Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε την δουλειά μια χαρά και σε έβαλε στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη ,δεν καταλαβαίνετε ότι μας έχει κάνει παθιασμένους υποστηρικτές του γιατί δεν αντέχουμε την αχαριστία ;;;
Εκτός και αν είστε διπλοί πράκτορες και το κάνετε μόνο και μόνο για να αυξήσετε την δημοφιλία του Ιβαν στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε την δουλειά μια χαρά και σε έβαλε στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη ,δεν καταλαβαίνετε ότι μας έχει κάνει παθιασμένους υποστηρικτές του γιατί δεν αντέχουμε την αχαριστία ;;;
Εκτός και αν είστε διπλοί πράκτορες και το κάνετε μόνο και μόνο για να αυξήσετε την δημοφιλία του Ιβαν στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- trouman, Unpsofable78, paok apo epilogi
Πάντως οι καμία 10 καινούργιοι λογαριασμοί το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ενεργοί...μόνο τυχαίοι δεν είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 13):
- Psaras, Kabamaru11, DimitrisS, Maedhros4, felix 4, ToMousiTouCrespo, Montrealiotis, trouman, Unpsofable78, paok apo epilogi and 3 more users
- Kabamaru11
Θα συμφωνησω Damon και θα συμπληρωσω οτι απλα μπορει να ειναι μπλε κομματοσκυλα.Γιατι τετοιο μενος,εχω δει μονο απο μπλε παοκτσιδες στην μετα Κουλη εποχη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- zissos, trouman, Unpsofable78, Parolos
Να υποθέσω για λόγους ανωτέρας βίας που λέει και ο Κουβεντιδης;george188 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:37 H άφιξη ιβαν με ελικοπτερο δεν έγινε για λόγους εντυπωσιασμου
Σχετικό/άσχετο άρθρο του sdna λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι στην Νόβα και φέτος. Ξέρουμε κάτι;
- Kabamaru11
@Nikodiai Ωπα γιατι αρπαζεσαι;Ειπα εσενα προσωπικα;Εδω κ κανα μηνα,βλεπουμε νεα φρουτα,καλοπροαιρετους κατα τα αλλα,να ειναι αρκετα ενεργοι,αλλοι να ειναι κ μηχανικοι για να σχολιασουν αρνητικα περι γηπεδου.Ειναι γεγονοτα.Και εγραψα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κομματοσκυλα.
Δεν σε εβαλα απεναντι σε κανεναν,ποιος ειμαι εγω αλλωστε;
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 6):
- vasgias, dragon, trouman, Unpsofable78, thanos-xanthi, PAOKevolution
Με εξιτάρεις.Equalizer έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:59
Το γιατί, αμα δεν το έχετε καταλάβει ακόμα δεν νομίζω οτι μπορεί να ειπωθεί κάτι που να σας το εξηγήσει καλύτερα.
Αποφεύγει κάποιον hitman?
Μήπως είναι θέμα υγείας και δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με κόσμο;
Ξερεις κάτι συγκεκριμένο ή υποθέσεις και σενάρια;
-
Τωρα σοβαρα εσυ αυτο που βλεπεις να επικρατει στο ΠΑΟΚμανια φορουμ ειναι δολοφονια χαρακτηρα στον Σαββιδη;DamoN έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00 Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Δηλαδη εκανα ενα σχολιο οτι μου φανηκε γραφικο γιατι ΔΕΝ το εχουμε ξαναδει και συμβαινει τωρα και πεσαν 4-5 ατομα να με κραξουν και ο αλλος να μιλαει για τρολλ, αλλα υπαρχει cancel culture στον Ιβαν;
Που οι λεξεις "πουστια,εγκλημα,μαχαιρια,προδοσια" εχουν γινει ψωμοτυρι εδω μεσα για τον ΑΣ αλλα σχολια απο την αντιπερα οχθη με το ελαχιστο ψεγμα ειρωνιας τρωνε μπαν;
Που η "αντιπερα οχθη" ας πουμε αποκαλειται συνεχως τρολλακια και Payroll?
Δηλαδη για ονομα.
Εγω αποδεχτηκα το μπαν του @Equalizer οτι ΟΚ το φορουμ παιρνει μια σταση πιο status quo μεχρι να σταθεροποιηθουν οι εξελιξεις εαν και εφοσον υπαρξουν ποτε αυτες. Με λιγα λογια να ειμαστε ενταξει σαν φορουμ. δεκτο
αλλα οχι ρε φιλε οτι γινεται και δολοφονια χαρακτηρα στον Ιβαν εδω μεσα... που να μπειτε και αλλου δηλαδη
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 3):
- eorptol1, Hunter, leon2202
Αρπαζομαι γιατί δεν δέχομαι να μπαίνουν ταμπέλες για την άποψη του καθενός όσο και να συμφωνώ ή να διαφωνώ.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:08 @Nikodiai Ωπα γιατι αρπαζεσαι;Ειπα εσενα προσωπικα;Εδω κ κανα μηνα,βλεπουμε νεα φρουτα,καλοπροαιρετους κατα τα αλλα,να ειναι αρκετα ενεργοι,αλλοι να ειναι κ μηχανικοι για να σχολιασουν αρνητικα περι γηπεδου.Ειναι γεγονοτα.Και εγραψα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κομματοσκυλα.
Επίσης με ενοχλεί παλιά accounts να λένε συνεχώς για τους καινούργιους και να τους βαφτίζουν υπόπτους. Και εμείς τα ακουσαμε,είναι σπαστικό και βρώμικο.
Ωχ και αυτό θα τους πειράξει..... Δημοκράτη που είσαι Δημοκράτη συνδεσμε τρομάρα σου ΑΣ με ΠΑΕ? Δεν θα δεις τον Ιβάν σαν σύνδεσμος που είσαι?
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- Unpsofable78
Φίλε ντροπή στα κομματοσκυλα ποίαν κομματοσκυλα? Ξερουν αυτοίNikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:04 Το να λέτε απόψεις χωρίς να χαρακτηριζετε δεν παιζει;Ποιοι εμείς και ποιοι εσεις;Ποια κομματοσκυλα;Είστε με τα καλά σας;
Ντροπη
- Unpsofable78
- Kabamaru11
Εγω προσωπικα και παροτι πιο νιουφης απο εσενα,ποτε δεν μου εκαναν μπουλιγκ οι παλιοι,ισως γιατι απεδειξα με τον χρονο οτι ειμαι αγνο παοκτσακι και κερδισα την εμπιστοσυνη των υπολοιπων μελων -θελω να πιστευω-,αλλοι δεν την εχουν κερδισει αυτη την εμπιστοσυνη.Θελει χρονο.
Αληθεια χαρα στο κουραγιο των Mods.
Αληθεια χαρα στο κουραγιο των Mods.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- Unpsofable78, Ιάσονας, PAOKevolution
Και όμως γίνετε εσύ ας πούμε ενοχλήθηκες μέχρι και το ότι ήρθε με ελικόπτερο, θες ποιο μεγάλο παράδειγμα εμπάθειας?alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:12Τωρα σοβαρα εσυ αυτο που βλεπεις να επικρατει στο ΠΑΟΚμανια φορουμ ειναι δολοφονια χαρακτηρα στον Σαββιδη;DamoN έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00 Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Δηλαδη εκανα ενα σχολιο οτι μου φανηκε γραφικο γιατι ΔΕΝ το εχουμε ξαναδει και συμβαινει τωρα και πεσαν 4-5 ατομα να με κραξουν και ο αλλος να μιλαει για τρολλ, αλλα υπαρχει cancel culture στον Ιβαν;
Που οι λεξεις "πουστια,εγκλημα,μαχαιρια,προδοσια" εχουν γινει ψωμοτυρι εδω μεσα για τον ΑΣ αλλα σχολια απο την αντιπερα οχθη με το ελαχιστο ψεγμα ειρωνιας τρωνε μπαν;
Που η "αντιπερα οχθη" ας πουμε αποκαλειται συνεχως τρολλακια και Payroll?
Δηλαδη για ονομα.
Εγω αποδεχτηκα το μπαν του @Equalizer οτι ΟΚ το φορουμ παιρνει μια σταση πιο status quo μεχρι να σταθεροποιηθουν οι εξελιξεις εαν και εφοσον υπαρξουν ποτε αυτες. Με λιγα λογια να ειμαστε ενταξει σαν φορουμ. δεκτο
αλλα οχι ρε φιλε οτι γινεται και δολοφονια χαρακτηρα στον Ιβαν εδω μεσα... που να μπειτε και αλλου δηλαδη
- Unpsofable78
-
Τι ενοχληθηκα ρε μεγαλε
χεστηκα πως ηρθε
ενα σχολιο εκανα οτι μου φανηκε γραφικο ωχου δηλαδη
χεστηκα πως ηρθε
ενα σχολιο εκανα οτι μου φανηκε γραφικο ωχου δηλαδη