Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε μάγκες δεν είπε κανείς ότι ο Τσαλοφ είναι για Δ Εθνική

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του λείπουν ώστε να αντέξει το ρόλο του βασικού ίσως φορ στον ΠΑΟΚ. Αλλά τα ρημάδια αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ κρίσιμα

Δεν γίνεται ΚΑΘΕ φορά που βγαίνει μπροστά με τη μπάλα στα πόδια να την χάνει.

Δεν γίνεται ΠΟΤΕ να μην έχει ευκαιρία να κάνει ένα σοβαρό σουτ

Ο Σαματα που είναι περίγελος, ούτε μια λάθος πάσα δεν είχε σε φάση ανάπτυξης . Είχε και δύο τρεις ενδιαφέροντες ελιγμούς. Στη μέση του γηπέδου όχι στην αντίπαλη εστία, αλλά ειχε

Τακτικά είναι καλός ο Τσαλοφ καλες βλεψεις για πάσες έχει, αλλά δεν τραβάει παραπανω
These users thanked the author Equalizer for the post:
Special 4
george188

Δημοσίευση από george188 »

O τσαλοφ σήμερα εξαιρετικός είναι
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:00
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:55 Δεν ξέρουμε τι ζητάει και τι θέλει να δει ο προπονητής. Δηλαδή το 19 που μετά πήραμε νταμπλ τι εικόνα είχαμε στα φιλικά, θυμάται κάποιος? Εγώ πάντως βλέπω την ομάδα να μη θέλει τη μπάλα ηθελημένα και να προσπαθεί να δουλέψει το επίθετικο τρανζισιον
Νομίζω έχουν συγκεκριμένες εντολές να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό δεν είναι εύκολο για μιά ομάδα, οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να βγάλουν καποια πράγματα που δουλεύουν στην προπόνηση.

Δεν έχει να κάνει με πιασμένα ποδια που γράφτηκε εντελώς λανθασμένα. Οι προετοιμασίες σήμερα δεν έχουν παίκτες να τρέχουν στα βουνά οπως κάναμε εμείς στην εποχή μου που μας βάζαν να τρέχουμε στο Σειχ Σου ακόμα και πρίν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Πιό πολύ έχει να κάνει με τακτική και εκτέλεση ρουτινών.
Τα πόδια δεν πιάνονται μόνο αν τρέχεις στα βουνά.
Όταν το προπονητικό φορτίο είναι μεγάλο είναι λογικό να είναι τα πόδια βαριά.
Σε αυτο το στάδιο με παιχνίδι σε δέκα μέρες οι προπονήσεις στοχεύουν στην πλήρη ενεργοποιηση του νεύρομυϊκού συστήματος για την πλήρη ανάκτηση της έκρηξης και της ταχύτητας με ανάλογο ασκησιολογιο , πολύ καλό recovery και τα φιλικά και οικογενειακά διπλά στον μεγαλύτερο βαθμό πίεσης
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Mīngus έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:19 Εμένα πάλι γιατί μου άρεσε ο Τσάλοφ σήμερα;
Σαν επιθετικό χάφ πήγε μιά χαρά. Θα μπορούσε να παίξει σε 442 με τον Ακπομ φουνταριστό πχ.
Αυτό που λέμε είναι οτι ο ίδιος δεν είναι φουνταρτιστό 9άρι με εκτόπισμα και ταχυτητα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15 Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.

Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Υπάρχει πάντα και η άλλη άποψη.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Στα δικά μου μάτια είδα έναν Τσάλοφ να έχει κάνει το καλύτερο του παιχνίδι ανεξάρτητα αν θέλουμε φορ!

Ακόμα πιο σίγουρο η αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου χαφ. Τέτοιου που να βοηθάει στα άκρα του μπιλντ απ'. Να μπορεί να υποδεχθεί την μπάλα και να ξέρει τι να την κάνει.
These users thanked the author Maxpaok for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Equalizer έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:20 Ρε μάγκες δεν είπε κανείς ότι ο Τσαλοφ είναι για Δ Εθνική

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του λείπουν ώστε να αντέξει το ρόλο του βασικού ίσως φορ στον ΠΑΟΚ. Αλλά τα σημάδια αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ κρίσιμα

Δεν γίνεται ΚΑΘΕ φορά που βγαίνει μπροστά με τη μπάλα στα πόδια να την χάνει.

Δεν γίνεται ΠΟΤΕ να μην έχει ευκαιρία να κάνει ένα σοβαρό σουτ

Ο Σαματα που είναι περίγελος, ούτε μια λάθος πάσα δεν είχε σε φάση ανάπτυξης . Είχε και δύο τρεις ενδιαφέροντες ελιγμούς. Στη μέση του γηπέδου όχι στην αντίπαλη εστία, αλλά ειχε

Τακτικά είναι καλός ο Τσαλοφ καλες βλεψεις για πάσες έχει, αλλά δεν τραβάει παραπανω
Ακριβώς.
Και είναι πολύ αργός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

renegade έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:20
Magpies4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:00
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:55 Δεν ξέρουμε τι ζητάει και τι θέλει να δει ο προπονητής. Δηλαδή το 19 που μετά πήραμε νταμπλ τι εικόνα είχαμε στα φιλικά, θυμάται κάποιος? Εγώ πάντως βλέπω την ομάδα να μη θέλει τη μπάλα ηθελημένα και να προσπαθεί να δουλέψει το επίθετικο τρανζισιον
Νομίζω έχουν συγκεκριμένες εντολές να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό δεν είναι εύκολο για μιά ομάδα, οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να βγάλουν καποια πράγματα που δουλεύουν στην προπόνηση.

Δεν έχει να κάνει με πιασμένα ποδια που γράφτηκε εντελώς λανθασμένα. Οι προετοιμασίες σήμερα δεν έχουν παίκτες να τρέχουν στα βουνά οπως κάναμε εμείς στην εποχή μου που μας βάζαν να τρέχουμε στο Σειχ Σου ακόμα και πρίν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Πιό πολύ έχει να κάνει με τακτική και εκτέλεση ρουτινών.
Τα πόδια δεν πιάνονται μόνο αν τρέχεις στα βουνά.
Όταν το προπονητικό φορτίο είναι μεγάλο είναι λογικό να είναι τα πόδια βαριά.
Σε αυτο το στάδιο με παιχνίδι σε δέκα μέρες οι προπονήσεις στοχεύουν στην πλήρη ενεργοποιηση του νεύρομυϊκού συστήματος για την πλήρη ανάκτηση της έκρηξης και της ταχύτητας με ανάλογο ασκησιολογιο , πολύ καλό recovery και τα φιλικά και οικογενειακά διπλά στον μεγαλύτερο βαθμό πίεσης
Ρενέ το ίδιο κάνουν όλοι, καί οι αντίπαλοι. Φυσική κατάσταση με μπάλα και αγώνες. Η σημερινή εμφάνιση δεν έχει επηρεαστεί από αυτό (εκτός ίσως του Πέλκα και φυσικά του Μεϊτέ που όπως ξέρεις είναι βαρύ κορμί και παίζει συνεχώς).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

2 τελικές οι Ολλανδοί στα πρώτα 2,5 λεπτά.
2-2 στην 3η τελική.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Στην άμυνα και στα ανασταλτικά είμαστε και στα 4 φιλικά για τα πανηγύρια. Μας κάνουν όλοι γιογιό. Και είναι το ίδιο περσινό ρόστερ στον άξονα.

Ο γαύρος φέτος με τον άξονα που έχει χτίσει ελπίζω να μη μας κάνει τριμπάχαλο δυστυχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ο Γκουγκεσασβίλι όρθιος τα τρώει όλα.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ναι ο Γκουγκεσασβιλι φταίει σε αυτό το γκολ
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
sakis_the_fraud
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Το σχέδιο αντίδρασης στην πίεση ποιο είναι;
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Έτοιμη τη βλέπω τη Ναιμέγκεν...θα κάνει ζημιές φέτος
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Ας μου πει κάποιος ότι αυτό τον νεωτερισμο με την πάσα στο ελεύθερο την κάνουμε για το χαβαλέ στα φιλικά και δεν θα το συνεχίσουμε στα επίσημα. Και ας είναι και ψέματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”