Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08
PAOKevolutionΓια ποιο λόγο φταίει η ΠΑΕ ρε ναβι; Τι δεν κατάλαβες από όσα έγραψε ο Equal;
Ο ίδιος ο παίκτης ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ στην πρόταση συμφώνησε πότε θα έρθει (Σάββατο) και ξαφνικά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ξεκίνησε τις μαμουνιές. Πού φταίει η ΠΑΕ; Ρε σεις, αντε λίγο τώρα. Πόλεμο στο Λουτσέσκου.

Λεμεσος4https://youtu.be/RnAmVU4msBA?si=bGHc3a3O8BuQyEQH
Καπως ετσι ειναι η υποθεση Μειτε
burbufigurehead41000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Προτείνω αντί να μας κάνουν να ντρεπόμαστε να ρίξουν την ομάδα στην β για επανεκκίνηση, όπως το μπάσκετ
EqualizerΌλες οι πληροφορίες που έχουμε εμείς ως paokmania λένε ακριβώς αυτό
Ότι είχαν συμφωνήσει και υπήρχε και συγκεκριμένη μέρα άφιξης, και μετά άρχισε τις παλινωδίες η πλευρά του παίκτη.
Και για αυτό έγιναν έξαλλοι στην ΠΑΕ. Όχι επειδή ο παίκτης αρνήθηκε μειωμένη πρόταση.
loukas karadimosη δουλεια που γινεται απο τα παιδια εδω μεσα ειναι πιο σοβαρη απο αυτην που κανου τα αρδακια μας, προφανως
figurehead4burbufigurehead41000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Προτείνω αντί να μας κάνουν να ντρεπόμαστε να ρίξουν την ομάδα στην β για επανεκκίνηση, όπως το μπάσκετ
Πρόσεξε μην κοκκινισουν τα χέρια σου από το πολύ χειροκρότημα. Bepanthol να βαζεις
Εγώ εν τω μεταξύ λέω να αγοράσω φανέλα Χατζοπούλου στο μπασκετ και Γκοντζάρεβα στη μπάλα, να φλεξάρω την εμπιστοσύνη μου στον πρώτο και το θαυμασμό μου στη δεύτερη. Σκέψου το κι εσύ
Είχα παλιά ένα αφεντικό σαν αυτή. Δούλεψα για ένα καλοκαίρι και της είχα κλείσει νέες δουλειές, είχε βγάλει χρήματα, όχι αστεία από τη δουλειά μου και προφανώς κάποια στιγμή πήγε η κουβεντα στο να μείνω εκεί, αλλά με λιγότερα χρήματα. Ήταν σε νησί και άλλη ζωή από την πόλη κτλ κτλ. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ, γιατι στο νησί είχε άλλη ποιότητα ζωής, ενώ μετά τη φουλ σαιζόν ήταν πιο ανθρώπινα. Εκείνη χαλάστηκε που δεν έτρεξα αμέσως στο μαγαζί της, λες και ήμουν κάνας ζητουλας και λες και μου έκανε κάποια χάρη που θα έπαιρνα λιγοτερα. Τελικά σκέφτηκα συναισθηματικά, είπα ΟΚ, αλλά τότε μου είπε πως δεν ισχύουν τα χρήματα που έβαζα στο ζυγι τόσο καιρό, αλλά ακόμη πιο λίγα, γιατί λέει είχα χάσει ένα μήνα δουλειά. Ε δεν γαμιεται και το νησί είπα. Πιο πολύ όμως όταν έλεγα το όχι, ένιωθα ωραία που δεν πέρασε το υφακι της πως μου έκανε κάποια χάρη, ενώ εγώ της φέρθηκαν σπαθενια και έδωσα όλο τον εαυτό μου για να πάει καλά το μαγαζί της. Δεν είδα όμως ποτέ να το βλέπει έτσι.
Equalizernavigator11Αυτό που έκανε ο Τσιομπανογλου ήταν μεγάλο λάθοςEqualizerΌλες οι πληροφορίες που έχουμε εμείς ως paokmania λένε ακριβώς αυτό
Ότι είχαν συμφωνήσει και υπήρχε και συγκεκριμένη μέρα άφιξης, και μετά άρχισε τις παλινωδίες η πλευρά του παίκτη.
Και για αυτό έγιναν έξαλλοι στην ΠΑΕ. Όχι επειδή ο παίκτης αρνήθηκε μειωμένη πρόταση.
Εν ολίγοις δηλαδή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του Τζιομπάνογλου συμφωνεί με τη δική σας πληροφόρηση. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, το ξαναγράφω, μιλάμε για τρομερούς βλαχοπαράγοντες εκεί στην ΠΑΕ. Κάνουν πόλεμο στον Λουτσέσκου.
Ναι μεν περίπου έτσι είχαν τα πράγματα αλλά κανείς δεν μίλησε από την ΠΑΕ για οριστική συμφωνία και ένας δημοσιογράφος πρέπει να το κρατάει πάντα κατά νου αυτό όταν δημοσιεύει με τόση σίγουρα ότι έκλεισε ο Χ παίκτης
Έχει δίκιο ο Κόλκας που είπε ότι βιάστηκε το σπορτ24 και εκτεθηκε
tolis14kosnunies41,4 ηταν η αρχικη προταση.
Το 1,2 για 2+1 αρνηθηκε
Και τώρα αν πούμε πως αυτό είναι λάθος θα παίρνουμε το μέρος του παίκτη απέναντι στην ομάδα;;;;
Δηλαδή του κάναμε μια πρόταση που ήξεραν ότι δεν θα δεχθεί. Και είναι και μ@λ@κ@ς.
Μήπως τον ήθελε μόνο ο λουτσεσκου;
Ασ ερχόταν τότε όταν του έγινε η αρχική πρόταση. Γιατί δεν ήρθε; δηλαδή έρχομαι οπότε γουστάρω και με πληρώνετε ότι σας ζητήσω; δεν είναι έτσι φίλε. Οπότε ναι, είναι λάθος που παίρνεις το μέρος του παίκτη