Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vasgias

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από vasgias »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα τσιτωμένοι.

A BOLA λέει ότι η Κασα Πία (η ομάδα που έπαιζε ο δικός μας Βαρέλα μετά τον ΠΑΟΚ) ζητάει 5 μύρια για Ruben Kluivert https://www.transfermarkt.com/ruben-klu ... ler/578421 από εμάς, Λιόν και Λανς.
These users thanked the author vasgias for the post (total 2):
Panx Romana, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

5εκ. για 24χρονο με αξία 700k; τα θέλουν όλα μαζί ή δέχονται και μηνιαίες άτοκες δοσεις;
These users thanked the author tolis14 for the post:
PAOKevolution
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πάντως το scouting report για τον Kluivert μιλά για έναν πολύ γρήγορο αμυντικό και πολύ ικανό αμυντικό που τέτοιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχει εντυπωσιακό report αλλά όπως φαίνεται είναι ακριβός. Μάλλον προς Γαλλία μεριά θα καταλήξει. Δεν τον έχω δει προσωπικά αλλά αυτά έχουν πάρει τα αυτιά μου.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
tonipap801
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η αξία 700κ από που προκύπτει ρε παιδιά;

Μην αρχίζουμε τα ίδια για το τρανσφερμαρτ, έχει χιλιοαναλυθεί

Βεβαίως δεν ξέρω ούτε τον παίκτη ουτε αν ισχύει κάτι ούτε μου φαίνεται και πιθανό να ισχύει
These users thanked the author Equalizer for the post:
vasgias
black death

Δημοσίευση από black death »

Τι παει να πει με αξια 700 χ ρε σεις; Ακόμα νομιζετε καποιοι ότι το transfermarkt είναι χρηματιστήριο;
Αν παει να τον παρει η λανς, πειτε τους οτι καναν λαθος, ασχετα αν δεν έχετε δει τον παιχτη.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Δεν είναι μόνο το transfermarkt, είναι το βιογραφικό του έως τώρα που είναι φτωχό. Και είναι 24, δεν είναι 19 ή 20
makispaspartou

Πάντως κάποτε μιλούσαμε για μεταγραφές τύπου 2-3 εκ για τέτοιου είδους παίκτες. Πλέον για να πάρεις τέτοιους παίκτες το 5άρι είναι ταρίφα.
Με 2-3 εκ μόνο 30plus χτυπάς ή παίκτες που παίζουν σε πρωταθλήματα τύπου Σερβίας, Ρουμανίας κτλ.
vasgias
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Για τα 3 ονόματα που ακούγονται στα χαφ εγώ έχω διαφορετική άποψη από την επικρατούσα όσον αφορά ποιος ταιριάζει περισσότερο σε επίπεδο χαρακτηριστικών με την προϋπάρχουσα τριάδα και ποιον θα προτιμούσα.

Η δική μου σειρά είναι Μπένες>Μπέρο>Κραλ.

Ναι, καθαρά ποιοτικά ίσως η καλύτερη επιλογή είναι ο Κραλ όμως θα είχε περισσότερη λογική η απόκτηση του σε περίπτωση μη παραμονής του Μειτέ. Τα χαρακτηριστικά τους και το στυλ τους είναι αρκετά κοντά και δεν βλέπω πολλά σενάρια μέσα στην χρονιά όπου η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει με 2 deep lying playmakers.

Επίσης, δεν γίνεται να φέρεις έναν παίκτη σαν τον Κραλ για αναπληρωματικό του Μειτέ. Αυτονόητο το γιατί.

Ο Μπένες είναι πολύ κοντά στο στυλ του Σβαμπ (με καλύτερη δημιουργία) και σε επίπεδο χαρακτηριστικών προσθέτει πράγματα που λείπουν από το κέντρο.

Ο Μπέρο είναι κάτι ενδιάμεσο γι' αυτό και είναι η 2η μου επιλογή.
These users thanked the author JohnDag for the post:
tonipap801
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

Metagrafakias

Ακριβώς όπως τα λες. Η αγορά θέλει να τα στάξεις πρώτα για να τα πάρεις πίσω μετά. Πράγμα που ο ιδιοκτήτης και στα καλά του ακόμα απεχθανοταν!Αν δεν αλλάξει φιλοσοφία τέτοιες κινήσεις θα πηγαίνουν στον καιαδα!Τζάμπα τους φέρνει αφού δεν τους εμπιστεύεται..Τοοοσα χρόνια περιμέναμε να κάνει επενδύσεις όντας στον προθάλαμο των ομίλων του τσου-λου και η επική απάντηση της Μαρίας (κατόπιν δικιάς του εντολής φυσικά)ήταν:first ch.league, after players!
Δεν πας πουθενά έτσι....
Με οολο το σεβασμό στον Ιβάν βέβαια για όσα έχει κάνει 13 χρόνια αλλά έτσι πλέον ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ..
These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Μειτε δεν θα παίζει σε όλους τους αγώνες, ούτε είμαστε σίγουροι ότι και σ' αυτούς που θα παίζει θα έχει την προπέρσινη απόδοση.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
DikefalosNisiotis, giaxxo, Kourdos
makispaspartou

JohnDag έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:55 Για τα 3 ονόματα που ακούγονται στα χαφ εγώ έχω διαφορετική άποψη από την επικρατούσα όσον αφορά ποιος ταιριάζει περισσότερο σε επίπεδο χαρακτηριστικών με την προϋπάρχουσα τριάδα και ποιον θα προτιμούσα.

Ναι, καθαρά ποιοτικά ίσως η καλύτερη επιλογή είναι ο Κραλ όμως θα είχε περισσότερη λογική η απόκτηση του σε περίπτωση μη παραμονής του Μειτέ. Τα χαρακτηριστικά τους και το στυλ τους είναι αρκετά κοντά και δεν βλέπω πολλά σενάρια μέσα στην χρονιά όπου η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει με 2 deep lying playmakers.

Επίσης, δεν γίνεται να φέρεις έναν παίκτη σαν τον Κραλ για αναπληρωματικό του Μειτέ. Αυτονόητο το γιατί.

Ο Μπένες είναι πολύ κοντά στο στυλ του Σβαμπ (με καλύτερη δημιουργία) και σε επίπεδο χαρακτηριστικών προσθέτει πράγματα που λείπουν από το κέντρο.

Δεν ξέρω πόσο πολύ έχεις παρακολουθήσει τον Kral , αλλά επειδή έτυχε να τον δω live σε αρκετά παιχνίδια, δεν έχει καμία σχέση με Μέιτε παικτικά. Ο Κral είναι 8. Απλά μαρκάρει συγκριτικά με άλλα 8άρια. Είναι πιο γρήγορος, κουβαλάει την μπάλα και δεν κάνει απλά προωθητική πάσα. Είναι πραγματικά ένας παίκτης που και θα παίζει μαζί με Μέιτε ενώ όταν θα λείπει ο Μέιτε δε θα φαίνεται το κενό του.
Θεωρώ ότι δύσκολα θα πάρουμε τέτοιον ποδοσφαιριστή οπότε τζάμπα το αναλύουμε και τόσο πολύ.
Μακάρι να ερχόταν τέτοια χαφάρα.
giaxxo
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αν ειναι τοσο καλος ο κραλ σημαινει οτι δε θα τν παρουμε...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
ΑποστόληςΑ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

JohnDag έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:55 Για τα 3 ονόματα που ακούγονται στα χαφ εγώ έχω διαφορετική άποψη από την επικρατούσα όσον αφορά ποιος ταιριάζει περισσότερο σε επίπεδο χαρακτηριστικών με την προϋπάρχουσα τριάδα και ποιον θα προτιμούσα.

Ωραίο σχόλιο, υγιές λογικό και ποδοσφαιρικό (που τόσο λείπει...)

Το έρωτημα μου εμένα ως άσχετου, παραμένει: Από όλους αυτούς υπάρχει κάποιος που να μπορεί να κλείσει τις τρύπες που αφήνει το... πρεσινγκ μας, ώστε να μη μας κόβουν στη μέση με μια απλή πάσα οι ΟΦΗ και οι Αγιαξ αυτού του κόσμου;

(Ενώ ταυτόχρονα να ξέρει και μπάλα ώστε να μην κάνουμε αποκλειστικά γιόμες ; )
makispaspartou

Για αυτό το λέω. Είναι τόσο καλός.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Η περίπτωση Κλαιφερτ ταιριάζει σε αυτά που μετέφερε ο Ολλανδός για αγορά με πολλά λεφτα στη θέση του σέντερ μπακ.

Δεν ξερω τον παίκτη αλλά στα 24 ειναι οριακά για τέτοια επένδυση, απο την αποψη μεταπωλησης. Παιζει βέβαια κ το brand name που εχει δημιουργήσει ο πατέρας κ ο αδερφός του που οσο να ναι κάνει γκελ.
These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
tonipap801
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”