Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

constadine · 12/07/2026, 20:29Για Πουλακίδα έχω ακούσει ότι δυσκολεύεται να βγάλει το ελληνικό διαβατήριο .
Unpsofable78 · 12/07/2026, 20:11Θα συμφωνήσω με τον φίλο που έγραψε ότι θυμίζει τριάρι παλιάς κοπής τύπου Στογιακοβιτς, από αυτά που λατρευαμε εμείς οι παλιοί.
Unpsofable78 · 12/07/2026, 20:36paok-porter1337 · 12/07/2026, 20:28Unpsofable78 · 12/07/2026, 20:12Τι να αποδεσμευτει;
Τι τρελά είναι αυτά που γίνονται;
Βρε μπας και όντως είναι να μπούμε Euroleague από φέτος;
Θα βγει και ο ρετρό αληθινός που τον κραζανε ότι δεν προχωράει του Φοστερ χαχα
Βρε ένας δεν μπορεί να σφυρίξει στον Τέλη τώρα που τρελάθηκε να φέρει τον Παρτιζανο Σμαιλαγιτς πριν καταλήξει αλλού;
Ας τον κάνει δώρο στο φόρουμ. Αφού γράφε γράφε σας έπεισα σχεδόν όλους
Για τον Τολιοπουλο έχω ανάμεικτα συναισθήματα αδερφέ. Είναι παίκτης που μπορεί να σου γυρίσει ενα ματς με τα υπό ακραίες συνθήκες τρίποντα του ή να σε χαντακωσει με τα λάθη του και τις τραβηγμένες από τα μαλλιά προσπάθειες του. Άσε που νομίζω μας έχει δείξει και το σήμα του σκουλικιου σε κάποιον αγώνα.
Τέλος πάντων, αν έχει κλείσει καλώς να ορίσει. Ολοι οι Έλληνες που μπορούν να προφέρουν ποιοτικά λεπτά είναι ευπρόσδεκτοι.

dimitris7777 · 12/07/2026, 20:45constadine · 12/07/2026, 20:29Για Πουλακίδα έχω ακούσει ότι δυσκολεύεται να βγάλει το ελληνικό διαβατήριο .
Κάνε του εσύ τη συμφωνία να έρθει και δώσε του το κίνητρο και υπόσχεση ότι αναλαμβάνεις εσύ να τρέξεις την έκδοση του διαβατηρίου. Το θεωρώ αδιανόητο ένας επιχειρηματίας της εμβέλειας και της οικονομικής επιφάνειας του Τέλη να μη μπορεί ή να μην έχει τον τρόπο να βγάλει ένα Ελληνικό διαβατήριο σε Έλληνα ομογενή στο Ελληνικό δημόσιο....που ξέρουμε πως λειτουργεί.....money is speaking!!
Unpsofable78 · 12/07/2026, 21:01@paok-porter1337
Από την στιγμή που απ ότι φαίνεται άλλαξε ροτα η ομάδα, κρατιέμαι και δεν κάνω παραθέσεις για αυτά που έλεγα ότι χρειαζόμαστε για να γίνουμε το μεγάλο φαβορί του Eurocup και να κλείσουμε την ψαλίδα από τους γαβροβαζελους, για τα οποία κάποιοι με έκραζαν και ήμουν υπερβολικός.
Γύρνα γύρνα πάνε να γίνουν σχεδόν όλα όσα έλεγα. Ας δούμε τι θα δούμε στις επόμενες κινήσεις και θα τα αναλύσουμε αργότερα.
Ανυπομονώ να ξανά ζήσω στιγμές early 90s την τρέλα μου μέσα.
paok-porter1337 · 12/07/2026, 21:06Ωχ αμάν αμαν
https://x.com/kchalvatsiotis/status/2076365438854811922?s=46&t=ZDhgHz8k_mnC8968O5CSng
Unpsofable78 · 12/07/2026, 21:09Τι Βαλαντσιουνας ρε παιδιά; Οκ όλα τα περιμένω μετά τον Οσμαν αλλά θα πρέπει να πληρώσεις τρελά λεφτά για να τον πεισεις να αφησει nba για Eurocup.
Εκτός κι αν η διοίκηση έχει ενημερωθεί ότι μπαίνουμε άμεσα Euroleague.