R.A.T.M. · 12/07/2026, 19:41Ας μήν τρώμε την παραμύθα των βάζελων περι σύμφωνης γνώμης ομπράντοβιτς. Οι παίκτες πήγαν με πρόταση ζωής. Τα χρήματα είναι τρελά και λογικό να ζήτησαν να φύγουν.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε ο Όσμαν είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη. Ούτε δεύτερος ούτε τρίτος. Όταν ήρθε στο βάζελο τα παπαγαλάκια χωροπηδούσαν και τώρα ξαφνικά ψάχνουν αδυναμίες σε άμυνα κτλ.
Και ο Τολιό είναι το τρίτο καλύτερο διαβατήριο στην Ελλάδα μετα απο Ντόρσευ και Ρογκαβόπουλο. Άσχετα αν αρέσει ή όχι σε κάποιους.
Εγώ αυτά καταλαβαίνω. Ο Τέλης κάνει δήλωση οτι ήρθε.
ΥΓ. Προφανώς και σαν οργανισμός θέλουμε πολύ ακόμα να τους φτάσουμε. Και δεν γίνεται να πληρώνεις κάθε χρόνο τέτοια ποσά.
Offtopic: Έχει κάποιο θέμα το φόρουμ γιατί δεν μου εμφανίζει τη ροή στην αρχική.
Καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοι.
Εγώ δεν μιλάω για απόψεις οπαδών βαζελων.
Εγώ ξέρω τι εστι Ομπραντοβιτς και πώς οτιδήποτε γίνεται στον βαζελο από την στιγμή που υπέγραψε είναι αποκλειστικά με την δική του έγκριση.
Ο Οσμαν γνώριζε ότι θα χάσει χρόνο συμμετοχής με την έλευση Μπονγκα (στο τρία) και Γιαμπουσελε (στο 4) και σε συνδυασμό με την τρελή δική μας πρόταση, συν το ότι προτίμησε να αποφύγει το να γίνει μήλο της έριδος Φενερ, Εφες διχαζοντας τους Τούρκους, συν ότι ο βαζελος τουλάχιστον για φέτος αποφεύγει το να καταλήξει ο παίκτης σε άμεσο ανταγωνιστή της Euroleague, συν η τρελή οικονομικά δική μας πρόταση που του δίνει και τον ρόλο του απόλυτου ηγέτη σκόρερ, ήρθε η πολυπόθητη συμφωνία.
Οσον αφορά το εάν ο Οσμαν είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη ας μην πλατιαζουμε. Κάλλιστα θα μπορούσε να σου πει κάποιος ότι ο καλύτερος είναι ο Χεζονια ο οποίος αμοιβεται με πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με τα 1.7 που έπαιρνε στον βαζελο ο Οσμαν.
Η ουσία είναι ότι είναι μεταγραφή από το τέρμα υψηλότερο ράφι και έκανε κρότο σε όλη την Ευρώπη.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο που έγραψε ότι θυμίζει τριάρι παλιάς κοπής τύπου Στογιακοβιτς, από αυτά που λατρευαμε εμείς οι παλιοί.
Αν με ρωτούσε κάποιος, παρότι δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια, θα προτιμούσα Χεζονια όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για να μην έχουμε τα ίδια με τον βαζελο πέρσι (αναρτήσεις για Κεμάλ κτλπ). Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και δεν το γράφω για να προκαλέσω.Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχουμε Τούρκους παίκτες όπως τον συμπαθέστατο Κουτλουαι παλιότερα. Ο Οσμαν λένε ότι είναι άριστος χαρακτήρας και επαγγελματίας αλλά πέρσι δημιούργησε αρκετούς τριγμούς και διχόνοια στους οπαδούς του βαζελου και όχι μόνο με την ανάρτηση του. Εμείς που έχουμε ήδη προβλήματα, δεν είμαστε για τέτοια. Ελπίζω ότι μπορούν να προληφθουν.