Τυχαίο.sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:32 Εγώ να σχολιάσω ότι ακόμα και τώρα ήρθε με ελικόπτερο απευθείας στο εσωτερικό της Τούμπας και ούτε καν με αμάξι απ έξω για το τυπικό...
Πάντα έτσι δεν ερχόταν?
Φλεξαρει
Τυχαίο.sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:32 Εγώ να σχολιάσω ότι ακόμα και τώρα ήρθε με ελικόπτερο απευθείας στο εσωτερικό της Τούμπας και ούτε καν με αμάξι απ έξω για το τυπικό...
Αν δεν είσαι στο payroll πραγματικά θα μου φανεί περίεργοNikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:23 Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.
Δείχνει ότι οι απαιτήσεις από πρόσωπα έχουν φτάσει πάτο.
Είναι θεατρική παράσταση. Δεν ήρθε. Ξεκάθαρα το ελικόπτερο που προσγειώθηκε μέσα στο γήπεδο ήταν ολόγραμμαMīngus έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42 Το βίντεο του inpaok και του paok24 για το ελικόπτερο είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα.
Έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι.
Δείχνουν το στέγαστρο και κάτι παράθυρα για 20 δευτερόλεπτα.
Δεν θα ασχοληθώ, ας κρίνουν οι μοδςdragon έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42Αν δεν είσαι στο payroll πραγματικά θα μου φανεί περίεργοNikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:23 Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.
Αυτή η εικόνα είναι αντιπροσωπευτική της όλης πορείας του Σαββίδη και της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια.Mīngus έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42 Το βίντεο του inpaok και του paok24 για το ελικόπτερο είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα.
Έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι.
Δείχνουν το στέγαστρο και κάτι παράθυρα για 20 δευτερόλεπτα.
Τι αλλο θα διαβασουμε...alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:36 Το σκηνικο με το ελικοπτερο περισσοτερο θυμιζει τις γραφικοτητες του βενγκα παρα τον Ιβαν που γνωριζουμε...
Κι αυτό σε πείραξε;alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:36 Το σκηνικο με το ελικοπτερο περισσοτερο θυμιζει τις γραφικοτητες του βενγκα παρα τον Ιβαν που γνωριζουμε...
Δεν ξέρω τι συμπέρασμα είναι αυτό, αλλά το ποστ είναι λάθος και ανεπίτρεπτοdragon έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42Αν δεν είσαι στο payroll πραγματικά θα μου φανεί περίεργοNikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:23 Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.