trouman · 18/08/2026, 20:36Αγαπητά φρούτα του δάσους,
που μιλάτε για non paper από ΠΑΕ για να εκφραστούμε κάποιοι
Αγαπητό φρούτο του αγρού,
δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκες και δεν με νοιάζει κιόλας, γιατί βαριέμαι την τόση μαγκιά.
Σε ένα ανώνυμο φόρουμ δεν κρινόμαστε από το αν είμαστε παλαίουρες, αλλα από τα γραπτά μας.
Όταν λοιπόν ξεκινά σήμερα σε όλα τα ραδιόφωνα, στο ίντερνετ κι εδώ μέσα "ξαφνικά" το ίδιο αφήγημα για τον Ντέλια που ΗΘΕΛΕ (προσοχή στην πουστια της λέξης) να φύγει και υπονοείται έτσι ότι ΖΗΤΗΣΕ να φύγει, εγώ θα αντιδρασω.
Πουστικα πουληθηκε ο παιχταράς και ακόμη και τώρα κάνεις δεν το εξηγεί. Έστω με ψέματα. Μούγκα. Αντίθετα αρχίζουν τα γνωστά μασαζακια από τον δαπιτη και την παρεούλα του. Έπαρση τρελη . Όταν έχεις νιώσει προδωμενος και μια μέρα μετά οι ίδιοι που σε πρόδωσαν σε περνάνε για μαλάκα που θα καταπιείς κάθε παπάρια, αντιδράς. Αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ας το ξέρουν όλοι.
Είδα κι άκουσα λοιπόν διαφορα από το πρωί, με αρχηγό τον Δανο παιχταρα που μπήκε φορτσατος εδώ να κάνει τη μέρα νύχτα και ταυτίστηκα και με το κείμενο του αδερφού και το παρέθεσα. Είπα και τα δικά μου.
Κι εσύ πετάχτηκες ξαφνικά στην κουβέντα να μιλάς για φρούτα και παλαίουρες. ΟΚ. Όπως δεν γουστάρεις δίπλα σου στο γήπεδο κάποιους σαν εμένα, έτσι δεν γουστάρω κι εγώ κάποιους σαν εσένα. Δεν λέει κάτι αυτό. ΠΑΟΚ είμαστε, ο καθένας με τον τρόπο τιυ. Μόνο τα παπαγαλάκια δεν είναι ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω ποιος είναι και ποιος όχι. Όμως το non paper που μοιραστηκε το καταλαβαίνω και θα το πολεμάω αλύπητα. Όχι το πρόσωπο (αν δεν είμαι σίγουρος), το παραμυθι
Κάποιος να μας πει αν θα βγει βίντεο από τη σημερινή προπόνηση με τον Ντέλια να αποχαιρετά τους συμπαίχτες του.

καλό telenovela