nikos ioannidis έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:30
Αυτό που όποιον έχει διαφορετική άποψη τον βγάζετε βαλτό να το κοιτάξετε. Όχι τίποτα άλλο, μη σας πάρει κανείς στα σοβαρά
Επειδη το έχω ξανά ρωτήσει.
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι την εποχή που ζούμε δεν εξαγοράζονται συνειδήσεις;
Όποιος θέλει μπορεί να ψαχτεί λίγο στα sm και θα διαπιστώσει ότι έχουν δημιουργηθεί δύο μικροί στρατοί.
Ο ένας, με κάποιους opinion makers αλλά και κάποια τρολακια, επιχειρεί την πλήρη αποδόμηση του Ιβάν με αισχρό τρόπο αποδίδοντας πολύ προσβλητικους χαρακτηρισμους.
Ο δεύτερος και πιο επικίνδυνος κατ εμέ, είναι σελίδες με πολλούς χιλιάδες ακόλουθους που έχουν αλλάξει στάση απέναντι στον Ιβάν. Η αλλαγή αυτή της στάσης συνέπεσε χρονικά λίγο καιρό πριν από την περιβόητη πρώτη ανακοίνωση του ΑΣ.
Αυτοί, έχοντας μεγάλη επιρροή και διαθέτοντας τρομερή ευχέρεια γραπτού λόγου, προσπαθούν με πολύ έξυπνα και καλογραμμένα κείμενα, να πείσουν τις χιλιάδες ακόλουθους ότι αυτό που έκανε ο ΑΣ ήταν απλά άκομψο και όχι τρύπημα στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Ότι στηρίζουν τον Ιβάν ΑΛΛΑ σε αυτή την περίπτωση δεν χωράνε συναισθηματισμοι Φυσικά αυτό το κάνουν και για να το παίξουν κάπως ουδέτεροι αλλά και για να μην χάσουν ακόλουθους είτε τώρα είτε εφόσον ο Ιβάν τελικά αντέξει.
Ότι είναι ευκαιρία να γίνει άμεσα το γήπεδο. Ο Ιβάν θέλει αλλά δεν μπορεί. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα έχει κάνει αλλά σε αυτά δεν χωράνε συναισθηματισμοι και γενικά όλες αυτές οι κασέτες που παίζονται και εδώ μέσα.
Όταν τους κράζουν από κάτω στα σχόλια και μάλιστα με επιχειρήματα, είτε αποφεύγουν να απαντήσουν, είτε κάποιες φορές ξεφεύγουν και υπονοούν ότι αυτοί που τους κράζουν τα παίρνουν από τον Ιβάν.
Επειδη λοιπόν εγώ τις συγκεκριμένες σελίδες τις ακολουθώ πάρα πολλά χρόνια, γνωρίζω πολύ καλά πώς και τι γράφανε, έχω 99% σιγουριά ότι λόγω ισχυρής επιρροής έχουν χρηματιστει. Άποψη μου είναι βέβαια.
Από κει και πέρα, υπάρχει και μία μικρή μερίδα του κόσμου, που είτε επηρεάστηκε, είτε μάλλον δεν γνωρίζει το παρασκήνιο και ενθουσιαστηκε από το ενδεχόμενο να γίνει άμεσα η Νέα Τούμπα. Εδώ κάποιοι ακόμη νόμιζαν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο συνεργασίας Ιβάν Μυστακιδη.
Και ξανά ρωτάω εγώ ο αφελής.
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν εξαγοράζονται συνειδήσεις; Ειδικά με μπλε πλάτες. Και μην μου πείτε ότι δεν ισχύουν οι μπλε πλάτες. Κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα έδινε υπόσχεση για ολοκλήρωση έργου μέσα σε τρία χρόνια, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχει και πρόβλημα με την φιλοξενία της ομάδας, αλλά κυρίως με τα πολύ πιθανά γραφειοκρατικα προβλήματα που θα προκύψουν στην πορεία, όπου μόνο η κυβέρνηση θα μπορεί να δώσει λύση.