abc_o_ karpouzas · 18/08/2026, 21:25Ο βανιας είναι η εξαίρεση...
Ο κανόνας στο...χωριο μας...ειναι οι μπατατουγουμενοπαγωνοκαρυποφουρναροι και αλευράδες.....ένας που..εαφαξε...τον χαριστεα...ο Γιάννης μου και τα μαγιό...
Πριν τον βανια...εσκασαν...στο χωριό άλλοι 2 με ίδιες ή και ποιο βαθιές τσέπες ηρθαν...Παρασκευή και Κυριακή νύχτα...την κάνανε με ελαφριά πηδηματάκια....
Προσέχετε τι εύχεστε....
Δεν θέλω να στο χαλάσω άλλαξαν οι εποχές έχουμε 2026 ,ο ΠΑΟΚ χάρη στον Σαββίδη βέβαια είναι μαγαζί γωνία που κι άλλοι δισεκατομμύριουχοι θα ήθελαν να εμπλακούν δεν είναι αερολογίες. Ο ένας πήρε το μπάσκετ κι ούτε να ακούσει θέλει ξανά για ΠΑΕ ,υπάρχουν κι άλλοι όμως.
Πλέον οι ομάδες με μεγάλη λαϊκή βάση όπως ο ΠΑΟΚ προσελκύουν επενδυτές γιατί μέσω αυτών κερδίζουν και στις επιχειρήσεις τους. Αυτό δεν έκανε κι ο Ιβάν? Θα μου πεις κακό είναι, όχι καθόλου μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγάζει χρήμα με το κιλό, τον ΠΑΟΚ όμως δεν δείχνει να έχει τηβ όρεξη να τον ανεβάσει επίπεδο. Συγνώμη αλλά 14 χρόνια και δεν είδαμε με δισεκατομμύριουχο CL, έχουμε πάρει 2 πρωτάθληματα θα μου πεις τόσα είχες και για 85 χρόνια άρα είναι επιτυχία, ΝΑΙ αλλά ΠΟΤΕ δεν είχα ισχυρό πρόεδρο.
Ότι βάζεις στην εξίσωση ομαδουλες ενός τετραγώνου και ενός δρόμου με τον ΠΑΟΚ των ποσοστών ΚΙΜ στην Μακεδονία, και ποσοστά Πουτιν στην Β Ελλάδα συγνώμη αλλά μπερδεύτηκες. .
Πάμε και στην επόμενη μέρα . Ο Ιβάν μέρα με την μέρα δείχνει ότι δεν θέλει, δεν γουστάρει δεν τον νοιάζει τέλος πάντων να ασχοληθεί με την ομάδα. Αν τα 26 πήγαιναν για παικτες(κάποια από αυτά) κάποιος θα έκανε μια εμφάνιση να πει ότι θα γίνει επένδυση σε παικταραδες αντ αυτού σιωπή, εκκωφαντική σιωπή. Οπότε ερχόμαστε και λέμε αν εδώ είναι το ταβάνι, αν αυτό μπορεί ως πότε θα φοβόμαστε μνν γίνουμε Ηρακλής και Άρης λες και όταν δεν είχαμε Ιβάν είχαμε καμία σχέση με δαύτους. Κάποια στιγμή ο Κόκκαλης ναι ο Σωκράτης Κόκκαλης ο αρχών της παράγκα,ο Κόκκαλης των αμετρητων τίτλων αναγκάστηκε να φύγει γιατί δεν πήγαινε και να παραδόσει την ομάδα στον πιο δυνατό Μαρινακη.