Το γηπεδο της κουλας ανηκει στον ερασιτεχνη του γαυρου νομιζω στην ολυμπιακη επιτροπη.Παραχωρειται η χρηση οχι η ιδιοκτησια.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καταπληκτικό το κείμενό σου στην κεντρική.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:12 Αρχικά πήγα να γράψω σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και κατέληξα σε κείμενο. Υπάρχει στη κεντρική για όποιον ενδιαφέρεται.
Με υπερκάλυψες σε πολλά από αυτά που έχω ως σκέψεις και ταυτίζομαι σχεδόν σε όλα που έγραψες.
Εύγε, μπράβο και συγχαρητήρια.
Το ξέρω ότι δεν τα χρειάζεσαι, αλλά εγώ νιώθω ότι πρέπει να το εκφράσω.
Τα πραγματα εχουν μια σειρα.gika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:44Δηλαδή ο ΑΣ θα δώσει την Τούμπα στον Μυστακίδη.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:35
Το καρπουζι και το μαχαιρι ΠΡΑΚΤΙΚΑ το εχει ο Σαββιδης.
Εχει την ΠΑΕ και δεν την πουλαει. Για ποιον θα κανει γηπεδο
ο Μυστακιδης; για το handball;
Ο Μυστακίδης θα δώσει 250 εκατομμύρια και θα κάνει γηπεδάρα όνειρο.
Ο Σαββίδης θα πει δεν δίνω 2 εκατομμύρια τον χρόνο ενοίκιο, θα παίζω στο χωράφι του Μακεδονικού.
Και εσύ θα πεις ζήτω Ιβάν πάμε να φύγουμε από το στολίδι που θα είναι η Νέα Τούμπα;
Εσυ δινεις 150 εκατομυρια χωρις ΠΡΩΤΑ
να εχεις εξασφαλισει την ΠΑΕ; Επειδη
ειναι δισεκατομυριουχος ο Τελης ειναι και ηλιθιος;
Ποσες φορες θα το πουμε τυρακι ριχνει
για να πιεστει ο Ιβαν απο τον κοσμο και να φυγει απο την ΠΑΕ.
Ο Ιβαν δεν τσιμπησε. Αυτα ειναι τα γεγονοτα. Σεναρια μπορουμε
να κνουμε για χρονια. Ειπε εγω θα κανω το γηπεδο. Αρα δεν πουλαει
την ΠΑΕ. ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Θελετε σεναρια; Xιλιαδες.
Θυμήθηκε το καλό μας ο Βέργης.joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:20 Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...
Πριν λίγους μήνες:
Το βράδυ που θα παίξουν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στις 23/2/2025, μπορούν ακόμη οι ερυθρόλευκοι, σε μία ακόμη έκρηξη αβρότητας να κάνουν “μέλος του ερασιτέχνη” τον κ. Λουτσέσκου όπως είχε πράξει παλαιότερα ο Κόκκαλης με τον Πελέ και τον Μαραντόνα. Κι εκεί, συγκινημένος ο Ρουμάνος τεχνικός, να μιλήσει για το μεγαλείο καρδιάς και να ξεχωρίσει τον Ολυμπιακό του Πειραιά από την “κουφάλα την Αθήνα που όλα τα στήνει”, κυρίως τις τιμωρίες του ίδιου, ενός ανθρώπου ο οποίος ουδέποτε προκάλεσε!
Έτσι θα τελειώσει μια και καλή το περιβόητο ΠΟΚ. Το οποίο μπορεί να είναι παρελθόν από την εποχή που το “Μινιόν” ήταν το κορυφαίο πολυκατάστημα της χώρας, αλλά σε κάποιους η είδηση δεν έχει φτάσει ακόμη.
Και κάτι τελευταίο: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ από την Επιτροπή Εφέσεων. Ούτε πρόστιμο δεν πρέπει να του επιβληθεί (Άλλωστε δεν πέταξε και καμιά φούστα στη μούρη κανενός, ένα παιδί από το λαιμό έπιασε ο δόλιος). Πρέπει να αθωωθεί για να συνεχίζει να “διαφημίζει” σε όλα τα γήπεδα της χώρας αυτό το εντυπωσιακό μείγμα που δεν έχει προηγούμενο: Ενός σπουδαίου προπονητή και ταυτόχρονα μιας αυτοκαταστροφικής προσωπικότητας.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ εχεις το MOU που εχουν υπογραψει ΑΣ και Μυστακιδης? Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Μυστακιδης δεν εχει διαθεση να φτιαξει το γηπεδο πριν παρει την ΠΑΕ? Γιατι σου φαινεται τοσο απιθανο να θεωρει αυτο ως οχημα για να αποκτησει τη ΠΑΕ?
Και επειδη δε μπορουμε να συνενοηθουμε σας βαζω μερικα ηθικα ερωτηματα
σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ;
Σας αρεσει εσας σαν οπαδους να χρησιμοποιουν καποιοι υπογεια
το γηπεδο που ολοι θελουμε, για να παρουνε την ΠΑΕ με πουστια
αφου ολοι αναγνωριζουμε οτι αυτος ειναι ο τελικος σκοπος;
Αξιζει αυτη η αντιμετωπιση στον Σαββιδη απο εμας σαν οπαδους;
Και καποια "λογικα " ερωτηματα;
Αντε και ο Μυστακιδης παιρνει την ΠΑΕ, θα δωσει λεφτα και για
να φτιαξει το γηπεδο αμεσα;
Θα ειναι ο Μυστακιδης καλυτερος προεδρος απο τον Ιβαν βαση
πιθανοτητων και του τροπου που ενεργησε για να κανει δικη του
την ΠΑΕ;
σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ;
την ΠΑΕ;
Τραγικός. Ειδικά αυτό με το μπάσκετ, είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει. Λες και είναι υποχρεωμένος ξέρω γω να πάει να πάρει κάποιο τμήμα του συλλόγου για να αποδείξει πως το κάνει από αγάπη και όχι από συμφέροντα.joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:20 Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...
Το ότι μπήκε με τόσο δόλιο τρόπο στη ζωή μας είναι ένα θέμα. Όλα τα υπόλοιπα όμως είναι αστεία.
Αν θέλει να χτίσει γήπεδο και να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία υποχρέωση να αγοράσει οποιοδήποτε άλλο τμήμα.
Έχει υποχρέωση να βγει μπροστά στις κάμερες και να μιλήσει ανοιχτά και ξεκάθαρα.
Τι συμφώνησε με τον ΑΣ; Λεπτομέρειες. Μίλησε με τον Ιβάν;
Αν όχι πως θα προχωρήσει το γήπεδο χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας;
Που θα παίζει η ομάδα; Και πολλές άλλες απαντήσεις σε πολλά άλλα ερωτήματα.
Όχι όμως, δεν είναι υποχρεωμένος να βάλει λεφτά στη ΚΑΕ, στο ΤΑΠ ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι γελοίο.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
- joshua, Patron, TylerDurden, Logistis
Τι εννοεις? Φτιαχνοντας γηπεδο 250 μυριων? Ρε τον αλητη...ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:40 Και επειδη δε μπορουμε να συνενοηθουμε σας βαζω μερικα ηθικα ερωτηματα
σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ;
την ΠΑΕ;
Αυτή τη στιγμή εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ερασιτέχνης με τον Μυστακίδη προσπαθούν να εξωθήσουν τον Σαββίδη από την ΠΑΕ. Με πρόσχημα το γήπεδο.
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και πούστικα. Ας δώσουν μια συνέντευξη τύπου που να πούνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι έχουν κατά νου τόσο για το γηπεδικό, όσο και για την επόμενη μέρα του συλλόγου γενικότερα αλλά και της ΠΑΕ ειδικότερα.
Να πούνε για το πλάνο τους, τι σκέφτονται για τις ακαδημίες, το μοντέλο στο οποίο θέλουν να βασιστούν και να χτίσουν κλπ.
Αντ'αυτού έχουμε έναν τύπο που έχει λεφτά, 2-3 τύπους που περνάνε σαν τελεσίδικη κατάσταση ότι τα βρήκανε σε όλα και ένα τουλάχιστον φιλοκυβερνητικό μιντιακό όμιλο της Θεσσαλονίκης να έχει αναλάβει την δημιουργία κλίματος.
Ας γίνει με τον σωστό τρόπο και ο κόσμος θα σχηματίσει την άποψη του.
Μέχρι τότε εγώ το θεωρώ τρύπημα, σε κάποιον που σε καμία γαμημένη περίπτωση δεν αξίζει κάτι τέτοιο.
Το ότι η ομάδα δεν έφτασε στο τοπ 20 της Ευρώπης σε 10 χρόνια ή το ότι ήρθε ο Μπακαγιόκο και ο Λεβέκ , για εμένα δεν αποτελούν επιχειρήματα. Και δεν λέω ότι όλα λειτουργούνε καλά και όλα είναι τέλεια.
Αν θέλει ο κ. Μυστακίδης να εμπλακεί με την ΠΑΕ ή να χρηματοδοτήσει το γήπεδο κλπ, ας πάει να απευθυνθεί στους ουσιαστικά αρμόδιους και να τους πει την πρόταση του, το πλάνο του και τις προθέσεις του.
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και πούστικα. Ας δώσουν μια συνέντευξη τύπου που να πούνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι έχουν κατά νου τόσο για το γηπεδικό, όσο και για την επόμενη μέρα του συλλόγου γενικότερα αλλά και της ΠΑΕ ειδικότερα.
Να πούνε για το πλάνο τους, τι σκέφτονται για τις ακαδημίες, το μοντέλο στο οποίο θέλουν να βασιστούν και να χτίσουν κλπ.
Αντ'αυτού έχουμε έναν τύπο που έχει λεφτά, 2-3 τύπους που περνάνε σαν τελεσίδικη κατάσταση ότι τα βρήκανε σε όλα και ένα τουλάχιστον φιλοκυβερνητικό μιντιακό όμιλο της Θεσσαλονίκης να έχει αναλάβει την δημιουργία κλίματος.
Ας γίνει με τον σωστό τρόπο και ο κόσμος θα σχηματίσει την άποψη του.
Μέχρι τότε εγώ το θεωρώ τρύπημα, σε κάποιον που σε καμία γαμημένη περίπτωση δεν αξίζει κάτι τέτοιο.
Το ότι η ομάδα δεν έφτασε στο τοπ 20 της Ευρώπης σε 10 χρόνια ή το ότι ήρθε ο Μπακαγιόκο και ο Λεβέκ , για εμένα δεν αποτελούν επιχειρήματα. Και δεν λέω ότι όλα λειτουργούνε καλά και όλα είναι τέλεια.
Αν θέλει ο κ. Μυστακίδης να εμπλακεί με την ΠΑΕ ή να χρηματοδοτήσει το γήπεδο κλπ, ας πάει να απευθυνθεί στους ουσιαστικά αρμόδιους και να τους πει την πρόταση του, το πλάνο του και τις προθέσεις του.
- These users thanked the author zissos for the post (total 5):
- Montrealiotis, astral, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi, Apil44
Ναι για ΑΕΧ, με παραχώρηση του ΑΣ σε εταιρία συμφερόντων Μελ
Για Γαύρο είναι ποιο περίπλοκο το ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας και εμπλέκονται και τα ολυμπιακά ακίνητα...
Οχημα 150 εκατομυριων.......joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:36 ΑΜΠΑΛΑΕΑ εχεις το MOU που εχουν υπογραψει ΑΣ και Μυστακιδης? Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Μυστακιδης δεν εχει διαθεση να φτιαξει το γηπεδο πριν παρει την ΠΑΕ? Γιατι σου φαινεται τοσο απιθανο να θεωρει αυτο ως οχημα για να αποκτησει τη ΠΑΕ?
Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτε.
Αλλα δε σεναριολογω γενικα
αλλα με βαση τα γεγονοτα, τη λογικη
και τις πιθανοτητες.
Εσυ ποσες πιθανοτητες δινεις να κανει κατι τετοιο
ο Τελης βαση της λογικης; εγω 0,00001....
Προφανως και εσυ το θεωρεις τοσο απιθανο, γιατι ετσι το αναφερεις.
Δεν εγραψες οτι ειναι το πιο σιγουρο.....
Ειναι πολυ υποθετικα αυτα τα σεναρια. Αντε και το χτιζει ο Μυστακιδης το γηπεδο και ο Σαββιδης δεν την δινει την ΠΑΕ. Τι θα γινει; Θα βαζει τρικλοποδιες ο ενας στον αλλον και θα διαβαζουμε αριστουργηματα οπως αυτα του Μπουζα και το Βεργη καθε μερα;
Ειναι τεραστιο ρισκο για τον Μυστακιδη αν οντως θελει την ΠΑΕ, να ξεκινησει το γηπεδο χωρις να εχει την παραμικρη ενδειξη οτι μπορει να την παρει. Μπορει να του την δωσει του Σαββιδη και να βαζει 30 χαρτια το χρονο και η ομαδα να πεταει. Τι πιεση θα μπορει να προκαλεσει ο Μυστακιδης περα απο κατασκευασμενη;
Μην κανετε το λαθος να το βλεπετε απο την δικια μας την πλευρα. Εμεις θελουμε γηπεδο και ομαδαρα και ας τα κανει οποιος απο τους δυο θελει. Αλλα δεν ειναι ετσι απλο.
Ειναι τεραστιο ρισκο για τον Μυστακιδη αν οντως θελει την ΠΑΕ, να ξεκινησει το γηπεδο χωρις να εχει την παραμικρη ενδειξη οτι μπορει να την παρει. Μπορει να του την δωσει του Σαββιδη και να βαζει 30 χαρτια το χρονο και η ομαδα να πεταει. Τι πιεση θα μπορει να προκαλεσει ο Μυστακιδης περα απο κατασκευασμενη;
Μην κανετε το λαθος να το βλεπετε απο την δικια μας την πλευρα. Εμεις θελουμε γηπεδο και ομαδαρα και ας τα κανει οποιος απο τους δυο θελει. Αλλα δεν ειναι ετσι απλο.
- Montrealiotis
Ε για αυτό δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό αλλά μόνο ανακοινώσεις του κωλου χωρίς να λεν τίποτα.
Προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ιβαν.
Τίποτα άλλο δεν κάνουν. Και ειδικά ο ΑΣ ξεφτιλίζει τον ρόλο του, παίζοντας τα παιχνίδια του Μυστακίδη.
Προσωπικά χέστηκα πόσα λεφτά έχει. Δεν μου έχει δείξει τίποτα, δεν μου έχει πει τίποτα. Δεν τον εμπιστεύομαι.
Προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ιβαν.
Τίποτα άλλο δεν κάνουν. Και ειδικά ο ΑΣ ξεφτιλίζει τον ρόλο του, παίζοντας τα παιχνίδια του Μυστακίδη.
Προσωπικά χέστηκα πόσα λεφτά έχει. Δεν μου έχει δείξει τίποτα, δεν μου έχει πει τίποτα. Δεν τον εμπιστεύομαι.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
- astral, navigator11, aivas19, lkosmid, Apil44
- navigator11
Ισχύει αυτό. Αλλά και να άλλαζαν, λέμε τώρα, κάποια στιγμή οι διαθέσεις των 2 δισεκατομμυριούχων για το καλό και την πρόοδο του ΠΑΟΚ, με τι μούτρα μετά από όσα έχουν συμβεί - αυτά τουλάχιστον που έχουν βγει προς τα έξω, τα ελάχιστα - θα επιτελούσε τον ρόλο αυτό ο ΑΣ; Άντε, την 16η του Ιουνίου βγήκε εκείνη η ανακοίνωση, που σχεδόν όλοι εδώ μέσα δεν τη χαρακτήρισαν μνημείο σεβασμού απέναντι στον Σαββίδη. Η χθεσινή, κατά τη γνώμη μου, είναι ακόμα αθλιότερη. Υπό την έννοια ότι αναφέρεται σε ένα ζήτημα που επί της ουσίας ουδέν ενδιαφέρον παρουσιάζει σχετικά με το θέμα του γηπέδου, επιχειρώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις στο πιο κακόβουλο σενάριο είτε, στο πιο αθώο, πρόκειται περί γρόθων.joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:47 Για να λειτουργησει καποιος ως γεφυροποιος θα πρεπει να υπαρχει και η διαθεση μεταξυ των αλλων πλευρων να δημιουργηθει γεφυρα μεταξυ τους κατι που δεν μοιαζει πιθανο τουλαχιστον μεχρι τωρα.
Στο σεναριο επιστημονικης φαντασιας να τα βρουνε Ιβαν και Τελης η μονη λυση θα ηταν το ξηλωμα ολου του ΑΣ και εκλογη απο την αρχη μεχρι και της καθαριστριας.