Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08figurehead4burbufigurehead41000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Προτείνω αντί να μας κάνουν να ντρεπόμαστε να ρίξουν την ομάδα στην β για επανεκκίνηση, όπως το μπάσκετ
Πρόσεξε μην κοκκινισουν τα χέρια σου από το πολύ χειροκρότημα. Bepanthol να βαζεις
Εγώ εν τω μεταξύ λέω να αγοράσω φανέλα Χατζοπούλου στο μπασκετ και Γκοντζάρεβα στη μπάλα, να φλεξάρω την εμπιστοσύνη μου στον πρώτο και το θαυμασμό μου στη δεύτερη. Σκέψου το κι εσύ
Είχα παλιά ένα αφεντικό σαν αυτή. Δούλεψα για ένα καλοκαίρι και της είχα κλείσει νέες δουλειές, είχε βγάλει χρήματα, όχι αστεία από τη δουλειά μου και προφανώς κάποια στιγμή πήγε η κουβεντα στο να μείνω εκεί, αλλά με λιγότερα χρήματα. Ήταν σε νησί και άλλη ζωή από την πόλη κτλ κτλ. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ, γιατι στο νησί είχε άλλη ποιότητα ζωής, ενώ μετά τη φουλ σαιζόν ήταν πιο ανθρώπινα. Εκείνη χαλάστηκε που δεν έτρεξα αμέσως στο μαγαζί της, λες και ήμουν κάνας ζητουλας και λες και μου έκανε κάποια χάρη που θα έπαιρνα λιγοτερα. Τελικά σκέφτηκα συναισθηματικά, είπα ΟΚ, αλλά τότε μου είπε πως δεν ισχύουν τα χρήματα που έβαζα στο ζυγι τόσο καιρό, αλλά ακόμη πιο λίγα, γιατί λέει είχα χάσει ένα μήνα δουλειά. Ε δεν γαμιεται και το νησί είπα. Πιο πολύ όμως όταν έλεγα το όχι, ένιωθα ωραία που δεν πέρασε το υφακι της πως μου έκανε κάποια χάρη, ενώ εγώ της φέρθηκαν σπαθενια και έδωσα όλο τον εαυτό μου για να πάει καλά το μαγαζί της. Δεν είδα όμως ποτέ να το βλέπει έτσι.
devεγω τα ελεγα για το σπορτ24 . μαλιστα γραφαν καποιοι οτι το paok24 κοιματε που δεν εβγαλε την συμφωνια.
ας φερει η παε τον βραζιλιανο μπορει και ενα ημιχρονο στο τελευταιο ματς των προκριματικων να χρειαστει
sourmenetesfigurehead41000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Ποιο ναυάγιο;;
Το χθεσινό ήταν ναυάγιο;
Γιατί μπήκε κάποιος από τις μεταγραφές και έδειξε κάτι διαφορετικό;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

figurehead4sourmenetesfigurehead41000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Ποιο ναυάγιο;;
Το χθεσινό ήταν ναυάγιο;
Γιατί μπήκε κάποιος από τις μεταγραφές και έδειξε κάτι διαφορετικό;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ναυάγιο ήταν.. Αγωνιστικό ναυάγιο. Γιατί ρε παιδιά σας τρομάζουν οι λέξεις; Δεν σημαίνει μια επισήμανση αυτόματα "να τα γκρεμίσουμε όλα να ούμε". Μια διαπίστωση είναι.
Ήταν τα 30 πρώτα λεπτά ήταν σαν να παίζαμε στο Emirates. Θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κι άλλα. Ήταν η όλη αμυντική λειτουργία προβληματική. Κι όμως το φέραμε 2-2. Και στην Τούμπα θα ρίξουμε ντορτι. Σίγουρο το έχω, με όσα είδα στο ναυάγιο. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από ατσάλι και δεν λυγίζει. Αυτό έδειξε χθες. Δεν είναι κακό να πούμε όμως τα στραβά. Ίσα ισα
Τι να λέμε δηλαδή; να κοροιδευομαστε;
Όσο για τις μεταγραφές, η πρώτη αλλαγή έγινε στο 72.
Ας δούμε στα επόμενα αν και τι θα προσφέρουν.
Εγώ αυτό που έγραψα είναι πως δεν έχει νόημα να αγχωνομαστε τώρα. Τα 3 επόμενα ματς είναι τελικοί, θα πάμε με αυτούς που έχουμε, οπότε ας κινηθούμε με νηφαλιοτητα και χωρίς πιεση για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Υπάρχει χρόνος
WestBlock4devεγω τα ελεγα για το σπορτ24 . μαλιστα γραφαν καποιοι οτι το paok24 κοιματε που δεν εβγαλε την συμφωνια.
ας φερει η παε τον βραζιλιανο μπορει και ενα ημιχρονο στο τελευταιο ματς των προκριματικων να χρειαστει
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο βραζιλιάνος είναι αναβάθμιση κ δε θα μας λείψει ο μειτε?
Γιατί εγώ από όσο τον παρακολούθησα θα είναι μια αδιάφορη,μεταγραφή μόνο ποσοτική κ όχι ποιοτική.
Άμα τελείωσε ο μειτε να πάνε να τα σκάσουν να πάρουν,παίχτη που θα αναβαθμίσει το κέντρο
tolis14Φίλε μου δεν υπάρχει άλλος τρόπος να στο πω, οπότε θα στο πω ευθέως, με κίνδυνο να μπαναριστώ.Εισαι ή εμπαθής ή εντελώς άμπαλος. Δεν υπάρχει άλλος λόγος για τον οποίο θα έβλεπες το χθεσινό αγώνα Αύγουστο μήνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Σουηδίας με 20 παιχνίδια στα πόδια της, στο γήπεδο της σε πλαστικό χλοοτάπητα ως ναυάγιο.
tolis14Συγκινητικο αυτό που αφηγείσαι, αλλά άσχετο. Εκτος αν νομίζεις ότι ο Μειτε ήταν ο σπαθενιος, φτωχός πλην όμως τίμιος ποδοσφαιριστής και ο ΠΑΟΚ ο εργοδότης που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με το καλαμάκι