Καλημέρα σε όλους...
RoMaN ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις...
Θέλω μόνο να επισημάνω ότι μετά από συζητήσεις που είχα τελευταία με κάποιους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες φίλους προτρέποντας τους να γίνουν κι αυτοί μέλη του forum, όλοι, μα όλοι (όχι πολλοί, καμιά 30αριά άτομα μόνο) μου απάντησαν "Τι να μπω ρε Γκόραν, το διαβάζω συχνά το PAOKmania και μου ανεβαίνει η πίεση με τόσους μαλ@κες εκεί μέσα...Ότι του κατέβει του καθενός το πετάει...Η σοβαρότητα είναι δυσεύρετη!!!...Που να μπω κιόλας και να γράψω την άποψη μου δηλαδή, θα πρέπει συνέχεια να μαλώνω και με κάποιον!!!"...Γι αυτό και έγραψα για αλγεινή εντύπωση που μένει στον "επισκέπτη"...Το πιθανότερο βέβαια είναι γιατί δεν "παρακολουθεί" το forum αλλά επειδή διαβάζει για κάποια θέματα επιλεκτικά ή αποσπασματικά και εντελώς στην τύχη...
Σωστό λοιπόν όπως υποστηρίζεις είναι να θέλουμε να κρατήσουμε τα μέλη μας αλλά εξ ίσου σωστό δεν είναι να θέλουμε όλο και περισσότερα καινούρια; Με αυτό προπάντων το σκεπτικό πήρα την πρωτοβουλία για ένα τέτοιου είδους topic

...
Ντίνο μου μάλλον με παρεξήγησες, δεν εννόησα ότι δεν ξέρετε ούτε ποιοι είναι, αλλά ούτε πως να αντιμετωπίσετε τους "trols"...Έγραψα κιόλας ότι το κάνετε αλλά πολλές φορές λόγω υπερπληθώρας posts πιθανόν κάποια μένουν "στον αέρα"...
Το θέμα είναι οι όποιοι "trols" (πιθανά κι εγώ ο ίδιος έχω γίνει κατά περίπτωση τέτοιος) να στηρίζουν με επιχειρήματα την άποψη τους και να δέχονται την αντιπαράθεση που θα τους γίνεται ώστε να μην πετάνε το φιτίλι δίπλα στην μπαρουταποθήκη και "την κάνουν με ελαφρά", είτε αφήνοντας μόνο μία κακή εντύπωση στον "επισκέπτη", είτε βάζοντας αρκετούς εδώ μέσα να τσακώνονται χωρίς τελειωμό (ή πιθανά με τελικό αποτέλεσμα το "ignore" ενός Π.Α.Ο.Κ.τσή για έναν άλλον)

...
Επίσης Ντίνο δεν μου γράφεις κάποιον συγκεκριμένο σοβαρό λόγο που "δεν είναι δυνατόν" κιόλας να μείνει αυτό το topic που άνοιξα εξηγώντας μου τα πιθανά (έστω) προβλήματα που θα δημιουργήσει στα μέλη

...
Τουλάχιστον προτείνω να μείνει για καμιά δεκαριά μέρες ακόμα για να δούμε και την γνώμη αρκετών ακόμα συμφορουμιτών μας θα πρότεινα...Εκτός κι αν σας δημιουργεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δεν κατανοώ εσάς τους modes

...