Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε την δουλειά μια χαρά και σε έβαλε στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη ,δεν καταλαβαίνετε ότι μας έχει κάνει παθιασμένους υποστηρικτές του γιατί δεν αντέχουμε την αχαριστία ;;;
Εκτός και αν είστε διπλοί πράκτορες και το κάνετε μόνο και μόνο για να αυξήσετε την δημοφιλία του Ιβαν στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
trouman, Unpsofable78, paok apo epilogi
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως οι καμία 10 καινούργιοι λογαριασμοί το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ενεργοί...μόνο τυχαίοι δεν είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 13):
Psaras, Kabamaru11, DimitrisS, Maedhros4, felix 4, ToMousiTouCrespo, Montrealiotis, trouman, Unpsofable78, paok apo epilogi and 3 more users
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Θα συμφωνησω Damon και θα συμπληρωσω οτι απλα μπορει να ειναι μπλε κομματοσκυλα.Γιατι τετοιο μενος,εχω δει μονο απο μπλε παοκτσιδες στην μετα Κουλη εποχη.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
zissos, trouman, Unpsofable78, Parolos
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Το να λέτε απόψεις χωρίς να χαρακτηριζετε δεν παιζει;Ποιοι εμείς και ποιοι εσεις;Ποια κομματοσκυλα;Είστε με τα καλά σας;

Ντροπη
These users thanked the author Nikodiai for the post:
Hunter
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Συγγνώμη φίλε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

george188 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:37 H άφιξη ιβαν με ελικοπτερο δεν έγινε για λόγους εντυπωσιασμου
Να υποθέσω για λόγους ανωτέρας βίας που λέει και ο Κουβεντιδης;

Σχετικό/άσχετο άρθρο του sdna λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι στην Νόβα και φέτος. Ξέρουμε κάτι;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

@Nikodiai Ωπα γιατι αρπαζεσαι;Ειπα εσενα προσωπικα;Εδω κ κανα μηνα,βλεπουμε νεα φρουτα,καλοπροαιρετους κατα τα αλλα,να ειναι αρκετα ενεργοι,αλλοι να ειναι κ μηχανικοι για να σχολιασουν αρνητικα περι γηπεδου.Ειναι γεγονοτα.Και εγραψα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κομματοσκυλα.

Δεν σε εβαλα απεναντι σε κανεναν,ποιος ειμαι εγω αλλωστε;
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 6):
vasgias, dragon, trouman, Unpsofable78, thanos-xanthi, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Equalizer έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:59
Το γιατί, αμα δεν το έχετε καταλάβει ακόμα δεν νομίζω οτι μπορεί να ειπωθεί κάτι που να σας το εξηγήσει καλύτερα.
Με εξιτάρεις.

Αποφεύγει κάποιον hitman?

Μήπως είναι θέμα υγείας και δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με κόσμο;

Ξερεις κάτι συγκεκριμένο ή υποθέσεις και σενάρια;
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

DamoN έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00 Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε την δουλειά μια χαρά και σε έβαλε στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη ,δεν καταλαβαίνετε ότι μας έχει κάνει παθιασμένους υποστηρικτές του γιατί δεν αντέχουμε την αχαριστία ;;;
Εκτός και αν είστε διπλοί πράκτορες και το κάνετε μόνο και μόνο για να αυξήσετε την δημοφιλία του Ιβαν στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ
Τωρα σοβαρα εσυ αυτο που βλεπεις να επικρατει στο ΠΑΟΚμανια φορουμ ειναι δολοφονια χαρακτηρα στον Σαββιδη;

Δηλαδη εκανα ενα σχολιο οτι μου φανηκε γραφικο γιατι ΔΕΝ το εχουμε ξαναδει και συμβαινει τωρα και πεσαν 4-5 ατομα να με κραξουν και ο αλλος να μιλαει για τρολλ, αλλα υπαρχει cancel culture στον Ιβαν;

Που οι λεξεις "πουστια,εγκλημα,μαχαιρια,προδοσια" εχουν γινει ψωμοτυρι εδω μεσα για τον ΑΣ αλλα σχολια απο την αντιπερα οχθη με το ελαχιστο ψεγμα ειρωνιας τρωνε μπαν;
Που η "αντιπερα οχθη" ας πουμε αποκαλειται συνεχως τρολλακια και Payroll?

Δηλαδη για ονομα.

Εγω αποδεχτηκα το μπαν του @Equalizer οτι ΟΚ το φορουμ παιρνει μια σταση πιο status quo μεχρι να σταθεροποιηθουν οι εξελιξεις εαν και εφοσον υπαρξουν ποτε αυτες. Με λιγα λογια να ειμαστε ενταξει σαν φορουμ. δεκτο

αλλα οχι ρε φιλε οτι γινεται και δολοφονια χαρακτηρα στον Ιβαν εδω μεσα... που να μπειτε και αλλου δηλαδη
These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 3):
eorptol1, Hunter, leon2202
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:08 @Nikodiai Ωπα γιατι αρπαζεσαι;Ειπα εσενα προσωπικα;Εδω κ κανα μηνα,βλεπουμε νεα φρουτα,καλοπροαιρετους κατα τα αλλα,να ειναι αρκετα ενεργοι,αλλοι να ειναι κ μηχανικοι για να σχολιασουν αρνητικα περι γηπεδου.Ειναι γεγονοτα.Και εγραψα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κομματοσκυλα.

Δεν σε εβαλα απεναντι σε κανεναν,ποιος ειμαι εγω αλλωστε;
Αρπαζομαι γιατί δεν δέχομαι να μπαίνουν ταμπέλες για την άποψη του καθενός όσο και να συμφωνώ ή να διαφωνώ.
Επίσης με ενοχλεί παλιά accounts να λένε συνεχώς για τους καινούργιους και να τους βαφτίζουν υπόπτους. Και εμείς τα ακουσαμε,είναι σπαστικό και βρώμικο.
These users thanked the author Nikodiai for the post:
leon2202
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Patron έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:58 Εσκασε με ελικόπτερο Τούμπα ο πρόεδρος;
Ωχ και αυτό θα τους πειράξει..... Δημοκράτη που είσαι Δημοκράτη συνδεσμε τρομάρα σου ΑΣ με ΠΑΕ? Δεν θα δεις τον Ιβάν σαν σύνδεσμος που είσαι?
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Nikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:04 Το να λέτε απόψεις χωρίς να χαρακτηριζετε δεν παιζει;Ποιοι εμείς και ποιοι εσεις;Ποια κομματοσκυλα;Είστε με τα καλά σας;

Ντροπη
Φίλε ντροπή στα κομματοσκυλα ποίαν κομματοσκυλα? Ξερουν αυτοί
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Εγω προσωπικα και παροτι πιο νιουφης απο εσενα,ποτε δεν μου εκαναν μπουλιγκ οι παλιοι,ισως γιατι απεδειξα με τον χρονο οτι ειμαι αγνο παοκτσακι και κερδισα την εμπιστοσυνη των υπολοιπων μελων -θελω να πιστευω-,αλλοι δεν την εχουν κερδισει αυτη την εμπιστοσυνη.Θελει χρονο.

Αληθεια χαρα στο κουραγιο των Mods.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
Unpsofable78, Ιάσονας, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
eorptol1

alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:12
DamoN έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00 Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Τωρα σοβαρα εσυ αυτο που βλεπεις να επικρατει στο ΠΑΟΚμανια φορουμ ειναι δολοφονια χαρακτηρα στον Σαββιδη;

Δηλαδη εκανα ενα σχολιο οτι μου φανηκε γραφικο γιατι ΔΕΝ το εχουμε ξαναδει και συμβαινει τωρα και πεσαν 4-5 ατομα να με κραξουν και ο αλλος να μιλαει για τρολλ, αλλα υπαρχει cancel culture στον Ιβαν;

Που οι λεξεις "πουστια,εγκλημα,μαχαιρια,προδοσια" εχουν γινει ψωμοτυρι εδω μεσα για τον ΑΣ αλλα σχολια απο την αντιπερα οχθη με το ελαχιστο ψεγμα ειρωνιας τρωνε μπαν;
Που η "αντιπερα οχθη" ας πουμε αποκαλειται συνεχως τρολλακια και Payroll?

Δηλαδη για ονομα.

Εγω αποδεχτηκα το μπαν του @Equalizer οτι ΟΚ το φορουμ παιρνει μια σταση πιο status quo μεχρι να σταθεροποιηθουν οι εξελιξεις εαν και εφοσον υπαρξουν ποτε αυτες. Με λιγα λογια να ειμαστε ενταξει σαν φορουμ. δεκτο

αλλα οχι ρε φιλε οτι γινεται και δολοφονια χαρακτηρα στον Ιβαν εδω μεσα... που να μπειτε και αλλου δηλαδη
Και όμως γίνετε εσύ ας πούμε ενοχλήθηκες μέχρι και το ότι ήρθε με ελικόπτερο, θες ποιο μεγάλο παράδειγμα εμπάθειας?
Unpsofable78
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Τι ενοχληθηκα ρε μεγαλε

χεστηκα πως ηρθε

ενα σχολιο εκανα οτι μου φανηκε γραφικο ωχου δηλαδη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”