Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

Κάτι σαν τον Μπερμπάτοφ με τον Μυστακίδη ας πούμε; :? ;) :) :D

Το γιατί πάντως το γράφω (όχι προσωπικά σε σένα όμως) εμμέσως αλλά με πολύ σεβασμό φίλε K_geo στην πρόταση που "ανέβασα" για το ολοκαίνουριο και αστραφτερό topic ""1" στο "trol" αν και "14" στο κοντρόλ"!!! (όπου "1"=άσσος, όπου "14"= (όσον αφορά το κοντρόλ αποκλειστικά) όλοι γνωρίζουμε πόσο και δεν πιστεύω να θεωρηθεί "υπερβολικό trol") :D :P :lol:

Ρίξε του μια ματιά όταν βρεις χρόνο και πες μου τη γνώμη σου αν θέλεις σε παρακαλώ... 8-) Σίγουρα θα χρειαστώ μεγάλη βοήθεια αν προχωρήσει κι επειδή δεν είμαι καθόλου ενήμερος για την προσωπική σας δουλειά (των modes) "φοβάμαι" μήπως επιβαρύνεστε πολύ και μ αυτό :oops: ...

Ααα και sorry για το "ντιβανοσκέπασμα" :oops: :oops: :oops: ...Εκτιμώ ότι τον αγαπημένο simba με τα "σεντονάκια" του τον άφησα έτη φωτός πίσω :cry: :) αλλά...Π.Α.Ο.Κ. είμαι...αφού... ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

goran 64 έγραψε:Καλημέρα σε όλους...

Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος moderator να με ενημερώσει πόσες επεξεργασίες των posts του "σηκώνει" να "φάει" κάποιος προτού τον στείλουν για "μπάνιο";

Επίσης πόσα "μπάνια" χρειάζεται να συμπληρώσει κάποιος πριν το τελευταίο του που θα τον "αφήσει ολομόναχο ναυαγό σε ερημικό νησί και μακριά απ τον πολιτισμό χωρίς μάλιστα να τον βρει ποτέ κανείς";

Τέλος, αν η αντιμετώπιση του καθενός εξαρτάται από την "παλαιότητα" του στο forum ή ακόμα κι από την συχνότητα της συμμετοχής του σε συζητήσεις;

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και αναμένω υπομονετικά τις απαντήσεις...
Καλημέρα!

1. Post με post διαφέρει... Αν μπεις και γράψεις "*αμώ τη μάνα του Tudor" θα φύγεις για κανένα μήνα.. Αν γράψεις "Ε ρε πούστη τι χάσαμε", απλώς θα πέσει @... Το θέμα είναι να μην προκαλείς!

2. Το θέμα είναι να μην προκαλείς γενικά, αν η παρουσία σου γενικώς είναι αρνητική και προκαλείς καβγάδες και προσβάλλεις συνομιλητές, θα σε στείλουμε στο νησί...

3. Η παλαιότητα και οι κουβέντες που κάνει ένα μέλος, αν γίνονται με σεβασμό στο forum (κανόνες + συνομιλητές), τότε μας επηρεάζουν θετικά. Αν ένα μέλος είναι παλιό και συνεχώς τσαμπουκαλεύεται, αλλά έχει και καλό λόγο, θα προσπαθήσουμε να μην τον διώξουμε όσο μπορούμε. Το forum είναι τα μέλη του και αυτά προσπαθούμε να κρατήσουμε, αρκεί να μας βοηθούν κι αυτοί.

Γενικά το θέμα είναι να μην προκαλείς και να μην είσαι *αλάκας!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

DC διαβάστηκε και το έθεσα το θέμα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όντως. τώρα αναμένουμε την διαβούλευση μέσω skype... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Γκόραν, σε παρακαλώ πολύ, δεν είναι δυνατόν να παραμείνει το θέμα που άνοιξες!

Ξέρουμε ποιος είναι και ποιος δεν είναι τρολ και ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους...

RoMaN ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις...

Θέλω μόνο να επισημάνω ότι μετά από συζητήσεις που είχα τελευταία με κάποιους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες φίλους προτρέποντας τους να γίνουν κι αυτοί μέλη του forum, όλοι, μα όλοι (όχι πολλοί, καμιά 30αριά άτομα μόνο) μου απάντησαν "Τι να μπω ρε Γκόραν, το διαβάζω συχνά το PAOKmania και μου ανεβαίνει η πίεση με τόσους μαλ@κες εκεί μέσα...Ότι του κατέβει του καθενός το πετάει...Η σοβαρότητα είναι δυσεύρετη!!!...Που να μπω κιόλας και να γράψω την άποψη μου δηλαδή, θα πρέπει συνέχεια να μαλώνω και με κάποιον!!!"...Γι αυτό και έγραψα για αλγεινή εντύπωση που μένει στον "επισκέπτη"...Το πιθανότερο βέβαια είναι γιατί δεν "παρακολουθεί" το forum αλλά επειδή διαβάζει για κάποια θέματα επιλεκτικά ή αποσπασματικά και εντελώς στην τύχη...

Σωστό λοιπόν όπως υποστηρίζεις είναι να θέλουμε να κρατήσουμε τα μέλη μας αλλά εξ ίσου σωστό δεν είναι να θέλουμε όλο και περισσότερα καινούρια; Με αυτό προπάντων το σκεπτικό πήρα την πρωτοβουλία για ένα τέτοιου είδους topic ;) ...

Ντίνο μου μάλλον με παρεξήγησες, δεν εννόησα ότι δεν ξέρετε ούτε ποιοι είναι, αλλά ούτε πως να αντιμετωπίσετε τους "trols"...Έγραψα κιόλας ότι το κάνετε αλλά πολλές φορές λόγω υπερπληθώρας posts πιθανόν κάποια μένουν "στον αέρα"...

Το θέμα είναι οι όποιοι "trols" (πιθανά κι εγώ ο ίδιος έχω γίνει κατά περίπτωση τέτοιος) να στηρίζουν με επιχειρήματα την άποψη τους και να δέχονται την αντιπαράθεση που θα τους γίνεται ώστε να μην πετάνε το φιτίλι δίπλα στην μπαρουταποθήκη και "την κάνουν με ελαφρά", είτε αφήνοντας μόνο μία κακή εντύπωση στον "επισκέπτη", είτε βάζοντας αρκετούς εδώ μέσα να τσακώνονται χωρίς τελειωμό (ή πιθανά με τελικό αποτέλεσμα το "ignore" ενός Π.Α.Ο.Κ.τσή για έναν άλλον) ;) ...

Επίσης Ντίνο δεν μου γράφεις κάποιον συγκεκριμένο σοβαρό λόγο που "δεν είναι δυνατόν" κιόλας να μείνει αυτό το topic που άνοιξα εξηγώντας μου τα πιθανά (έστω) προβλήματα που θα δημιουργήσει στα μέλη ;) ...

Τουλάχιστον προτείνω να μείνει για καμιά δεκαριά μέρες ακόμα για να δούμε και την γνώμη αρκετών ακόμα συμφορουμιτών μας θα πρότεινα...Εκτός κι αν σας δημιουργεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δεν κατανοώ εσάς τους modes ;) ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 29 Νοέμ 2015, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Goran, οι απόψεις των μελών για ένα συγκεκριμένο θέμα, μένουν στο αντίστοιχο θέμα! Δεν χρειάζεται να ανοίξει topic-κλουβί για box, όπου θα υπάρχει ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα και θα γίνει σε 2 μέρες bord de l'eau!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κι αν εξελιχθεί, με πολλή υπομονή, σοβαρότητα και σεβασμό απ όλους φυσικά, σε "κοινό τόπο για πραγματική αντιπαράθεση", όπως το ονειρεύομαι και αποτελέσει αργότερα την "βιτρίνα" του forum;

Αν οι "πρόχειρα σκεπτόμενοι" διορθώσουν κατ αυτόν τον τρόπο έστω και λίγο τον τρόπο που σκέφτονται και εκφράζονται για το οποιοδήποτε μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Π.Α.Ο.Κ.; Κέρδος δεν θα είναι αυτό για όλους και για το forum;

Η διαφορά είναι στην "γενναία και ευγενική παραδοχή του λάθους από όλους όσους το κάνουν και απ οποιονδήποτε λόγο ορμώμενοι" την οποία σπανιότατα έχω συναντήσει έως τώρα, κάτι το οποίο θα μου άρεσε να δω να αλλάζει σιγά σιγά έστω!!! Αν όμως συνεχιστεί αυτή η "ξερολίαση" κι η ανούσια ισχυρογνωμοσύνη τι κερδίζουμε; ;)

"Μία δοκιμή θα σας πείσει"...Γι αυτό ζήτησα πιο πάνω κανένα δοκιμαστικό δεκαήμερο... 8-)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μαν ... που ζεις; :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Στην εποχή των σπηλαίων μάλλον...Τότε που ο προϊστορικός πρόγονος όλων μας ήξερε ότι αν δεν κυνηγήσει θα πεθάνει απ την πείνα!!!

"Ένας είναι ο σωστός δρόμος...ο ανήφορος..."...Νίκος Καζαντζάκης...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όπως διαπιστώνουν οι moderators, έχουν προκύψει ήδη την τελευταία μιάμιση ώρα δύο "διχογνωμίες" στο topic του Φρανκ Άρνεσεν που υποστηρίζονται σθεναρά από τις δύο εκ διαμέτρου αντίθετες πλευρές αλλά "κινδυνεύουν" να βρεθούν "off topic" :shock: ...

Κάτι τέτοια θα ήθελα να μεταφέρονται στο topic που πρότεινα ρε παιδιά :roll: ...

Ελπίζω να έγινα πλέον εντελώς κατανοητός :o ...

Ευχαριστώ 8-) ...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το νόημα του φόρουμ είναι οι συζητήσεις. Δε βλέπω κάτι τόσο οφφ ;) Αν βλέπεις κάτι που δε νομίζεις ότι ταιριάζει, μπορείς να κάνεις αναφορά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν ξέρω καν τι σημαίνει αναφορά ρε Πέτρο, ούτε παρατήρηση κάνω φυσικά...Απλά ενισχύω την άποψη μου στην πρόταση που έκανα για το topic " Άσσος στο "trol" αν και "14" στο κοντρόλ" και μάλλον έχει ήδη απορριφθεί χωρίς να μου εξηγήσει κανένας κάποιον σοβαρό λόγο και δεν βρίσκω καν τα γραφόμενα μου πουθενά πια!!!
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Με λιγα λογια θες ενα τοπικ οπου θα προκυπτουν μεσω ψηφοφοριας οι σωστες αποψεις δλδ ο καταλογος των αποψεων του καλου ΠΑΟΚτση.Ενα πατροναρισμα των αποψεων με δημοκρατικο και καλα περιτυλιγμα..Αν δεν συμμορφωνεσαι στις αποψεις της πλειοψηφιας παιρνεις μπουλο..Σαν να μου λενε εμενα οι Συριζεοι και οι νδτες οτι αν δεν συμφωνησω οτι με περικοπη δαπανων και υπερφορολογηση θα ερθει η αναπτυξη της οικονομιας θα πρεπει να εξοστρακιστω..και για να μην ξεφευγουμε απ τα του ΠΑΟΚ καποτε η πλειοψηφια υμνουσε τον Ζαγορακη και υπηρχαν καποιοι λιγοι που σιγομουρμουριζαν διαφορα..το ποιος αποδειχτηκε σωστος νομιζω το ξερουμε ολοι πλεον.
Και ρωταω εγω: απο αυτο τι θα προκυψει;ενα φορουμ που δεν θα ναι φορουμ θα ναι απλα επαναληψη των ιδιων αποψεων και γραπτων απο διαφορετικους χρηστες;μια σουπα με λιγα λογια;
κι αυτο ολο επειδη υπαρχουν ατομα που δεν αντεχουν να διαβαζουν διαφορετικες αποψεις;
συγγνωμη αλλα αυτο ειναι δικο τους προβλημα..
Φιλε γκοραν εισαι μεγαλος ανθρωπος(οπως εχεις δηλωσει κι ο ιδιος) και νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις οτι ενα τετοιο εγχειρημα ειναι οχι μονο απαραδεκτο ως προς την ολη φιλοσοφια του αλλα και θα εχει και τα αντιθετα αποτελεσματα απ αυτα που επιδιωκεις.Αντ αυτου θα σε συμβουλευα να μαθεις να ζεις με τη διαφορετικη αποψη ειτε αγνοωντας την ειτε κατανοωντας την ειτε αντιπαραθετοντας τα δικα σου επιχειρηματα ως προς αυτην.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πάνω δεξιά σε κάθε μήνυμα Έχει ένα θαυμαστικό. Αν το πατήσεις, κάνεις αναφορά το μήνυμα και ένας μοντ θα το μπορέσει να το δει άμεσα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”