Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

Kostas_FI · 12/07/2026, 17:32Προσωπικά πάντως τον Τολιοπουλο τον θεωρώ πολύ υπερεκτιμημένο παίκτη. Τα χρήματα που παίρνει τα παίρνει λόγω διαβατηριου αλλά οκ , δεν τα βάζω και απο την δικιά μου τσέπη , αν ο Τρινκι είναι σύμφωνος ας φέρουν όποιον θέλουν.
Πάντως ακούγεται ότι θα υπάρξει και γλυκό πέραν του Τολιο. Παλεύουν κάτι δύσκολο. Για να δούμε.
Taseos · 12/07/2026, 17:32Ε για τον Βενζε να πληρώσω υπεραξία. Για τον Τολιο όχι και τόσο
navigator11 · 12/07/2026, 17:26Όντας ως γνωστόν υπερασπιστής της φόδρας της τσέπης του Σαββίδη πρωτίστως, πάνω από το καλό και την πρόοδο του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, επιτρέπεται να επισημάνω ότι η υπεραξία που ΦΕΡΕΤΑΙ ότι θα πληρωθεί για τον πιτσιλιόπουλο είναι στη δική μου λογική ακραία αχρείαστη;
KalamarGiannis · 12/07/2026, 18:09Δηλαδή ενώ περιμένουμε να οριστικοποιηθεί Τολιοπουλος, εκκρεμεί πρόταση σε forward NBAer, στον Ντορσεϊ, στον Γκραντ, και η ανανέωση Φίλλιου.
Με 20 παίκτες θα κατεβαίνουμε;πείτε λίγο... Στη GBL τους 8 δηλωμένους ξένους για να παίζουν οι 6, πόσο συχνά μπορείς να τους αλλάζεις;
Maurice_Escargot · 12/07/2026, 18:37Δεν ειμαι βεβαιος για τους τελικους αλλα εχεις τα 2 παραθυρα στο τελος των δυο γυρων.