Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.Dimitris_L4 · 18/08/2026, 19:49Ρε μλκς σταματηστε το αυτο δν οδηγει πουθενα..βριστηκατε τα ειπατε , φτανει...
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.

Dimitris_L4 · 18/08/2026, 19:49Ρε μλκς σταματηστε το αυτο δν οδηγει πουθενα..βριστηκατε τα ειπατε , φτανει...

Μπαρκαρούτσος · 18/08/2026, 19:50Dimitris_L4 · 18/08/2026, 19:49Ρε μλκς σταματηστε το αυτο δν οδηγει πουθενα..βριστηκατε τα ειπατε , φτανει...
Αυτό ισχύει και για τους 3 μας; Εμένα, τον @Guitarman, τον @Developer4 και τον @dev;;
Blackgr4 · 18/08/2026, 16:49Maklaz · 18/08/2026, 02:02Blackgr4 · 18/08/2026, 01:13Ψεύτικο ήταν το δίλημμα Ιβάν ή Μυστακίδης, όπως εξίσου ψεύτικο είναι το δίλημμα Ιβάν ή χάος.
Άσε, αν είναι να πιάσουμε τα ψεύτικα διλήμματα, χρόνο να έχεις να μιλάμε. Έπεσες στη περίπτωση τώρα..
Πάμε και στο δια ταύτα μην νομίζεις πως αποφεύγω να το απαντήσω.
Δεν βάζω κανένα δίλημμα. Το σχόλιο μου είναι γενικό, όχι συγκεκριμένα για ένα ματς της Πέμπτης.
Εστιάζω αποκλειστικά και μόνο στους τρόπους αντίδρασης και επιμένω πως ο μοναδικός αλλά και ΝΟΜΙΜΟΣ τρόπος αντίδρασης, είναι αυτός που γράφω. Εφόσον βέβαια υπάρχει κάποιος που δεν αισθάνεται απίστευτα χαρούμενος και πανευτυχής με τον Ιβάν και τον τρόπο λειτουργίας του.
Όσοι αισθάνονται έτσι, δεν τους αφορά το σχόλιο μου. Συνεχίζουν ευτυχισμένοι την καθημερινότητα τους.
ΥΓ Αυτά με τις διευθύνσεις που γράφεις καλό θα ήταν να τα εξηγήσεις. Όχι για μένα φυσικά. Γενικά το λέω γιατί ο κόσμος εύκολα μπορεί να παρεξηγήσει.
ΥΓ Μιας και αναφέρθηκες στον προπονητή. Την ντροπή να μην γνωρίζει πότε πουλάνε τους παίκτες του και να τους ψάχνει στην προπόνηση άξιζε λες να την υποστεί; Ρητορικό το ερώτημα.
Δεν νομίζω τίποτα, δικό σου συμπέρασμα αυτό.
Σε ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα και ξεκινάς με το να γενικεύεις καταστάσεις, και εκτός από αυτό πατάς και ένα μεγάλο whataboutism πρώτο πρώτο. Το ότι έχουν ξαναειπωθεί ψεύτικα διλήμματα εδώ μέσα δεν κάνει το δικό σου σωστό.
Νόμιμο δεν είναι μόνο το να μείνεις σπίτι. Νόμιμο είναι και το πανό, και το σύνθημα. Εκτός και αν εσύ ξέρεις κάποιου είδους ποινή που μπορούν να μου επιφέρουν αυτά. Τότε να σε ακούσω.
Για τις διευθύνσεις που αναφέρεις, ξέρεις πολύ καλά ότι είναι μεταφορική έννοια και το "ο κόσμος μπορεί να παρεξηγήσει" είναι ένα όμορφο τέχνασμα για εντυπώσεις. Ευχαριστώ αλλά λάθος άνθρωπο βρήκες.
Όσον αφορά τον προπονητή, αν ισχύουν όλα αυτά, έχεις δίκιο, ντροπή ήταν να μάθει στην προπόνηση ότι του πούλησαν τον παίκτη.
Ντροπή άλλων όμως, εμείς δεν του χρωστάμε και δεύτερη από την κερκίδα. Δύο άδικα δεν κάνουν ένα δίκιο.
Την Πέμπτη ο καθένας κάνει ό,τι νιώθει σε κόσμια επίπεδα και δεν ταλαντεύεται ανάμεσα σε ψεύτικα διλήμματα.
Αυτό που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, είναι πως δεν θέτω κανένα δίλημμα. Εσύ επιλέγεις να το παρουσιάσεις έτσι. Πάντα υπάρχει και τρίτη και τέταρτη και εικοστή επιλογή. Εγώ ανέφερα τις δυο που έχω στο δικό μου μυαλό. Τις δυο μη ποινικά κολάσιμες. Θα μπορούσες να προτείνεις εσύ μια τρίτη χωρίς να κατακρίνεις αυτό που έγραψα εγώ.
Maklaz · 17/08/2026, 23:15Υπάρχει και τρίτη επιλογή, η προφανής, αυτή που θα έπρεπε να επιλέξουν όλοι, να πάνε για την ομάδα.
Maklaz · 18/08/2026, 02:02Νόμιμο δεν είναι μόνο το να μείνεις σπίτι. Νόμιμο είναι και το πανό, και το σύνθημα. Εκτός και αν εσύ ξέρεις κάποιου είδους ποινή που μπορούν να μου επιφέρουν αυτά. Τότε να σε ακούσω.
Silvestro · 18/08/2026, 14:24Καλησπέρα σε όλους.
Κάποιοι αναρωτήθηκαν το Σάββατο που τελικά έσκασε το θέμα, που είναι κρυμμένοι οι οι υποστηρικτές του προέδρου.
Κάποιοι είπαν ότι περιμένουν το non paper της ΠΑΕ για να δούνε το αφήγημα.
Ε λοιπόν αν συνδέσεις τις τελείες τρεις μέρες μετά, βλέπεις πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Βλέπεις αυτούς που έσκιζαν τα ρούχα τους το Σάββατο για την επίθεση που γίνεται στον ΠΑΟΚ από τα τρολς, να το βουλώνουν για 2 μέρες και από χθες το βράδυ, να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ήταν ο Ντέλιας αυτός που κίνησε γη και ουρανό για να φύγει δεκαπενταύγουστο! Προσοχή: δεν λέω ότι ο Ντέλιας έβαλε τα κλάματα που έφυγε, αλλά ότι η όλη μεθόδευση, δείχνει το πως κινείται ο ιδιοκτήτης και οι συν αυτώ και είναι ο λόγος που δεν θέλει να τον βλέπει πολύς κόσμος χρόνια τώρα και με πάμπολες αφορμές. Βάζοντας τον ΠΑΟΚ μπροστά, όλος αυτός ο κόσμος έκανε τουμπεκί, για πολύ καιρό. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Τι ακριβώς υπερασπίζεστε όλοι εσείς; Τις επενδύσεις; Το προπονητικό; Το γήπεδο; Τις μεθοδεύσεις; Τα λόγια για καρδιές που θα μπούν στα θεμέλια; Τις ρωσικές σημαίες που κρατούσαν διάφοροι άσχετοι εκ ρωσίας που φαινονται σε φωτογραφίες στο ματς στην Πολωνία; Τι ακριβώς θα κάνετε την επόμενη μέρα που έχει ήδη έρθει αλλά δεν πήρατε χαμπάρι και ζείτε ακόμα στην φούσκα σας νομίζωντας ότι θα ξεχαστούν όλα σε μια βδομάδα όπως λέει και το μαράκι τρομάρα της..;
Λοιπόν, ο Παοκτσής, είχε ήδη φτιαξει στη φαντασία του την ημέρα που ο Ντέλιας θα έφευγε. Την είχε φτάξει γιατί αγαπάει ανιδιοτελώς αυτό το παιδί που τόσο απλόχερα τους έκανε να χαμογελούν κάθε φορά που πατούσε στο χορτάρι. Την είχε φτιάξει και σαν άμυνα για τη μέρα που ήξερε πως θα έρθει. Ακόμη κι έτσι όπως έγινε, ο Παοκτσής είναι χαρούμενος για τον Ντέλια.
Το γεγονός αυτό, και το ότι μια μέρα χαράς για τον παίχτη και τον κόσμο, κάποιοι νόμιζαν ότι έπρεπε να κρύβονται, δείχνει και το πόσο λίγο νιώθουν από ΠΑΟΚ αλλά και το πως σκέφτονται να "επενδύσουν" τα τριάντα.. τρομάρα τους..
Κλείνοντας,
Ντροπή σε αυτούς που από χθές προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ο Ντέλιας ήθελε να φύγει
Ντροπή σε αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η απάντηση "ναι.. ναι.." του Ντέλια σε ερώτηση αν ήταν εύκολη η απόφαση του, ήταν μια αυθόρμητη δήλωση. Λες και θα μπορούσε να πεί κατι άλλο..
Ντροπή σε αυτούς που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να υπερασπιστούν την ξεφτίλα.
Ντροπή σε αυτούς που κάθε άλλη άποψη τη βαφτίζουν 20αρικο του Τέλη.
Είπαμε, οι μάσκες έπεσαν και συνεχίζουν να πεφτουν κάθε μέρα.
dev · 18/08/2026, 20:02μια λογικη τιμη για την παε θα ηταν κατω απο 90 εκ?
μην ξεχναμε οτι δεν υπαρχει νεο γηπεδο ουτε και προπονητικο με το μεγαλο αστερι μας ηδη στα ξενα και τον κοσμο αρνητικο πλεον προς την παε.

Nassos · 18/08/2026, 20:07dev · 18/08/2026, 20:02μια λογικη τιμη για την παε θα ηταν κατω απο 90 εκ?
μην ξεχναμε οτι δεν υπαρχει νεο γηπεδο ουτε και προπονητικο με το μεγαλο αστερι μας ηδη στα ξενα και τον κοσμο αρνητικο πλεον προς την παε.
Εξαρτάται ποιος θέλει να την πάρει. Εγω δε πουλάω κάτω από 200. Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα. Θα κάνουμε εμεις και παζάρια για τον αγοραστή; ετσι θα ξεκινήσει την εποχή του ο δισεκατομμυριουχος; δώσε ρε απλά όσα σου ζητήσουν και 5% φιλοδώρημα.