Ο Γκμοχ με το παπάκιMagpies4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:00Νομίζω έχουν συγκεκριμένες εντολές να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό δεν είναι εύκολο για μιά ομάδα, οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να βγάλουν καποια πράγματα που δουλεύουν στην προπόνηση.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:55 Δεν ξέρουμε τι ζητάει και τι θέλει να δει ο προπονητής. Δηλαδή το 19 που μετά πήραμε νταμπλ τι εικόνα είχαμε στα φιλικά, θυμάται κάποιος? Εγώ πάντως βλέπω την ομάδα να μη θέλει τη μπάλα ηθελημένα και να προσπαθεί να δουλέψει το επίθετικο τρανζισιον
Δεν έχει να κάνει με πιασμένα ποδια που γράφτηκε εντελώς λανθασμένα. Οι προετοιμασίες σήμερα δεν έχουν παίκτες να τρέχουν στα βουνά οπως κάναμε εμείς στην εποχή μου που μας βάζαν να τρέχουμε στο Σειχ Σου ακόμα και πρίν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Πιό πολύ έχει να κάνει με τακτική και εκτέλεση ρουτινών.
Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
- Σουριναμέζος
Χάναμε από την Νορτζελαντ και την Αντβέρπ (που δεν ήταν καν στο επίπεδο που είναι τώρα), μόνο την Ντε Χράαφσχαπ είχαμε κερδίσει.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:55 Δηλαδή το 19 που μετά πήραμε νταμπλ τι εικόνα είχαμε στα φιλικά, θυμάται κάποιος?
Μετά βέβαια ξεκίνησαν τα επίσημα και κάναμε την τότε μόνιμα τσαμπιονσλιγκάτη Βασιλεία να μοιάζει Λαμία
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Skoufos_tou_Lucescu
το λέω από την περσινή σεζόν:
ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφή ΔΥΟ (2) ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ.
Ένας βασικός, στο σύστημα 4-3-3 του Λούτσε και ένας αναπληρωματικός του βασικού.
Κοντά σε αυτούς, και ένας πιτσιρικάς, ως τρίτος επιθετικός της ομάδος, από τις ακαδημίες.
Ο Τσάλοφ δεν πρέπει, δεν μπορεί να υπολογίζεται ως κεντρικός επιθετικός.
ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφή ΔΥΟ (2) ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ.
Ένας βασικός, στο σύστημα 4-3-3 του Λούτσε και ένας αναπληρωματικός του βασικού.
Κοντά σε αυτούς, και ένας πιτσιρικάς, ως τρίτος επιθετικός της ομάδος, από τις ακαδημίες.
Ο Τσάλοφ δεν πρέπει, δεν μπορεί να υπολογίζεται ως κεντρικός επιθετικός.
- ΑποστόληςΑ
Πέλκας και Τσαλώφ απογοητευτικοί.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- nkoss
Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Odi for the post (total 5):
- george188, renegade, abc_o_ karpouzas, Dimpatra, sakis_the_fraud
Λίγο χαλαρά στις κρίσεις μας στα φιλικά. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Ξεκινάνε τα επίσημα σε 10 μέρες, θα έχουμε χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Ξεκινάνε τα επίσημα σε 10 μέρες, θα έχουμε χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Τηρουμένων των αναλογιών και του φιλικού δεν έχω παράπονο απο τους παίκτες εκτός από έναν. Νομίζω το τί προσπαθούν να εκτελέσουν είναι το πιό μεγάλο πρόβλημα γιατί ήμασταν προβλέψιμοι. Ίσως και το σύστημα με τον Μειτέ στο 6 που δεν δουλεύει όταν δεν έχει βοήθειες.
Ο ένας που για μένα δεν βλέπω πώς μπορεί να χωρέσει στον ΠΑΟΚ είναι ο Δημητράκης. Πραγματικά με απογοητεύει η τσαπατσουλιά του, τα εικονικά τρεξίματα, οι λάθος τοποθετήσεις, αργές επιστροφές. ΟΚ είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά θεωρώ οτι αυτή την στιγμή στις θέσεις που μπορεί να παίξει έχουμε πολύ καλύτερους. Βλέπω τον Χατσίδη πχ σαν ένα φοβερό πρότζεκτ που κινείται στους ίδιους χώρους. Το ίδιο και ο Ιβανουσετς. Μην πώ Μπάλντε που θα βοηθούσε στη θέση αυτή πολύ παραπάνω.
Ο Τσάλοφ τωρα κύριοι χαφίζει. Δεν μπορεί στο 9. Είναι σούπερ σόφτ και αργός. Έχει πολύ καλά στοιχεία για μεσοεπιθετικός, κρυφό φόρ. Καμία σχέση με το 9άρι που ζητάει ο Ραζβάν. Εγώ απορώ γιατί δεν τον πουλάμε πίσω στην Ρωσία για να φέρουμε δύο φόρ (σόρρυ που το ξαναγράφω).
Οι υπόλοιποι εμένα μου άρεσαν. Και ο Τσάλοφ σαν χάφ.
Ο ένας που για μένα δεν βλέπω πώς μπορεί να χωρέσει στον ΠΑΟΚ είναι ο Δημητράκης. Πραγματικά με απογοητεύει η τσαπατσουλιά του, τα εικονικά τρεξίματα, οι λάθος τοποθετήσεις, αργές επιστροφές. ΟΚ είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά θεωρώ οτι αυτή την στιγμή στις θέσεις που μπορεί να παίξει έχουμε πολύ καλύτερους. Βλέπω τον Χατσίδη πχ σαν ένα φοβερό πρότζεκτ που κινείται στους ίδιους χώρους. Το ίδιο και ο Ιβανουσετς. Μην πώ Μπάλντε που θα βοηθούσε στη θέση αυτή πολύ παραπάνω.
Ο Τσάλοφ τωρα κύριοι χαφίζει. Δεν μπορεί στο 9. Είναι σούπερ σόφτ και αργός. Έχει πολύ καλά στοιχεία για μεσοεπιθετικός, κρυφό φόρ. Καμία σχέση με το 9άρι που ζητάει ο Ραζβάν. Εγώ απορώ γιατί δεν τον πουλάμε πίσω στην Ρωσία για να φέρουμε δύο φόρ (σόρρυ που το ξαναγράφω).
Οι υπόλοιποι εμένα μου άρεσαν. Και ο Τσάλοφ σαν χάφ.
-
Στο σημερινό ματσ τι σας φταιει ο Τσαλοφ? Με μια ασιστ , συμμετοχή στο δεύτερο γκολ, έτοιμο γκολ τον Πελκα και γενικά μια ομαδα που έχασε το κέντρο κατά κράτος.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι στα χαφ κι όχι στο φορ.
Πελκας μόνο για 20 λεπτά
Το μεγάλο πρόβλημα είναι στα χαφ κι όχι στο φορ.
Πελκας μόνο για 20 λεπτά
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- sakis_the_fraud
Επιθετικά είμαστε καλοί και αποτελεσματικοί, ακόμα και με αυτόν τον πολύ μέτριο Τσάλοφ.
Μεσοαμυντικά η εικόνα της ομάδος είναι ιδιαίτερα προβληματική. Δεν μπορούμε πολλές φορές ούτε να κρατήσουμε μπάλα.
Ο Ντέλιας είναι ο μισός ΠΑΟΚ.
Ό,τι καλό, ορθολογικό και όμορφο ποδοσφαιρικό γίνεται, έχει αφετηρία τον Ντέλια.
Μεσοαμυντικά η εικόνα της ομάδος είναι ιδιαίτερα προβληματική. Δεν μπορούμε πολλές φορές ούτε να κρατήσουμε μπάλα.
Ο Ντέλιας είναι ο μισός ΠΑΟΚ.
Ό,τι καλό, ορθολογικό και όμορφο ποδοσφαιρικό γίνεται, έχει αφετηρία τον Ντέλια.
- These users thanked the author Special 4 for the post:
- sakis_the_fraud
-
Ειλικρινά μάλλον εγώ βλέπω άλλο αγώνα.. Σήμερα κάνει μπαμ από χιλιόμετρο ότι τα άκρα μπάζουν και ο άξονας κράτησε την πίεση που δεχτήκαμε.
Κράζετε τον Τσαλοφ που όποτε υπήρξε συνεργασία μέσα ήταν.
Σαστρε , Τειλορ , Ζιβκοβιτς (κάπως υποφερτός) και Πελκας υστερούν στο ρόλο τους. Και άντε ο Ζιλέ θα ανέβει , πάντα ξεκινά κάπως βαρύς, ο Πελκας σαν να μην εμφανίστηκε ποτέ στην προετοιμασία είναι. Καλά για Σαστρε πλέον δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα.
Κράζετε τον Τσαλοφ που όποτε υπήρξε συνεργασία μέσα ήταν.
Σαστρε , Τειλορ , Ζιβκοβιτς (κάπως υποφερτός) και Πελκας υστερούν στο ρόλο τους. Και άντε ο Ζιλέ θα ανέβει , πάντα ξεκινά κάπως βαρύς, ο Πελκας σαν να μην εμφανίστηκε ποτέ στην προετοιμασία είναι. Καλά για Σαστρε πλέον δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- sakis_the_fraud
-
Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε πάντως όσοι μιλάνε για απογοήτευση απλά δεν είδαν καν τι έκανε μέσα στο γήπεδο σε αυτά τα 60 λεπτά και για μένα υπάρχει προκατάληψη
- These users thanked the author paokpantou for the post (total 4):
- Ορτζονικίδης, abc_o_ karpouzas, Dimpatra, sakis_the_fraud
-
Σίγουρα κάποιοι ξέρουν περισσότερο μπάλα από μένα παιδιά, αλλά ο Τσάλοφ ήταν και στις δυο φάσεις του γκολ , στο πρώτο είχε την ασίστ, και έφτιαξε μόνος του την καλύτερη ευκαιρία για το τρίτο. Δηλαδή πρέπει να καταπιεί σπαθιά ξερωγώ?
Κατα τ'αλλα αθλητική η Ναϊμέγκεν, βρίσκονται μεταξύ τους εύκολα και γρήγορα, αλλά δεν κινδυνέψαμε και ιδιαίτερα. Σαν να φάνηκε στο δεύτερο ημίωρο ότι τους ανακόψαμε κάπως με το build up - η ιδέα μου είναι?
Κατα τ'αλλα αθλητική η Ναϊμέγκεν, βρίσκονται μεταξύ τους εύκολα και γρήγορα, αλλά δεν κινδυνέψαμε και ιδιαίτερα. Σαν να φάνηκε στο δεύτερο ημίωρο ότι τους ανακόψαμε κάπως με το build up - η ιδέα μου είναι?
- These users thanked the author Ορτζονικίδης for the post:
- sakis_the_fraud
Εμένα πάλι γιατί μου άρεσε ο Τσάλοφ σήμερα;
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- sakis_the_fraud