Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Parolos »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:52 Το γράφω επίσης γιατί για δεκαετίες τώρα αυτοί εδώ ήταν οι θεματοφύλακες του γηπέδου, οι ίδιοι που δεχτήκαν (με την δεύτερη) να αναλάβει ο Ιβάν την ΠΑΕ.
Ακόμη δεν πάθαμε άνοια. Κάποιοι ίδιοι "θεματοφύλακες" ήθελαν να δώσουν το γήπεδο στο γουμενο και μετά στον αδερφό του πανικα.
Η ιστορία έχει καταγράψει αυτές τις μαύρες εποχές και δε σβήνει έτσι απλά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

H φάση είναι οπως ειχα ξαναπει, περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο. Ετσι οπως το βλέπω θα κρατήσει καιρό αυτη η ιστορία. Ο κ. Μυστακίδης αν θελήσει λιγακι να τον δουμε πιο σοβαρά, ας φροντίσει να αλλάξει επικοινωνιακό επιτελείο και ας ενημερώσει λίγο πιο ξεκάθαρα τον κόσμο. Για τον ΑΣ δεν τρέφω καμία ελπίδα, δεν μπορουν να διαχειριστούν τα τμήματα τα υπάρχοντα, όχι κοντρα δισεκατομμυριούχων
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:52 Εγω ζοριστηκα? Το ποστ σου με ζορισε? Να σαι καλα...Ρε αδερφε μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο,μπορω να καταλαβω τον σκεπτικισμο,μπορω να καταλαβω το αισθημα ευγνομωσυνης απεναντι στον Ιβαν για τις επιτυχιες που εφερε στην ομαδα,αλλα ρε γμτ μεγαλα παιδια ειμαστε και αναφερομαστε σε πολεμο δισεκκατομμυριουχων λες και μιλαμε για τον κακο τον λυκο που θελει να φαει την αθωα κοκκινοσκουφιτσα...Καπου βαστα λιγο...Αε παρουμε μια αποσταση ασφαλειας...
Δεν θέλω απόσταση ασφαλείας
Θέλω ( περα και πολλών άλλων) την ασφάλεια που μου δίνει ο Σαββίδης και όχι ένα αβεβαιο μέλλον
These users thanked the author renegade for the post (total 5):
lkosmid, Kabamaru11, paok apo epilogi, Montrealiotis, theo-drama
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:08
Taseos έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:56
Special 4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:51

Με το καλό να το πράξει.
Θα αναμένουμε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και τη χρηματοδότηση.
Στείλε τα στοιχεία σου στους μοντ να τα προωθήσουν στον Γιάννη να σε κρατά ενήμερο .lol
Καλή η ειρωνεία, αλλά η ουσία παραμένει.

Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες αναμένουμε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και τη χρηματοδότηση.

Επίσης, ο ΑΣ, εφόσον αληθεύουν τα δημοσιεύματα του έχει δώσει διορία μέχρι το τέλος του χρόνου για να εμφανίσει χρήματα - χρηματοδότηση σε ευρωπαϊκή τράπεζα.
Που γραφτηκε αυτο; Γιατι δεν το ειπε ο ΑΣ στην ανακοινωση του;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Nikodiai έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:04 Ο αλλος ζητάει χρονοδιάγραμμα όπως πρέπει σε κάθε σοβαρό οργανισμό και τρώει ειρωνεία.Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα όμως.
Ζητησε και απο τον Τελη/ΑΣ; Επικοινωνηθηκε κατι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 01:11
joshua έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:52 Εγω ζοριστηκα? Το ποστ σου με ζορισε? Να σαι καλα...Ρε αδερφε μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο,μπορω να καταλαβω τον σκεπτικισμο,μπορω να καταλαβω το αισθημα ευγνομωσυνης απεναντι στον Ιβαν για τις επιτυχιες που εφερε στην ομαδα,αλλα ρε γμτ μεγαλα παιδια ειμαστε και αναφερομαστε σε πολεμο δισεκκατομμυριουχων λες και μιλαμε για τον κακο τον λυκο που θελει να φαει την αθωα κοκκινοσκουφιτσα...Καπου βαστα λιγο...Αε παρουμε μια αποσταση ασφαλειας...
Θέλω ( περα και πολλών άλλων) την ασφάλεια που μου δίνει ο Σαββίδης και όχι ένα αβεβαιο μέλλον
Το ακούω,απλά εγώ νιώθω μάλλον ακριβώς το αντίθετο. Δεν ξέρω τι μου δίνει ο Μυστακιδης ακόμα, αλλά θέλω να περιμένω μήπως μάθω πριν το απορρίψω προκαταβολικά όπως κάνουν άλλοι. Ασφάλεια πάντως στα χέρια Ιβαν δεν νιώθω υπό τις παρούσες συνθήκες. Όσο καλές προθέσεις και αν έχει,τις οποίες και αναγνωρίζω, φοβάμαι ότι πλέον δεν είναι στα χέρια του.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Προσωπικά δεν αμφισβητώ τον Μυστακίδη( τεράριο μεγεθοσ Και αυτός) Ούτε καν τις προθέσεις του. Το τρύπημα του ας δεν γουστάρω και την επικοινωνιακή στρατηγική. Είναι τελείως εκτός ΠΑΟΚ αυτή η πολιτική. Από εκεί και πέρα όποιος παρακολουθεί σαββιδη θα ήξερε εκ των προτέρων ότι δεν εκβιάζεται και ότι στο κατάλληλο τίμημα μπορούσε και να πουλήσει όπως και πούλησε τα τσιγάρα. Τωρα αν περιμένετε πλαγίως και από τα παραθυρόφυλλα να του αποσπάσετε εταιρία ή πρότζεκτ μάταιος κόπος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

renegade έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 01:11
Μα νομίζω ακριβώς αυτό το ᾽᾽αβέβαιο μέλλον᾽᾽ είναι το επιχείρημα της πλευράς ΑΣ. Είναι μέρος αυτού που ρωτάω παραπάνω και το σκεπτικό του ΑΣ οι οποίοι οφείλουν να το παρουσιάσουν στον κόσμο. Τί ακριβώς τους προβλημάτισε και στράφηκαν σε νέο επενδυτή;
(το ᾽᾽νέος᾽᾽ είναι σχετικό αφού φημολογείται οτι επιχείρησε στο παρελθόν να αγοράσει τον ΠΑΟΚ).
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Taseos έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 07:48 Προσωπικά δεν αμφισβητώ τον Μυστακίδη( τεράριο μεγεθοσ Και αυτός) Ούτε καν τις προθέσεις του. Το τρύπημα του ας δεν γουστάρω και την επικοινωνιακή στρατηγική. Είναι τελείως εκτός ΠΑΟΚ αυτή η πολιτική. Από εκεί και πέρα όποιος παρακολουθεί σαββιδη θα ήξερε εκ των προτέρων ότι δεν εκβιάζεται και ότι στο κατάλληλο τίμημα μπορούσε και να πουλήσει όπως και πούλησε τα τσιγάρα. Τωρα αν περιμένετε πλαγίως και από τα παραθυρόφυλλα να του αποσπάσετε εταιρία ή πρότζεκτ μάταιος κόπος.
Δεν γίνεται να πουλήσει ᾽᾽πλαγίως᾽᾽ πχ την ΠΑΕ. Μετωπικά τον χτυπάνε. Για τα παραθυρόφυλλα μάλλον εννοείς τον ΑΣ. Εγώ νομίζω οτι ο ΑΣ έχει μια στάση του τύπου: πες μας Ιβάν αν θα κάνεις το γήπεδο, γιατί διαφορετικά θα φέρουμε άλλον να το κάνει. Αυτό εδώ το παίρνει ο καθένας όπως θέλει, ηθικό η μή, αλλά φαίνεται να υπάρχει μιά προιστορία που έχει επηρεάσει τον ΑΣ και τον έχει οδηγήσει σε αυτές τις κινήσεις. Βασικά, δεν έχω ιδέα αλλά νομίζω οτι μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ (και δεν είμαι κάν σίγουρος οτι έχει 100% εμπλοκή ο Ιβάν) κάτι έχει παιχθεί τα τελευταία χρόνια.
icue

Δημοσίευση από icue »

Να ξεκαθαρισουμε ομως τι σημαινει ασφαλεια. Ασφαλεια ειναι να παιρνεις αβερτα τιτλους και να φερνεις παικταραδες; Ή να κοιμασαι ησυχος οτι ποτε δεν προκειται να παθεις αυτο που επαθε ο βαζελος μετα το πρωταθλημα που πηρε, αυτο επαθε η Λυων φετος και γενικα αυτο που παθαινουν πολλες μεγαλες ομαδες στον κοσμο οταν πεφτουν σε λαθος χερια.

Αν δεν νιωθετε ασφαλεια με τον Σαββιδη μετα απο 99 χρονια, δεν ξερω, κατι εχει παει πολυ λαθος.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
lkosmid, renegade
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Γιατί χρησιμοποιείς γενική (νιώθετε); Για τον ΑΣ συζητάμε. Αυτοί σίγουρα δεν νιώθουν ασφάλεια με Ιβάν, αυτό φαίνεται.
icue

Δημοσίευση από icue »

Να βγουν να μας το πουν. Επισης πολυ αποτομα τους εφυγε το αισθημα ασφαλειας.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

icue έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:11 Να ξεκαθαρισουμε ομως τι σημαινει ασφαλεια. Ασφαλεια ειναι να παιρνεις αβερτα τιτλους και να φερνεις παικταραδες; Ή να κοιμασαι ησυχος οτι ποτε δεν προκειται να παθεις αυτο που επαθε ο βαζελος μετα το πρωταθλημα που πηρε, αυτο επαθε η Λυων φετος και γενικα αυτο που παθαινουν πολλες μεγαλες ομαδες στον κοσμο οταν πεφτουν σε λαθος χερια.

Αν δεν νιωθετε ασφαλεια με τον Σαββιδη μετα απο 99 χρονια, δεν ξερω, κατι εχει παει πολυ λαθος.
Ακριβως
These users thanked the author eorptol1 for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Magpies4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:15 Γιατί χρησιμοποιείς γενική (νιώθετε); Για τον ΑΣ συζητάμε. Αυτοί σίγουρα δεν νιώθουν ασφάλεια με Ιβάν, αυτό φαίνεται.
Καλά άμα ήταν τόσο απλά δεν θα παραιτούνταν ο Κατσάρης μετά από 30 χρόνια. Μάλλον δεν είναι έτσι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα σοβαρα θελετε να μου πειτε οτι με οσα εχουμε δει να συμβαινουν διοικητικα στα 13 χρονια το αισθημα που μας μενει ειναι αυτο της ασφαλειας? Με οσα εχουμε δει και σε αλλες επενδυσεις του Ιβαν οπως το open και άλλες, νιωθετε ασφαλεια? Με οσα συμβαινουν στη Ρωσια νιωθετε ασφαλεια? Να μιλησουμε για συναισθηματα οπως χαρα,ενθουσιασμος,καβλα,εξαψη μαζι σας τα εχω νιωσει και εγω και εσεις αλλα ασφαλεια?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”