aivas19Σουριναμεζε γιατι φτηνος; 3 μυρια εγραψαν, για παικτη απο Ουκρανικη Λιγκα νομίζω ειναι πολλα
Α ναι? Μου διέφυγε αυτό γτ είδα φευγαλέα την είδηση λόγω του timing που βγήκε

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

aivas19Σουριναμεζε γιατι φτηνος; 3 μυρια εγραψαν, για παικτη απο Ουκρανικη Λιγκα νομίζω ειναι πολλα
figurehead4burbufigurehead41000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Προτείνω αντί να μας κάνουν να ντρεπόμαστε να ρίξουν την ομάδα στην β για επανεκκίνηση, όπως το μπάσκετ
Είχα παλιά ένα αφεντικό σαν αυτή. Δούλεψα για ένα καλοκαίρι και της είχα κλείσει νέες δουλειές, είχε βγάλει χρήματα, όχι αστεία από τη δουλειά μου και προφανώς κάποια στιγμή πήγε η κουβεντα στο να μείνω εκεί, αλλά με λιγότερα χρήματα...
figurehead4sourmenetesfigurehead41000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Ποιο ναυάγιο;;
Το χθεσινό ήταν ναυάγιο;
Γιατί μπήκε κάποιος από τις μεταγραφές και έδειξε κάτι διαφορετικό;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ναυάγιο ήταν.. Αγωνιστικό ναυάγιο. Γιατί ρε παιδιά σας τρομάζουν οι λέξεις; Δεν σημαίνει μια επισήμανση αυτόματα "να τα γκρεμίσουμε όλα να ούμε". Μια διαπίστωση είναι.
Ήταν τα 30 πρώτα λεπτά ήταν σαν να παίζαμε στο Emirates. Θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κι άλλα. Ήταν η όλη αμυντική λειτουργία προβληματική. Κι όμως το φέραμε 2-2. Και στην Τούμπα θα ρίξουμε ντορτι. Σίγουρο το έχω, με όσα είδα στο ναυάγιο. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από ατσάλι και δεν λυγίζει. Αυτό έδειξε χθες. Δεν είναι κακό να πούμε όμως τα στραβά. Ίσα ισα
Τι να λέμε δηλαδή; να κοροιδευομαστε;
Όσο για τις μεταγραφές, η πρώτη αλλαγή έγινε στο 72.
Ας δούμε στα επόμενα αν και τι θα προσφέρουν.
Εγώ αυτό που έγραψα είναι πως δεν έχει νόημα να αγχωνομαστε τώρα. Τα 3 επόμενα ματς είναι τελικοί, θα πάμε με αυτούς που έχουμε, οπότε ας κινηθούμε με νηφαλιοτητα και χωρίς πιεση για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Υπάρχει χρόνος
, κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέφτη.
WestBlock4Δεν είπα πουθενά ότι δεν άλλαξε η πρόταση.EqualizerΌλες οι πληροφορίες που έχουμε εμείς ως paokmania λένε ακριβώς αυτό
Ότι είχαν συμφωνήσει και υπήρχε και συγκεκριμένη μέρα άφιξης, και μετά άρχισε τις παλινωδίες η πλευρά του παίκτη.
Και για αυτό έγιναν έξαλλοι στην ΠΑΕ. Όχι επειδή ο παίκτης αρνήθηκε μειωμένη πρόταση.
Όλοι οι δημοσιογράφοι λένε ότι δέχθηκε μειωμένη πρόταση εσείς λέτε ότι δεν άλλαξε η πρόταση....
Τελικά κάποιος ξέρει τι,έχει γίνει?