Sera4 · 29/07/2025, 12:32BlackFriday · 29/07/2025, 12:26Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι θέλουμε να γίνει δηλαδή? Να ξεκινήσει ένα γήπεδο ίσα ίσα για να πει, να μην έχει άλλο λεφτά και να μείνει στη μέση? Ή να περιμένουμε 20 χρόνια πότε θα μπορεί να το κάνει? Το 2019 είπαν ξεκινάμε το γήπεδο.... κάποιοι έτρεχαν να πάρουν και καρεκλακια. Έφτασε 2025 και όχι μόνο δεν έγινε καμία αναφορά, αλλά φάνηκε ότι δεν έτρεχαν και καμία διαδικασία τόσα χρόνια. Είχε μείνει στάσιμη η κατάσταση. Εντάξει παιδιά συγγνώμη αλλά εγώ θέλω επιτέλους ένα ασφαλές γήπεδο
Φίλε μου να με συμπαθάς, αλλά τί κουταμάρες αναγράφεις;
Σαφώς και για να ξεκινήσει ένα έργο, κατατίθενται εγγυητικές με την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας και πριν αυτό ξεκινήσει. Εγγυητική χωρίς συμφωνία και χωρίς οικοδομική άδεια (χωρίς έργο να το πούμε γενικά) δε δύναται να υπάρξει.
Δεν ξέρω αν είναι η άγνοια, η εμπάθεια ή ο προσωπικός θυμός του καθενός που τον οδηγεί να γράφει τις αστειότητες που διαβάζουμε εδώ μέσα. Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός των από πάνω.
Οκ. Συγγνώμη που χάλασα την όμορφη συζήτηση του φόρουμ, με το να γράψω μια σκέψη μου. Δεν υπολόγισα ότι ενοχλώ τόσο με τις "κουταμαρες" και τις "αστειοτητες" μου. Από όλα αυτά έκανα αποχή τόσα χρόνια που δεν συμμετέχω στο φόρουμ. Τα σχολιακια τέτοιου τύπου. Τόσα χρόνια εδώ κανείς δεν με έχει χαρακτηρίσει ούτε ως αγνωμων, ούτε εμπαθή. Τέλος πάντων...
Όσο για το "φίλε" που έγραψες στην αρχή της κριτικής σου, άκυρο.... τυχαίνει να είμαι κοπέλα.