Psaras έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:45 @gika Πόσες φορές να το πούμε, ρε αδερφούλη μου (το αδερφούλη το λέω με αγάπη και σεβασμό, γιατί σε εκτιμώ)
Δεν παίρνουμε θέση ούτε υπέρ του Ιβάν, ούτε του Μυστακίδη. Ούτε ξέρουμε αν βρέθηκαν ή όχι, ούτε τι σχεδιάζει ο ένας ή ο άλλος, ούτε αν ήξερε ή όχι ο Ιβάν.
Αυτό που στιλιτεύουμε είναι ένα και μόνο ένα πράγμα. Η κραυγαλέα ανεπάρκεια του ΑΣ ΠΑΟΚ και η ανικανότητά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αυτή είναι η ουσία. Γιατί αν υπήρχε ένας σοβαρός ΑΣ, σήμερα θα είχε ρόλο γεφυροποιού. Θα λειτουργούσε συνθετικά, ενωτικά, διαφανώς. Θα ενημέρωνε, θα καλούσε τα μέλη, θα έβαζε το πλαίσιο.
Psaras συμφωνώ απόλυτα !Για να παίξεις το ρόλο του γεφυροποιου πρέπει να χεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ σαν πρόεδρος ΑΣ ,κύρος και διάθεση να κυνηγησεις το ντιλ μεταξύ των 2 πλευρών..Με τα λίγα που ξέρω δεν είμαι σίγουρος ότι ο Ησαιαδης έχει το προφίλ που λέμε...
Για τέτοιο πόστο θα κανε ένας..Βεζυρτζης πχ..η άτομο τέτοιου βεληνεκούς με αποδεδειγμένα εχέγγυα και ηγετικό-ενωτικό χαρακτήρα...