Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Mīngus »

tolis14 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:48 5εκ. για 24χρονο με αξία 700k; τα θέλουν όλα μαζί ή δέχονται και μηνιαίες άτοκες δοσεις;
Ναι αλλά έχει βαρβάτο επίθετο.
Εδώ εκλέγουμε 50 χρόνια πρωθυπουργούς με αυτή τη λογική.
Να μην πάρει λίγη παραπάνω αξία ένας ποδοσφαιριστής;
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Κλαιφερτ με τετοιο ονομα για να μην εχει παρει ουτε μια συμμετοχη τιμης ενεκεν σε καποια μικρη εθνικη της Ολλανδιας, μαλλον μονο το μαλλι πηρε απο τον μπαμπα.

Επισης η πιο ακριβη τους πωληση ειναι 3,5 μυρια.

Μαλλον μιλαμε για αρχιμανδριτη, οχι παππα.
These users thanked the author icue for the post:
DikefalosNisiotis
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

5 ειναι η ρήτρα του φιλε, δε σημαινει οτο θα το παρεις 5. Σε τέτοιες περιπτωσεις εχει νόημα το σκαουτινγκ. Παίκτες που δεν φαίνεται με μια απλη ανάγνωση του βιογραφικού του ότι θα κάνει τη διαφορά. Αν όντως τον παρακολουθούμε καιρό κ πιστεύουμε οτο αξιζει, τι να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Στο πρώτο άκουσμα έτσι φαίνεται, αλλά ο παίκτης είναι επιλογή των Λανς και Λιόν. Αν πάει εκεί και παίξει μετά καληνύχτα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλα να περναει στην εξωτικη Λισσαβονα.
makispaspartou

Το μεγαλύτερο λάθος πάντως θα είναι να πούμε ότι με Λόβρεν είμαστε καλυμμένοι.
Για μένα ο Λόβρεν δεν κάνει και ιδανικά αν ο Μπαταούλας δε δείξει ότι μπορεί να είναι στην τετράδα των στόπερ χρειαζόμαστε 2 σέντερ μπακ.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
nkoss, Blackgr4
makispaspartou

Luigi Vampa έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:21 5 ειναι η ρήτρα του φιλε, δε σημαινει οτο θα το παρεις 5. Σε τέτοιες περιπτωσεις εχει νόημα το σκαουτινγκ. Παίκτες που δεν φαίνεται με μια απλη ανάγνωση του βιογραφικού του ότι θα κάνει τη διαφορά. Αν όντως τον παρακολουθούμε καιρό κ πιστεύουμε οτο αξιζει, τι να πω.
Εγώ έτσι έμαθα, ότι το scouting μας τον έχει αξιολογήσει τρομερά, το ότι ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Λυόν και η Λανς μάλλον τους δικαιώνει, αλλά δυστυχώς μόλις άκουσαν τα ποσά δεν προχώρησαν. Ίδια περίπτωση μάλλον ήταν κι ο Τόπιτς, ίδια κι ο Σοτάρντ. Μόνο στον Ουρμπάνσκι ήμασταν κοντά αλλά είχε ενδοιασμούς ο παίκτης.
ΑΝ ο ΠΑΟΚ μοίραζε τάλιρα σε εκατομμύρια, το scouting μας θα το είχαμε αποθεώσει.
Δηλαδή στα φορ σου λέει το scouting Boadu και Abel Ruiz. Θέλεις 5 εκ και 2-2,5 εκ συμβόλαιο. Πιστεύετε τα δίνουμε? Δύσκολα θα πω εγώ.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Όπως πολύ σωστά είπες φίλε Μάκη, για σένα δεν κάνει ο Λόβρεν. Για τον προπονητή μπορεί να κάνει ως 3-4ος. Κι αυτό είναι που πρέπει να μας νοιάζει.
makispaspartou

Καλά μην είσαι σίγουρος για το αν κάνει ο Λόβρεν στον Λουτσέσκου. Εγώ λέω δεν κάνει.
Από την άλλη σίγουρα ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα, αλλά να του χρεώνουμε ότι γουστάρει επιλογές με το ζόρι δεν είναι σωστή πρακτική.
Πέρσι ας πούμε ήθελε τον Χατζηδιάκο.
Φέτος αν μείνουμε με Λόβρεν και φορ φέρουμε τον Τσεντίρα ή τον Μπράντον εγώ δε θα το χρεώσω στον Λουτσέσκου πάντως.
feria

Δημοσίευση από feria »

Για Kluivert πάντως είχε γράψει και ο Οικονομίδης αρχές του μήνα πως είχαμε ενδιαφερθεί.

https://www.sport24.gr/football/paok-me ... -klaifert/
These users thanked the author feria for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δεν του φορτώνω τίποτα. Και γράφω ότι ΜΠΟΡΕΙ να του κάνει ο Λόβρεν. Επιμένω να γίνονται οι επιθυμίες του εκάστοτε προπονητή. Έτσι κρίνεται ο προπονητής. Αλλά επειδή είμαι οφτοπικ, σταματάω.

Σε ότι αφορά στα χαφ. Δε ξέρω τους 2 ξέρω τον Κραλ. Πολυτέλεια να τον έχεις αν και στο μυαλό μου τον έχω για κόπια του Μειτέ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Άντε με σέντερ φορ θα ψιλοβολευτούμε όπως φαίνεται με Τσάλωφ και Μύθου. Ο χαφ όμως έπρεπε να είχε έλθει. Ο Μεϊτέ λόγω σωματοδομής και πρώτης φοράς προετοιμασίας μετά 3-4 χρόνια, θα είναι έτοιμος μέσα Σεπτεμβρίου. Ο Καμαρά έχει θέμα στο κατέβασμα μπάλας από την άμυνά μας.
Στα σέντερ μπακ θέλουμε ένα γρήγορο και ναι, να πληρώσουμε 'οπως και φορ και χαφ, αλλά για μπακ μπορούμε να περιμένουμε τον Δεκαπενταύγουστο.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
DikefalosNisiotis
makispaspartou

Θα φανεί. Δεδομένα πάντως ζήτησε στόπερ, αριστερό μπακ, χαφ, εξτρέμ και φορ. 5 παίκτες συν τις ανανεώσεις Όττο, Μέιτε, Παβλένκα, Τάισον. Επίσης ζήτησε αν είναι να πωληθεί ο Κοτάρσκι αυτό να γίνει νωρίς για να μην έχει τρεις εν δυνάμει βασικούς στην προετοιμασία.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Equalizer έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:03
JohnDag έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:55 Για τα 3 ονόματα που ακούγονται στα χαφ εγώ έχω διαφορετική άποψη από την επικρατούσα όσον αφορά ποιος ταιριάζει περισσότερο σε επίπεδο χαρακτηριστικών με την προϋπάρχουσα τριάδα και ποιον θα προτιμούσα.

Η δική μου σειρά είναι Μπένες>Μπέρο>Κραλ.

Ναι, καθαρά ποιοτικά ίσως η καλύτερη επιλογή είναι ο Κραλ όμως θα είχε περισσότερη λογική η απόκτηση του σε περίπτωση μη παραμονής του Μειτέ. Τα χαρακτηριστικά τους και το στυλ τους είναι αρκετά κοντά και δεν βλέπω πολλά σενάρια μέσα στην χρονιά όπου η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει με 2 deep lying playmakers.

Επίσης, δεν γίνεται να φέρεις έναν παίκτη σαν τον Κραλ για αναπληρωματικό του Μειτέ. Αυτονόητο το γιατί.

Ο Μπένες είναι πολύ κοντά στο στυλ του Σβαμπ (με καλύτερη δημιουργία) και σε επίπεδο χαρακτηριστικών προσθέτει πράγματα που λείπουν από το κέντρο.

Ο Μπέρο είναι κάτι ενδιάμεσο γι' αυτό και είναι η 2η μου επιλογή.

Ωραίο σχόλιο, υγιές λογικό και ποδοσφαιρικό (που τόσο λείπει...)

Το έρωτημα μου εμένα ως άσχετου, παραμένει: Από όλους αυτούς υπάρχει κάποιος που να μπορεί να κλείσει τις τρύπες που αφήνει το... πρεσινγκ μας, ώστε να μη μας κόβουν στη μέση με μια απλή πάσα οι ΟΦΗ και οι Αγιαξ αυτού του κόσμου;

(Ενώ ταυτόχρονα να ξέρει και μπάλα ώστε να μην κάνουμε αποκλειστικά γιόμες ; )
Ε εκεί πρέπει να πάει η συζήτηση, οτιδήποτε άλλο κουράζει από ένα σημείο και μετά.

Γενικά, είμαι υπέρ της κριτικής και υπέρ του να έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ απαιτήσεις. Από την άλλη το να λες την άποψη σου 10 φορές την μέρα, 7 μέρες την βδομάδα επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τα ίδια και τα ίδια δεν προσφέρει κάτι.

Στο ερώτημα σου τώρα, πίσω από το κέντρο ο Κραλ είναι elite. Πολύ καλός τόσο στις ανακτήσεις μπάλας όσο και στις αναχαιτήσεις. Το πρόβλημα ξεκινάει από το κέντρο και μπροστά που η συνεισφορά του είναι μικρή.

Ο Μάκης διαφωνεί και το σέβομαι αλλά σε επίπεδο χαρακτηριστικών (όχι στυλ) για μένα είναι πολύ κοντά στον Μειτέ. Δηλαδή, deep lying playmaker, δυνατό στις διεκδικήσεις, κλείνει τρύπες αλλά με αδυναμία δημιουργίας από την μέση και μπροστά.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
Luigi Vampa, aivas19
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

makispaspartou έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:30
Luigi Vampa έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:21 5 ειναι η ρήτρα του φιλε, δε σημαινει οτο θα το παρεις 5. Σε τέτοιες περιπτωσεις εχει νόημα το σκαουτινγκ. Παίκτες που δεν φαίνεται με μια απλη ανάγνωση του βιογραφικού του ότι θα κάνει τη διαφορά. Αν όντως τον παρακολουθούμε καιρό κ πιστεύουμε οτο αξιζει, τι να πω.
Εγώ έτσι έμαθα, ότι το scouting μας τον έχει αξιολογήσει τρομερά, το ότι ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Λυόν και η Λανς μάλλον τους δικαιώνει, αλλά δυστυχώς μόλις άκουσαν τα ποσά δεν προχώρησαν. Ίδια περίπτωση μάλλον ήταν κι ο Τόπιτς, ίδια κι ο Σοτάρντ. Μόνο στον Ουρμπάνσκι ήμασταν κοντά αλλά είχε ενδοιασμούς ο παίκτης.
ΑΝ ο ΠΑΟΚ μοίραζε τάλιρα σε εκατομμύρια, το scouting μας θα το είχαμε αποθεώσει.
Δηλαδή στα φορ σου λέει το scouting Boadu και Abel Ruiz. Θέλεις 5 εκ και 2-2,5 εκ συμβόλαιο. Πιστεύετε τα δίνουμε? Δύσκολα θα πω εγώ.
Τα 5 σε 24χρονους + για μένα δεν αξίζουν. Αν βρούμε τετοιες περιπτωσεις στα 18 με βαριά 22 οκ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”