυστερησεις του Ιβαν στο θεμα,
η εμπιστοσυνη στην Διοικηση του ΑΣ εχει ΧΑΘΕΙ.

Μοναδικη λυση, η ΑΜΕΣΗ προκηρυξη ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των μελων,
οπου ενα μεγαλος αριθμος ατομων και οχι 15 εκπροσωποι, θα
πρεπει πρωτα απο ολα να συζητησει, να μαθει, να ρωτησει
και ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ αυτο που μια ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ πλεον Διοικηση του Συλλογου δε
ΜΠΟΡΕΙ και δεν ΠΡΕΠΕΙ να αποφασισει, καθοσον ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΘΕ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Σε μια Γενικη Συνελευση λοιπον θα ακουστουν πολλες αποψεις, θα ζητηθουν
στοιχεια για ολα, θα ζητηθουν οι ΛΟΓΟΙ για τους οποιους εδρασε ετσι η Διοικηση
και θα ζητηθουν οι λογοι για τους οποιους η ΠΑΕ αργησε να προχωρησει στο γηπεδο.
Μετα απο ολα αυτα η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα προτεινει αυτο που θελει
και θα ζητησει τις απαραιτητες εγγυησεις που αυτη θελει.
Σιγουρα οτι και να αποφασισει θα ειναι πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
και ΚΑΘΑΡΟ απο 15 εκπροσωπους που εχουν χασει πλεον την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Αν το ΔΣ του Συλλογου δε συγκαλεσει ΓΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μπορουν
να προκαλεσουν και να συγκαλεσουν τα ΜΕΛΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ με ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
που θα καταθεσουν στο ΔΣ, οποτε εκ του Καταστατικου, ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ
να τη συγκαλεσουν. Εκει φυσικα θα λογοδοτησει και η ΠΑΕ για την αργοπορια της.

Συνεπως ως οπαδοι του ΠΑΟΚ οφειλουμε να ζητησουμε και να πιεσουμε
για τη διενεργεια ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ακομα και αν αλλαξει
η αποφαση του ΔΣ προς οποιαδηποτε κατευθυνση. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ.
Συμφωνώ απόλυτα στο ζήτημα της Γενικής Συνέλευσης. Μόνο αυτή νοείται να εξουσιοδοτήσει το ΔΣ να πράξει το οτιδήποτε, όσον αφορά το γηπεδικό.
These users thanked the author arrwstos for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:32 Δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Εγινα ΠΑΟΚ γιατι ηταν απεναντι στο κατεστημενο. Εγινα γιατι τα εβαζε με το συστημα. Εγινα γιατι υπηρχε η αθωοτητα και ο ρομαντισμος σε σημειο βλακειας. Η ομαδα ηταν στον αναπνευστηρα αρρωστη και ηρθε ενας ανθρωπος και σε εκανε καλα, σε μεγαλωσε σε δυναμωσε, τα εβαλε με ολους, επεσε στο βουρκο εγινε ρεζιλι παγκοσμιος για εμενα εσενα. Μας εκανε το ονειρο μας πραγματικοτητα για να κανουμε τι; Εχω αλλη προταση; Συμφωνησα με καποιον αλλο; Δειξε μου τα λεφτα; Ντρεπομαι για αυτους. Αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ. Σε λιγο θα μας φερετε τη Μαρουμπα τον Αυγενακη και θα μας παρουσιαζετε σαν αλλη προταση. Οχι κυριοι δεν ειναι αλλη προταση ειναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΔΙΚΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Τωρα τι θελετε; Θελετε να κρατησει τον Κωνσταντελια και να δωσει και 10 μυρια για να μας φερει χαφ και φορ και εσεις να του σκαβετε ευλαβικα το μνημα. Επρεπε να ντρεπεστε.

Προφανως και τα θελουμε ολα αυτα πλακα μας κανεις ρε φιλε; Εχουμε πουλησει οτι χρυσαφικο εχει η ομαδα πλην του Ντελια για να φερουμε κατι Κολλεϊ και κατι μπακαγιοκους. Ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ ειναι ο Σαββιδης φυσικα και θελουμε. Δηλαδη επειδη δεν τα παει καλα ο Ιβαν με τον ΑΣ θα την πληρωσει το ροστερ και ο κοσμος; Αυτο εσενα σου ακουγεται σαν ενδειξη αγαπης προς το κλαμπ;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:31
DamoN έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:27 Οπότε αν δεν λέω την ομάδα μου μπουρδελο και τους εύχομαι διάφορα σημαίνει ότι συμφωνώ .
Σου είπα δεν έχει νόημα όλα καλά συνέχισε
Είτε το λες είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Αν σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια με τον καλό Ιβάν που απέτρεψε την πώληση Ντέλια στην οποία ο ίδιος είχε συμφωνήσει , και σου βγάζει εσένα αυτό εικόνα σοβαρής ΠΑΕ, τότε όντως δεν έχει νόημα να συζητάμε.
Την συζήτηση την έχεις πάει στην κερκίδα. Εσύ ρωτησες ποιος τον έθιξε . Αν δεν καταλαβαίνεις ότι με την στάση σου τον θίγεις οκ .
Τπτ δεν πιστεύω ίσα ίσα το ότι έκανε πίσω δείχνει αδυναμία .
Αν κρίνει ότι έπρεπε να πωληθεί θα έπρεπε να τον πουλήσει .
Άσχετο αν εγώ το θεωρώ αυτοκτονικό ….
Απλά μέχρι το πρωί να συζητάμε άκρη δεν βγάζουμε γιατί ξεκινάμε από τελείως διαφορετική αφετηρία
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάντως η εικόνα του οργανισμού ΠΑΟΚ ως όλον είναι θλιβερή.
These users thanked the author Patron for the post:
Apil44
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ξανά γράφω μιας και το νερό μπήκε στο αυλάκι. Αφήστε τις κόντρες, πρέπει εδώ και τώρα ΑΜΕΣΑ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ να επιβάλουμε στον ΑΣ να τρέξει να βρει την χρηματοδότηση που αξίζει ο ΠΑΟΚ των δύο ιδιοκτητών γηπέδων. Ο ΠΑΟΚ της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ για ένα έργο την ΤΟΥΜΠΑ που θεωρείται μετά τον Λευκό Πύργο το δεύτερο τουριστικό σημείο και σήμα κατατεθέν της πόλης.
Πρέπει να πιέσουμε πριν την ΔΕΘ ώστε την ΔΕΘ ή να έρθει κυνηγημένος ή να κυνηγήθει ή να ανακοινώσει πόσα δικαιούστε ο ΠΑΟΚ. Στους κάτω γίνανε τζάμπα οι υπόγειοποιησεις, τους χαρίζονται γήπεδα και μάλιστα πριν τα πάρουν τα κάνει το κράτος ενεργειακή αναβάθμιση.
Ο ΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΡΓΑ.
ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
omerta76, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:34 Τιποτα δεσμευτικο δεν υπεγραψε ο ΑΣ. Δεν θα υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα αν ειχανε δεσμευτει. Το λαθος του Κατσαρη ειναι οτι το παρουσιασε ως τελειωμενη συμφωνια με τον Μυστακιδη ενω δεν ηταν.

Κοντολογίς δηλαδή πουλήσαν παραμύθα στον κοσμάκη, λόγω ηλιθιότητας στο ευμενέστερο για αυτούς σενάριο ή επί συγκεκριμένω σκοπώ με δόλο στο δυσμενέστερο.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
astral, Apil44
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:32 Δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Εγινα ΠΑΟΚ γιατι ηταν απεναντι στο κατεστημενο. Εγινα γιατι τα εβαζε με το συστημα. Εγινα γιατι υπηρχε η αθωοτητα και ο ρομαντισμος σε σημειο βλακειας. Η ομαδα ηταν στον αναπνευστηρα αρρωστη και ηρθε ενας ανθρωπος και σε εκανε καλα, σε μεγαλωσε σε δυναμωσε, τα εβαλε με ολους, επεσε στο βουρκο εγινε ρεζιλι παγκοσμιος για εμενα εσενα. Μας εκανε το ονειρο μας πραγματικοτητα για να κανουμε τι; Εχω αλλη προταση; Συμφωνησα με καποιον αλλο; Δειξε μου τα λεφτα; Ντρεπομαι για αυτους. Αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ. Σε λιγο θα μας φερετε τη Μαρουμπα τον Αυγενακη και θα μας παρουσιαζετε σαν αλλη προταση. Οχι κυριοι δεν ειναι αλλη προταση ειναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΔΙΚΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Τωρα τι θελετε; Θελετε να κρατησει τον Κωνσταντελια και να δωσει και 10 μυρια για να μας φερει χαφ και φορ και εσεις να του σκαβετε ευλαβικα το μνημα. Επρεπε να ντρεπεστε.
Τράβα παραπέρα ρε που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε επειδή ζητάμε να δώσει ένα κλάσμα αυτών που εισέπραξε από πωλήσεις σε παίκτες στα 100 χρόνια του συλλόγου μας, και να λες ότι του σκάβουμε και το μνήμα.

Συμμαζευτείτε και συμμορφωθείτε, τσιρλίντερς.

Δεν θα προβάλλετε κάθε λεπτό όποιον έχει διαφορετική άποψη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

DamoN έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:38
Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:31
DamoN έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:27 Οπότε αν δεν λέω την ομάδα μου μπουρδελο και τους εύχομαι διάφορα σημαίνει ότι συμφωνώ .
Σου είπα δεν έχει νόημα όλα καλά συνέχισε
Είτε το λες είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Αν σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια με τον καλό Ιβάν που απέτρεψε την πώληση Ντέλια στην οποία ο ίδιος είχε συμφωνήσει , και σου βγάζει εσένα αυτό εικόνα σοβαρής ΠΑΕ, τότε όντως δεν έχει νόημα να συζητάμε.
Την συζήτηση την έχεις πάει στην κερκίδα. Εσύ ρωτησες ποιος τον έθιξε . Αν δεν καταλαβαίνεις ότι με την στάση σου τον θίγεις οκ .
Τπτ δεν πιστεύω ίσα ίσα το ότι έκανε πίσω δείχνει αδυναμία .
Αν κρίνει ότι έπρεπε να πωληθεί θα έπρεπε να τον πουλήσει .
Άσχετο αν εγώ το θεωρώ αυτοκτονικό ….
Απλά μέχρι το πρωί να συζητάμε άκρη δεν βγάζουμε γιατί ξεκινάμε από τελείως διαφορετική αφετηρία
Εμένα περιμένει ο Ιβάν να θιχτεί; Την εικόνα που δημιουργείται, δεν την δημιουργεί ο κάθε τρελός άσχετος odi, σε ένα forum.

Οι πράξεις δημιουργούν αποτελέσματα. Εμένα μου βγάζει εικόνα κωλοχανείου όλο αυτό το τσίρκο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το θυμικό το δικό μου λέει και γιατί δεν πήρε την ομάδα το 2006.
Και το συνδυάζω τώρα με το περιστατικό με τον κούριερ
Κοντή μνήμη έχουμε δυστυχώς
Μια και πιάσαμε τα θυμικά .
Εκτός και αν γίναμε ΠΑΟΚ από το 2020 και μετά που θα μ πείτε και σαββιδης fc .. παιδάκια
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
abc_o_ karpouzas, Apil44
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Προσωπικά θεωρώ τραγικό το γεγονός να ζητούνται οικονομικές εγγυήσεις για την υπογραφή ενός MOU,δεν μιλάμε για τελική σύμβαση. Βάζείς στο κείμενο του MOU την πρόβλεψη για τις εγγυήσεις και προχωράς χωρίς καθυστερήσεις. Γενικώς θεωρώ την ανακοίνωση του ΑΣ ένα μνημείο δημιουργικής ασάφειας.
Βέβαια, δεν έχουμε εικόνα του τι ειπώθηκε στο ΔΣ. Ελπίζω να έχουν τηρηθεί πρακτικά συνεδρίασης, και αυτά να τεθούν ενώπιον των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, όπως αντίστοιχα θα πρέπει να τεθεί ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης και η συμφωνία που υπέγραψε ο Κατσαρής με τον Μυστακίδη να δούμε τις εγγυήσεις που αντίστοιχα ζητήθηκαν εκεί, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε εαν ο ΑΣ ασκεί σωστά και αμερόληπτα το καθήκον του ως θεματοφύλακας του συλλόγου. Θέλω να δώ επίσης την άποψη των μελών της ισχυρής μειοψηφίας καθώς και τους λόγους που αυτοί μειοψήφησαν.
Διαφάνεια Κύριοι.
Γιατί ακόμα δεν έχει συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η κατασκευή του γηπέδου?
These users thanked the author alp920 for the post (total 4):
Apil44, navigator11, WeWillRockYou, paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

navigator11 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:40
embuji έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:34 Τιποτα δεσμευτικο δεν υπεγραψε ο ΑΣ. Δεν θα υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα αν ειχανε δεσμευτει. Το λαθος του Κατσαρη ειναι οτι το παρουσιασε ως τελειωμενη συμφωνια με τον Μυστακιδη ενω δεν ηταν.

Κοντολογίς δηλαδή πουλήσαν παραμύθα στον κοσμάκη, λόγω ηλιθιότητας στο ευμενέστερο για αυτούς σενάριο ή επί συγκεκριμένω σκοπώ με δόλο στο δυσμενέστερο.
Μαλλον και γιαυτο ηταν σε μια παραγραφο τελευταια και ηταν 5 κουβεντες ισα ισα. Γιατι αυτο ηταν. Ενα ενδιαφερον το οποιο ειχε και μια υπογραφη οτι ενδιαφερομαι και μπορω να χρηματοδοτισω το εργο. Αλλα μεχρι εκει. Η συμπραξη Μυστακιδη-Κατσαρη ηταν πολυ πιο αοριστη και αδυναμη απ'οτι μιληθηκε και μας δωσανε να καταλαβουμε. Αυτο βαραινει 99% τον ΑΣ και δινω και 1% στα μιντια του Ιβαν που βγηκανε με φωτια και τσουγκρανες κατα τους.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

arrwstos έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:40 Τράβα παραπέρα ρε που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε επειδή ζητάμε να δώσει ένα κλάσμα αυτών που εισέπραξε από πωλήσεις σε παίκτες στα 100 χρόνια του συλλόγου μας, και να λες ότι του σκάβουμε και το μνήμα.

Συμμαζευτείτε και συμμορφωθείτε, τσιρλίντερς.

Δεν θα προβάλλετε κάθε λεπτό όποιον έχει διαφορετική άποψη.
Θα έλεγα να συμμαζευτείς εσύ, εντελώς φιλικά.
These users thanked the author Psaras for the post (total 2):
omerta76, astral
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, απλά επειδή το ακούω παντού για τον Μυστακίδη "δείξε μου τα λεφτα", έχω μία ερώτηση:

Ο Ιβάν πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ, είχε δείξει τα λεφτά του; Υποσχέσεις δεν έδινε και αυτός; Μέχρι που φυσικά, και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε 1000% που έκανε πράξεις τα περισσότερα από ότι έχει πει!!

Τεσπα επειδή το πράγμα ξεφεύγει επικίνδυνα και ο εμφύλιος είναι προ των πυλών, ελπίζω σε ηρεμία και αυτοσυγκράτηση από όλους. :( :( :(
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Και το αστείο ειναι ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει σε μια εταιρεία που έχει έδρα κράτους ΕΕ...
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
omerta76, giaxxo, Apil44
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

DamoN έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:42 Το θυμικό το δικό μου λέει και γιατί δεν πήρε την ομάδα το 2006.
Και το συνδυάζω τώρα με το περιστατικό με τον κούριερ
Κοντή μνήμη έχουμε δυστυχώς
Μια και πιάσαμε τα θυμικά .
Εκτός και αν γίναμε ΠΑΟΚ από το 2020 και μετά που θα μ πείτε και σαββιδης fc .. παιδάκια
Το σκεπτικό αυτό μου δημιουργεί εικόνα ΝΔ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.. 'Ερευνα από σύστασης του Ελληνικού κράτους.

Έγραψα 50 φορές οτι όλοι βλέπουμε όλες τις χρυσές σελίδες του Ιβάν και κρίνουμε μόνο τα τωρινά, γιατί αυτά συμβαίνουν.

Αυτό μάλλον δεν σε συμφέρει να το διαβάσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”