nunies4 · 12/07/2026, 18:40Οκ ολοι καταλαβαινουμε οτι ο Τολιο ειναι και μια κινηση βγαλσιματος γλωσσας προς ολες τις κατευθυνσεις.
Δημιουργει επισης και τριγμους σιγα σιγα σε οργανισμους που ηταν μπετον οταν παιρνεις νταηλικι 2 παικτες σε 3 μερες (Ενα απο τα καλυτερα 3αρια της Ευρωπης και εναν απο τους πιο αξιολογους Ελληνες που ειχαν)
Αγωνιστικα και οικονομικα μπορει να μην εχει πολυ λογικη αλλα θα πρεπει να καταλαβουμε οτι τιποτα δεν εχει λογικη και ταβανι πλεον στον μπασκετικο ΠΑΟΚ απο προχθες.
Υπαρχει η προ-Οσμαν και η μετα-Οσμαν εποχη.
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι ακριβώς νταβατζιλικι.
Νομίζω ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο.Ο dpg αν και πολύ μικρότερος οικονομικά από Μυστακιδη, αποδεδειγμένα είναι τρελός και παρορμητικος, οπότε εάν ο Ομπραντοβιτς του έλεγε όχι πχ για Οσμαν, όχι μόνο θα ισοφαριζε την πρόταση μας αλλά θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει.
Κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρχε περίπτωση να αποκτηθουν οι Οσμαν και Τολιοπουλος από τον βαζελο εάν δεν έδινε το οκ ο Ομπραντοβιτς.
Ο Ομπραντοβιτς θέλει πιο physical και πειθαρχημενους παίκτες. Εδώ λένε ότι ούτε τον Ναν θέλει (ενώ ακούγεται ότι πάνε για Σρουντερ).
Κάτι μου λέει ότι επειδή ο γάβρος έχει παραδοσιακά καλες σχέσεις με το σκουλήκι (ήδη του έδωσε Αντετοκουμπο και Τανουλη), ο βαζελος προτιμά ο Τολιοπουλος να καταλήξει σε εμάς, παρά στο σκουλήκι.
Εν κατακλείδι και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ροστερ μας, η μεταγραφή Τολιοπουλου θεωρώ ότι είναι κυρίως εντυπωσιασμου και όχι ουσίας. Χίλιες φορές Ντορσει και με τρελή υπεραξία.
Ο Οσμαν από την άλλη, είναι ένα από τα καλύτερα τριάρια στην Ευρώπη και συνδυάζει εντυπώσεις και ουσία στον μέγιστο βαθμό.
Ο Οσμαν συγκεκριμένα, θέλει όπου αγωνίζεται να είναι ηγέτης και να παίρνει τον μάξιμουμ χρόνο συμμετοχής.
Είχε προτάσεις κοντά στα δικά μας χρήματα από Φενερ, Εφες, αλλά το ρεπορτάζ λέει, ότι ως αρχηγός της Εθνικής τους, προτίμησε να μην δημιουργηθεί κόντρα γύρω από το όνομά του, ενώ το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε από εμάς συν η καλύτερη οικονομική πρόταση τον έπεισαν να επιλέξει εμάς.