Για ποιον λόγο να μην θέλουμε τον Τολιοπουλο;
3ο καλύτερο διαβατήριο είναι.
Μας χαλάει ένας συνδυασμός Καλαθη-Τόλιο στον 1 για την GBL?
Λογικά ο Μπαζίνας θα φύγει να πάρει χρόνο αλλού και ο Χατζινς ίσως μείνει εκτός GBL;

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

MagdiTolba · 12/07/2026, 21:32Ρε παιδιά ο Τολιοπουλος πως είναι δυνατόν να χωράει στις 2 θέσεις των γκαρντ? Μπορεί α μου εξήγησει κάποιος?
Ταίρι Φόστερ, Κάλαθης, Χατζινς, Λονγκ, Μπαζινας για 2 θέσεις, 6 παικτες Σωστά? Αντε Φόρστερ παίζει κ 3
Equalizer · 12/07/2026, 21:37Μακάρι να πάρουν αυτοί Τόλιο
Ούτε εξ αρχής με εψησε
Ούτε τα λεφτα είμαι φυσιολογικά
Ούτε έχει πειστεί κανείς πως τον χρειαζόμαστε
katafraktos · 12/07/2026, 21:30Είχε διαρρεύσει ότι υπήρχε προφορική συμφωνία με Ζαλγκίρις. Προφανώς οι Λιθουανοί δεν μπορούν να ματσάρουν πρόταση μας, αλλά παίζουν EuroLeague.
Demir · 12/07/2026, 21:32Non paper έδωσε ο αρης , όλοι το ίδιο γράφουν , ακόμα και το κόμμα ..

Maurice_Escargot · 12/07/2026, 21:34Ο Τρινκιερι με τον Μενετι θα παιζουν πολλες φορες με 3 γκαρντς/κομπο γκαρντς στην ιδια πενταδα σε διαφορες στιγμες του παιχνιδιου.
rockcity4 · 11/07/2026, 13:56Dimitris_L4 · 11/07/2026, 13:53Τωρα που ειμαστε καυλωμενοι, δε φερνεις κ Βαλαντσιουνας Τελη ?? Ποια Ζαλγκιρις (οικονομικα εννοω)??
Υπάρχει ενδιαφέρον από ΝΒΑ, αφού έγινε waiver-ελεύθερος πριν μερικές μέρες. Δίνω μαξ 1% να έρθει Ευρώπη μετά από αυτό.
Dimitris_L4 · 12/07/2026, 21:45@rockcity4 Ασε τα waiver τωρα που γυρναει...
(όχι πληροφορία μην τσιμπήσετε ❗ )