Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Πινακας ελεγχου->διαχειρηση εχθρων.
Δεν ξερω αν λειτουργει αυτο το εργαλειο...αλλα τουλαχιστον μπορεις να το δοκιμασεις...και να μας πεις αν δουλευει κιολας
Δεν ξερω αν λειτουργει αυτο το εργαλειο...αλλα τουλαχιστον μπορεις να το δοκιμασεις...και να μας πεις αν δουλευει κιολας
- Dinos_Liverpool
nothu έγραψε:Υπάρχει τρόπος να μη βλέπω τα ποστ κάποιου άλλου μέλους;
Ιιιιιιιιιιιιιι... του Αποστόλη, ρεεεεε; Του φίλου μου;
Θα εισηγηθώ -400 πόντους στον "ξερόλα".

Δυστυχως, psykoman εφοσον ο Ντινος δεινει τη μεγαλοψυχια μη μπαναροντας τον μονιμα μ'αποτελεσμα να συνεχιζει να ριχνει σκατα στον ανεμιστηρα και να τσιμπανε πολλοι ή να χαλανε τη μερα τους,
πραγματικα δε βλεπω αλλη λυση απ'το ignore-hate list για το συγκεκριμενο..
πραγματικα δε βλεπω αλλη λυση απ'το ignore-hate list για το συγκεκριμενο..
- Μπαρκαρούτσος
Για εμένα το λέει, για τα ανέκδοτα...Dinos_Liverpool έγραψε:nothu έγραψε:Υπάρχει τρόπος να μη βλέπω τα ποστ κάποιου άλλου μέλους;
Ιιιιιιιιιιιιιι... του Αποστόλη, ρεεεεε; Του φίλου μου;
Θα εισηγηθώ -400 πόντους στον "ξερόλα".
![]()
![]()
Mια χαρά λειτουργεί και σε σώζει από πολλούς.psykoman έγραψε:Πινακας ελεγχου->διαχειρηση εχθρων.
Δεν λειτουργεί για τους mods.
δεν ήξερα ότι γίνεταιnothu έγραψε:Υπάρχει τρόπος να μη βλέπω τα ποστ κάποιου άλλου μέλους;
και γω το θέλω αυτό
- Μπαρκαρούτσος
Προσπάθησες, ε;Φοίνικας έγραψε:Δεν λειτουργεί για τους mods.

Blacklist!

Απο browser σου λέει αν θέλεις να πατήσεις για να δεις το ποστ. Απο talpatalk που μπαίνω εγώ, μου λέει οτι τον έχω στους εχθρούς αλλά απο κάτω βγάζει κανονικά το μήνυμα.
Υ.Γ. Τώρα είδα τα ανέκδοτα του roman. Ψαξτε το λίγο αυτο με τους μοντ εχθρούς και ενεργοποιηστε το.
Υ.Γ. Τώρα είδα τα ανέκδοτα του roman. Ψαξτε το λίγο αυτο με τους μοντ εχθρούς και ενεργοποιηστε το.
Νομίζω όμως ότι Σου δείχνει τις παραθέσειςΦοίνικας έγραψε:Mια χαρά λειτουργεί και σε σώζει από πολλούς.psykoman έγραψε:Πινακας ελεγχου->διαχειρηση εχθρων.
Δεν λειτουργεί για τους mods.
K_geo έγραψε:την πατησες!

nothu έγραψε:

- Μπαρκαρούτσος
nothu έγραψε:Υ.Γ. Τώρα είδα τα ανέκδοτα του roman. Ψαξτε το λίγο αυτο με τους μοντ εχθρούς και ενεργοποιηστε το.

- Dinos_Liverpool
Καλημέρα σε όλους...
Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος moderator να με ενημερώσει πόσες επεξεργασίες των posts του "σηκώνει" να "φάει" κάποιος προτού τον στείλουν για "μπάνιο";
Επίσης πόσα "μπάνια" χρειάζεται να συμπληρώσει κάποιος πριν το τελευταίο του που θα τον "αφήσει ολομόναχο ναυαγό σε ερημικό νησί και μακριά απ τον πολιτισμό χωρίς μάλιστα να τον βρει ποτέ κανείς";
Τέλος, αν η αντιμετώπιση του καθενός εξαρτάται από την "παλαιότητα" του στο forum ή ακόμα κι από την συχνότητα της συμμετοχής του σε συζητήσεις;
Ευχαριστώ για την προσοχή σας και αναμένω υπομονετικά τις απαντήσεις...
Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος moderator να με ενημερώσει πόσες επεξεργασίες των posts του "σηκώνει" να "φάει" κάποιος προτού τον στείλουν για "μπάνιο";
Επίσης πόσα "μπάνια" χρειάζεται να συμπληρώσει κάποιος πριν το τελευταίο του που θα τον "αφήσει ολομόναχο ναυαγό σε ερημικό νησί και μακριά απ τον πολιτισμό χωρίς μάλιστα να τον βρει ποτέ κανείς";
Τέλος, αν η αντιμετώπιση του καθενός εξαρτάται από την "παλαιότητα" του στο forum ή ακόμα κι από την συχνότητα της συμμετοχής του σε συζητήσεις;
Ευχαριστώ για την προσοχή σας και αναμένω υπομονετικά τις απαντήσεις...
αν μου πεις το γιατί, θα σου πω το τί. 
μέσες άκρες πάντως, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...

μέσες άκρες πάντως, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...