ΑποστόληςΑΦΕΡΤΕ ΧΑΦ!
Να περιμενετε εως τελος Αυγουστου κυριε..

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

ΑποστόληςΑΦΕΡΤΕ ΧΑΦ!

Portable1. Το μόνο ναυάγιο εχθές έγινε στο Αραράτ από κάποιον ΝΟΕ.
2. Αν αρχίσουν οι κάτω τα τρυπήματα θα γίνει της πόρνης γι'αυτό και δεν ακουμπάει ο ένας παίκτη του άλλου. Αν καταλήξει ο Μεϊτε στο ΠΟΚ κάποια στιγμή και ο Ιβάν θα πάρει παίκτη αντίπαλης ομάδας.
ΑποστόληςΑΦΕΡΤΕ ΧΑΦ!
EqualizerΕμένα η άποψη μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε είναι πολύ προτιμότερο να περιμένουν το β μισό του Αυγούστου ώστε να φέρουν ένα παικταρα χαφ ειδικά αν έχουμε περάσει τσλ πάρα να τρέξουν τώρα άμεσα να κλείσουν κάποιον καλό μεν, με αρνητικά δε (δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο, αρνητικά στοιχεία κλπ)
proedrosΤα πράγματα είναι πολύ απλά. Φέρνεις μια χαφάρα και απευθείας από την γκρίνια και την μουρμούρα για την υπόθεση Μειτέ, την μετατρέπεις σε αισιοδοξία και ενθουσιασμό.
Special 4Ειστε οφ τοπικ αγαπητε SourmenetesΣωστο
EqualizerΕμένα η άποψη μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε είναι πολύ προτιμότερο να περιμένουν το β μισό του Αυγούστου ώστε να φέρουν ένα παικταρα χαφ ειδικά αν έχουμε περάσει τσλ πάρα να τρέξουν τώρα άμεσα να κλείσουν κάποιον καλό μεν, με αρνητικά δε (δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο, αρνητικά στοιχεία κλπ)
AeonEqualizerΕμένα η άποψη μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε είναι πολύ προτιμότερο να περιμένουν το β μισό του Αυγούστου ώστε να φέρουν ένα παικταρα χαφ ειδικά αν έχουμε περάσει τσλ πάρα να τρέξουν τώρα άμεσα να κλείσουν κάποιον καλό μεν, με αρνητικά δε (δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο, αρνητικά στοιχεία κλπ)
Σε περίπτωση τραυματισμού και/ή τιμωρίας του Σβάμπ, τί γίνεται?
Εγώ πιστεύω οτι τον Mady τον κρατάει στον πάγκο και για προφύλαξη. Για να τον ρίξει στα Play Off.
Αν μπούνε δυνατά μετά την προετοιμασία και έχουμε κανένα τραυματισμό, θα στρβώσει αρκετά το πράγμα.
proedrosΤα πράγματα είναι πολύ απλά. Φέρνεις μια χαφάρα και απευθείας από την γκρίνια και την μουρμούρα για την υπόθεση Μειτέ, την μετατρέπεις σε αισιοδοξία και ενθουσιασμό.
Δεν είναι θέμα μουρμούρας, δεν χρειάζεται η ΠΑΕ τέτοιες κινήσεις.
Η Ομάδα χρειάζεται Χαφ. Οταν βλεπεις τους πρόσφατους αγώνες, δεν σου φαίνεται οτι η ομάδα έχει μεγάλο κενό στο κέντρο? Δεν βλέπεις οτι τρώμε σχετικά εύκολα γκολ?
Επίσης τι θα γίνει αν ο Σβάμπ τιμωρηθεί (είναι 1 κάρτα μακριά απο τιμωρία) στην Ευρώπη και έχουμε έναν τραυματισμό? Τι γίνεται τότε?
Τέλος μέσα στον Αύγουστο ξεκινά και το Πρωτάθλημα με 3 αγώνες. Οπότε το πρόγραμμα είναι βαρύ.
Ακόμη και αν αυτά δεν αρκούν. Ο Προπονητής το έχει πει ξεκάθαρα, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο.