Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
- Skoufos_tou_Lucescu
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Δεν ξέρουμε τι ζητάει και τι θέλει να δει ο προπονητής. Δηλαδή το 19 που μετά πήραμε νταμπλ τι εικόνα είχαμε στα φιλικά, θυμάται κάποιος? Εγώ πάντως βλέπω την ομάδα να μη θέλει τη μπάλα ηθελημένα και να προσπαθεί να δουλέψει το επίθετικο τρανζισιον
Τρεις φορές πιέσαμε ψηλά τρία κλεψίματα δύο γκολ
Ξεκάθαρη οδηγία να παίζει ο Παβλενκα με άμεσα γεμίσματα η μπάλα δεν έχει περάσει στα χαφ ούτε μισή φορά
Ούτε πασες στους αμυντικούς για να κυκλοφορήσει η μπάλα στο δικό μας μισό
Ξεκάθαρη οδηγία να παίζει ο Παβλενκα με άμεσα γεμίσματα η μπάλα δεν έχει περάσει στα χαφ ούτε μισή φορά
Ούτε πασες στους αμυντικούς για να κυκλοφορήσει η μπάλα στο δικό μας μισό
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- Σουριναμέζος
-
Κυνικοί στην επίθεση και όμορφη φάση με τον Ντέλια να μπαίνει με τη μπάλα στην εστία. Σπουδαίο ατού του Σάστρε που ξέρει τους συμπαίκτες και βγάζει αυτοματισμούς μπροστά. 

Πάρτε βρε ένα χάφ με τους γυρίζω την μπάλα πίσω όλη την ώρα. Να μπορεί να ελευθερώνει λίγο το παιχνίδι. Νταξ προετοιμασία βαριά ποδια μέχρι ένα σημείο
Νομίζω έχουν συγκεκριμένες εντολές να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό δεν είναι εύκολο για μιά ομάδα, οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να βγάλουν καποια πράγματα που δουλεύουν στην προπόνηση.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:55 Δεν ξέρουμε τι ζητάει και τι θέλει να δει ο προπονητής. Δηλαδή το 19 που μετά πήραμε νταμπλ τι εικόνα είχαμε στα φιλικά, θυμάται κάποιος? Εγώ πάντως βλέπω την ομάδα να μη θέλει τη μπάλα ηθελημένα και να προσπαθεί να δουλέψει το επίθετικο τρανζισιον
Δεν έχει να κάνει με πιασμένα ποδια που γράφτηκε εντελώς λανθασμένα. Οι προετοιμασίες σήμερα δεν έχουν παίκτες να τρέχουν στα βουνά οπως κάναμε εμείς στην εποχή μου που μας βάζαν να τρέχουμε στο Σειχ Σου ακόμα και πρίν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Πιό πολύ έχει να κάνει με τακτική και εκτέλεση ρουτινών.
Τον Τσαλοφ δεν τον πιστεύω οκ, αλλά με τον τρόπο που παίζει η ομάδα τι να κάνει αλήθεια... Μπράντον και Σαματα θέλουμε αν συνεχίσουμε ετσι
- ΑποστόληςΑ
Chalov: Δεν έχω δει πιο αργό παίκτη στη ζωή μου.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Patron
- ΑποστόληςΑ
Δεν ειναι αργος ειναι ΑΝΕΥΡΟΣ
Παντως σημερα εδειξε καλος στο συνδυαστικο
Παντως σημερα εδειξε καλος στο συνδυαστικο
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- sakis_the_fraud
Η προετοιμασία είναι για να διορθώνονται αδυναμίες όχι να πανηγυρίσουμε γκολ.Hayate έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:31Έχουμε κενά όπως όλες οι ομάδες .. Δηλαδή κάνει καλό να γκρινιάζουμε από την Ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου???Πανηγυριστε και κάνα γκολ ,δεν είναι ντροπήsoigol έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:18Αυτή η ανόητη εμμονή να δικαιολογείται το οτιδήποτε γιατί οι "άλλοι" είναι "απέναντι" νομίζετε κάνει καλό;Hayate έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:13 Τελευταία φορά που πανηγυρίζω γκολ ως ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή δε δίνουμε 20-30 εκατομμύρια για μεταγραφές και παίρνουμε ελεύθερους...Ελπίζω να το διαβάσουν εκεί στην ΠΑΕ και να το μεταφέρουν στον Ιβάν ..
Το κενό στο κέντρο δεν φαίνεται από το πρώτο λεπτό;
Εξ ου και η ευκαιρία !
Έλεος, φτάνει η "υπεράσπιση", ούτε η μάνα τους......