Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από eorptol1 »

alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:05 Δυο εχει :lol:
eorptol ηταν και λογω προβληματος τοτε ειπαμε να κανω αλλο για να μπορω να μπαινω
και εγινε το eorptol1 συνεχεια του αλλου ναι ειμαι ο γνωστος τυπος που βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα λεω εγω τωρα οποτε εχω το ανενεργο eorptol και το eorptol1 που ειναι συνεχεια του δεν παιζω κρυφτουλι :D :D
Άβαταρ μέλους
eorptol1

axaristos_4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:57 Εντάξει ο eorptol είναι ο eorptol.

Και με Ζαγοράκη ο ίδιος ήταν και με Σαββίδη ο ίδιος είναι και με Μυστακίδη ο ίδιος θα είναι.
Υπάρχει μια διαχρονική σταθερότητα.
ενω εσυ με τα 18 μυνηματα καταλαβες ποιος ειμαι ? η μηπως εχεις πολλα nick name ? που ειναι το πιθανοτερο ?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

το κρυφτουλι ΑΣ συνεχιζετε πολυ υπουλος ο ρολος τους γενικη συνελευση τωρα για να αναγκαστουν να μιλησουν επιτελους
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

aivas19 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:26
bane1980 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:17
theodoros έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:56 Τα 100 χρόνια θα συνδυαστούν με εμφύλιο δυστυχώς..
Κανένα εμφύλιο φίλε.
Ο κόσμος θα πρέπει να κοιτάξει το καλό του ΠΑΟΚ, από ΠΑΕ μέχρι και το τελευταίο τμήμα του ΑΣ, και μέσα στο γενικότερο καλό είναι και μια ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ λύση για το γηπεδο.
Και εγώ θα πω και για τη χρηματοδότηση της ομάδας.
Μπορεί ο Σαββίδης? Ας έχει τον πρώτο λόγο, τον έχει κερδίσει δικαιωματικά. Αλλά να δεσμευτεί, όχι με μα μου σου του και σε ένα χρόνο θα δούμε εάν υπάρχει η χρηματοδότηση κλπ.
Δεν μπορεί ο Σαββίδης? Εάν υπηρετεί όπως λέει το καλό του ΠΑΟΚ και δεν θέλει διχόνοια, να συνεννοηθεί με την άλλη πλευρά και θα τιμηθεί όπως του αρμόζει, συν ότι θα γίνει και αρκετά πλουσιότερος.
Ο κόσμος δεν πρέπει να διασπαστεί ούτε να γίνει έρμαιο στις business δύο δισεκατομμυριούχων. Θα διαφωνήσει, σίγουρα, θα ανέβουν και τόνοι, αλλά όχι εμφύλιο.
ΠΑΟΚ μόνο.
Ο εμφυλιος εχει ηδη ξεκινησει
Κακώς.
Στο χέρι και των δύο είναι μαζί με τα συμφέροντα τους να υπηρετήσουν και την ενότητα, ο,τι και να αποφασιστεί.
Ο εμφύλιος θα βλάψει και τους δύο, όποιος και να υπερισχύσει.
Άβαταρ μέλους
bane1980

ABOLEYTOI έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:31 εγώ δεν πολυκαίγομαι αν του φτάνουν του Σαββίδη τα λεφτά για να τελείωσει το γήπεδο. Θα τα βάλουμε εμείς για να αποκτήσει ένα κωλοστάδιο και μια δεύτερη πόλη στην Ελλάδα. Αν στην Αθήνα που μένει ο μισός πληθυσμός έχει τρεις γηπεδάρες, άλλες τόσες έπρεπε να έχει στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αν το κάνει ο Μυστακίδης το γήπεδο θα φτιαχτούν καινούριες φωτογραφίες ή θα συνεχίσουν οι εταιρείες που ήδη εμπλέκονται; Επειδή μας βολεύει για πιο γρήγορα το ρωτάω.
Χωρίς να ειμαι γνώστης, φαντάζομαι έχει να κάνει με το IP των σχεδίων που υποθέτω παραμένουν στην αρχιτεκτονική εταιρία ειδικά εάν δεν έχει ξεκινήσει το έργο?
Προφανώς δεν θα κάνει το ίδιο ακριβώς αλλά δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσει από το μηδέν...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτό που λέει ο Κουβεντιδης σχετικά με τη ρήτρα στο μνημονιο;

"Αν δεν τηρηθούν οι όροι του μνημονίου, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των χρονοδιαγραμμάτων, τότε προβλέπεται αποζημίωση ίση με τη ζημία, που έχει υποστεί το μέρος που δεν ευθύνεται"

Ποια είναι η ζημιά για τον ΑΣ;
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση, είναι lose-lose, δεν υπάρχει το δίλημμα "Ή ο ένας Ή ο άλλος", "ας αναλάβει όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση της ομάδας". ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν μπορεί να έχει και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Όσες ομάδες έφτιαξαν γήπεδο (με δικά τους κεφάλαια όχι χαρισμένα από το κράτος) αναγκαστικά έκαναν "κοιλιά". (Μας;) Δημιουργήθηκε η πίεση να κάνουμε γήπεδο ΑΜΕΣΑ (για τα 100 χρόνια και γιατί θα "ξεφύγουν" οι άλλοι που τους δωρίζουν γήπεδα, λες κι αν περιμέναμε κανα δυο χρόνια ακόμα στα τόσα που περιμέναμε θα άλλαζε κάτι, δεν είναι δα ότι γκρεμίσαμε τον Ναό και δεν έχουμε που να παίζουμε, αλλά έτσι πως τα κάναμε μπορεί να καταλήξουμε κι έτσι) χωρίς να μας νοιάζει οποιαδήποτε συνδρομή της πολιτείας (ούτε καν για το Καυτανζόγλειο, πόσο μάλλον για χρηματοδότηση) γιατί είμαστε περήφανοι/άπλες/μ@$%#ες, ούτε αν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, οπότε ας αποδεχτούμε τις συνέπειες των πράξεων και των αποφάσεών μας.
These users thanked the author lkosmid for the post (total 5):
Parolos, Montrealiotis, paok apo epilogi, Apil44, george188
Άβαταρ μέλους
bane1980

joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:06 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτό που λέει ο Κουβεντιδης σχετικά με τη ρήτρα στο μνημονιο;

"Αν δεν τηρηθούν οι όροι του μνημονίου, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των χρονοδιαγραμμάτων, τότε προβλέπεται αποζημίωση ίση με τη ζημία, που έχει υποστεί το μέρος που δεν ευθύνεται"

Ίσως μπει κάποιο flat πόσο αποζημίωσης (μπορεί και κλιμακωτό), γιατί δεν είναι ότι μπορεί να ποσοτικοποιηθει κάτι άλλο, πχ χαμένες πωλήσεις ή ενοίκια κλπ
george188

Δημοσίευση από george188 »

lkosmid έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:16 Έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση, είναι lose-lose, δεν υπάρχει το δίλημμα "Ή ο ένας Ή ο άλλος", "ας αναλάβει όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση της ομάδας". ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν μπορεί να έχει και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Όσες ομάδες έφτιαξαν γήπεδο (με δικά τους κεφάλαια όχι χαρισμένα από το κράτος) αναγκαστικά έκαναν "κοιλιά". (Μας;) Δημιουργήθηκε η πίεση να κάνουμε γήπεδο ΑΜΕΣΑ (για τα 100 χρόνια και γιατί θα "ξεφύγουν" οι άλλοι που τους δωρίζουν γήπεδα, λες κι αν περιμέναμε κανα δυο χρόνια ακόμα στα τόσα που περιμέναμε θα άλλαζε κάτι, δεν είναι δα ότι γκρεμίσαμε τον Ναό και δεν έχουμε που να παίζουμε, αλλά έτσι πως τα κάναμε μπορεί να καταλήξουμε κι έτσι) χωρίς να μας νοιάζει οποιαδήποτε συνδρομή της πολιτείας (ούτε καν για το Καυτανζόγλειο, πόσο μάλλον για χρηματοδότηση) γιατί είμαστε περήφανοι/άπλες/μ@$%#ες, ούτε αν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, οπότε ας αποδεχτούμε τις συνέπειες των πράξεων και των αποφάσεών μας.
Γι αυτο ουρλιαζω και δεν καταλαβαινω πως επικροτουν το καραγκιοζιλίκι του ΑΣ που δεν άφησε κανένα πεδίο συννενόησης, και ακουω ιστοριες για αγριους και μπραβο στους ανεπαρκέστατους. Που ακομα και οι αρδ τους καλυπτουν λεγοντας το τελευταιο καιρο οτι δεν ηξεραν τι υπεγραφε ο κατσαρης. Π@π@ρια μεντολες δνε ηξεραν
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
to_tefteri_tis_Marias, Apil44, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:06 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτό που λέει ο Κουβεντιδης σχετικά με τη ρήτρα στο μνημονιο;

Η ζημιά είναι τα έσοδα που θα είχε εάν όλα έβαιναν σύμφωνα με το σχέδιο, τα οποία έσοδα δεν έχει π.χ. λόγω καθυστερήσεων στην εκτέλεση των όρων του μνημονίου.
Είναι ζημιά με την διασταλτική έννοια του όρου.
Υπογράφεις το μνημόνιο επειδή υπάρχει προσδοκία συγκεκριμένων εσόδων. Αν για κάποιο λόγο (από αυτούς που περιγραφονται στο μνημόνιο) δεν πραγματοποιηθούν τα έσοδα αυτά, το γεγονός συνιστά ζημία.

ΥΓ. Σημαντική είναι η τελευταία φράση "το μέρος που δεν ευθύνεται". Η αποζημίωση θα δοθεί μόνον εάν ο ΑΣ δεν ευθύνεται με οποιοδήποτε τρόπο για καθυστερήσεις, ματαιώσεις κλπ.
Σε ότι με αφορά, σε παρόμοιες περιπτώσεις όπου βάζω τα δικά μου λεφτά, θα ήμουν ακόμη περισσότερο σφιχτός απέναντι στον ΑΣ. Θα προσδιόριζα την ευθύνη του συμβεβλημένου και στις παραλείψεις του να κάνει συγκεκριμένες ενέργειες π.χ. ο ΑΣ να πιέσει την κυβέρνηση με συγκεκριμένο τρόπο (που θα είχε συμφωνηθεί και περιληφθεί στο μνημόνιο) ώστε το έργο να προχωρησει γρήγορα, να δοθεί η ίδια αναλογικά επιδότηση που δόθηκε και στους άλλους κλπ.
Η ΠΑΕ και ο Ιβάν δεν το κάνουν αυτό, είναι πιο σοφτ απέναντι στον ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποια είναι αυτά τα έσοδα που θα προέκυπταν μέσα σε 1 χρονο; Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο έσοδο. Οσο δε για τον όρο περί πίεσης του ΑΣ θα έπρεπε να είναι τρελός κάποιος στον ΑΣ για να συμφωνήσει σε τέτοιο όρο. Αλίμονο αν έμπαιναν δεσμευτικό όροι σε μνημόνια οι οποίοι έχουν νομικά αφηρημένη έννοια. Ειναι σχετικά προφανές ότι μιλάμε για μνημόνιο παράτασης χρόνου. Να μη μιλήσω για τη προκοστολογηση έργου που με τη σχετική απόκλιση είναι μια απλή διαδικασία. Επί της ουσίας μιλάμε για παραταση χρόνου με θετικό σημείο την ωρίμανση Μελετών και την έκδοση άδειας με αστερίσκους.Τιμιο θα πει κάποιος και δεν θα διαφωνήσω αλλά να τα λέμε όπως είναι.
These users thanked the author joshua for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Για ποια παράταση χρόνου μιλάμε; Παράταση χρόνου σημαίνει καθυστέρηση.

Υπάρχει μήπως κάποιος μαγικός τρόπος να έχει κάποιος -οποιοσδήποτε- στα χέρια του οικοδομική άδεια σε λιγότερο από 8-10 μήνες για παράδειγμα (πόσο δε για ένα τόσο περίπλοκο χτίσμα);
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ (Κοντσάρεβα) σε 12 μήνες αρχίζουν καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα έργα οποτε τότε θα παρουσιαστεί και η εγγυητική από Σαββίδη ?
Για δεκάδες εκατομμύρια (150 ??)
ΟΚ
Εδώ φαίνεται ότι ζοριζόμαστε να δώσουμε 10 εκατομμύρια για να κάνουμε τις φετινές μεταγραφές που έχουμε άμεση και επιτακτική ανάγκη και να ανανεώσουμε Κωνσταντέλια.
Περιμένουμε τι ακριβώς ?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Νομίζω ότι έχουμε μπερδέψει τη Βούρτσα με τον Βρούτση για να το πω σεμνά.
These users thanked the author Sera4 for the post:
Parolos
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Δηλαδή ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”