Taseos έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 07:48
Προσωπικά δεν αμφισβητώ τον Μυστακίδη( τεράριο μεγεθοσ Και αυτός) Ούτε καν τις προθέσεις του. Το τρύπημα του ας δεν γουστάρω και την επικοινωνιακή στρατηγική. Είναι τελείως εκτός ΠΑΟΚ αυτή η πολιτική. Από εκεί και πέρα όποιος παρακολουθεί σαββιδη θα ήξερε εκ των προτέρων ότι δεν εκβιάζεται και ότι στο κατάλληλο τίμημα μπορούσε και να πουλήσει όπως και πούλησε τα τσιγάρα. Τωρα αν περιμένετε πλαγίως και από τα παραθυρόφυλλα να του αποσπάσετε εταιρία ή πρότζεκτ μάταιος κόπος.
Δεν γίνεται να πουλήσει ᾽᾽πλαγίως᾽᾽ πχ την ΠΑΕ. Μετωπικά τον χτυπάνε. Για τα παραθυρόφυλλα μάλλον εννοείς τον ΑΣ. Εγώ νομίζω οτι ο ΑΣ έχει μια στάση του τύπου: πες μας Ιβάν αν θα κάνεις το γήπεδο, γιατί διαφορετικά θα φέρουμε άλλον να το κάνει. Αυτό εδώ το παίρνει ο καθένας όπως θέλει, ηθικό η μή, αλλά φαίνεται να υπάρχει μιά προιστορία που έχει επηρεάσει τον ΑΣ και τον έχει οδηγήσει σε αυτές τις κινήσεις. Βασικά, δεν έχω ιδέα αλλά νομίζω οτι μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ (και δεν είμαι κάν σίγουρος οτι έχει 100% εμπλοκή ο Ιβάν) κάτι έχει παιχθεί τα τελευταία χρόνια.