Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

st4this · 18/08/2026, 22:11Patron · 18/08/2026, 22:08Θα εμφανιστεί κάποιος Σαββίδης στην Τούμπα μεθαύριο;
Ο Ραγκα πριν ειπε πως ηταν να ερθουν τα αδερφια Σαββιδη αν παιζαμε europa (θα ηταν την επομενη το εντος) ενω τωρα δεν θα βρισκεται κανεις στο γηπεδο. Απαραδεκτο, στη κριση ερχεσαι, στα πανηγυρια τι να σε κανω;
JohnEconomist · 18/08/2026, 22:14Πάντως αν οι σύνδεσμοι αποφασίσουν να κάνουν υπόμνημα στη ρωσική πρεσβεία ή τσο προξενείο στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το GPT για να τους φτιάξει το κείμενο και θα χρειαστεί να τους το μεταφράσει και στα αγγλικά ή ίσως και στα Ρωσικά. Στην πρεσβεία στην Αθήνα δεν υπάρχει άτομο που να μιλάει ελληνικά...
barlow4 · 18/08/2026, 22:16John μην επιμενεις σου λεω. Θα γινει κακο.
Sera4 · 18/08/2026, 22:25st4this · 18/08/2026, 22:11Patron · 18/08/2026, 22:08Θα εμφανιστεί κάποιος Σαββίδης στην Τούμπα μεθαύριο;
Ο Ραγκα πριν ειπε πως ηταν να ερθουν τα αδερφια Σαββιδη αν παιζαμε europa (θα ηταν την επομενη το εντος) ενω τωρα δεν θα βρισκεται κανεις στο γηπεδο. Απαραδεκτο, στη κριση ερχεσαι, στα πανηγυρια τι να σε κανω;
Οι μ@λακιες αυτού του ανθρώπου δεν έχουν τελειωμό. Είναι σε φάση έμαθαν ότι μαμιομαστε πλάκωσαν και οι γύφτοι.
Το αν θα έρχονταν κάποιος Σαββίδης στο Γιουροπα, δεν το ήξεραν ούτε τα άτομα της ασφάλειας του.
Η Μαρία πάντα εκεί είναι, θα είναι και την Πεμπτη. Και ο Νίκος πλέον τις περισσότερες φορές ερχεται. Να δουμε τώρα για την Πέμπτη δύσκολα το βλέπω με τις υπάρχουσες συνθήκες.
JohnEconomist · 18/08/2026, 22:28barlow4 · 18/08/2026, 22:16John μην επιμενεις σου λεω. Θα γινει κακο.
Ξέρω ότι αστειεύεσαι, αλλά εγώ θα απαντήσω σοβαρά.
Το μόνο που θα γίνει, αν γίνει κάτι, είναι μια συζήτηση μαζί του ή οδηγία για να μαζευτεί η κατάσταση.
Psagmenos4 · 18/08/2026, 21:44abc_o_ karpouzas · 18/08/2026, 21:25Ο βανιας είναι η εξαίρεση...
Ο κανόνας στο...χωριο μας...ειναι ................
Δεν θέλω να στο χαλάσω άλλαξαν οι εποχές έχουμε 2026 ,.....................
SCIFO · 18/08/2026, 22:27Αυτό το διήμερο έχουν γραφτεί και τα τελευταία όσα περσι το καλοκαίρι κρυβοντουσαν εδω μέσα πίσω απο τον φερετζε των ίσων αποστάσεων και προς τιμή του ευεργέτη. Οι μάσκες δεν έπεσαν αλλά πετάχθηκαν με θάρρος πια. Και αύριο να γίνει η αλλαγή μια πενταετία θ ακούμε ο νέος πρέπει να δει να πάθει και να μάθει. Όσα κατακρινουμε σημερα, και συμβαίνουν, αυτόματα θα λυθουν και δεν θα συμβαίνουν. Η σταθερότητα και η προοδος ετών πρέπει να εξαφανιστεί με μια θύελλα αερολογιας για ενα καλύτερο μέλλον με καποιον αλλον. Έχετε κάνει την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, GNTM, και συμπεριφερεστε με DNA οπαδού σαν πανελιστα πρωιναδικου.
SCIFO · 18/08/2026, 22:27Αυτό το διήμερο έχουν γραφτεί και τα τελευταία όσα περσι το καλοκαίρι κρυβοντουσαν εδω μέσα πίσω απο τον φερετζε των ίσων αποστάσεων και προς τιμή του ευεργέτη. Οι μάσκες δεν έπεσαν αλλά πετάχθηκαν με θάρρος πια. Και αύριο να γίνει η αλλαγή μια πενταετία θ ακούμε ο νέος πρέπει να δει να πάθει και να μάθει. Όσα κατακρινουμε σημερα, και συμβαίνουν, αυτόματα θα λυθουν και δεν θα συμβαίνουν. Η σταθερότητα και η προοδος ετών πρέπει να εξαφανιστεί με μια θύελλα αερολογιας για ενα καλύτερο μέλλον με καποιον αλλον. Έχετε κάνει την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, GNTM, και συμπεριφερεστε με DNA οπαδού σαν πανελιστα πρωιναδικου.
Maklaz · 18/08/2026, 22:25JohnEconomist · 18/08/2026, 22:14Πάντως αν οι σύνδεσμοι αποφασίσουν να κάνουν υπόμνημα στη ρωσική πρεσβεία ή τσο προξενείο στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το GPT για να τους φτιάξει το κείμενο και θα χρειαστεί να τους το μεταφράσει και στα αγγλικά ή ίσως και στα Ρωσικά. Στην πρεσβεία στην Αθήνα δεν υπάρχει άτομο που να μιλάει ελληνικά...
Καλησπέρα εν Χριστώ αδελφέ Ιωάννη.

Maklaz · 18/08/2026, 19:58Δεν καταλαβαίνω εγώ ρε συ μπλάκ μου, αλλά την ίδια στιγμή εσύ μου βαράς alert στην λέξη "διεύθυνση"; Ε οκ τι να πω!
Δεν κατακρίνω τις επιλογές σου, ποιος είμαι εγώ να το κάνω; Στην ουσία δεν τις αγγίζω καν. Και αν αυτό κατάλαβες τότε φταίω εγώ και όχι εσύ.
Αυτό που κατακρίνω είναι το να γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα επειδή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε. Και την τρίτη επιλογή που ψάχνεις την έχω πει ήδη.
Maklaz · 17/08/2026, 23:15Υπάρχει και τρίτη επιλογή, η προφανής, αυτή που θα έπρεπε να επιλέξουν όλοι, να πάνε για την ομάδα.
Maklaz · 18/08/2026, 02:02Νόμιμο δεν είναι μόνο το να μείνεις σπίτι. Νόμιμο είναι και το πανό, και το σύνθημα. Εκτός και αν εσύ ξέρεις κάποιου είδους ποινή που μπορούν να μου επιφέρουν αυτά. Τότε να σε ακούσω.
JohnEconomist · 18/08/2026, 22:28barlow4 · 18/08/2026, 22:16John μην επιμενεις σου λεω. Θα γινει κακο.
Ξέρω ότι αστειεύεσαι, αλλά εγώ θα απαντήσω σοβαρά.
Το μόνο που θα γίνει, αν γίνει κάτι, είναι μια συζήτηση μαζί του ή οδηγία για να μαζευτεί η κατάσταση.
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.