Στείλε τα στοιχεία σου στους μοντ να τα προωθήσουν στον Γιάννη να σε κρατά ενήμερο .lol
Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Βρε αγαπητέ @Montrealiotis, τι μου λες τώρα;
Ένα δύο ποστ κάνω κάθε δύο - τρεις μέρες, γιατί δεν θέλω ανούσιες αντιπαραθέσεις, για το θέμα που τυγχάνει να έχω διαφορετική άποψη, όχι γι' αυτό που ρώταγες αν πληρωνόμαστε κλπ και μου λες σε απογοητεύω.
Δηλαδή αφού έχω διαφορετική άποψη καλύτερα να μην γράψω τίποτα.
Ok, αγαπητέ.
Ένα δύο ποστ κάνω κάθε δύο - τρεις μέρες, γιατί δεν θέλω ανούσιες αντιπαραθέσεις, για το θέμα που τυγχάνει να έχω διαφορετική άποψη, όχι γι' αυτό που ρώταγες αν πληρωνόμαστε κλπ και μου λες σε απογοητεύω.
Δηλαδή αφού έχω διαφορετική άποψη καλύτερα να μην γράψω τίποτα.
Ok, αγαπητέ.
Καλή η ειρωνεία, αλλά η ουσία παραμένει.Taseos έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:56Στείλε τα στοιχεία σου στους μοντ να τα προωθήσουν στον Γιάννη να σε κρατά ενήμερο .lol
Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες αναμένουμε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και τη χρηματοδότηση.
Επίσης, ο ΑΣ, εφόσον αληθεύουν τα δημοσιεύματα του έχει δώσει διορία μέχρι το τέλος του χρόνου για να εμφανίσει χρήματα - χρηματοδότηση σε ευρωπαϊκή τράπεζα.
- Montrealiotis
Γιατί δυστυχώς, κατ έμε, η άποψη σου δεν είναι πλέον διαφορετική αλλά κατευθυνόμενη. Αν θυμάσαι σε «υπερασπίστηκα» στο προηγούμενο μπαν. Από τους πρώτους.
Αυτός που έχει διαφορετική άποψη και δεν είναι κατευθυνόμενος πχ είναι ο Joshua.
Αυτός που έχει διαφορετική άποψη και δεν είναι κατευθυνόμενος πχ είναι ο Joshua.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Unpsofable78, GEOL
Καλά εντάξει.
Δεν γράφω τίποτα άλλο.
Γίναμε και κατευθυνόμενοι επειδή έχουμε διαφορετική άποψη.
Ok.
Δεν γράφω τίποτα άλλο.
Γίναμε και κατευθυνόμενοι επειδή έχουμε διαφορετική άποψη.
Ok.
- Montrealiotis
Δεν χρειάζεται να σταματήσεις να γράφεις. Ίσως, αν θέλεις, να ξανασκεφτείς αυτά που γράφεις. Εγώ, έτσι κι αλλιώς είμαι ο κανένας. Δεν μπορώ να υπαγορεύσω τίποτα σε κανέναν.
ΤραγικοςMontrealiotis έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:09 Γιατί δυστυχώς, κατ έμε, η άποψη σου δεν είναι πλέον διαφορετική αλλά κατευθυνόμενη. Αν θυμάσαι σε «υπερασπίστηκα» στο προηγούμενο μπαν. Από τους πρώτους.
-
Αυτό που όποιον έχει διαφορετική άποψη τον βγάζετε βαλτό να το κοιτάξετε. Όχι τίποτα άλλο, μη σας πάρει κανείς στα σοβαρά
- These users thanked the author nikos ioannidis for the post:
- Hunter
- kataramenos5
Δηλαδη ρε παλικαρια ο μεγαλυτερος καημος σας ειναι το αν θα γινει νεο γηπεδο?(σε 6-7 χρονια). Οχι αν θα παιξουμε ομιλους Τσουλου ?
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
- Montrealiotis, Patron, Unpsofable78
-
Το γήπεδο πιο σημαντικό είναι. Να παίξεις μια φορά Τσάμπιονς Λιγκ δε σ’ αλλάζει επίπεδο.kataramenos5 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:32 Δηλαδη ρε παλικαρια ο μεγαλυτερος καημος σας ειναι το αν θα γινει νεο γηπεδο?(σε 6-7 χρονια). Οχι αν θα παιξουμε ομιλους Τσουλου ?
Το γήπεδο της Τούμπας, εαν πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου, τηρεί τις ποηποθέσεις της ΟΥΦΑ, να γινουν αγώνες Ch.l ?
ΝαιWoodman73 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:47 Το γήπεδο της Τούμπας, εαν πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου, τηρεί τις ποηποθέσεις της ΟΥΦΑ, να γινουν αγώνες Ch.l ?
Διαφωνώ ρε Κατ.kataramenos5 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:32 Δηλαδη ρε παλικαρια ο μεγαλυτερος καημος σας ειναι το αν θα γινει νεο γηπεδο?(σε 6-7 χρονια). Οχι αν θα παιξουμε ομιλους Τσουλου ?
Οι όμιλοι μπορεί να είναι και guest εμφάνιση.
Και η κουλα μετά το κλεμμένο πήγε, άρπαξε καμία 25 γκολ και χαιρέτισε.
Ποιοι πάνε παρέα πακέτο φαίνεται σιγά σιγά το παραμύθι ντελι ντελι η ΝΔ και το. Κουλι τελι. ΜΑΣ ΤΕΛΙΩΝΕΙ.... ΠΆΜΕ για άλλα ας μιλήσουμε για το άλλο σκάνδαλο το ν
10 ποιος θα το. Πάρει? Γρηγοριαδη Πετρωτέ μπουζα-ο πάρτε θέση

10 ποιος θα το. Πάρει? Γρηγοριαδη Πετρωτέ μπουζα-ο πάρτε θέση