Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από trouman »

Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:10
trouman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:25 Αν παιχτεί κάτι βρώμικο πάντως, θα ήθελα πολύ να δω τον Σαββίδη ν φτιάχνει γήπεδο αλλού και μετά να παίζουν στην Τούμπα τα εγγόνια Κατσαρή Μυστακίδη.
Πού ακριβώς αλλού θα κάνει γήπεδο ο Ιβάν (εκτός Τούμπας) και πότε;
Έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα του παραχωρήσει ή θα του πωλήσει κανένας το οτιδήποτε (ή θα του δώσει άδεια οικοδόμησης) , αν προχωρήσει τελικά η άλλη επιλογή;
Υποθετικό αυτό που λες. Οπότε με κάτι υποθετικό σχολιάζω αυτό που έγραψες.

Αγχώθηκες φίλτατε;
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
vasgias, Unpsofable78, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα συζητήσουμε για το γήπεδο";
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
Unpsofable78, vasgias, trelopaoki89, Ιάσονας, Apil44, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:32 @Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα συζητήσουμε για το γήπεδο";
Το οποίο και νόημα έχει και καλά θα κάνει να τηρηθεί. Ένας ξέμπαρκος όπως ο Μυστακίδης δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο μόνος του, χωρίς να εμπλέκεται στην ΠΑΕ. Εγώ θεωρώ ότι ούτε ο Ιβάν έχει την διάθεση να το κάνει.

Μονή λύση, κατ' εμέ, είναι ασφυκτική πίεση στο κράτος από τον ΑΣ και τον πραγματικό ΠΑΟΚ (τον λαό του δηλαδή), προκειμένου να λάβει γερή κρατική χρηματοδότηση.

Το γήπεδο να ανήκει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ στον ΑΣ, και όποιος θέλει να συμβάλει για να καμαρώνει με φωτογραφίες (και "κληρονομιές" κι "ευεργεσίες") ας το κάνει. Ας εκμεταλλευτεί και μέρος του κάποια χρόνια και όλα μέλι γάλα.

Δυστυχώς, και αυτό το σενάριο το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί, αλλά για μένα είναι το μόνο που διαφυλάττει την ύπαρξη και συνέχεια του ΑΣ, ως θεματοφύλακα του γηπέδου. Αυτό όμως προϋποθέτει συμμετοχή του κόσμου στη μάχη (ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣ) και όχι χειροκροτήματα και τσιρλίντινγκ επιχειρηματιών.

Κατά συνέπεια, μέλλον και με εγγυημένα τα συμφέροντα του συλλόγου και με γήπεδο ποδοσφαίρου δεν βλέπω εύκολα. Αν έπρεπε να επιλέξω κάτι όμως θα επέλεγα το τελευταίο, όσο επίπονο και αν είναι.

Έχει ιστορία ο ΠΑΟΚ κύριοι, και αν κάτι τον χαρακτηρίζει στην εκατοντάχρονη πορεία του είναι η ενεργή ανάμειξη του λαού του στα τεκταινόμενα, από το κτίσιμο του γηπέδου ως και τη οπαδική ιστορία και πρωτοπορία που προσέφερε στον ελληνικό αθλητισμό.

Πολλές φορές η ανάμειξη αυτή ήταν καταστροφική, αλλά τουλάχιστον έπαιρνε μέρος και δεν ήταν απλός θεατής των γεγονότων.

Εμπιστοσύνη σε κανέναν. Μόνο στον ΠΑΟΚτση που δεν βγάζει (και δεν θέλει να βγάλει) μεροκάματο από τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Equalizer τα γράφω με αφορμή το ποστ σου και όχι ως απάντηση σε αυτό.
These users thanked the author arrwstos for the post (total 2):
OurWayorTheHighway, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
traveller65

Δημοσίευση από traveller65 »

Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:17 Θα το κάνει στην θερμή. Εκει που πήρε τα στρέμματα για το προπονητικό. Και να συμφωνήσει ο ας με τον τέλη. Φτάνει με τις μαλακιες. Μέχρι και το ότι άργησε ο κουβεντιδης να μετακινήσει το κόμμα σχολίασες. Κρίμα.
Τόσα χρόνια προπονητικό ακούμε και προπονητικό δε βλέπουμε μου θες και γήπεδο?
These users thanked the author traveller65 for the post:
soigol
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:32 @Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα συζητήσουμε για το γήπεδο";
Νομίζω κάπου τα μπερδεύεις με όλο το σεβασμό.
Εδώ μιλάμε για χτίσιμο νέου Γηπέδου με αποκλειστική χρηματοδότηση του επενδυτή.
Η όλη συζήτηση που είναι και το ζουμί αφορά το αν και κατά πόσο μπορεί άλλος να είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και άλλος ο χρηματοδότης - εκμεταλλευτής του Γηπέδου.
Όποιος και να χτίσει το Γήπεδο στον Ερασιτέχνη θα ανήκει.
Όταν ο Σαββίδης πήρε την ΠΑΕ δεν του παραχωρήθηκε η χρήση του υπάρχοντος Γηπέδου βάσει συμφωνίας?
Η προοπτική Μυστακίδη δεν είναι σωστό να απορρίπτεται συλλήβδην κατά τη γνώμη μου ειδικά στους καιρούς που ζούμε.
Από την άλλη ο Ιβάν και έχει την προτεραιότητα και έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Απλά πρέπει να σταματήσει επιτέλους να πυροβολά τα πόδια του και να δείξει τη δύναμή του.
Για μένα δε νοείται νέα Τούμπα χωρίς πρόοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Όταν χάραξε την πολιτική ο ΑΣ για τι χτίσιμο μιλούσαμε;

Για κανένα απολύτως. Ακόμα και στη θεωρητική πιθανότητα να ανοίξει θέμα γηπέδου, έβαλε ρητά και αυστηρά όρια. Δεν υπήρχαν ούτε συγκεκριμένες απαιτήσεις από Σαββίδη, ούτε προτάσεις ούτε διαπραγματεύσεις ούτε τίποτα. Απλά επειδή έξι χρόνια νωρίτερα είχε ζητήσει ο Σαββίδης το γήπεδο, όταν εν τέλει ήρθε έσπευσε ο Κατσαρης να ξεκαθαρίσει τη στάση του ΑΣ. Και καλά έκανε.

Τα όσα γίνονται τώρα δεν είναι απλώς στο άλλο άκρο. Έχουν σπάσει τα κοντέρ ανακόλουθου ΑΣ.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
Unpsofable78, vasgias, eorptol1, Apil44, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Εμένα δεν με νοιάζει ποιος έχει προτεραιότητα. Αυτή είναι μια φράση που τη λένε διάφοροι τόσο ξεπλυμενα και θολά, ώστε μετατραπηκε ήδη σε υπεκφυγη.

Με νοιάζει ο σεβασμός στο όνομα και στον κόσμο του συλλόγου. Οι καθαρές διαδικασίες (που ΔΕΝ τηρούνται ούτε στο ελάχιστο αφού ξεκάθαρα έχουν εμπλακεί άτομα εκτός ΑΣ, μεμονωμένοι οπαδοί, μίντια κ.α.) και τα καθαρά λόγια.

Το να επικαλουμαστε, σκοινί κορδόνι, ένα συμπέρασμα που βγάλαμε για τον Σαββίδη, ως δικαιολογία για όλα όσα γίνονται είναι και εγκληματικό, και γελοίο. Με διαρροές και παιχνίδι συναισθημάτων επειδή απέτυχαν οι μεταγραφές, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι πως τα πράγματα είναι ύποπτα. Άρα και επικίνδυνα για τον ΠΑΟΚ
These users thanked the author Equalizer for the post (total 11):
nkoss, vasgias, paok apo epilogi, Parolos, eorptol1, theo-drama, Unpsofable78, navigator11, Apil44, Montrealiotis and one more user
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

makispaspartou έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:11
Νομίζω κάπου τα μπερδεύεις με όλο το σεβασμό.
Εδώ μιλάμε για χτίσιμο νέου Γηπέδου με αποκλειστική χρηματοδότηση του επενδυτή.
Η όλη συζήτηση που είναι και το ζουμί αφορά το αν και κατά πόσο μπορεί άλλος να είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και άλλος ο χρηματοδότης - εκμεταλλευτής του Γηπέδου.
Όποιος και να χτίσει το Γήπεδο στον Ερασιτέχνη θα ανήκει.
Όταν ο Σαββίδης πήρε την ΠΑΕ δεν του παραχωρήθηκε η χρήση του υπάρχοντος Γηπέδου βάσει συμφωνίας?
Η προοπτική Μυστακίδη δεν είναι σωστό να απορρίπτεται συλλήβδην κατά τη γνώμη μου ειδικά στους καιρούς που ζούμε.
Από την άλλη ο Ιβάν και έχει την προτεραιότητα και έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Απλά πρέπει να σταματήσει επιτέλους να πυροβολά τα πόδια του και να δείξει τη δύναμή του.
Για μένα δε νοείται νέα Τούμπα χωρίς πρόοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Φιλε απλα δε γινεται να κτισει αλλος το γηπεδο
και να ειναι αλλος ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ.
Αν ο Μυστακιδης θελει να βοηθησει ο Κουβεντιδης
χθες αφησε ανοιχτη την πορτα της ΠΑΕ.
Οπως σωστα ειπες βεβαια, ο Σαββιδης ας σταματησει
να πυροβολαει τα ποδια του και ας ενεργοποιηθει.
Και εμεις ας τον πιεσουμε.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:07 Τις καθαρες κουβεντες που λες φιλε ουτε που θα τις ειχαμε ακουσει αν δεν ηταν ο ΑΣ με τον Μυστακιδη.

Ο λογος που η ΠΑΕ θυμηθηκε ξαφνικα το γηπεδο που η ιδια ειχε παγωσει 3 χρονια (και πουλουσε και τρελιτσα) ηταν επειδη ο Ιβαν κινδυνευε να χασει την κρεμα.

Ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου μα καθολου ποιος θα το φτιαξει. Με νοιαζει να γινει. Μου εχει κοπει το γηπεδο τοσα χρονια τωρα και δεν αντεχω αλλο να ειμαι μακρια απο την ομαδα. Μου εχει λειψει αφανταστα.

Και το εχω ξαναπει. Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στον Σαββιδη. Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ομως. Το μονο που με νοιαζει ειναι να γινει το νεο γηπεδο.
Υπάρχουν τρία σημεία στο κείμενό σου που είναι πολύ προβληματικά. Με bold η απάντηση ή η απλή παράθεση στα δικά σου "λόγια".
α) Κανένα γηπεδο δεν είχε "παγώσει" επί 3 χρόνια. Πρόκειται για βαρβάτη ανακρίβεια που μπορεί να οφείλεται σε άγνοια, μπορεί και όχι.
Αν είχες διαβάσει το ΠΔ (ΦΕΚ Δ 396/2022) θα γνώριζες ότι μετά την δημοσίευση του ΠΔ ακολουθούσαν μια σειρά από βήματα πολλά από τα οποία είναι χρονοβόρα. Αν θεωρείς ότι μπορεί να καταλήξει ένα έργο αυτού του μεγέθους σε ένα τελίκό masterplan μέσα σε ένα 12μηνο, κάνεις μεγάλο λάθος. Να συνυπολογίσεις επίσης πως η πλευρά του κατασκευαστή (ΠΑΕ-Ιβάν) έιχε να συζητήσει και με δημόσιους/αυτοδιοικητικούς φορείς (π.χ. Δήμο, Περιφέρεια) αλλά και το ΥΠ. ΠΟ. που όλοι μας γνωρίζουμε πώς λειτουργούν. Τα χρήματα είναι το ελάχιστο των εμπόδίων σε αυτήν την διαδικασία. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι διάφοροι αυτοδιοικητικοί ή κυβερνητικοί ανευθυνο-υπέυθυνοι που μπορεί να καθυστερήσουν την διαδικασία γιατί "έτσι γουστάρουν" ή γιατί κάποιος τους ζητά να το κάνουν. Το ΠΔ καθορίζει το πλαίσιο εντός του οποίου θα γίνει το έργο, δεν γίνεται να καθορίζει κάθε λεπτομέρειά του. Με δυο λόγια, τα τρία χρόνια για ένα έργο τέτοιου μεγέθους και τόσο μεγάλης εμβέλειας (υπερτοπικής) είναι απόλυτα λογικός χρόνος.
Η ατάκα περί "κρέμας" ισχύει 100% για τον Μυστακίδη και όχι για τον Ιβάν, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει ξοδέψει ένα κάρο λεφτά χωρίς να ζητά κάτι.
β) επίκληση του προσωπικού σου άγχους, που δεν αντέχεις άλλο να είσαι μακριά από την ομάδα, και λοιπές παρλαπίπες.
Αν δεν αντέχεις, πήγαινε στην αγκαλιά της μαμάς σου ή της γυναίκας σου να σε παρηγορήσει. Δεν μας αφορά. Αυτό που μας αφορά είναι ο ΠΑΟΚ, και μόνον το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι το κριτήριό μας. Ούτε τα δικά σου άγχη και φόβοι, ούτε κανενός άλλου. Οπαδός που του έχει "λείψει αφάνταστα" (sic) η ομάδα αλλά δεν πηγαίνει στο γήπεδο, δεν είναι οπαδός είναι κάτι άλλο, εντελώς απροσδιόριστο για μένα.
γ) Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω λάθος όμως. Το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνει το νέο γήπεδο.
Τι μας λες; Σοβαρά τώρα; ρίχνεις μπηχτές όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, πλασάρεις ανακρίβειες, κάνει επίκληση σε συναίσθημα, διαγράφεις ελαφρά τη καρδία τον Ιβάν κι ύστερα από όλα αυτά, δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις λάθος; Είσαι σοβαρός;
Δημιουργείς πρόβλημα στον ΠΑΟΚ (σπέρνοντας διχόνοια) επειδή έχεις προσωπικές ανασφάλειες και αν κάνεις λάθος δεν τρέχει μία; Τι σκ@τ@ λογική είναι αυτή;
Και ποιός σου είπε πως το να γίνει το γήπεδο (από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε τίμημα και κόστος) είναι αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ;
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά γίναμε για τα μπετά και το real estate;
Από τη μια ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα αλλά όταν πρόκειται για το γήπεδο είναι εταιρεία;
Καρφώνεστε ρε σεις, καρφώνεστε άσχημα.....

Θεωρώ ότι το σχόλιό σου είναι ο ορισμός της προπαγάνδας (ανακρίβειες + επίκληση σε αρνητικό συναίσθημα που πηγάζει από αυτές + σύνδεση του αρνητικού συναισθήματος με το πρόσωπο που στοχοποιείται + ταυτόχρονη επίκληση σε μια μελλοντική κατάσταση όπου όλα θα είναι ρόδινα χάρη στον Μεσσία που έρχεται).

Θα κλέισω το σχόλιό μου με παρόμοιο τρόπο με τον δικό σου. Αν νιώσεις έστω και λίγο πόσο αισχρό είναι αυτό που έγραψες στην τελέυταία σου φράση, θα είναι ένα μικρό κέρδος για όλους μας.

Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στον @embuji . Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ομως. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Το μονο που με νοιαζει ειναι το καλό του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 3):
eorptol1, Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Καλημέρα σε όλους
Έχει νομίζω ξεκαθαριστεί από όλους μας ότι προτεραιότητα στο γήπεδο έχει ο Σαββίδης σε περίπτωση που υπάρχει και από κάπου αλλού σοβαρή πρόταση.
Γιατί αυτή την στιγμή υπάρχει ένα ομιχλώδες τοπίο και μια υποτιθέμενη πρόταση του Μυστακίδη ( που για να τα λέμε όλα έβγαλε από την λήθη του τον Σαββίδη).
Από εκεί και πέρα γήπεδο στην Θέρμη ή οπουδήποτε αλλού μόνο σαν κακόγουστο αστείο μπορεί να το εκλάβω υπό την έννοια ότι δεν θα ανήκει στον ΠΑΟΚ αλλά στον Σαββίδη στην προκειμένη περίπτωση. Ο οποίος πάει στα 70 περίπου και δεν είμαι τόσο σίγουρος για την πολιτική των απογόνων του.
Επίσης το γεγονός ότι ο Κατσαρης ζήτησε κάποτε ο υποψήφιος επενδυτής να αποδείξει με έργα πριν εμπλακεί στα του γηπέδου δεν μου λέει απολύτως τπτ.
Ήταν απλώς μια προσπάθεια πριν από 20 κοντά χρόνια για να απαλλαγεί από την πίεση του Σαββίδη να διεκδικήσει και το γήπεδο.
Δηλαδή για να πω και μια λακαμία αν έρθει ένας οικονομικός κολλοσος τύπου motorola και σου πει χτίζω γήπεδο και έχω την οικονομική διαχείριση για 50 χρόνια τι θα πεις ;
Θέλω να δω ποιος είσαι;
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Όταν έρθει (αν έρθει) η μοτορόλα τότε θα το συζητήσουμε.
Προς το παρόν έχει έρθει ένας trader ονόματι Μυστακίδης.
Ας δούμε λοιπόν αυτόν κι όταν έρθει η μοτορόλα το συζητάμε και γι αυτήν.

Από καμιά λήθη δεν βγήκε ο Σαββίδης.
Η γνώμη μου είναι πως ο Ιβάν περίμενε κάποια φουστιά από μέρους του ΑΣ και του Κατσαρή σε σχέση με το γήπεδο.
Αν έχω δίκιο θα φανεί από τις επόμενες κινήσεις του ίδιου και της ΠΑΕ σχετικά με το θέμα.
Εχει αρκετά ακόμη επεισόδια το σήριαλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 4):
Ιάσονας, theo-drama, Unpsofable78, Apil44
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις οτι η προσβασιμοτητα και οι συνθηκες της τουμπας ειναι εξαιρετικες για ΑμεΑ. Θα παω ομως να παρω αγκαλια την μαμα μου γιατι θα βοηθησει.

Το οτι εσυ βρισκεις την οπτικη μου και τον τροπο σκεψης μου σαν μπιχτη ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο μου. Μην τα διαβαζεις αν δε σ'αρεσουν.

Το να λεω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ειναι επειδη δε βαζω εαυτον πανω απο τον ΠΑΟΚ. Αν ο Σαββιδης αποδειξει σε εμενα και στα δικα μου κρητηρια οτι δεν εχει χασει την μπαλα τοτε θα βγω με μεγαλη μου χαρα οτι εκανα λαθος και θα κανω κωλοτουμπες τριπλα αξελ και ολα τα σχετικα. Αλλα την εμπιστοσυνη ΜΟΥ εγω θα κρινω ποτε θα την ξαναδωσω στον Ιβαν οχι ΕΣΥ.

Και κατι τελευταιο. Ουτε γνωστοι ειμαστε ουτε φιλοι και δε θα γινουμε. Τις ειρωνειες κρατα τες γιαυτους. Προσπαθω να σεβομαι τα μελη και περιμενω το ιδιο.
These users thanked the author embuji for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Νομίζω ότι αναφέρεσαι στο 2006, όταν ήρθε ο Σαββίδης και είπε στον Κατσαρή (επί της ουσίας) ότι εγώ δεν θέλω την ομάδα, το γήπεδο θέλω, ενώ ο Κατσαρής και υπόλοιποι του Α.Σ. έψαχναν λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα είπε ότι θέλω το γήπεδο στο ονομά μου. Του απάντησαν ότι αυτό δεν γίνεται βάσει νόμου, γιατί αυτή η έκταση έχει παραχωρηθεί από το κράτος για τον Ερασιτέχνη.

Τότε ο Σαββίδης απάντησε, δε με ενδιαφέρει, να αλλάξει ο νόμος.

Το ιστορικό - χρονικό πλαίσιο και η δήλωση στην οποία αναφέρεσαι, αφορά το 2006, όχι το χτίσιμο του γηπέδου από κάποιον επενδυτή που θα χώσει με το καλημέρα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Δε υπάρχει σύγκριση των καταστάσεων των δύο εποχών, της δήλωσης στην οποία αναφέρεσαι.

Το 2006 είχαμε έναν άγνωστο για εμάς Σαββίδη, πρώην καπνεργάτη, που έγινε δισεκατομμυριούχος στις στάχτες της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης όπως και πολλοί άλλοι.

Το 2025 με την τεράστια υπερπληροφόρηση, το internet και το AI, έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στις πληροφορίες.
Το ίδιο και ο Α. Σ.

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης είναι ΠΑΟΚτσής, Σαλονικιός και ο δεύτερος πλουσιότερος Έλληνας που θα χρηματοδοτήσει άμεσα με 250 εκατομμύρια το νέο γήπεδο και τα λεφτά μπροστά ως εγγύηση - καταπίστευμα.

Ο Α.Σ. πιστεύω και γνωρίζει το πρόσωπο του Μυστακίδη και το εμπιστεύεται πολύ περισσότερο από τον εξαφανισμένο (από τη Θεσσαλονίκη) τα τελευταία έξι χρόνια Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:52 Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις οτι η προσβασιμοτητα και οι συνθηκες της τουμπας ειναι εξαιρετικες για ΑμεΑ. Θα παω ομως να παρω αγκαλια την μαμα μου γιατι θα βοηθησει.

Το οτι εσυ βρισκεις την οπτικη μου και τον τροπο σκεψης μου σαν μπιχτη ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο μου. Μην τα διαβαζεις αν δε σ'αρεσουν.

Το να λεω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ειναι επειδη δε βαζω εαυτον πανω απο τον ΠΑΟΚ. Αν ο Σαββιδης αποδειξει σε εμενα και στα δικα μου κρητηρια οτι δεν εχει χασει την μπαλα τοτε θα βγω με μεγαλη μου χαρα οτι εκανα λαθος και θα κανω κωλοτουμπες τριπλα αξελ και ολα τα σχετικα. Αλλα την εμπιστοσυνη ΜΟΥ εγω θα κρινω ποτε θα την ξαναδωσω στον Ιβαν οχι ΕΣΥ.

Και κατι τελευταιο. Ουτε γνωστοι ειμαστε ουτε φιλοι και δε θα γινουμε. Τις ειρωνειες κρατα τες γιαυτους. Προσπαθω να σεβομαι τα μελη και περιμενω το ιδιο.
Ξεκίνα από το να σεβαστείς πρώτα τον Ιβάν.
Με τον ίδιο τρόπο που θέλεις να σέβονται και σένα.

ΥΓ. Αντέγραψα τον τρόπο που εκφράζεσαι. Αν δεν σου αρέσει, είναι επειδή κοιτάς στον καθρέφτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 4):
eorptol1, theo-drama, Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μα τον Θεό δε ξέρεις πως κρατιέμαι...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”