Επειδή βλέπω ότι παίζει πολύ το θέμα του πουλακιδα για να έρθει Ελλάδα είτε σε εμάς είτε αλλού επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική άποψη . Για κάποιον που παρακολουθεί το nba χρόνια όπως και τους αγαπημένους μου mavericks και μέλος στο αντίστοιχο Paok mania των mavs και season holder για χρόνια η κατάσταση είναι διαφορετική.
Ο πουλακιδας έχει 2 way contract me τους mavs το οποίο είναι εγγυημένο για όλη την σεζόν. Το υπέγραψε πέρσι και είναι για 2 χρόνια. Για να σπάσει χρειάζεται είτε μονομερώς να το σπάσει η ομάδα είτε να τον χρειαστεί να παίξει πάνω από 50 κάτι παιχνίδια ώστε το 2 way να γίνει standard contract. Κοινώς να έχει πολλούς τραυματισμούς ή να βγει εκτός στόχων η ομάδα ώστε να τον παίζουν για κάνουν πάνε ψηλά στο ντραφτ που όμως φέτος ανήκει στους hornets οπότε δεν έχουν λόγο να κάνουν tanking.
Στη θέση 2 είναι o max Christie από την ανταλλαγή με τον λουκα και μετά την υπογραφή του Biberović που τον θέλουν για το 2 και 3 καθώς στο 3 παίζει ο Flagg η θέση του 2 θα μοίραστει με τον de la rea που ήρθε από την βαλενθια . Ο πουλακιδας κολλάει στο ότι ως ένα φτηνό συμβόλαιο παίζοντας ως gap filling στο 2 έστω και για 10 λεπτά θα επιτρέψει στην ομάδα να δώσει τον Christie που φέτος μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να καλύψει το 2 με delarea, Biberović Kai πουλακιδα. Το δε minimum contract είναι 3 εκ και στο Τέξας δεν έχει state taxes . Επίσης η ομάδα τον έχει στον summer league ξεκινώντας στον2 για να τον τσεκάρει αν και έως τώρα όλη η ομάδα είναι laughing joke . Εν κατακλείδι ο πουλακιδας μετά την σεζόν που έκανε πέρυσι παίζοντας 20 παιχνίδια με τους mavs και σουτάροντας πάνω από 40 % στο τρίποντο έστω και σε tanking team μου φαίνεται δύσκολο να κυνηγήσει Ευρώπη όταν είτε στους mavericks είτε αλλού μπορεί να πάει για το minimum contract έως 15ος παίκτης !
Αν τώρα έρθει θα σας δώσω ανάλυση μια και τον έχω δει από κοντά